Τουλάχιστον αυτός(αν και δεν τον ξέρω) βοήθησε να σταματήσει μια παράνομη κατάληψη. Άλλοι με καγιεν θέλανε κατάληψη για να κάνουν τις βολτούλες τους και να μου στερούν το δικαίωμα να πάω στο πανεπιστήμιο που πληρώνω εγώ και η οικογένειά μου. Οπότε δεν θα σχολιάσω αυτόν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα καθίκια που οργανώσαν την κατάληψη.WoLfeN Ilic wrote:Δεν απευθυνομαι σε εσενα nachos με τυρι.
Απευθυνθηκα στον moderator για μια συμπεριφορα που εχω παρατηρησει και με βαση τις παρατηρησεις του επι του θεματος.
Ναι φιλε μου necrofear θα παω εγω να φαω τα λεφτα του μπαμπα μου. Το οτι στηριζατε το facebook κινημα της αντικαταληψης και μιλαγατε καποιοι για φτωχες οικογενειες και αυτος που το ξεκινησε το "κινημα" ειχε φωτογραφιες στο facebook του με την καγιεν του στα Β.Π δεν ειδα να το σχολιαζεις παντως.
Λήψη DNA και διά της βίας
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Λήψη DNA και διά της βίας
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- nachos
- Gbyte level
Όπως φαίνεται η υπερπροσπάθεια στο παιδαγωγικό thread σε έχει κουράσει. Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο.WoLfeN Ilic wrote:Δεν απευθυνομαι σε εσενα nachos με τυρι.
Αν όντως ήθελες να απευθυνθείς στο mod για θέματα συμπεριφοράς, θα είχες στείλει pm. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν κατάλαβα από πότε λογοδοτεί ο οποιοσδήποτε σε σένα και το συνάφι σου για το δικαίωμά του να διαφωνεί μαζί σου. Αλλά μάλλον ξεχνάω ότι είναι εκ των δομικών στοιχειών της αριστερίστικης κουλτούρας, το να το παίζει κανείς κριτής των πάντων, αλλά με το που φάει ένα γερό ξεβράκωμα, να κλαψουρίζει περί διερρηγμένης αίσθησης δικαίου και κανόνων.
Άντε και καλό ασεπ σύντροφε.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ρε mods μαζεύτε την τρολάρα.nachos wrote:Όπως φαίνεται η υπερπροσπάθεια στο παιδαγωγικό thread σε έχει κουράσει. Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο.WoLfeN Ilic wrote:Δεν απευθυνομαι σε εσενα nachos με τυρι.
Αν όντως ήθελες να απευθυνθείς στο mod για θέματα συμπεριφοράς, θα είχες στείλει pm. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν κατάλαβα από πότε λογοδοτεί ο οποιοσδήποτε σε σένα και το συνάφι σου για το δικαίωμά του να διαφωνεί μαζί σου. Αλλά μάλλον ξεχνάω ότι είναι εκ των δομικών στοιχειών της αριστερίστικης κουλτούρας, το να το παίζει κανείς κριτής των πάντων, αλλά με το που φάει ένα γερό ξεβράκωμα, να κλαψουρίζει περί διερρηγμένης αίσθησης δικαίου και κανόνων.
Άντε και καλό ασεπ σύντροφε.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Εσυ που εισαι αποφοιτος δεν κουραστηκες ακομα να γραφεις σε αυτο το φορουμ και να stalkαρεις τους user που δεν συμπαθεις?nachos wrote:Όπως φαίνεται η υπερπροσπάθεια στο παιδαγωγικό thread σε έχει κουράσει. Ήλπιζα σε κάτι καλύτερο.WoLfeN Ilic wrote:Δεν απευθυνομαι σε εσενα nachos με τυρι.
Απευθυνθηκε σε εμενα δημοσια και απευθυνομαι σε αυτον δημοσια.nachos wrote: Αν όντως ήθελες να απευθυνθείς στο mod για θέματα συμπεριφοράς, θα είχες στείλει pm.
Κετσαπ να βαλω?
- nachos
- Gbyte level
Βάλε, αν και το κυριώς πιάτο απόψε έχει "λύκο".WoLfeN Ilic wrote:Κετσαπ να βαλω?

Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Πού κολλάει αυτό? Αναφέρθηκα εγώ στο video στο προτελευταίο μου post?WoLfeN Ilic wrote:Sorry κιολας αλλα το να μπαινεις σε ενα thread με θεμα τη ληψη DNA και απο κατω ο αλλος να σου πεταει βιντεακι με κκε vs αναρχικων/κλπ δε νομιζω οτι συνεισφερει σε μια κουβεντα περι ενος συγκεκριμενου θεματος.
Το video νομίζω έχει σχέση με το post του PASCAL. Με τη βία. Σχετικά είναι. Άσχετα τα βλέπουμε όταν δε μας βολεύει, νομίζω.
Και για τη περίπτωση που θεωρείται off-topic, θα το μεταφέρουμε στα off-topic να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ, αφού εκεί κολλάς, "συνάδελφε".
Πού αντέδρασα στο θέμα "συνάδελφε"? Οι γενικεύσεις σου είναι επιεικώς κουραστικές... Να "με τιμά"? Πού εφάρμοσα εγώ την εριστική και δε το είδα? Γιατί αντίθετα με σένα, εγώ συζητάω για να δω τι ισχύει και τι είναι σωστό, όχι να αποδείξω ότι έχω δίκιο.WoLfeN Ilic wrote: Και το οτι εισαι moderator και κανεις παρατηρηση μονο οταν βλεπεις οτι καποιος αντιδρα σε αυτο το μπαχαλεμα της κουβεντας μαλλον δε τιμα τη θεση σου οπως επισης ερχεται και σε αντιθεση με τα περι εριστικης διαλεκτικης που λες.
Απλά παιδιάστικο επιχείρημα. Οφθαλμός αντί οφθαλμού σε αγώνα spam? Σου μετέφερα κάνα post (που ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί "εκτός θέματος") στα off-topic?WoLfeN Ilic wrote: Αμα ειναι ετσι να μπαινω και εγω σε οποιο thread ανοιγει ο gasparosoft ή ο nachos και να κανω ποστ ενα βιντεακι με τα βασανιστηρια των ναζι επειδη ετσι μου τη βαρεσε. Φοβερη συνεισφορα στο thread. Και μετα αμα καποιος μου τη λεει, να δω αν θα ερθεις εσυ να ποσταρεις περι εριστικης διαλεκτικης...
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι πολλοί στο forum, για πράγματα που αποφασίζει και πράττει όλη η διαχ. ομάδα, γίνομαι ο αποδιοπομπαίος τράγος, και "το φασιστάκι που κλείνει threads και μπαχαλεύει όταν νομίζει πως έχει δίκιο".
Τα φαινόμενα απατούν, συνάδελφοι. Παρακαλώ όποιον έχει παράπονο να μου στέλνει άμεσα ένα ΠΜ να ξέρω και 'γω πότε γίνομαι φασίστας και κλειδώνω threads με των οποίων τους συγγραφείς έχω αντίθετες απόψεις.
(Να μου θυμίσει και κάποιος πότε κλείδωσα εγώ προσωπικά thread τελευταία φορά.)
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Μίλησε και ο σπαμμερ.PASCAL wrote: Ρε mods μαζεύτε την τρολάρα.
Wolfen αγόρι μου δεν ξέρω αν είχε καγιέν ο εκπρόσωπος των ανεξάρτητων φοιτητών ξέρω όμως ότι κάποια αριστερά κεφάλια στην ασοεε μπαίνουνε στις διαλέξεις αγκαλιά με το mac-book.Έχεις κάτι να πεις για αυτό?Από εκεί και πέρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ και οποιοσδήποτε άλλος που δεν έχει συνεισφέρει ούτε ενα byte κώδικα στο forum να κάνει υποδείξεις στην συντονιστική ομάδα.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man