από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Post by ultimate_aektzis » Fri Jan 14, 2011 7:29 pm

True, roller skaters ισως?Δεν θυμαμαι, δεν ειμαι φαν του ειδους.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Jan 14, 2011 7:32 pm

Roller blades, και το αθλημα λέγεται inline skating!!
Για normal επιφάνειες (όχι ασφαλτο), και σε μια χώρα με αρκετά πεζοδρόμια, μια χαρα μεταφορικό μέσο θα ήταν!! Βέβαια, μετά λες, γιατί απλά να μην έχω ένα ποδηλατάκι, που είναι και πιο ευκολο στη χρήση..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Jan 14, 2011 11:51 pm

chriskin wrote:
zweistein wrote: Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ψησου - οπως γυρναμε απο τη σχολη να κανουμε και κολπα αποφευγοντας πρεζακια και ματατζηδες
(καποτε επρεπε να αποφυγουμε μονο ματατζηδες η μονο πρεζακια, τωρα επρεπε να βαλουν τα δυσκολα που σταματησα το γυμναστηριο;)
στο μέλλον θα βαράμε και zombies on the way με ροπαλάκια του cricket :lol:
πάντως για τις ανηφόρες μια χαρά το βλέπω :)
Image
nookie
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nookie » Sat Jan 15, 2011 12:12 am

Κοτσαρετε και κανα μοτερακι λιγων ιππων και θα γινει μια χαρα μοτο-πατινακι!!Κανεις και τσιγαρο ενω σε ανεβαζει σιγα σιγα στην ανηφορα! :-D
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Jan 15, 2011 12:44 am

αυτό που βλέπεις Aγγελε έχει ήδη ηλεκτροκινητήρα πάνω. δεν είναι απλό πατίνι, είναι mini scooter!!
Image
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sat Jan 15, 2011 10:38 am

Επίσης
Image

Image
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Jan 15, 2011 12:17 pm

Εχουν φερει στην Ελλαδα jumping shoes?Μου ειχε γυαλισει πριν κατι χρονια που τα βγαλανε στην Αμερικη.
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Sat Jan 15, 2011 12:31 pm

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
philimonas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by philimonas » Sat Jan 15, 2011 12:33 pm

Να δω τον ultimate με τέτοια και τι στον κόσμο :smt016 :smt016
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Jan 15, 2011 12:38 pm

Thanks loner. ;)
philimonas wrote:Να δω τον ultimate με τέτοια και τι στον κόσμο :smt016 :smt016
Ξερεις τι ειναι να ανεβαινεις σπιτι σου πηδωντας στο μπαλκονι? :-p
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Jan 16, 2011 12:09 am

Loner wrote:Επίσης
Image

epic

Link :-D
Image
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Jan 19, 2011 9:46 pm

οι τελικές αποφάσεις
Από την 1η Φεβρουαρίουθα ισχύσουν νέες, αυξημένες τιμές στα εισητήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου θα είναι 1,4 ευρώ και θα ισχύει για 90 λεπτά σε όλα τα μέσα μεταφοράς μέχρι το Κορωπί.

Εάν η ισχύς του 90λεπτου παρέλθει ενόσω ο επιβάτης βρίσκεται καθ’ οδόν, υποχρεούται να το επικυρώσει για δεύτερη φορά.

Το εισιτήριο δεν θα ισχύει για τις μετακινήσεις με τις γραμμές express της ΕΘΕΛ για Αεροδρόμιο και Σαρωνίδα. Η τιμή του αντίστοιχου μειωμένου εισιτηρίου θα είναι 0,70 ευρώ.

Η τιμή του εισιτηρίου μίας διαδρομής και χρήσης, το οποίο θα ισχύει μόνο για τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ), τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) και το Τραμ, θα είναι 1,20 ευρώ, ενώ το μειωμένο 0,60 ευρώ.

Το ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα μεταφοράς αναπροσαρμόζεται στα 4 ευρώ, ενώ το εβδομαδιαίο στα 14 ευρώ.

Το εισιτήριο της ΕΘΕΛ για Σαρωνίδα αναπροσαρμόζεται στα 1,60 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 0,80 ευρώ.

Αεροδρόμιο

Το εισιτήριο των λεωφορείων της ΕΘΕΛ για τις γραμμές express προς Αεροδρόμιο αυξάνεται στα 5 ευρώ, ενώ το μειωμένο αναπροσαρμόζεται στα 2,50 ευρώ.

Τα εισιτήριο του Μετρο (ΑΜΕΛ και ΗΣΑΠ) από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» αυξάνεταιι στα 8,00 ευρώ, ενώ το μειωμένο στα 4,00. Τα εισιτήρια δύο και τριών ατόμων της ίδιας κατηγορίας αναπροσαρμόζονται στα 14,00 και 20,00 ευρώ αντίστοιχα. Τα μετ’ επιστροφής εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο καθορίζονται πλέον στα 14,00 ευρώ. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα μέσα για 90 λεπτά.

Επίσης, και τα εισιτήρια του προαστιακού (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά.

Οι μηνιαίες κάρτες του Μετρό από και προς αεροδρόμιο αναπροσαρμόζονται στα 140 ευρώ, ενώ οι ετήσιες αυξάνονται στα 1.000 ευρώ.

Μηνιαίες και ετήσιες κάρτες

Η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) αναπροσαρμόζεται στα 20,00 ευρώ, ενώ η αξία της μειωμένης στα 10,00.

Η τιμή της μηνιαίας κάρτας για όλα τα μέσα θα φτάσει τα 45,00 ευρώ, ενώ η μειωμένη τα 23,00.

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα φτάνει τα 200 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη κάρτα για όλα τα μέσα μεταφοράς θα αγγίξει τα 450 ευρώ.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, έχει αποφασιστεί η διεύρυνση της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΑΣΑ και σε άλλες οργανωμένες σε συλλόγους ή σωματεία ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες θα έχουν σημαντική έκπτωση, με την ετήσια κάρτα να φτάνει στα 340 ευρώ.

Επίσης, καταργούνται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του Μετρό (μέχρι το Κορωπί).

Εισιτήρια κοινωνικής πολιτικής

Δικαίωμα για μειωμένο εισιτήριο, κατά 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, παρέχεται στις εξής κατηγορίες:

- Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου.

- Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.

- Μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές που είναι κάτοχοι δελτίου ΟΑΣΑ

- Νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους ή διαβατηρίου.

- Σπουδαστές Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. τα οποία λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, μέχρι την ηλικία των 22 ετών, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωσης της Σχολής.

- Σπουδαστές Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (Ε.Ε.Σ), τα οποία λειτουργούν νόμιμα, μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και σχετικής βεβαίωσης της Σχολής.

- Φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής μέχρι την ηλικία των 25 ετών, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας «student card university I.D.» και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου

- Πολύτεκνους γονείς και μέλη των οικογενειών τους, κάτοχοι κάρτας πολυτέκνου.

Δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης

Δωρεάν μετακινούνται:

- Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών

- Οι οπλίτες θητείας όλων των Σωμάτων, με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας

- Οι κάτοχοι των καρτών ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4613930
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Thu Jan 20, 2011 1:22 am

Επίσης, καταργούνται τόσο οι μηνιαίες όσο και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του Μετρό (μέχρι το Κορωπί).

Δηλαδή?Υπήρχε κάρτα που ήταν μόνο για το μετρο ή μόνο για τον ηλεκτρικο?
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Jan 20, 2011 9:07 am

Ναι, και ήταν και αρκετά φθηνή. Τώρα αυτοί που τις έβγαζαν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν την ενιαία στα 45 ευρώ... :smt012 :smt012 :smt012

Τα παλιά εισιτήρια ισχύουν, έτσι? Να πάω να πάρω καμιά εικοσαριά...!
What to say man...what to say....
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:27 am

ζήτω η "πράσινη" πολιτική της κυβέρνησης που θα μας σπρώξει όλους στα μμμ!! :smt026
περιττό να πω ότι σε περίπτωση που δω ελεγκτή θα τον κυνηγάω μέχρι να μου δώσει τα 9 ευρώ που μου χρωστάνε από τον προηγούμενο μήνα(μισός μήνας απεργία).
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Thu Jan 20, 2011 10:38 am

μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 10:47 am

Serendipity wrote:μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065
νομικά μιλώντας αυτή την στιγμή μας χρωστάνε.όταν έχεις προεξόφληση του αντιτίμου και δεν λάβεις ολόκληρο το προιόν τότε δικαιούσαι ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω.Επίσης έψαξα στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα" της καρτέλας μήπως λέει " σε περίπτωση απεργιών των υπαλλήλων η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη " αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο οπότε ΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΙΣΩ :smt013
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jan 20, 2011 11:04 am

ja_the_invincible wrote:
Serendipity wrote:μαζί σου!! εμένα μου χρωστάνε 20 ευρώ για το ταξί που αναγκάστηκα να πάρω και 9 ευρώ για την μινιαία κάρτα.. Αν έρθει ελεγκτής θα του τρίψω στη μούρη την απόδειξη του ταξί και αν μου πει τίποτα θα βιαιοπραγήσω... :smt065
νομικά μιλώντας αυτή την στιγμή μας χρωστάνε.όταν έχεις προεξόφληση του αντιτίμου και δεν λάβεις ολόκληρο το προιόν τότε δικαιούσαι ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω.Επίσης έψαξα στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα" της καρτέλας μήπως λέει " σε περίπτωση απεργιών των υπαλλήλων η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη " αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο οπότε ΤΑ 9 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΙΣΩ :smt013
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω οτι μπορείς να πάρεις ένα ποσό πίσω.. Σε μια υπηρεσία παίρνεις τηλέφωνο.. Το είδα νομίζω στις ειδήσεις...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 11:26 am

proskopos wrote: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω οτι μπορείς να πάρεις ένα ποσό πίσω.. Σε μια υπηρεσία παίρνεις τηλέφωνο.. Το είδα νομίζω στις ειδήσεις...
Μπααα δεν δινουν γιατι λέει εξαιρείται από τον αστικό κώδικα η συγκεκριμένη συναλλαγή.αλλά μπορείς πολύ ωραία να σαμποτάρεις κάθε επίδοξο ελεγκτή. :smt066
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu Jan 20, 2011 11:37 am

ja_the_invincible wrote:
Ξέρεις πολύ καλά τι θα πάρεις πίσω ( εννιά δεν θα είναι πάντος ) οπότε μη κουράζεσαι ja :lol:
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 20, 2011 1:33 pm

Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο. :-p
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jan 20, 2011 2:25 pm

stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο. :-p
Να σου δώσω το κινητό μου?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”