Ακριβώς αυτό, καθένας πιστεύει ό,τι θέλει και δεν είμαι καθόλου ειρωνικός!!zweistein wrote:photisd wrote:Τότε προφανώς ζεις σε άλλο κόσμο γιατί αυτές οι στιγμές θα έρθουν σύντομα... Και είτε το θες είτε όχι υπάρχουν και άνθρωποι που δε στηρίζονται μόνο στις δικές τους δυνάμεις και τη λογική...
δεν μπορείς να λέει "ο καθένας πιστεύει ότι θέλει"
και μετά να θέτεις την δικη σου λογική και πιστεύω ως απόλυτη γενική αλήθεια.
το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ότι κάτι τέτοιο είναι ειρωνικό.
εάν επιλεγεις όντως να αφήνεις τον καθένα να πιστεύει ότι θέλει και να ακολουθεί το πιστεύω του, τότε σεβάσου και την γνώμη του.
dεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσεις, να δεχτείς ή να υιοθετήσεις την γνώμη του αλλου προκειμενου να την σεβαστείς.
αρκεί να τον αποδεχτείς ότι υπάρχει και αυτός ως μια άλλη οπτική γωνια ενός γεγονότος.
πάνω σε αυτή την κόκκο άμμου που ονομάζουμε Γη πρέπει να χωνέψεις ότι υπάρχουν και περίπου 6,897,900,000 άλλες οπτικές γωνιές, δηλαδή περίπου 6,897,900,000 πιστεύω am8rwpwn από διαφορετικές ή κοινές θρησκείες, δηλαδή περίπου 6,897,900,000 αλήθειες.
και από όλο αυτό είσαι ένας από αυτούς.
και το όλο σύνολο δεν είναι παρα το 1/∞ του συνόλου τις ηλικίας και τις μάζας του σύμπαντος.
και καθώς τα λέω αυτά, edn παύουν να ισχύουν και για μένα, και για όλους εδώ μέσα.
εφόσον υπάρχουν άτομα που μπορούν να θιχτούν, let it be και ότι μέλει γενέσθαι, θα έρθει.
αυτά λοιπόν και άντε να περάσουμε κάνα μάθημα μέρες που είναι.
Το να θες όμως να προσβάλεις εμένα, τον άλλο και αυτό που πιστεύω εγώ ή κάποιος άλλος δε μου αρέσει και δεν το ανέχομαι... Δεν μπορείς να λες ότι το δικό μου πιστεύω είναι προπαγάνδα κλπ κλπ...Κι εγώ μπορεί να θεωρώ τον άλλο εδώ μέσα και τον άθεο και τον οποιονδήποτε π@π...ρα, με βλέπεις να το λέω ή να το γράφω?? Δεν το γράφω γιατί σέβομαι την άποψή του και τη διαφορετικότητα του!!
Όπως δεν μπορώ να ανέχομαι ένα σοβαρό post που έφτιαξε ένα παιδί να του το g@...te με ειρωνικά σχόλια κλπ... Αυτό νομίζω μπορείς να το σεβαστείς κι εσύ κι εγώ κι όλοι οι υπόλοιποι... Έτσι δεν είναι?? Αν είναι να γίνει μια σοβαρή συζήτηση ok...