Υποκύπτει ο Παπανδρεου στον τουρκικό εκβιασμό για την ΑΟΖ του Καστελλό

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: Υποκύπτει ο Παπανδρεου στον τουρκικό εκβιασμό για την ΑΟΖ του Καστελλό

Post by ja_the_invincible » Fri Feb 18, 2011 10:06 pm

Πριν υπάρξει ανταπάντηση , το θέμα είναι αρκετά σοβαρό για να κάνεις το βραδινό σου trolling nachos και θα σε παρακαλούσα να μην το συνεχίσεις.Μην κλειδωθεί και άλλο θέμα χωρις λόγο :smt018
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Fri Feb 18, 2011 10:16 pm

@chriskin
Το παράδειγμα είναι όντως ατυχές γιατί δε σε συμφέρει. Το να απαντήσεις με την ίδια λογική που χρησιμοποιείς για το αρχικό μας θέμα, θα σε καθιστούσε βαθύτατα αντιλαϊκό και δε θα το ήθελες.

Κοντολογοίς, η απαντησή σου στο ερώτημα: "αν υπογράψεις κάτι είσαι υποχρεωμένος να το τηρήσεις;", είναι: "όποτε έχω κέφι και αν δεν κολύομαι". Από κει και πέρα δε νομίζω ότι περαιτέρω συζήτηση έχει κάποιου είδους νόημα, γι αυτώ και αποχωρώ από αυτήν για απόψε.

@ja
Νομίζω ότι μιλάω πάρα πολύ σοβαρά, απλά έχουμε διάσταση απόψεων και νοοτροπίας. Το ότι το στυλ γραφής μου διέπεται από μια σαρκαστική νότα συνήθως είναι αληθές, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για κλείδωμα thread αφού ποτέ δεν έιμαι υβριστικός προς κανέναν. Άρα μάλλον ατυχής η υπόνοιά σου περί ευθύνης μου για το προσωρινό κλείδωμα του thread της Κερατέας, εκτός αν και η υβριστικότητα είναι συνάρτηση των πραγμάτων που μας αρέσει να ακούμε λιγότερο.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Fri Feb 18, 2011 11:11 pm

ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Feb 18, 2011 11:26 pm

@barbarosa
Ναι έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες αυτή η είδηση.Όντως δυνατό χαρτί αλλά σιγά μην το χρησιμοποιήσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="nachos"]Νομίζω ότι μιλάω πάρα πολύ σοβαρά, απλά έχουμε διάσταση απόψεων και νοοτροπίας. Το ότι το στυλ γραφής μου διέπεται από μια σαρκαστική νότα συνήθως είναι αληθές, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για κλείδωμα thread αφού ποτέ δεν έιμαι υβριστικός προς κανέναν. Άρα μάλλον ατυχής η υπόνοιά σου περί ευθύνης μου για το προσωρινό κλείδωμα του thread της Κερατέας, εκτός αν και η υβριστικότητα είναι συνάρτηση των πραγμάτων που μας αρέσει να ακούμε λιγότερο.[/quote] το να μετατρέπεις οποιοδήποτε thread σε χώρο προσωπικής αντιπαράθεσης είναι ενάντια στους κανόνες του φορουμ.δεν είμαι μοντ να με νοιάζει η λειτουργία του φορουμ αλλά δεν θέλω το συγκεκριμένο thread να χαθεί με ξεκατινιάσματα.υπάρχουν και pm.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”