sagwnias wrote:Εσυ τωρα ανακαλυψες οτι σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν πολλοι που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους; ταξιτσιδες, λεοφοριατζιδες, γιατροι, παππαδες, εφοριακοι, καθηγητες, δασκαλοι, δημοσιοι υπαλληλοι και παει λεγοντας.
@chriskin
Οταν τρωνε μολοτοφ και πετρες απο παντου τοτε δεν κινδυνευει η ζωη τους; Ή οταν τις ριχουν κοπελες τοτε ειναι ακινδυνες; Οι αστυνομικοι οταν τραυματιζοντε δεν πανε στο νοσοκομειο μερες;
Πρεπει να καταλαβουμε οτι φταινε και οι δυο μεριες.
εχουν σιγουρη αμεση δουλεια την οποια διαλεγουν γνωριζοντας οτι θα κινδυνευουν. Μην παραλογιζομαστε.
ΑΜΑ χτυπαγαν μονο για αμυνα και μονο σε περιπτωσεις που κινδυνευε η ζωη τους εξηγησα παραπανω οτι ειναι Καπως δικαιολογημενο - αν και δεν μπορω να δικαιολογησω ουτε την αμυνα οταν βρισκονται σε μερος που δεν πρεπει να ειναι. παραδειγματα γι αυτα τα μερη δες ενα ποστ του πασκαλ (νομιζω) παραπανω . αμα πεις οτι "εχουν εντολες" : αυτοι διαλεξαν το επαγγελμα, ηξερα τι εντολες θα εχουν.
δεν εχεις καταλαβει οτι ποτε , η μαλλον σχεδον ποτε, δεν βαρανε αυτους που πετανε πετρες;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
(μην πω το προφανες οτι οι μισοι που πετανε πετρες ειναι υποκινουμενοι απο την αστυνομια η και κανονικα μελη της)
εγω οσες φορες εχω βρεθει κοντα βλεπω οτι αλλοι πετανε τις πετρες και αλλοι τις τρωνε. δεν βλεπω πχ γιατι σε διαφορες ειρηνικες πορειες που εχω παρει μερος χρειαζοταν να σπασουν τον κοσμο με δακρυγονα, χειροβομβιδες και ξυλο.
τελος παντων, μην λεμε τα ιδια συνεχεια
@ μαριος : ο μποξερ ειναι αθλητης. ο αστυνομικος οχι
ο αντιπαλος, επισης, προφανως και θελει να τον χτυπησουν - κι αυτος παιρνει μερος στο αθλημα. ο διαδηλωτης, νεος η γερος ΔΕΝ θελει να φαει ξυλο. 99.9999% τουλαχιστον
κατι παει στραβα με την τεχνικη σου στο να επιλεγεις παραδειγματα - αν ηξερες τις διαοφρες θα καταλαβαινες οτι το παραδειγμα δεν ειχε νοημα.
οτι εντολες και να εχει, ο τιμιος ανθρωπος δεν βαραει αθωους.
εγω ποτε δεν το εκανα (εκτος απο εκεινη τη φορα στη δευτερα δημοτικου, με εχει συγχωρεσει ομως το παιδι απο τοτε ομως - κανουμε ακομα παρεα) , η οικογενεια μου και οι φιλοι μου επισης κτλ κτλ
ο ανθρωπος που δερνει κοσμο απλα γιατι γουσταρει ΔΕΝ γινεται σπιτι του να ειναι καλος , πως να το κανουμε.
ειναι σαν να λες οτι ενας ιερεας που βιαζει αγορια(ναι δεν ειναι ολοι βιαστες, απλα επειδη εγιναν μερικες δεκαδες χιλιαδες καταγγελιες τελευταια το χρησιμοποιησα ως παραδειγμα) αγαπαει το γιο του - πως στο διαολο το κανει αυτο αμα μολις βιασε τον κολλητο του;
@ doritos : "καθε φορα που βαζεις ολους τους διαδηλωτες σε ενα σακουλι πεθαινει ενα μικρο γατακι. απεφυγε το"
@σαγωνιας
+++ για τους μποξερ