Χρυσαυγιτες σκοτωσαν 34χρονο μουσικο

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Χρυσαυγιτες σκοτωσαν 34χρονο μουσικο

Post by michalis » Thu Sep 19, 2013 1:05 pm

X-ray wrote:Εγώ να ρωτήσω το εξής:
Το συγκεκριμένο άτομο διαπιστώθηκε ότι είναι επίσημα εγγεγραμμένο μέλος της ΧΑ; Αν ναι για πόσο καιρό ήταν γραμμένος;
Γιατί το ότι το ομολόγησε ο ίδιος - και έρχομαι στα λεγόμενα του Mpomp - δεν μου λέει και πολλά. Για να έχει την οποιαδήποτε ευθύνη η ΧΑ πρέπει κατ'αρχάς να διαπιστωθούν κάποια πράγματα και πάλι ίσως να μην είναι αρκετά.

Προσωπικά τους βρίσκω μεγάλα ζωντόβολα οπότε δεν πιστεύω ότι ελέγχουν και ιδιαίτερα ποιον γράφουν στο κόμμα τους..
Γύρω στα δύο χρόνια ανήκει στη Χρυσή Αυγή και ήταν και έμμισθος μπράβος, δηλαδή πληρωνόταν για να συμμετέχει σε επιθέσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά εκτός κι αν οι προηγούμενες είναι μειωμένης σημασίας γιατί αφορούσαν μετανάστες.....
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "δεν ελέγχουν ιδιαίτερα" ποιον γράφουν στο κόμμα τους. Δηλαδή θεωρείς ότι τα πρωτοκλασσάτα στελέχη (βάλε και τον ψυχασθενή πρόεδρο μέσα) είναι κομπλέ και το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν αρκετά τους παρατρεχάμενους; Ο Κασιδιάρης ο ίδιος έχει εμπλοκή σε επίθεση εναντίον φοιτητών μέσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ούτε αυτόν τον έλεγξαν αρκετά πριν τον γράψουν;
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Sep 19, 2013 1:10 pm

michalis wrote: Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "δεν ελέγχουν ιδιαίτερα" ποιον γράφουν στο κόμμα τους. Δηλαδή θεωρείς ότι τα πρωτοκλασσάτα στελέχη (βάλε και τον ψυχασθενή πρόεδρο μέσα) είναι κομπλέ και το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν αρκετά τους παρατρεχάμενους; Ο Κασιδιάρης ο ίδιος έχει εμπλοκή σε επίθεση εναντίον φοιτητών μέσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ούτε αυτόν τον έλεγξαν αρκετά πριν τον γράψουν;
Όχι, δεν ελέγχουν από την άποψη ότι δε δίνουν τις εντολές για όλα τα περιστατικά. Ο καθένας μπορεί να πάει να σκοτώσει κάποιον και να φωνάζει "αίμα τιμή...". Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει εντολή από κάποιον πυρήνα οπωσδήποτε.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Sep 19, 2013 1:17 pm

m4ver1ck wrote:Ο αναρχικός χώρος δεν προκρίνει ιδεολογικά αλλα και πρακτικά την πολιτική βία για την επίτευξη των τακτικών του σκοπών?! Τρολάρεις τώρα? Αν υπάρχει παραλληλία, μεταξύ των δυο χώρων, αυτον των ακτιβιστικό χαρακτήρα αφορά, οχι πως ομοιάζουν στους σκοπούς τους!

Απο κει και πέρα εγω ενίσταμαι στον ισχυρισμό οτι η πολιτική βία είναι αναγκαστικά τεκμήριο μαφιοζοσύνης, αλητείας ή βλακείας και μονοπώλιο "κακών ακραίων χώρων". Αυτά τα λένε αυτοί που αποκρύπτουν ή αγνοούν οτι και οι ίδιοι βασίζονται σε μια εμμισθη ομάδα κρούσης (τα ΜΑΤ) που κάνουν ό,τι κάνουν και δεν αντιμετωπίζουν καμιά συνέπεια, συν το γεγονός οτι βία και πολιτική είναι έννοιες συνυφασμένες.
Ναι, οκ, δε θα μπω σε αντιπαράθεση για τους αναρχικούς γιατί δεν είμαι. Δε μου απάντησες όμως πως ακριβώς παραλληλίζεις μία εντελώς εξωκοινοβουλευτική ομάδα ανθρώπων (ομάδΕΣ βασικά) που δεν έκρυψε ποτέ αυτό που είναι (και το "είναι" δεν αναφέρεται στην εικόνα που τους δίνουν τα media) με ένα κόμμα που πριν παραμυθιάσει μισό εκατομμύριο φασίζοντες AiLinEC ήταν συμμορία ναζι και μπράβων. Αν υφίσταται βία από τους αναρχικούς, έχει σχέση με την πολιτική. Η βία, όμως, των νεοναζί δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική όταν χτυπάνε καθημερινά ανθρώπους που δεν εκπροσωπούν τίποτα παραπάνω απ'τον εαυτό τους, μόνο και μόνο επειδή δε γουστάρουν τη μάπα τους.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι μου αρέσει να κατεβαίνω σε μια διαδήλωση σωματείου και να σκάνε μέσα διάφοροι με καδρόνια χωρίς να τους έχει καλέσει κανένας. Απλά ορισμένοι έχουν φτάσει στο σημείο (ανεπίτρεπτο κατά τη γνώμη μου) να τους ταυτίζουν με έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο. Σε αντίθεση με έναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής απο χτες το πρωί στηρίζει ανοιχτά την παρακρατική μαφία. Θα ήταν πολύ βολικό να υπάρχει κάτι
'αντίστοιχο' κι απ'την άλλη πλευρά, για να πούμε κι εμείς καμιά βλακεία τύπου Τζήμερου "το αυγό δεξιά, το φίδι αριστερά", βολικό για άτομα που δεν θέλουν (ή πιο συχνά, δε μπορούν να σκεφτούν πέρα απ'τη μύτη τους). Αλλά, too sad, δεν υπάρχει κανένας παραλληλισμός.
----
MpoMp wrote:
michalis wrote: Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "δεν ελέγχουν ιδιαίτερα" ποιον γράφουν στο κόμμα τους. Δηλαδή θεωρείς ότι τα πρωτοκλασσάτα στελέχη (βάλε και τον ψυχασθενή πρόεδρο μέσα) είναι κομπλέ και το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν αρκετά τους παρατρεχάμενους; Ο Κασιδιάρης ο ίδιος έχει εμπλοκή σε επίθεση εναντίον φοιτητών μέσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ούτε αυτόν τον έλεγξαν αρκετά πριν τον γράψουν;
Όχι, δεν ελέγχουν από την άποψη ότι δε δίνουν τις εντολές για όλα τα περιστατικά. Ο καθένας μπορεί να πάει να σκοτώσει κάποιον και να φωνάζει "αίμα τιμή...". Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει εντολή από κάποιον πυρήνα οπωσδήποτε.

Υπήρχαν οι σχετικές εντολές απ'τα γεγονότα του Μελιγαλά "χτυπάτε και θα σας στηρίξουμε", υπάρχουν οι σχετικές εντολές εξ'ορισμού από τότε που έγινε κόμμα η ναζιστική οργάνωση και με κάθε ευκαιρία προωθούν ακρότητες και μίσος. Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάμε στο ότι δε σήκωσε το τηλέφωνο ο Μιχαλολιάκος να παρει να πει "σκοτώστε τον Παύλο". Μέχρι εκεί δηλαδή τελειώνει η ευθύνη του "κόμματος";
Last edited by Gewitter on Thu Sep 19, 2013 3:35 pm, edited 1 time in total.
Reason: merge
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Sep 19, 2013 1:26 pm

michalis wrote: Υπήρχαν οι σχετικές εντολές απ'τα γεγονότα του Μελιγαλά "χτυπάτε και θα σας στηρίξουμε", υπάρχουν οι σχετικές εντολές εξ'ορισμού από τότε που έγινε κόμμα η ναζιστική οργάνωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάμε στο ότι δε σήκωσε το τηλέφωνο ο Μιχαλολιάκος να παρει να πει "σκοτώστε τον Παύλο". Μέχρι εκεί δηλαδή τελειώνει η ευθύνη του "κόμματος";
Άλλο η φραστική επίθεση και η υποστήριξη σε όποια επίθεση και άλλο να θεωρούμε βέβαιο ότι έχει δοθεί εκ των ανωτέρων εντολή "φάτε τον τάδε". Δυο σελίδες thread τώρα λέμε ότι δεν το αποκλείουμε, αλλά δεν έχεις κι αποδείξεις για να το επιβεβαιώσεις. ΟΚ, βλέπουμε τις ενδείξεις και ξέρουμε τη ΧΑ. Απλά ένα σημείο σχολιάζουμε. Εγώ προσωπικά δε προσπαθώ να αποσυνδέσω τη δολοφονία από την ΧΑ, απλά έκανα ένα σχόλιο για το τυπικό και για το ότι δεν υπάρχει κάτι "τρανταχτά" αυταπόδεικτο στην υπόθεση, μόνο ενδείξεις, υποθέσεις, επιχειρήματα και λογική. Δε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.

Δεν τελειώνει εκεί η ευθύνη του κόμματος, προφανώς. Και το ότι δεν καταδικάζουν ευθέως την επίθεση παρά προσπαθούν απλά να αποφύγουν με ρητορείες τις βολές των ΜΜΕ και των κομμάτων, λέει πολλά.
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Sep 19, 2013 1:34 pm

Ας αρχίσει λοιπόν να λέει και στα φασισταριά που τους ψηφίσανε γιατί τελικά αυτοί είναι το πρόβλημα. Έλεος πια. Καμία δικαιολογία.

Πάρτε κι ένα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ να γελάσετε τώρα. :D
Η Χρυσή Αυγή ασκεί μόνο βία. Συγκριτικά με το κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί τη βία της εξουσίας επάνω σε χιλιάδες ανθρώπους συγχρόνως και η οποία μεταβιβάζεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος για τον τόπο και την Ευρώπη ολόκληρη. Τις κορδελίτσες περι ναζιστών και φασιστών να τις τυλίξετε στα κενά κουτάκια της σκέψης σας. Πιο φασιστες, πιο παρανοικοί, πιο ολοκληρωτικοι απο το ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του δεν υπάρχουν.Οι Χρυσαυγίτες έχουν έστω μια ιδεολογία. Οι Συριζαιοι δεν έχουν τίποτα, δεν αγαπούν τον Έλληνα ούτε τη χώρα, όπως, έστω εντελώς λάθος, αγαπάει η Χρυσή Αυγη. Αν η Χρυσή Αυγή ειναι το αυγο του φιδιου, ο ΣΥριζα ειναι το φιδι.

Αποτυχημένος πολιτικάντης που δεν πήρε πτυχίο, ούτε έδρα στη Βουλή
-ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
Να τον χαίρονται κι αυτόν οι αστοιχείωτοι που τον ψήφισαν.
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Thu Sep 19, 2013 1:47 pm

Δίκιο έχει! Η ΧΑ έχει μια ιδεολογία, ο ΣΥΡΙΖΑ....πολλές! :lol: :lol:

Α ρε Μιχαλολιάκο, βαράς νταούλι και χορεύουν στον σκοπό σου! Έχει πλάκα όλοι αυτοί που πάνε να το παίξουν "μοντερνοι φιλελεύθεροι" (οχι κράτος, μονο επιχειρηματικότητα), να γλείφουν την ΧΑ για να δείξουν στην δεξιά βάση (που δεν χαμπαριάζει από τετοιους μεταμοντερνισμούς) οτι είναι της...καλής στόφας!
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Sep 19, 2013 1:54 pm

Ασε μας ρε michalis και εσυ τώρα, ακου αστοιχείωτοι. Πoιο είναι το δικό σου επίπεδο? ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ?
που θα πάει θα το δουμε...
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Sep 19, 2013 2:13 pm

rose wrote:Ασε μας ρε michalis και εσυ τώρα, ακου αστοιχείωτοι. Πoιο είναι το δικό σου επίπεδο? ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ?
Σόρρυ αν το παίρνεις προσωπικά. Εγώ δεν το παίρνω, γι'αυτό και δεν θα σου απαντήσω σχετικά με το δικό μου επίπεδο.
Απλά ο τύπος είναι γελοίος, βγάζει αληθινούς κάθε μέρα όλους αυτούς τους αριστερούς που λένε ότι δεν υπάρχει νεοφιλελευθερισμός χωρίς πραιτοριανούς, χωρίς απόλυτη επιβολή κράτους και παρακρατικών. Όχι ότι περιμέναμε έναν πουθενατζή διαφημιστή να μας το δείξει στην Ελλάδα την ώρα της κρίσης, μας το χει δείξει ολόκληρος Πινοσέτ δεκαετίες πριν. Ώρα να πέφτουν οι μάσκες, τόσο απ'τους πολιτικούς, όσο κι απ΄τους ψηφοφόρους.
Δε νομίζω ότι ο Τζήμερος έχει καμιά βλέψη στην "λαική δεξιά", είμαι σίγουρος ότι τους απεχθάνεται σχεδόν όσο και τους αριστερούς, απλά ο τύπος έχει καταλάβει αυτό που ξέρουν όλοι οι νεοφιλελεύθεροι στον κόσμο. Ότι όταν αρχίζουν να ξεπουλάνε τα πάντα, οι χρυσαυγίτες θα είναι χρήσιμοι. Όποιος διαβάζει κι άλλες 2-3 εφημερίδες πέρα απ'το Capital, θα έχει ήδη καταλάβει περί τίνος πρόκειται.
Anyway, το point μου ήταν και είναι ότι η ψήφος απο δω και στο εξής είναι προσωπική ευθύνη, κανένας δε μπορεί να πει δεν ήξερα. Και σίγουρα δε θα μας ρίξει στο νεοφιλελευθερισμό ο τζημεράκος ο πουθενάς με το 1%, εδώ έχουμε ολόκληρο Μητσοτάκη υπουργό...το θέμα με τους ψηφοφόρους των νεοναζί, παρ'ολα αυτά, είναι πολύ πιο σημαντικό γιατί έχει βγάλει προς τα έξω όλα τα αρνητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας και πλέον και ο πιο αδαής βλέπει ότι μάλλον αυτά υπήρχαν και πριν τους νεοναζί, απλά τότε τα θάβαμε κάτω απ'τα διακοποδάνεια. Είναι εκτός λογικής πολλές απ'τις κουβέντες που γίνονται μία μέρα μετά από μια πολιτική δολοφονία, που δεν ήταν η πρώτη (και άρα αρκετοί απο μας είμαστε λίγο υποκριτές) και μάλλον δε θα είναι κι η τελευταία (εδώ το μπαλάκι της ευθύνης παίρνει τους πάντες).
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Sep 19, 2013 2:35 pm

Γενικά, προσωπικά δεν παιρνω τπτ, ειμαι οκ με τον εαυτο μου και ξερω τι παιζει στα fora. Αυτο τώρα που ειπες ηταν πολύ ακυρο. Οσοι τον ψηφισαν, ασχετα αν εξαπατηθηκαν ή οχι, δεν τους λες αστοιχειωτους. Οκ παμε παρακάτω.
που θα πάει θα το δουμε...
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Thu Sep 19, 2013 2:52 pm

michalis wrote:
m4ver1ck wrote:Ο αναρχικός χώρος δεν προκρίνει ιδεολογικά αλλα και πρακτικά την πολιτική βία για την επίτευξη των τακτικών του σκοπών?! Τρολάρεις τώρα? Αν υπάρχει παραλληλία, μεταξύ των δυο χώρων, αυτον των ακτιβιστικό χαρακτήρα αφορά, οχι πως ομοιάζουν στους σκοπούς τους!

Απο κει και πέρα εγω ενίσταμαι στον ισχυρισμό οτι η πολιτική βία είναι αναγκαστικά τεκμήριο μαφιοζοσύνης, αλητείας ή βλακείας και μονοπώλιο "κακών ακραίων χώρων". Αυτά τα λένε αυτοί που αποκρύπτουν ή αγνοούν οτι και οι ίδιοι βασίζονται σε μια εμμισθη ομάδα κρούσης (τα ΜΑΤ) που κάνουν ό,τι κάνουν και δεν αντιμετωπίζουν καμιά συνέπεια, συν το γεγονός οτι βία και πολιτική είναι έννοιες συνυφασμένες.
Ναι, οκ, δε θα μπω σε αντιπαράθεση για τους αναρχικούς γιατί δεν είμαι. Δε μου απάντησες όμως πως ακριβώς παραλληλίζεις μία εντελώς εξωκοινοβουλευτική ομάδα ανθρώπων (ομάδΕΣ βασικά) που δεν έκρυψε ποτέ αυτό που είναι (και το "είναι" δεν αναφέρεται στην εικόνα που τους δίνουν τα media) με ένα κόμμα που πριν παραμυθιάσει μισό εκατομμύριο φασίζοντες AiLinEC ήταν συμμορία ναζι και μπράβων.1) Αν υφίσταται βία από τους αναρχικούς, έχει σχέση με την πολιτική. Η βία, όμως, των νεοναζί δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική όταν χτυπάνε καθημερινά ανθρώπους που δεν εκπροσωπούν τίποτα παραπάνω απ'τον εαυτό τους, μόνο και μόνο επειδή δε γουστάρουν τη μάπα τους.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι μου αρέσει να κατεβαίνω σε μια διαδήλωση σωματείου και να σκάνε μέσα διάφοροι με καδρόνια χωρίς να τους έχει καλέσει κανένας. 2) Απλά ορισμένοι έχουν φτάσει στο σημείο (ανεπίτρεπτο κατά τη γνώμη μου) να τους ταυτίζουν με έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο. Σε αντίθεση με έναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής απο χτες το πρωί στηρίζει ανοιχτά την παρακρατική μαφία. 3) Θα ήταν πολύ βολικό να υπάρχει κάτι
'αντίστοιχο' κι απ'την άλλη πλευρά, για να πούμε κι εμείς καμιά βλακεία τύπου Τζήμερου "το αυγό δεξιά, το φίδι αριστερά", βολικό για άτομα που δεν θέλουν (ή πιο συχνά, δε μπορούν να σκεφτούν πέρα απ'τη μύτη τους). Αλλά, too sad, δεν υπάρχει κανένας παραλληλισμός.
1) Και οι δύο είναι ομάδες με κινηματικά χαρακτηριστικά που διαλεγουν πεδίο δράσης τον δρόμο. Απλώς η μία στοχεύει πιο ψηλά και προσπάθει να το κάνει οσο πιο δυνατόν νομότυπα, και η άλλη βαλτώνει λόγω διαφορων λόγων (μπορώ να στους αναλύσω σε αλλο ποστ. Αφορά κατα βάση οργανωτικούς και συντονιστικους).Και οι δύο βάσει της πολιτικής ασκουν την βία τους αφενός για να εδραιώσουν την παρουσία τους στον δρόμο και αφετερου για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
Λόγω του χαρακτήρα τους αυτού, αυτά τα κινήματα ελκύουν κάποια μάζα περιθωριακών στοιχείων, γιατι για να λεμε την αλήθεια το παιδάκι με τα λούσα των ΒΠ κατα κανόνα, δεν θα χωθεί σε κυκλώματα που του απειλουν την σωματική ακεραιότητα. Για αυτό ήταν πάντα έντονη η κινητικότητα των χώρων αυτών στα γήπεδα για την στρατολόγηση ατόμων. Επι το πλείστον μιλάμε για άτομα τα οποία επιδεικνύουν αλήτικη συμπεριφορά, αλλα στο μεταξύ βρίσκουν και ένα πολιτικοποιημενο προσχημα για να ταυτιστούν ευκαιριακά. Ας πούμε η τελευταία επίθεση στον Χρυσαυγίτη στο Μοναστηρακι, πέρα από το ξυλοφόρτωμα περιλάμβανε και αφαίρεση χρηματικού ποσού (το ομολόγησαν μόνοι τους στο Indy), αντίστοιχα το ίδιο κάναν πολλοί και στα διαφορα paki-bashing (που δεν τα εξαπολύουν αποκλειστικά Χρυσαυγίτες, έχουν μπεί στο κουρμπέτι και διαφοροι πιο "παλιοι" μεταναστες, πχ Αλβανοι και Πολωνοι). Απο κει και πέρα ειναι σαφές οτι στις πλείστες των περιπτώσεων το ιδεολογικό κίνητρο αποτελεί απλά ένα πρόσχημα. Τωρά γιατι η ΧΑ το κάνει πιο εντατικά? Απλό, εχει μαζικοποιηθεί αρκετά σε σημείο που ακόμα και οι φοβισμένοι νοικοκυραιοι ταυτίζονται και αυτοί με το πρότυπο του "σκληρού", (για διαφορους λόγους που οφείλονται στο κοινωνικό πλαίσιο που βιώνουν) ενώ δεν το αντιπροσωπεύουν. Το τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση το είδαμε προχθές.

Απο κει και πέρα ΚΑΙ η βία των φασιστών αφορά την πολιτική (οσοι το κάνουν στοχευμένα). Φύσει εχθροί του πλουραλιστικού κράτους, θα αντιταχθούν σε οποιαδήποτε συλλογικότητα θέλει να πολιτικοποιηθεί βάση της ιδιότητας της. Έτσι πρακτικά ακόμα και στην αντιμεταναστευτική βία, την πέφτουν σε πολιτικούς αντιπάλους και όχι σε άτομα..."που εκπροσωπούν τον εαυτό τους και δεν τους αρέσει η φάτσα τους".

2) Αυτοι οι ορισμένοι βρίσκονται μια χαρά και στον αναρχικό χώρο. Αν παρακολουθείς το ίντυ ο χώρος στην μεγάλη πλειοψηφεία του χαιρετίζει τις βίαιες ενέργειες. Εδώ κάποτε φτάναν στο σημείο να ταυτίζονται με απλά άτομα του ποινικού δικαίου γιατι..πυρόβολησαν αστυνομικό. Μπορεί κάποιοι να κράζουν τους μπαχαλάκηδες, για να διαχωρίσουν την θέση τους και να το παίξουν "πολιτισμένοι ρομαντικοί επαναστάτες" αλλά γνωρίζουν μέσα τους οτι χάρις στους μπαχαλάκηδες ο αναρχικός χώρος έχει την όποια του ζωτικότητα.

3) Έχουν γίνει περιστατικά στο παρελθόν που ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν έιχαν την ίδια τροπή (νεκρό) με την αντιστροφή των ρόλων θύτη-θύματος. Απλώς επειδή είναι πιο γνωστικοί στο θέμα πότε εκπληρώνεται ο στόχος και είναι πιο έμπειροι από τους διαφορους νεοφώτιστους ΧΑτες αποφεύγουν την περίττη βία γιατι ξέρουν οτι μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Last edited by m4ver1ck on Thu Sep 19, 2013 2:54 pm, edited 1 time in total.
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Sep 19, 2013 2:53 pm

@michalis Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σου λέμε. Δεν καταλήγουμε σε τίποτα, στηριζόμαστε σε θεωρίες και κανείς από εμάς δεν ξέρει ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ έγινε όλο αυτό.
Last edited by Αριωνας on Thu Sep 19, 2013 2:56 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by vasilaros69 » Thu Sep 19, 2013 2:55 pm

Καθομαστε σαν μικρα παιδια και τσακωνομαστε και ριχνουμε το φταιξιμο μια στη ΧΑ και μια στο ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερα λεγοντας "α εσεις κανατε αυτο" , "ναι αλλα κι εσεις κανατε αυτο".. Ας αποδεχτουμε επιτελους οτι ολο το συστημα ειναι σαπιο και κατι τετοιες πραξεις που αναφερονται εξυπηρετουν μονο το ιδιο το συστημα.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Sep 19, 2013 2:58 pm

Η σύνδεση με την ΧΑ επιβεβαιώνεται με αποδείξεις, τώρα. Για να δούμε ποιος έκανε το τηλέφωνο.
Στο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα εστιάζονται πλέον οι έρευνες της ΕΛΑΣ, προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κλήθηκε στο σημείο της διένεξης στο Κερατσίνι από άγνωστο άτομο, γεγονός που πιστοποιείται και από την κατάθεση της συζύγου του.

Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στον δράστη αναμένεται να εντοπιστεί μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που ζήτησε η Ασφάλεια Αττικής.
Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε και σήμερα έρευνες σε γραφεία τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ, σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πειραιά ένας 26χρονος, πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο και το σπίτι του βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα και δύο μεγάλες κροτίδες (γουρούνες).

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 26χρονος είχε υποβάλει αίτημα για άδεια οπλοφορίας, ως οδηγός και συνοδός του κ. Μιχαλολιάκου, το οποίο όμως απορρίφθηκε την 5η Μαρτίου του 2013.
http://www.naftemporiki.gr/story/700866
MpoMp @ Discord
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Sep 19, 2013 4:18 pm

vasilaros69 wrote:Καθομαστε σαν μικρα παιδια και τσακωνομαστε και ριχνουμε το φταιξιμο μια στη ΧΑ και μια στο ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερα λεγοντας "α εσεις κανατε αυτο" , "ναι αλλα κι εσεις κανατε αυτο".. Ας αποδεχτουμε επιτελους οτι ολο το συστημα ειναι σαπιο και κατι τετοιες πραξεις που αναφερονται εξυπηρετουν μονο το ιδιο το συστημα.
Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη ομαδοποίηση βολεύει πάρα πολύ τους νεοναζί πάντως. Υπάρχουν οι διαφορές ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα και υπάρχει και μια χαώδης διαφορά ανάμεσα στην πολιτική και τον αντικοινωνικό νεοναζισμό που ασκείται από μπράβους. Δύο διαφορετικές διαφοροποιήσεις. Δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία ανάμεσα σε μπράβους, που δήθεν αποκτούν υπόσταση στο πολιτικό φάσμα, και σε πολιτικούς που τοποθετούνται σε άλλο σημείο του φάσματος. Σε περίπτωση που δεν το έχουμε καταλάβει, η Χρυσή Αυγή δεν είναι κατά της μετανάστευσης και της αριστεράς. Εδώ και πάρα πολύ καιρό σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς.

@Αρίωνας παρακολούθησε λίγο τι γίνεται, γιατί επιμένεις να λες ότι δεν ξέρουμε πως έγιναν τα πράγματα όταν εδώ και πάρα πολλές ώρες αυτό δεν ισχύει; Γενικά μόνο αυτό επαναλαμβάνεις, δε λες κάτι άλλο. Απλά συμφωνείς με άλλα posts. :roll:
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Sep 19, 2013 6:15 pm

Δεν γίνεται να εξισώνουμε αναρχικούς και χρυσαυγίτες.Καταρχήν γιατί ο αναρχικός χώρος δεν έχει τα ίδια πιστεύω με τους φασίστες και δεύτερον γιατί δεν αποτελείται αποκλειστικά και μόνο απο περιθωριακά στοιχεία , σε αντίθεση με την χρυσή αυγή.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Sep 19, 2013 8:54 pm

@michalis Μα τι θες να κάνω; Να κάθομαι να τρώγομαι με άλλους, όπως κάνεις εσύ;;;; Πας καλά μωρέ ανθρωπέ μου;;; Και γιατί θα έπρεπε να επιχειρηματολογώ για κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου;;; Την αρχική μου τοποθέτηση την ξέρεις ήδη. Κανείς από εμάς εδώ μέσα δεν μπορεί να ξέρει το βασικό λόγο της δολοφονίας και τι να πιστέψει πια, αφού κανείς από εμάς δεν ήταν στον τόπο του εγκλήματος. Αυτό το καταλαβαίνεις, άνθρωπέ μου ή οχι; Και ναι,φίλε μου, δεν πρόκειται να αναπτύξω διάλογο, καθώς και η ΧΑ και η αναρχία με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.
ImageImage
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Sep 19, 2013 9:38 pm

Και ο λόγος και το κίνητρο και ο δολοφόνος είναι γνωστά φίλε μου και με μάρτυρες.Την μια πετάς την προπαγάνδα του Σκαι , την άλλη λες ότι δεν περίμενες από τους φασίστες να φάνε άνθρωπο.

tifash.gr
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Thu Sep 19, 2013 9:44 pm

Κανείς από εμάς εδώ μέσα δεν μπορεί να ξέρει το βασικό λόγο της δολοφονίας και τι να πιστέψει πια, αφού κανείς από εμάς δεν ήταν στον τόπο του εγκλήματος.
Το θυμα ηταν με αλλους 3 και διαπληκτιζοταν προφορικα με ομαδα περισσοτερων ατομων. Στη συνεχεια οι 4 αρχισαν να τρεχουν και η πισω ομαδα να τους βριζει. Απο γυρω στενα πεταχτηκε και αλλη ομαδα, η οποια προλαβε το θυμα (οι αλλοι 3 καταφεραν και φυγαν) . Τον πετανε κατω, τον αρχιζουν στα ξυλοφορτωματα.Επειτα ερχεται αμαξι , κατεβαινει ο δολοφονος και τον καρφωνει 2 φορες.

Περιγραφη φιλου και συναδελφου μας , που μενει μισο στενο πιο περα απο το συμβαν.

Απο αυτη και μονο τη περιγραφη καταλαβαινουμε αρκετα..Αν θελουμε.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Sep 19, 2013 9:54 pm

@Staurakas Ρε παιδιά καταλαβαίνετε τι λέω ή τζάμπα τα γράφω τόσην ώρα??? Ξέρουμε πως ακριβώς έγινε, αλλά δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε πριν για να αναγκαστεί ο άλλος να ειδοποιήσει το φίλο του και δράστη μέσω κινητού ώστε να έρθει να βάλει τέλος στον άτυχο αντιφασίστα. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος... Αρκετοί λένε ότι ο Παύλος με τον άλλο φίλο του αντιφασίστα έβριζαν τη ΧΑ, και οι χρυσαυγίτες απέναντι άκουγαν τι έλεγαν και αντέδρασαν ανάλογα. Άλλοι λένε ότι ο αντιφασίστας έβρισε τον παίκτη του ολυμπιακού, Μπονγκ, και οι άλλοι θίχτηκαν. Άλλοι λένε ότι το έκαναν επειδή έτσι ήθελαν οι χρυσαυγίτες(επισφαλής δικαιολογία των αναρχικών). Κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ του χρυσαυγίτη δράστη και αντιφασίστα θύματος. ΚΑΝΕΙΣ! Ούτε οι ίδιοι οι αυτόπτες μάρτυρες αν υπήρχαν. Γιατί προσπαθείτε να το παίξετε ντεντέκτιβ και να αποδείξετε ότι έχετε δίκαιο στηριζόμενοι σε κάποιες τυχαίες ελεγχόμενες πηγές διάφορων sites;!

@ja_the_invincible Εσύ δεν είσαι που υποστήριζες το χώρο της αναρχίας ή κάνω λάθος;
ImageImage
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Sep 19, 2013 10:06 pm

Αριωνας wrote: @ja_the_invincible Εσύ δεν είσαι που υποστήριζες το χώρο της αναρχίας ή κάνω λάθος;
Define χώρο της αναρχίας.Και δεύτερον όχι , επειδή αρνούμαι να εξισώσω χρυσή αυγή και αναρχικούς ή επειδή δεν αποδέχομαι την θεωρία των 2 άκρων δεν με κάνει αναρχικό ούτε υποστηρικτή των αναρχικών.Δεν καταλαβαίνω όμως που κολλάει η ερώτησή σου.Και δεύτερον δεν καταλαβαίνω τι διαφορά θα κάνει σε εσένα το τι ειπώθηκε πριν τον φόνο?Δηλαδή άμα το θύμα του είπε " σου γ*** την μάνα" ή καλημέρα δίνει διαφορετική βαρύτητα?

tifash.gr
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Thu Sep 19, 2013 10:08 pm

Αριωνας wrote:Κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ του χρυσαυγίτη δράστη και αντιφασίστα θύματος. ΚΑΝΕΙΣ! Ούτε οι ίδιοι οι αυτόπτες μάρτυρες αν υπήρχαν.
Οι αυτόπτες μάρτυρες, αφού είναι και αυτόπτες, σίγουρα ξέρουν τι ειπώθηκε. Επίσης, ο ένας εκ των δύο είναι ζωντανός, οπότε και αυτός ξέρει. Just saying...
Επίσης, για να μην τρελαθούμε όλοι, φιλικά το λέω, προσπάθησε να μην "φάσκεις και αντιφάσκεις".
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Thu Sep 19, 2013 10:10 pm

@ja_the_invincible Τρολάρεις τώρα, έτσι;;; Ακούς τι λες; Και μην βάζεις αυτό στο τέλος με το "tifash".. Δεν σε κάνει να δείχνεις καλύτερος. Το είπες μια, δυο, τρεις φορές. Το εμπεδώσαμε.
Funk wrote:
Αριωνας wrote:Κανείς δεν ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ του χρυσαυγίτη δράστη και αντιφασίστα θύματος. ΚΑΝΕΙΣ! Ούτε οι ίδιοι οι αυτόπτες μάρτυρες αν υπήρχαν.
Οι αυτόπτες μάρτυρες, αφού είναι και αυτόπτες, σίγουρα ξέρουν τι ειπώθηκε. Επίσης, ο ένας εκ των δύο είναι ζωντανός, οπότε και αυτός ξέρει. Just saying...
Επίσης, για να μην τρελαθούμε όλοι, φιλικά το λέω, προσπάθησε να μην "φάσκεις και αντιφάσκεις".
Δίκαιο έχεις, αλλά όταν οι ελεγκτές "σκότωσαν" τον 18χρονο που δεν έιχε λεφτά να πληρώσει εισιτήριο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ελάχιστοι από εμάς, δυστυχώς τους πίστεψαν. Εγώ τους πίστεψα,πάντως. Στους άλλους να το πεις. :)
Επίσης, θα χαρώ πολύ να δω την ομολογία του φίλου του Παύλου λίγο πριν γίνει το συμβάν. Αν μπορείς, δώσε link. Μόνο αυτόν θα πίστευα έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα.
Last edited by Αριωνας on Thu Sep 19, 2013 10:29 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”