από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM
Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM
Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
και ακόμα τα χειρότερα...nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- gasparosoft
- Gbyte level
Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
++gasparosoft wrote:Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Το πε και το κανε ο ΠολωνοΑμερικανοΕβραιος, jeffrey mineiko.Χωρα προτυπο σαν την Δανια ειχε πει θα μας κανει και τα καταφερε.Αλλα μονο στα εξοδα...
Όλα τα ξέρεις εσύ...ultimate_aektzis wrote:Το πε και το κανε ο ΠολωνοΑμερικανοΕβραιος, jeffrey mineiko.Χωρα προτυπο σαν την Δανια ειχε πει θα μας κανει και τα καταφερε.Αλλα μονο στα εξοδα...
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Δεν διαφώνισα σε αυτό. Αλλά συνηθίζω να προσπαθώ να βλέπω και τα θετικά στα πράγματα. Στα ΜΜΜ στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις θετικά, αλλά η προσπάθεια δεν βλάπτει.ja_the_invincible wrote:++gasparosoft wrote:Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
Παρόλα αυτά όλοι οι Έλληνες κάνουν λες και οι νέες τιμές θα είναι σκανδαλώδεις.Και επειδή γενικά είμαστε των υπερβολών και των άκρων, πιστεύω ότι αν το δούμε λίγο πιο ήρεμα δεν είναι ούτε τόσο μεγάλες οι τιμές, ούτε οι αυξήσεις. Και για αυτό ανέφερα και τις άλλες χώρες.
Βέβαια κάποιοι μιλάνε και χωρίς πραγματικό λόγο, αφού ξέρω άπειρο κόσμο που δεν πληρώνει ποτέ στο λεωφορείο (στο μετρό πληρώνει γιατί έχουν ελέγχους a.k.a ο Έλληνας θέλει μπαμπούλα).
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
nickpro wrote: Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.

μόνο που το μέσο να πας σε ξένη χώρα είναι οι πανεπιστημιακές σπουδές που ΔΩΡΕΑΝ σου παρέχει η χώρα σου..Νεοέλληνες ftw
- Theofaman
- Mbyte level
Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?ja_the_invincible wrote:nickpro wrote: Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.![]()
μόνο που το μέσο να πας σε ξένη χώρα είναι οι πανεπιστημιακές σπουδές που ΔΩΡΕΑΝ σου παρέχει η χώρα σου..Νεοέλληνες ftw
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
βέβαια και πληρώνουν.αλλά πληρώνουν για τις σπουδές σου και άνθρωποι που δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο.και επίσης φόρους πληρώνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση πόσες έχουν?Theofaman wrote: Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?
- statakos
- Kilobyte level
Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες;ja_the_invincible wrote:βέβαια και πληρώνουν.αλλά πληρώνουν για τις σπουδές σου και άνθρωποι που δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο.και επίσης φόρους πληρώνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση πόσες έχουν?Theofaman wrote: Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?

"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
να μην είχες ψώνιο να περάσεις ασοεε να μην πλήρωνες φροντιστήριοstatakos wrote: Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες;

ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός για τις σχολές είναι μεγάλος πληρώνεις για να είσαι καλά προετοιμασμένος.
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.
Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο.
- Theofaman
- Mbyte level
Ναι πληρώνουν και άνθρωποι που δεν έχουν πάει επειδή πρόσβαση στην εκπαίδευση/παιδεία στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές* χώρες πρέπει να μπορούν να έχουν όλοι οι πολίτες. Για τον ίδιο λόγο που πληρώνουμε για τα νοσοκομεία κλπ.. Δεν χρειάζεται να αρρωστήσεις για να πληρώσεις, δίνεις φόρο για να έχουν όλοι οι πολίτες πρόσβαση σε αυτό το αγαθό. Επίσης με τους φόρους πληρώνεις τις γραμμές που πηγαίνουν στο Καστελόριζο, έστω και αν μπορεί να μην πας ποτέ.ja_the_invincible wrote:βέβαια και πληρώνουν.αλλά πληρώνουν για τις σπουδές σου και άνθρωποι που δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο.και επίσης φόρους πληρώνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση πόσες έχουν?Theofaman wrote: Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?
*Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
αφού είμαστε ήδη οφ , είσαι σίγουρος?στην αγγλία νομίζω πληρώνουν και αρκετά μάλιστα.είναι ένας λόγος που τις πανεπιστημιακές θέσεις τις μονοπωλούν ξένοι.σε ποια χώρα δεν πληρώνεις δίδακτρα?πάντως ο τουμπής στην εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά θυμάμαι είχε πει πως έχουμε πολλούς έλληνες διδάκτορες-πανεπιστημιακούς κλπ λόγω και της δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης.Theofaman wrote: *Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.
- enum21
- Venus Former Team Member
εγώ διαφωνώ σε αυτό. Αν κάτσεις και στρωθείς μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου και χωρίς φροντιστήρια. Εντάξει στην 3η Λυκείου μάθημα στα σχολεία δε γινόταν (κυρίως λόγω της νοοτροπίας σχεδόν όλων των καθηγητών "Πάτε φροντιστήριο, θα τα κάνετε εκεί") αλλά μπορούσες να κάτσεις και να διαβάσεις άνετα για να προετοιμαστείς.ja_the_invincible wrote:να μην είχες ψώνιο να περάσεις ασοεε να μην πλήρωνες φροντιστήριοstatakos wrote: Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες;
ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός για τις σχολές είναι μεγάλος πληρώνεις για να είσαι καλά προετοιμασμένος.
Αλλά είμαστε οφφτόπικ

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Το προφανές, δεν κόβουμε εισιτήριο, τουλάχιστον για κάποιες μέρες αν όχι όλες τις μέρες.barbarosa wrote:Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- netharis
- Venus Former Team Member
*implying οτι υπάρχουν ακόμη ελεγκτέςstoupeace wrote:Το προφανές, δεν κόβουμε εισιτήριο, τουλάχιστον για κάποιες μέρες αν όχι όλες τις μέρες.barbarosa wrote:Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- Theofaman
- Mbyte level
Αν δεν κάνω λάθος Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Σουηδία (και νομίζω και οι υπόλοιπες Σκανδιναβικές), Ολλανδία είτε δεν έχουν είτε έχουν ένα ποσό της τάξεως των 500-1000 ευρώ/χρόνο. Υπάρχουν και άλλες αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Έχουμε υποψήφιους διδάκτορες έξω γιατί εκεί πληρώνονται, εδώ είναι δωρεάν άρα παίρνουν ψίχουλαja_the_invincible wrote:αφού είμαστε ήδη οφ , είσαι σίγουρος?στην αγγλία νομίζω πληρώνουν και αρκετά μάλιστα.είναι ένας λόγος που τις πανεπιστημιακές θέσεις τις μονοπωλούν ξένοι.σε ποια χώρα δεν πληρώνεις δίδακτρα?πάντως ο τουμπής στην εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά θυμάμαι είχε πει πως έχουμε πολλούς έλληνες διδάκτορες-πανεπιστημιακούς κλπ λόγω και της δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης.Theofaman wrote: *Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.

Τέλος το οφφ τοπικ απο μενα, για περισσότερα με pm

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Theofaman wrote:και ακόμα τα χειρότερα...nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
gasparosoft wrote:Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
με γνώμονα:
την οδική συμπεριφορά οδηγών
την επικοινωνιακή συμπεριφορά των οδηγών
την εκπαίδευση των οδηγών
την συχνότητα δρομολογιων
την ποιότητα εξυπηρέτησης
την τήρηση κανόνων υγιεινής
την παροχή πληροφοριών
την τεχνολογική υποστήριξη
την δικτυακή υποστήριξη
την συχνότητα και ποιότητα ενημέρωσης επιβατικού κοινού
και σίγουρα αλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό,
έχω να πω ότι και το 1 ευρώ πολύ τους έπεφτε.

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
θα ταυτιστώ με τον απο πάνω εξαιρώντας το μετρό που ανέβασε την ποιότητα ζωής της αθήνας κατακόρυφα.