Γύρω στα δύο χρόνια ανήκει στη Χρυσή Αυγή και ήταν και έμμισθος μπράβος, δηλαδή πληρωνόταν για να συμμετέχει σε επιθέσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά εκτός κι αν οι προηγούμενες είναι μειωμένης σημασίας γιατί αφορούσαν μετανάστες.....X-ray wrote:Εγώ να ρωτήσω το εξής:
Το συγκεκριμένο άτομο διαπιστώθηκε ότι είναι επίσημα εγγεγραμμένο μέλος της ΧΑ; Αν ναι για πόσο καιρό ήταν γραμμένος;
Γιατί το ότι το ομολόγησε ο ίδιος - και έρχομαι στα λεγόμενα του Mpomp - δεν μου λέει και πολλά. Για να έχει την οποιαδήποτε ευθύνη η ΧΑ πρέπει κατ'αρχάς να διαπιστωθούν κάποια πράγματα και πάλι ίσως να μην είναι αρκετά.
Προσωπικά τους βρίσκω μεγάλα ζωντόβολα οπότε δεν πιστεύω ότι ελέγχουν και ιδιαίτερα ποιον γράφουν στο κόμμα τους..
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "δεν ελέγχουν ιδιαίτερα" ποιον γράφουν στο κόμμα τους. Δηλαδή θεωρείς ότι τα πρωτοκλασσάτα στελέχη (βάλε και τον ψυχασθενή πρόεδρο μέσα) είναι κομπλέ και το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν αρκετά τους παρατρεχάμενους; Ο Κασιδιάρης ο ίδιος έχει εμπλοκή σε επίθεση εναντίον φοιτητών μέσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ούτε αυτόν τον έλεγξαν αρκετά πριν τον γράψουν;