από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM
True, roller skaters ισως?Δεν θυμαμαι, δεν ειμαι φαν του ειδους.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Roller blades, και το αθλημα λέγεται inline skating!!
Για normal επιφάνειες (όχι ασφαλτο), και σε μια χώρα με αρκετά πεζοδρόμια, μια χαρα μεταφορικό μέσο θα ήταν!! Βέβαια, μετά λες, γιατί απλά να μην έχω ένα ποδηλατάκι, που είναι και πιο ευκολο στη χρήση..
Για normal επιφάνειες (όχι ασφαλτο), και σε μια χώρα με αρκετά πεζοδρόμια, μια χαρα μεταφορικό μέσο θα ήταν!! Βέβαια, μετά λες, γιατί απλά να μην έχω ένα ποδηλατάκι, που είναι και πιο ευκολο στη χρήση..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- zweistein
- Wow! Terabyte level
στο μέλλον θα βαράμε και zombies on the way με ροπαλάκια του cricketchriskin wrote:zweistein wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ψησου - οπως γυρναμε απο τη σχολη να κανουμε και κολπα αποφευγοντας πρεζακια και ματατζηδες

πάντως για τις ανηφόρες μια χαρά το βλέπω

- nookie
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κοτσαρετε και κανα μοτερακι λιγων ιππων και θα γινει μια χαρα μοτο-πατινακι!!Κανεις και τσιγαρο ενω σε ανεβαζει σιγα σιγα στην ανηφορα! 

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- zweistein
- Wow! Terabyte level
αυτό που βλέπεις Aγγελε έχει ήδη ηλεκτροκινητήρα πάνω. δεν είναι απλό πατίνι, είναι mini scooter!!

- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Επίσης

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχουν φερει στην Ελλαδα jumping shoes?Μου ειχε γυαλισει πριν κατι χρονια που τα βγαλανε στην Αμερικη.
- Loner
[οφφτοπικ]Από Ελλάδα
http://www.lazydayz.gr/shopV2/det.php?s=13&c=4&pid=507
Αγγλία
http://search.eim.ebay.gr/?kw=jumping+s ... F%83%CE%B7
Ελβετία
http://www.kangoojumps.com/[/οφφτοπικ]
http://www.lazydayz.gr/shopV2/det.php?s=13&c=4&pid=507
Αγγλία
http://search.eim.ebay.gr/?kw=jumping+s ... F%83%CE%B7
Ελβετία
http://www.kangoojumps.com/[/οφφτοπικ]
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- philimonas
- Kilobyte level
Να δω τον ultimate με τέτοια και τι στον κόσμο

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Thanks loner.

Ξερεις τι ειναι να ανεβαινεις σπιτι σου πηδωντας στο μπαλκονι?philimonas wrote:Να δω τον ultimate με τέτοια και τι στον κόσμο![]()

- enum21
οι τελικές αποφάσεις
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4613930Από την 1η Φεβρουαρίουθα ισχύσουν νέες, αυξημένες τιμές στα εισητήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου θα είναι 1,4 ευρώ και θα ισχύει για 90 λεπτά σε όλα τα μέσα μεταφοράς μέχρι το Κορωπί.
Εάν η ισχύς του 90λεπτου παρέλθει ενόσω ο επιβάτης βρίσκεται καθ’ οδόν, υποχρεούται να το επικυρώσει για δεύτερη φορά.
Το εισιτήριο δεν θα ισχύει για τις μετακινήσεις με τις γραμμές express της ΕΘΕΛ για Αεροδρόμιο και Σαρωνίδα. Η τιμή του αντίστοιχου μειωμένου εισιτηρίου θα είναι 0,70 ευρώ.
Η τιμή του εισιτηρίου μίας διαδρομής και χρήσης, το οποίο θα ισχύει μόνο για τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ), τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) και το Τραμ, θα είναι 1,20 ευρώ, ενώ το μειωμένο 0,60 ευρώ.
Το ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα μεταφοράς αναπροσαρμόζεται στα 4 ευρώ, ενώ το εβδομαδιαίο στα 14 ευρώ.
Το εισιτήριο της ΕΘΕΛ για Σαρωνίδα αναπροσαρμόζεται στα 1,60 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 0,80 ευρώ.
Αεροδρόμιο
Το εισιτήριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ για τις γραμμές express προς Αεροδρόμιο αυξάνεται στα 5 ευρώ, ενώ το μειωμένο αναπροσαρμόζεται στα 2,50 ευρώ.
Τα εισιτήριο του Μετρο (ΑΜΕΛ και ΗΣΑΠ) από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» αυξάνεταιι στα 8,00 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 4,00. Τα εισιτήρια δύο και τριών ατόμων της ίδιας κατηγορίας αναπροσαρμόζονται στα 14,00 και 20,00 ευρώ αντίστοιχα. Τα μετ’ επιστροφής εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο καθορίζονται πλέον στα 14,00 ευρώ. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα μέσα για 90 λεπτά.
Επίσης, και τα εισιτήρια του προαστιακού (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά.
Οι μηνιαίες κάρτες του Μετρό από και προς αεροδρόμιο αναπροσαρμόζονται στα 140 ευρώ, ενώ οι ετήσιες αυξάνονται στα 1.000 ευρώ.
Μηνιαίες και ετήσιες κάρτες
Η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) αναπροσαρμόζεται στα 20,00 ευρώ, ενώ η αξία της μειωμένης στα 10,00.
Η τιμή της μηνιαίας κάρτας για όλα τα μέσα θα φτάσει τα 45,00 ευρώ, ενώ η μειωμένη τα 23,00.
Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα φτάνει τα 200 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη κάρτα για όλα τα μέσα μεταφοράς θα αγγίξει τα 450 ευρώ.
Ωστόσο, κατά πληροφορίες, έχει αποφασιστεί η διεύρυνση της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΑΣΑ και σε άλλες οργανωμένες σε συλλόγους ή σωματεία ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες θα έχουν σημαντική έκπτωση, με την ετήσια κάρτα να φτάνει στα 340 ευρώ.
Επίσης, καταργούνται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του Μετρό (μέχρι το Κορωπί).
Εισιτήρια κοινωνικής πολιτικής
Δικαίωμα για μειωμένο εισιτήριο, κατά 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, παρέχεται στις εξής κατηγορίες:
- Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.
- Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.
- Μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές που είναι κάτοχοι δελτίου ΟΑΣΑ
- Νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους ή διαβατηρίου.
- Σπουδαστές Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. τα οποία λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, μέχρι την ηλικία των 22 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωσης της Σχολής.
- Σπουδαστές Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ), τα οποία λειτουργούν νόμιμα, μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και σχετικής βεβαίωσης της Σχολής.
- Φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής μέχρι την ηλικία των 25 ετών, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας «student card university I.D.» και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου
- Πολύτεκνους γονείς και μέλη των οικογενειών τους, κάτοχοι κάρτας πολυτέκνου.
Δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης
Δωρεάν μετακινούνται:
- Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών
- Οι οπλίτες θητείας όλων των Σωμάτων, με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας
- Οι κάτοχοι των καρτών ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
- XaviannNJ
- Gbyte level
Επίσης, καταργούνται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του Μετρό (μέχρι το Κορωπί).
Δηλαδή?Υπήρχε κάρτα που ήταν μόνο για το μετρο ή μόνο για τον ηλεκτρικο?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ναι, και ήταν και αρκετά φθηνή. Τώρα αυτοί που τις έβγαζαν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν την ενιαία στα 45 ευρώ...
Τα παλιά εισιτήρια ισχύουν, έτσι? Να πάω να πάρω καμιά εικοσαριά...!

Τα παλιά εισιτήρια ισχύουν, έτσι? Να πάω να πάρω καμιά εικοσαριά...!
What to say man...what to say....
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
ζήτω η "πράσινη" πολιτική της κυβέρνησης που θα μας σπρώξει όλους στα μμμ!!
περιττό να πω ότι σε περίπτωση που δω ελεγκτή θα τον κυνηγάω μέχρι να μου δώσει τα 9 ευρώ που μου χρωστάνε από τον προηγούμενο μήνα(μισός μήνας απεργία).

περιττό να πω ότι σε περίπτωση που δω ελεγκτή θα τον κυνηγάω μέχρι να μου δώσει τα 9 ευρώ που μου χρωστάνε από τον προηγούμενο μήνα(μισός μήνας απεργία).
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- Serendipity
- Gbyte level
μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
νομικά μιλώντας αυτή την στιγμή μας χρωστάνε.όταν έχεις προεξόφληση του αντιτίμου και δεν λάβεις ολόκληρο το προιόν τότε δικαιούσαι ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω.Επίσης έψαξα στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα" της καρτέλας μήπως λέει " σε περίπτωση απεργιών των υπαλλήλων η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη " αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο οπότε ΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΙΣΩSerendipity wrote:μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω οτι μπορείς να πάρεις ένα ποσό πίσω.. Σε μια υπηρεσία παίρνεις τηλέφωνο.. Το είδα νομίζω στις ειδήσεις...ja_the_invincible wrote:νομικά μιλώντας αυτή την στιγμή μας χρωστάνε.όταν έχεις προεξόφληση του αντιτίμου και δεν λάβεις ολόκληρο το προιόν τότε δικαιούσαι ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω.Επίσης έψαξα στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα" της καρτέλας μήπως λέει " σε περίπτωση απεργιών των υπαλλήλων η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη " αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο οπότε ΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΙΣΩSerendipity wrote:μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Μπααα δεν δινουν γιατι λέει εξαιρείται από τον αστικό κώδικα η συγκεκριμένη συναλλαγή.αλλά μπορείς πολύ ωραία να σαμποτάρεις κάθε επίδοξο ελεγκτή.proskopos wrote: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω οτι μπορείς να πάρεις ένα ποσό πίσω.. Σε μια υπηρεσία παίρνεις τηλέφωνο.. Το είδα νομίζω στις ειδήσεις...

Ξέρεις πολύ καλά τι θα πάρεις πίσω ( εννιά δεν θα είναι πάντος ) οπότε μη κουράζεσαι jaja_the_invincible wrote:νομικά μιλώντας αυτή την στιγμή μας χρωστάνε.όταν έχεις προεξόφληση του αντιτίμου και δεν λάβεις ολόκληρο το προιόν τότε δικαιούσαι ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω.Επίσης έψαξα στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα" της καρτέλας μήπως λέει " σε περίπτωση απεργιών των υπαλλήλων η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη " αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο οπότε ΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΙΣΩSerendipity wrote:μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.
Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Να σου δώσω το κινητό μου?stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord