Παντως και εμενα στο λαπτοπ δν εχει κατεβει ακομα,εκτος και αν δν το πηρα πρεφα

Τι εννοείς σοβαρή εμπορική εφαρμογή?mikem4600 wrote:καμία σοβαρή εμπορική εφαρμογή με σκοπό να γίνει cross-platform με χρήση του Win
Μπορούν να γίνουν implement δηλαδή από οτιδήποτε κάνει implement το EJB ?rose wrote:implementation independent,οπως τα EJB που εκτός απο platform independent , μπορούν να τρέξουν σε οποιονδήποτε
application server υλοποιει το EJB specification
A, οκ. Ε, αφού δουλεύουν τα δικά σου projects, έχεις δίκιο.AmmarkoV wrote:ολα τα δικα μου projects δουλεύουν.. τι πιο σοβαρό να περιμένω ?Αφού δουλεύει!
Βλέπεις τις apps ως user, όχι ως developer.AmmarkoV wrote:Εεε ναι..
Το Azureus είναι ούτως ή άλλως και για linux..
Αντί για Photoshop , έχω GIMP
Τι με ενδιαφέρουν ?
Still , θα μπορούσες να στήσεις JVM στο Wine και να το τρέξεις έτσι ( είναι ηλίθιο Ι know.. )mikem4600 wrote:Το (cross-platform) Azureus είναι σε Java
Αλήθεια, απο το ύφος σου δεν ξέρω αν θες να κάνεις συζήτηση η απλα χαβαλέ έστω και με σοφιστικέ τρόπο.κάνω ενα σχετικό σχόλιο για vendor-independent solutions ,που απλα είναι ενα απο τα πιο σοβαρά requirements σε business επίπεδο και το γελιοποιεις γιατί?Μπορούν να γίνουν implement δηλαδή από οτιδήποτε κάνει implement το EJB ?![]()
Αυτή είναι η ομορφιά , γιαυτό και σου απαντάω..!mikem4600 wrote:Δεν επικοινωνούμε πάντως...
Δεν το γελιοποιώ.. απλά οταν διαβάζω "έννοια implementation independent" δεν μπορώ να μην σκεφτώ την αντίφαση..rose wrote:Αλήθεια, απο το ύφος σου δεν ξέρω αν θες να κάνεις συζήτηση η απλα χαβαλέ έστω και με σοφιστικέ τρόπο.κάνω ενα σχετικό σχόλιο για vendor-independent solutions ,που απλα είναι ενα απο τα πιο σοβαρά requirements σε business επίπεδο και το γελιοποιεις γιατί?
Φυσικά και δεν αρπάζομαι AmmarkoV,να ξέρεις οτι μου είναι ευχάριστο να λέμε την γνώμη μας , έτσι οι συζητήσεις δεν εξαντλούνται σε ενα δυο post.Δεν το γελιοποιώ.. απλά οταν διαβάζω "έννοια implementation independent" δεν μπορώ να μην σκεφτώ την αντίφαση..
Και Relax.. μην αρπάζεσαι..
Αν νιώθεις οτι σε προσβάλω στείλε μου pm και πες μου κ δν ξανασχολιάζω τπτ από οσα λές από κει και εμπρός..
Δεν διαφωνώ αλλά ούτε JDBC χρησιμοποιώrose wrote:αν το σκεφτείς λιγο θα διαπιστώσεις οτι αυτη την έννοια την έχεις χρησιμοποιήσει,ΤΟ JDBC API είναι ενα και μοναδικό και δεν αλλάζει ανάλογα με την βάση(oracle,mysql...)