από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Post by nickpro » Thu Jan 20, 2011 3:38 pm

Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Thu Jan 20, 2011 3:50 pm

nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
και ακόμα τα χειρότερα...
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Jan 20, 2011 4:04 pm

nickpro wrote:Πάντως έχετε αντιληφθεί ότι και μετά τις αυξήσεις, θα έχουμε από τα φθηνότερα ΜΜΜ στην Ευρώπη??
Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 7:36 pm

gasparosoft wrote:
Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί εσύ, ή ζεις σε κάποια άλλη χώρα, αλλά έχουμε και από τους μικρότερους μισθούς και είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη....
++
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 20, 2011 9:02 pm

Το πε και το κανε ο ΠολωνοΑμερικανοΕβραιος, jeffrey mineiko.Χωρα προτυπο σαν την Δανια ειχε πει θα μας κανει και τα καταφερε.Αλλα μονο στα εξοδα...
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu Jan 20, 2011 9:04 pm

ultimate_aektzis wrote:Το πε και το κανε ο ΠολωνοΑμερικανοΕβραιος, jeffrey mineiko.Χωρα προτυπο σαν την Δανια ειχε πει θα μας κανει και τα καταφερε.Αλλα μονο στα εξοδα...
Όλα τα ξέρεις εσύ...
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Jan 20, 2011 9:08 pm

ja_the_invincible wrote:
gasparosoft wrote:
++
Δεν διαφώνισα σε αυτό. Αλλά συνηθίζω να προσπαθώ να βλέπω και τα θετικά στα πράγματα. Στα ΜΜΜ στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις θετικά, αλλά η προσπάθεια δεν βλάπτει.
Παρόλα αυτά όλοι οι Έλληνες κάνουν λες και οι νέες τιμές θα είναι σκανδαλώδεις.Και επειδή γενικά είμαστε των υπερβολών και των άκρων, πιστεύω ότι αν το δούμε λίγο πιο ήρεμα δεν είναι ούτε τόσο μεγάλες οι τιμές, ούτε οι αυξήσεις. Και για αυτό ανέφερα και τις άλλες χώρες.

Βέβαια κάποιοι μιλάνε και χωρίς πραγματικό λόγο, αφού ξέρω άπειρο κόσμο που δεν πληρώνει ποτέ στο λεωφορείο (στο μετρό πληρώνει γιατί έχουν ελέγχους a.k.a ο Έλληνας θέλει μπαμπούλα).
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Το θέμα έχει και μαθηματική απόδειξη, καθώς "πιθανοτικά σε ελέγχουν σε λοφορείο κάθε 2-3 μήνες (μ.ο.). άρα αν δεν πληρώνεις, ανά 2-3 μήνες πληρώνεις λιγότερα από το αν πληρώνεις κάθε φορά εισητήριο στο λεωφορείο, άρα δεν σε συμφέρει" ..........

Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:12 pm

nickpro wrote: Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.
:smt023
μόνο που το μέσο να πας σε ξένη χώρα είναι οι πανεπιστημιακές σπουδές που ΔΩΡΕΑΝ σου παρέχει η χώρα σου..Νεοέλληνες ftw
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Jan 20, 2011 9:19 pm

ja_the_invincible wrote:
nickpro wrote: Πάντως θα ήθελα να ζω σε κάποια άλλη χώρα, και αν περάσει από το χέρι μου, αυτό θα κάνω.
:smt023
μόνο που το μέσο να πας σε ξένη χώρα είναι οι πανεπιστημιακές σπουδές που ΔΩΡΕΑΝ σου παρέχει η χώρα σου..Νεοέλληνες ftw
Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:23 pm

Theofaman wrote: Το δωρεάν πώς προκύπτει? Φόρους δεν πληρώνουν οι πολίτες ?
βέβαια και πληρώνουν.αλλά πληρώνουν για τις σπουδές σου και άνθρωποι που δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο.και επίσης φόρους πληρώνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση πόσες έχουν?
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by statakos » Thu Jan 20, 2011 9:24 pm

ja_the_invincible wrote:
βέβαια και πληρώνουν.αλλά πληρώνουν για τις σπουδές σου και άνθρωποι που δεν έχουν πάει πανεπιστήμιο.και επίσης φόρους πληρώνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση πόσες έχουν?
Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες; :rendeer:
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:26 pm

statakos wrote: Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες; :rendeer:
να μην είχες ψώνιο να περάσεις ασοεε να μην πλήρωνες φροντιστήριο :smt016
ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός για τις σχολές είναι μεγάλος πληρώνεις για να είσαι καλά προετοιμασμένος.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Thu Jan 20, 2011 9:32 pm

stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο. :-p
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Jan 20, 2011 9:39 pm

ja_the_invincible wrote:
Ναι πληρώνουν και άνθρωποι που δεν έχουν πάει επειδή πρόσβαση στην εκπαίδευση/παιδεία στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές* χώρες πρέπει να μπορούν να έχουν όλοι οι πολίτες. Για τον ίδιο λόγο που πληρώνουμε για τα νοσοκομεία κλπ.. Δεν χρειάζεται να αρρωστήσεις για να πληρώσεις, δίνεις φόρο για να έχουν όλοι οι πολίτες πρόσβαση σε αυτό το αγαθό. Επίσης με τους φόρους πληρώνεις τις γραμμές που πηγαίνουν στο Καστελόριζο, έστω και αν μπορεί να μην πας ποτέ.

*Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:45 pm

Theofaman wrote: *Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.
αφού είμαστε ήδη οφ , είσαι σίγουρος?στην αγγλία νομίζω πληρώνουν και αρκετά μάλιστα.είναι ένας λόγος που τις πανεπιστημιακές θέσεις τις μονοπωλούν ξένοι.σε ποια χώρα δεν πληρώνεις δίδακτρα?πάντως ο τουμπής στην εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά θυμάμαι είχε πει πως έχουμε πολλούς έλληνες διδάκτορες-πανεπιστημιακούς κλπ λόγω και της δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Jan 20, 2011 9:53 pm

ja_the_invincible wrote:
statakos wrote: Και φροντιστήριο για να δώσουν Πανελλήνιες; :rendeer:
να μην είχες ψώνιο να περάσεις ασοεε να μην πλήρωνες φροντιστήριο :smt016
ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός για τις σχολές είναι μεγάλος πληρώνεις για να είσαι καλά προετοιμασμένος.
εγώ διαφωνώ σε αυτό. Αν κάτσεις και στρωθείς μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου και χωρίς φροντιστήρια. Εντάξει στην 3η Λυκείου μάθημα στα σχολεία δε γινόταν (κυρίως λόγω της νοοτροπίας σχεδόν όλων των καθηγητών "Πάτε φροντιστήριο, θα τα κάνετε εκεί") αλλά μπορούσες να κάτσεις και να διαβάσεις άνετα για να προετοιμαστείς.
Αλλά είμαστε οφφτόπικ :-p
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Thu Jan 20, 2011 9:55 pm

Και για να σας επαναφέρω οντόπικ...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=242494&cid=4
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 20, 2011 10:14 pm

barbarosa wrote:
stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο. :-p
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!
Το προφανές, δεν κόβουμε εισιτήριο, τουλάχιστον για κάποιες μέρες αν όχι όλες τις μέρες.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Jan 20, 2011 10:15 pm

stoupeace wrote:
barbarosa wrote:

Το προφανές, δεν κόβουμε εισιτήριο, τουλάχιστον για κάποιες μέρες αν όχι όλες τις μέρες.
*implying οτι υπάρχουν ακόμη ελεγκτές :lol: *
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Jan 20, 2011 10:44 pm

ja_the_invincible wrote:
Theofaman wrote: *Σχετικά με τις χώρες, δεν ξέρω τι γίνεται σε όλο τον κόσμο αλλά σε πολλές Ευρωπαϊκές είτε δεν υπάρχουν δίδακτρα, είτε αυτά είναι ένα μικρό ποσό.
αφού είμαστε ήδη οφ , είσαι σίγουρος?στην αγγλία νομίζω πληρώνουν και αρκετά μάλιστα.είναι ένας λόγος που τις πανεπιστημιακές θέσεις τις μονοπωλούν ξένοι.σε ποια χώρα δεν πληρώνεις δίδακτρα?πάντως ο τουμπής στην εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά θυμάμαι είχε πει πως έχουμε πολλούς έλληνες διδάκτορες-πανεπιστημιακούς κλπ λόγω και της δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης.
Αν δεν κάνω λάθος Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Σουηδία (και νομίζω και οι υπόλοιπες Σκανδιναβικές), Ολλανδία είτε δεν έχουν είτε έχουν ένα ποσό της τάξεως των 500-1000 ευρώ/χρόνο. Υπάρχουν και άλλες αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Έχουμε υποψήφιους διδάκτορες έξω γιατί εκεί πληρώνονται, εδώ είναι δωρεάν άρα παίρνουν ψίχουλα :-D

Τέλος το οφφ τοπικ απο μενα, για περισσότερα με pm :-)
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Thu Jan 20, 2011 10:52 pm

Theofaman wrote:
και ακόμα τα χειρότερα...
gasparosoft wrote:

με γνώμονα:
την οδική συμπεριφορά οδηγών
την επικοινωνιακή συμπεριφορά των οδηγών
την εκπαίδευση των οδηγών
την συχνότητα δρομολογιων
την ποιότητα εξυπηρέτησης
την τήρηση κανόνων υγιεινής
την παροχή πληροφοριών
την τεχνολογική υποστήριξη
την δικτυακή υποστήριξη
την συχνότητα και ποιότητα ενημέρωσης επιβατικού κοινού
και σίγουρα αλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό,
έχω να πω ότι και το 1 ευρώ πολύ τους έπεφτε.
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Jan 21, 2011 12:42 am

θα ταυτιστώ με τον απο πάνω εξαιρώντας το μετρό που ανέβασε την ποιότητα ζωής της αθήνας κατακόρυφα.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”