sandra wrote:Τι συμφέροντα παίζονται και μένει στο ΕΜΠ μέσα, αυτό σας ρωτάμε
Ανεβαίνουν οι αγωνιστικές μετοχές του.
sandra wrote:Τι συμφέροντα παίζονται και μένει στο ΕΜΠ μέσα, αυτό σας ρωτάμε
Η δικαιολογία είναι αόριστη αλλά νομίζω πως κάνει μπαμ ποιος ιστότοπος προοθεί την εκπαίδευση και την έρευνα και ποιος όχι. Δεν καθίσαν να σκεφτούν και ιδιαίτερα τον λόγο για τον οποίο θα κλείσουν το Indymedia... Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο όμως στην Ελλάδα...WoLfeN Ilic wrote:Αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ και πολλοι αλλοι ειναι οτι εδω και πολλες σελιδες κανω τον δικηγορο του Ο.Τ.Εvincent wrote:@Wolfen
Αν δεν υπήρχε το Venus δεν είχαν συντονιστεί τα άτομα για τέτοιες ενέργειες όμως... Η πραγματικότητα είναι απλή το venus έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα,η indymedia όχι... Αν μπορείς να το δεχτείς δέξου το, δεν θα κάθομαι να συνομιλώ για τα αυτονόητα. Έχουμε είδικα επιχειρηήματα και έχεις γενικά. Δεν ισοσταθμίζονται αυτά τα δύο.
Και σου λεω λοιπον οτι αυτα που μου λες θα μπορουσαν να ειναι στην αρχικη σελιδα του cs aueb.Π.χ προσκληση για συναντηση για περιοδικο, ομαδα ανοιχτου λογισμικου κλπ
Δεν κανω συγκριση του indymedia με το venus.Προφανως δεν ειναι το ιδιο.Αυτο που λεω ειναι οτι η δικαιολογια ειναι απιστευτα αοριστη και μπορει να χρησιμοποιηθει και στην περιπτωση του venus
"Συμφεροντα" ασυλιας που δεν σε κανει οτι θελει η εταιρια που στεγαζεις το Site σου π.χsandra wrote:Τι συμφέροντα παίζονται και μένει στο ΕΜΠ μέσα, αυτό σας ρωτάμε
Ελληνας και συνομοσιολογια Love for ever
Κάποια πράγματα γίνονται outsourced στο Venus και στο foss. Αν δεν υπήρχαν οι φοιτητες να πουν "οκ, ξέρω ότι πήζεις, δώσε εμένα τα απαραίτητα και θα το αναλάβω εγώ" τότε πολύ απλά δε θα γίνονταν. Αν υπήρχε ελεύθερος χρόνος από τους υπευθύνους, δε βλέπω το λόγο γιατί αυτά να μην γίνονταν στο cs.WoLfeN Ilic wrote:Και σου λεω λοιπον οτι αυτα που μου λες θα μπορουσαν να ειναι στην αρχικη σελιδα του cs aueb.Π.χ προσκληση για συναντηση για περιοδικο, ομαδα ανοιχτου λογισμικου κλπ
Κερδίζει ελευθερία διακίνησης ιδεών και δεν τα σκάνε στην κάθε καπιταλιστική εταιρεία.sandra wrote:Ρε Pascal ok είναι πολιτική πράξη. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε το εξής. Το Indymedia δεν έχει ζητήσει άδεια από το πολυτεχνείο για να το φιλοξενήσει, άρα πρέπει να πάει σε άλλο σέρβερ. Θα φιμωθεί αν διαλέξει μια αξιοπρεπή εταιρεία στο εξωτερικό? Τι συμφέροντα παίζονται και μένει στο ΕΜΠ μέσα, αυτό σας ρωτάμεPASCAL wrote:Διαφωνείς πως το εξώδικο που έστειλε ο ΟΤΕ στην ΕΔΕΤ είναι πολιτική πράξη; Και μάλιστα πολιτική πράξη κάτω από την πίεση της Νέας Δημοκρατίας που σερνεται από το ΛΑΟΣ; Αν ναι, τότε εξήσησε γιατί στο εξώδικο αναφέρεται στην "καταγγελία" του βουλευτή Σερρών του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη;enum21 wrote:Ας μην πολιτικοποιούμε τη συζήτηση
Επειδη ακριβως τον τελευταιο καιρο σκανε πολλες αοριστες δικαιολογιες για ενα σωρο μετρα, καλο θα ηταν ο καθενας να σκεφτει αν συμφωνει με τη δικαιολογια και οχι αν συμφωνει με το μετρο για δικους του λογους.vincent wrote: Η δικαιολογία είναι αόριστη αλλά νομίζω πως κάνει μπαμ ποιος ιστότοπος προοθεί την εκπαίδευση και την έρευνα και ποιος όχι. Δεν καθίσαν να σκεφτούν και ιδιαίτερα τον λόγο για τον οποίο θα κλείσουν το Indymedia... Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο όμως στην Ελλάδα...
οτι να ναι ομως ε?Stoupeace wrote: Προσπαθείτε να πείσετε 1 άτομο για το αν το venus εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Ανάγκη τον έχετε? Πείτε ένα "ναι, το indymedia είναι το καλύτερο πράγμα που έχει ανέβει ποτέ στον κυβερνοχώρο, για όλα τα θέματα, και τουλάχιστον για 20 χρόνια απο τώρα". Θα καθόμαστε να αποδεικνύουμε το σκοπό και την ουσία της καθημερινής μας δραστηριότητας στον κάθε άκυρο?
Ρε παιδιά, φυσικά και το πολεμάνε για λόγους ιδεολογικούς κ.τ.λ.-κ.τ.λ. αλλά αυτό που ρώτησα και νωρίτερα είναι από ποιόν πήρανε άδεια για να το ανεβάσουν στο δύκτιο του πολυτεχνίου?KMP wrote:Πιστεύω πως ο ΟΤΕ διέπραξε ενα σοβαρό λάθος. Το indymedia είται συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με το ύφος και την ουσία του, είναι φανερό οτι δέχεται επίθεση αυτή την στιγμή, για λόγους "ιδεολογικούς" (whatever that means...) και μόνο. Δεν θα πτωχεύσει ο ΟΤΕ επειδή το indymedia λειτουργεί όπως λειτουργεί - απλά θα δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο. Το μόνο που θα καταφέρουν οσοι βρίσκονται πίσω απο αυτή την κίνηση είναι να δώσουν επιχειρήματα σε όλους τους κατα φαντασίαν "επικίνδυνους", "επαναστάτες" κλπ.
Γεια σου ρε jimm.jimm wrote:Οταν γυριζω το βραδυ κουρασμενος απο τα ξενυχτια, τις κραιπαλες, τον τζογο κλπ, μπαινω στο ιντυμιντια να ριξω ενα φτηνο γέλιο, πριν παω στο ρωσιδακι που με περιμενει στο κρεβατι.
Γι΄αυτο και θα μου λειψει αν το κλεισουν.
jimm wrote:Οταν γυριζω το βραδυ κουρασμενος απο τα ξενυχτια, τις κραιπαλες, τον τζογο κλπ, μπαινω στο ιντυμιντια να ριξω ενα φτηνο γέλιο, πριν παω στο ρωσιδακι που με περιμενει στο κρεβατι.
Γι΄αυτο και θα μου λειψει αν το κλεισουν.
θα συμφωνήσω βεβαίως-βεβαίωςrose wrote:Οπως λένε οι κεφαλαιοκράτες τα ρωσιδάκια υπάρχουν σε αφθονία, Indymedia ενα.