Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι 20 ηλίθιοι (γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω), το πρόβλημα είναι ότι σαν κι αυτούς ήταν το 2009 άλλα 3 εκατομμύρια και το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι κι άλλοι που ακόμη έχουν τα ίδια μυαλά, γιατί ομολογουμένως κάποιοι απ'αυτούς τους 20 είμαι βέβαιος ότι σήμερα βαράνε κάπου το κεφάλι τους στον τοίχο. Κι αυτοί που στηρίζουν την απόλυτη παρακμή ακόμη και σήμερα δεν το κάνουν απο βλακεία, το κάνουν από ιδιοτέλεια, κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Αν προσθέσουμε κι εκείνους τους άλλους με τα ίδια μυαλά, αλλά με χρωματισμό κάποιου άλλου απ'τα 5 κόμματα του συστήματος και τους δορυφόρους τους, εκείνους από τις αντίστοιχες φοιτητικές κι εργατικές παρατάξεις...είναι τόσοι πολλοί οι υπεύθυνοι αυτής της παρακμής που δεν ξέρεις απο ποιον να πρωτοζητήσεις το λόγο.
Απλά το ψηφιακό (Digea) κανάλι τους είχε απ'την αρχή πολύ άσχημη εικόνα και ήχο. Που μάλλον τεχνητά έγινε (η Digea είναι κοινοπραξία των μεγάλων καναλιών) γιατί δεν είναι να πεις ότι δόθηκε bandwidth στα άλλα 3 κανάλια της δέσμης που προβάλλει το Alter....όσο έπαιρναν και πριν παίρνουν και τώρα, αφού καλύπτει τις ανάγκες. Ούτε ότι κάτι έπαθε το κανάλι της δέσμης, τα άλλα 3 προβάλλονται κανονικά από Υμηττό. Οπότε μάλλον η Digea, υπό συγκεκριμένες εντολές, χαλάει το σήμα του συγκεκριμένου καναλιού.barbarosa wrote:Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά διέκοψαν την προβολή του Alter και από το αναλογικό σήμα. Μετά την υποβάθμιση της Digea και την άρνηση της Nova να συνεχίσει να το προβάλει δεν ξέρω αν μπορούμε να το δούμε κάπου. Τουλάχιστον εγώ που το έπιανα από τον Υμηττό δεν βλέπω τίποτα πλέον και μέσω nova έχει κοπεί εδω και μερικές βδομάδες. Το τι ακριβώς είναι η υποβάθμιση της Digea στην οποία αναφέρονται δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω ψηφιακό δέκτη.
Κρίμα και είχε γίνει το αγαπημένο μου κανάλι.
Ενοχλούσαν προφανώς όλα αυτά που έλεγε, όχι μόνο για τον Κουρή αλλά και για την κατάσταση στη χώρα γενικότερα.
Όπως λέει και κάποιος σε ένα comment στο βίντεο, αυτό το δείγμα 20 ανθρώπων εξηγεί πολλά "γιατί", μην το ψάχνεις.MpoMp wrote:Από αυτά που μου "χτύπησαν" πιο πολύ στο μάτι: Επιπλέον 10% μείωση του βασικού μισθού για νέους έως 25 ετών.barbarosa wrote:Είναι πολύ σημαντικό να κατέβουμε όλοι στο δρόμο αυτές τις μέρες. Πείστε και όσους ξέρετε να έρθουν κι αυτοί και να συμμετάσχουν στην απεργία.
Πάρτε εδώ μια ματιά από τα νέα μέτρα.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 23&catid=3
Δεν πρέπει να τους τα χαρίσουμε!
Επίσης, σύμφωνα και με ένα σχόλιο που βλέπω από κάτω: Με τις αμοιβές βουλευτών και μεγαλοστελέχων τι γίνεται?
Και με όλα αυτά το μόνο που έχω να πω είναι: ΓΙΑΤΙ?
Οι αμοιβές των βουλευτών δε θα μας σώσουν, ε και τι έγινε αν κοπούν και πάνε στο βασικό ή αν καταργηθούν τελείως; Ούτε 20 εκατομμύρια το χρόνο (3 ευρώ το χρόνο απο κάθε Έλληνα φορολογούμενο). Δεν είναι εκεί η οικονομική ουσία του προβλήματος. Εμένα θα μ'ενδιέφερε να δω αυτές τις αμοιβές να κόβονται, από πρωτοβουλία των ίδιων των βουλευτών, όχι για το 1 ευρώ το χρόνο που θα εξοικονομήσω, αλλά για να δω ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ακόμα φτάσει στα όρια της απόλυτης ξεφτίλας κι ενδιαφέρονται να δείξουν ότι συμπάσχουν, έστω κι αν αυτό είναι τελείως ψεύτικο κι επικοινωνιακό. Αλλά τις διαπιστώσεις μας σ'αυτό το θέμα νομίζω τις έχουμε κάνει όλοι από καιρό.
Απ'την άλλη, σε μια σοβαρή κουβέντα θα έλεγε κάποιος ότι ένας βουλευτής χωρίς αποζημίωση ίσως στρεφόταν αλλού, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, για να βγάλει λεφτά κι αυτό θα ήταν πιο επικίνδυνο. Αλλά έτσι κι αλλιώς το πόσο σωστός θα είσαι δεν έχει να κάνει με το πόσο πληρώνεσαι, αλλά με το πως έχεις μάθει να λειτουργείς και να φέρεσαι σε μία κοινωνία....Τεσπα, ιστορίες για αγρίους...Το θέμα δεν είναι γιατί δεν είναι ο βουλευτής σωστός, το θέμα είναι γιατί εγώ, εσύ, ο καθένας τον έχει να κάθεται εκεί που κάθεται και να κάνει όσα κάνει. Γιατί αυτό δεν τους το επιτρέπει ο μεγαλοτραπεζίτης, τους το επιτρέπουμε εμείς.