Αριωνας wrote:
MpoMp wrote:Κάνει ορθογραφικά λάθη αλλά φαίνεται πως σκέφτεται πιο ανοιχτά από εσένα. Και αντί να σου πει "προφανώς κάνεις λάθος" όπως εσύ, συζητάει.
Αφού με παρέπεμψε να πάω να διαβάσω κάτι και θα με εξέταζε και καλά αργότερα, που σημαίνει ότι κατά την άποψη του εμμέσως πλην σαφώς είμαι λάθος. Να διαβάζεις καλά KAI τα σχόλια των άλλων, φίλε MpoMp. Αν σκεφτόταν πιο ανοιχτά, θα δεχόταν και την διαφορετική άποψη, δε νομίζεις;

1ον, σορυ για την ορθογραφια μου, αλλα ποτε δεν το ειχα σε αυτον τον τομεα.

Κυριως επειδη δεν ασχοληθηκα ποτε με αρχαια and stuff... Και επειδη το 90% των βιβλιων που εχω διαβασει ειναι στα αγγλικα anyway...
2ον. Ποτε δεν σου ειπα καταμουτρα οτι εισαι λαθος. ουτε σε ειρωνευτηκα για κατι. Αν αυτο πιστευεις οτι εκανα με το να σου πω οτι θα σε εξετασω αυριο τοτε... dunno? chill out!

Ναι κατα την αποψη μου εχεις παραμελισει καποια πραγματα... Απλα σχεδον ποτε δεν αρκει μια οπτικη γωνια η μια αποψη για να καταλαβεις τι παιζει και απλα δειχνεις σαν να μη θελεις να δωσεις στον εαυτο σου μια ακομη. Δεν ειμαι μονο εγω η τα παιδια που σου λεμε αυτο το πραγμα. Ειναι πολυς κοσμος, κυριως καταξιομενοι ανθρωποι που εχουν μελετησει αντικειμενικα και σφαιρικα τον πολιτισμο μας (κυριως ξενοι, γιατι ειμεις ειμαστε πολυ ψωροπεριφανοι για να τα δουμε ολα αυτα)... Οποτε δεν υπαρχει λογος να εχεις αυτο το attitude. Αν απλα απο την αλλη δε θες να ακουσεις αυτο που θελω να σου πω υπαρχει πιο ευγενικος τροπος να το κανεις απο το να λες:
Αριωνας wrote:Η επιμονή και το θράσσος που έχετε μερικοί για να αποδείξετε κάτι που δεν ισχύει είναι για γέλια, πραγματικά. χαχα
Η επιμονη και το θρασσος μου για ποιο πραγμα? Για το οτι σου παραθετω την αποψη μου για ενα θεμα οπου φαινεται οτι η γνωση σου πανω σε αυτο ειναι περιορισμενη, η για το οτι ασχολουμαι μαζι σου? Γιατι σαφως αν μιλας για το 2ο, εχεις δικιο...