chriskin wrote:εχει προσεξει κανεις οτι αυτο για τα ακρα που ειναι ιδια το λενε συνηθως αυτοι που υποστηριζουν (η εστω ανεχονται) την ακρα δεξια;
επισης τεινουν να λενε πως ειναι ιδια τα ακρα αλλα παντα κραζουν μονο το ενα απο τα δυο
(δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα η φραση σου ειναι τοσο κλασικη - και τοσο ακραια λαθος - που θυμιζει αυτην την (χαζη κατα την αποψη μου) ταση αρκετων)
'Εαν ανέχεσαι την άκρα αριστερά , τότε θα πρέπει να ανεχθείς και την άκρα δεξιά , προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο στον βαθμό που δεν με θίγουν ( και κατ'επεκταση την κοινωνία) και τα 2 άκρα .
Επίσης , λόγω της διαμονής μου στο κέντρο της Αθήνας , μπορώ και βλέπω εκφάνσεις και των δυο άκρων , και φυσικά θα κράξω περιστατικά οπως πχ την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση της χρυσης αυγής , με πανό τυπου " Οι δουλειές στους Έλληνες " (Σου θυμίζει κάτι ως σύνθημα αυτό ? *cough* ΠΝΟ *cough*)
Και τώρα που διαλύσαμε τα επαλαμβανόμενα μοντέλα και τις τάσεις που προανέφερες , πραγματικά θέλω να μου πεις , που κάνω *τοσο ακραίο * λάθος , οταν μιλάω για ολοκληρώτικες αντιλήψεις που αποπνέουν τα άκρα εκατέρωθεν.
-------------
PASCAL wrote:rose wrote:PASCAL εισαι εκτός πραγματικότητας, ασε τους κατατζαφέρηδες και πες ξεκάθαρα οτι συμφωνεις με τα καραγκιοζιλικια της ΠΝΟ. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες.
Εσύ μίλησες για πεζοναύτες που θα πρέπει να σκοτώσουν τους λιμενεργάτες επειδή διαμαρτύρονται. Επομένως το να αργανωθείς στον Καρατζαφέρη δεν είναι δα και τόσο ακραίο. Ξανασκέψου το.
Η ερώτηση παραμένει , συμφωνείς με τα της ΠΝΟ ? Ναι η' οχι ?