Φοβερή προσοχή: Ακολουθεί τρελό και wow post!xrokos wrote:Για να ευθυμήσουμε:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=TiD79GBazMw[/youtube]

συβαρίτες...τι μου θύμισε τώρα ο μπάρμπας....
και λέμε τώρα:
α) θυμήθηκα τη Συβαρίτισσα του Μ.Πασχαλίδη, καταπληκτικό τραγούδι αλλά αυτό είναι offtopic
β) παραδώξως ο μπάρμπας λέει κάτι που έχει νόημα και ξεκινάμε:
πηγή: η εγκυκλοπαίδεια μουΣυβαρις: αρχαία ελληνική πόλη της Κάτω Ιταλίας, αποικία Αχαιών και Τριζηινών. ΟΙ κάτοικοι αυτής υπεπλουτίσαντες εξετράπησαν εις κάθε υπερβολήν τρύφηλον βίον. Από αυτούς δε, προήλθε ο παροιμιώδης όρος συβαριτισμός=τρυφιλότητα=μαλθακότητα
Η Σίβαρις καταλήφθηκε και κατεστράφηκε το 510πΧ απο τους Κροτωνιατες. (aka Κρότωνας)
plus
Κρότων ή Κροτώνη: Αρχαία πόλη τη Κάτω Ιταλίας μπλα μπλα μπλα που το 510πΧ νίκησε και κατέσκαψε την Σύβαριν
γράνα: τάφρος, αυλάκι

Μετα την αποκρυπτογράφηση
(ήταν και χιλιο μπλεγμένο--πιωμένος ήταν std)
(επιτέλους μία πρόκληση που απλά ήθελε να λίωσω το κεφάλι μου:lol:):
"Σας ζητώ να εκιμήσετε οτι πάσχουμε από δήθεν ειδικούς-εργάτες που δεν θα μπορόυν να δούν τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθούν οι καταστροφές από τις πλυμήρες".(αυλάκι, το (νερο, εννοείται:lol:) καταστρέφει το υπέδαφος και γλύφει τη άσφαλτο) (φαντάζομαι λεει για τα καμμένα βουνά οπου η βροχή θα παρασύρει κάθε συστατικό του εδάφους στη ρίζα βουνού) και θα μείνουν γυμνα τα βουνά(ένας από τους δύο λόγους που βάζουν ξύλινα φράγματα οι ντόπιοι). Και λέει ότι θα πάνε μετά οι πολιτικοί που είναι μαλθακοί απο την καλοπέραση (εμείς οι Συββαρήτες πολιτικοί, της μαλθακότητας και τρυφιλότητας και των σχεδιασμάτων) και θα πουν "μάγκες εδώ να βάλουμε τα λεφτα για εργα", τα οποία θα είναι ανούσια γιατι δεν θα παρθούν σωστες απόφάσεις(οι δηθεν εργάτες που λέγαμε)
ξανά εν ολοίγοις:
---Πολύδωρας speaking(σκύψτε!...μη σας "πάρει" και τπτ αδέσποτο...!)
---"Στην Ελλάδα πάσχουμε από ανθρώπους που το παίζουν εργάτες. Παίρνουν λάθος αποφάσεις για λύσεις σε προβλήματα. Πάμε εμείς οι μαλθακοί πολιτικοί που ζουμε στην καλοπέραση, εμπιστευόμαστε και δίνουμε τα λεφτα(σ.τ.μ: του κράτους φαντάζομαι) σε αυτές τις "λύσεις"---
σ.τ.μ : το χωριό Τσακώνα(:shock:) και η Μαλακάσσα είναι παραδείγματα, δεν τα έβαλα στο λόγο, πήρα το ζουμί για να καταλάβουμε και τπτ.
πάντα μ'άρεσε η ανάλυση κειμένου στο γυμνάσιο -λύκειο:)
τελική ιδέα:
Μ'αρέσει πολύ ο Διάολος!

γιατί μπορώ τον νικάω/σφάζω και να έχω τίτλο: devilslayer
μπορώ να τον υπερασπίζομαι και να έχω τίτλο: devil's loyer
και το ζητούμενο από τα δύο: αν τις προφέρετε και βήξετε στο ενδιάμεσο τότε ακούγονται το ίδιο!

ΥΓ: Ελπίζω να μη μου κολλήσει κανείς τη στάμπα του νδ-ίτη, αλλά έχω στο αίμα το δικηγόρο του διαβόλου...όταν η κρτική ειδικά δεν έχει αποτέλεσμα...(θα ναι κρίμα πάντως γιατί νδ-ίτης δεν είμαι)
@xrokos
προφανώς δεν επιτίθεμαι. Έτυχε και έκανες εσύ το post και έτυχε να με πιάσουν οι εγκυκλοπαιδικές αναζητήσεις μου βραδυάτικα....