Η Ελλάδα αντιστέκεται

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
zaveti
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται

Post by zaveti » Thu Jun 30, 2011 6:03 pm

ja τα ταξικα ναυτεργατικα σωματεια του ΠΑΜΕ,ΠΕΜΕΝ και Στεφενσων,εχουν την δυνατοτητα με την περιφρουρηση τους να δωσουν αμεσες απαντησεις στις δυναμεις καταστολης..Αυτο δεν μπορουσε να γινει χθες,γιατι οι προβοκατορες ηταν καλα οργανωμενοι. Αλλοι με ελληνικες και βυζαντινες σημαιες,αλλοι με κουκουλες και πετρες και καπου στη μεση ολα τα σωματα της αστυνομιας. Η κατασταση με τις διαφορες ομαδες και τα χημικα ηταν τοσο δραματικη που δεν επετρεπε να συνεχιστει η περιφρουρημενη πορεια του ΠΑΜΕ προς το Συνταγμα.Εμπαιναν σε κινδυνο μικρα παιδια και ανθρωποι μεγαλυτερης ηλικιας.
Καταλαβαινετε πλεον και εσεις ποσο μεγαλη σημασια εχει η οργανωση και η περιφρουρηση,καθως σε πορειες-συγκεντρωσεις που ειναι βαρκα-γιαλο απο αποψης προστασιας,ειναι ευκολο να παρεισφρυσουν στοιχεια που θα προκαλεσουν τα γνωστα μπαχαλα. Αλλωστε περιφρουρηση στις συγκεντρωσεις τους εχουν πολλακις ζητησει και οι αγανακτισμενοι.

ΥΓ:αυτος με το κιτρινο αντιανεμικο που εχει στο βιντεο ο ja ειναι ο τοτέμ.καντε μια αναζητηση στο youtube και θα καταλαβετε.. :cool:
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jun 30, 2011 6:21 pm

zaveti wrote: Καταλαβαινετε πλεον και εσεις ποσο μεγαλη σημασια εχει η οργανωση και η περιφρουρηση,καθως σε πορειες-συγκεντρωσεις που ειναι βαρκα-γιαλο απο αποψης προστασιας,ειναι ευκολο να παρεισφρυσουν στοιχεια που θα προκαλεσουν τα γνωστα μπαχαλα. Αλλωστε περιφρουρηση στις συγκεντρωσεις τους εχουν πολλακις ζητησει και οι αγανακτισμενοι.
Αυτό απλά.Βέβαια αυτά τα πράγματα θέλουν οργάνωση και μόνο το ΠΑΜΕ έχει καταφέρει να το κάνει.Ουσιαστικά πρόκειται για τον μόνο τρόπο άμεσης απάντησης στην κρατική καταστολή και στις παρακρατικές ομάδες.Όσοι μπείτε στον κόπο να ψάξετε βίντεο δείτε και τα βίντεο που τα μπάχαλα μαζεύουν ξύλο από το μπλόκο του Παμε.
Επίσης στην σχετική αναζήτηση αγνοήστε κομμάτια του Τοτεμ.1ον είναι low bap και 2ον είναι κακό low bap. :cool:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 30, 2011 6:43 pm

zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Jun 30, 2011 6:45 pm

καλα ουτε και εγω ειμαι φαν του low bap..το ειπα για καποιον που μπορει να ενδιαφερεται..
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jun 30, 2011 7:06 pm

Και περίμενα να δω ποιος θα το αναφέρει πρώτος!

Και μια πρόταση που διαδίδεται μέσω facebook:
Πρόταση πρώην αστυνομικού: οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jun 30, 2011 7:21 pm

MpoMp wrote:
Πρόταση πρώην αστυνομικού: οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο
++.Βέβαια δεν είναι τόσο unaware τα ματ όσο νομίζεις.Με το που θα αρχίσουν οι ρίψεις θα αρχίσει και το ντου.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Γιατί χωρίς το κράνος ο ματας κάνει καλό στόχο ;)
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jun 30, 2011 7:26 pm

ja_the_invincible wrote:
MpoMp wrote:
++.Βέβαια δεν είναι τόσο unaware τα ματ όσο νομίζεις.Με το που θα αρχίσουν οι ρίψεις θα αρχίσει και το ντου.
Γιατί χωρίς το κράνος ο ματας κάνει καλό στόχο ;)
Ναι λες και τώρα δεν έχουμε τα ντου. Δεν θα αλλάξει κάτι νεαρέ!
MpoMp @ Discord
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Jun 30, 2011 7:37 pm

Δε χρειάζονται μπαλόνια, τα όπλα του paintball κάνουν εξίσου καλή δουλειά! :-p
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 30, 2011 7:38 pm

Σε περιπτωση που το λες ειρωνικα, μαλλον ξεχνας οτι υπαρχουν μεχρι και fans των Γλυξμπουργκ ακομα.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jun 30, 2011 7:44 pm

ultimate_aektzis wrote:
Σε περιπτωση που το λες ειρωνικα, μαλλον ξεχνας οτι υπαρχουν μεχρι και fans των Γλυξμπουργκ ακομα.
Καθόλου ειρωνικά. Εννοώ ότι το περιμένω και εγώ να συμβεί.
MpoMp @ Discord
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Thu Jun 30, 2011 7:52 pm

το κκε ναι μεν κανει καλες περιφρουρησεις αλλα ξεχνατε κατι:
1) ειναι κομμα και αυτο σημαινει πλατες και ανοχη απο τη στιγμη που κατεβαινει στο δρομο
2) γενικε παμε και δακρυγονο ειναι 2 αντιθετα πραγματα
3) το παμε εχει κατα καιρους ανοιξει και αφησει δυναμεις των ματ να περασουν αναμεσα για να συλλαβουν τους "προβοκατορες"
4) "προβοκατορες" για το παμε ειναι οσοι δεν κινουνται συμφωνα με τις εντολες του κκε
και φυσικα μου εχει τυχει να περναω απο πορεια των κκεδων με μικρη χειρουργικη μασκα επειδη πιο πανω πεφταν δακρυγονα και οι τυποι να εχουν κανει αλυσιδες μπροστα μου μην τυχον και μπω στο μαντρι τους και τους κολλησω τπτ

Btw αυτο με τις μπογιες που λετε γινεται χρονια τωρα. Ξεχνατε φυσικα πως τα ματ εχουν ασπιδες οποτε αποκρουοντας τις μπογιες λερωνεται απλα η ασπιδα.Οχι οτι δεν εχει νοημα η δεν εχει καποιο αποτελεσμα, απλα δεν ειναι και τπτ τρομερο και πλεον το εχουν στο νου τους τα ματ (αφου εχει γινει αρκετες φορες).

τεσπα χθες μετα την ψηφιση εγιναν τα παντα ξεκαθαρα. Η αστυνομια εκανε ξεκαθαρη επιθεση - σκουπα σε οποιονδηποτε ηταν εξω στο δρομο. Στην ουσια ηταν λες και ψηφιστηκε μια δικτατορια οπου με το που ψηφιστηκε φροντισε να διαλυσει την ψυχολογια του κοσμου (οπου και αν ηταν αυτος συνταγμα, προπυλαια, μοναστηρακι) που ηταν εξω στο δρομο. Ενα μαζικο πογκρομ σε οποιονδηποτε κινουνταν εξω εκεινη τη στιγμη σε μια ακτινα 1χλμ απο το συνταγμα του στυλ "τωρα ψηφιστηκε, τον π**λο ολοι σπιτια αλλιως θα μεινετε στα πεζοδρομια με ανοιγμενα κεφαλια".

Και ενα τελευταιο σχολιο προς σκεψη αν και τα περισσοτερα δεν χρειαζονται και πολυ σκεψη απο καποιον να καταλαβει.Πλεον το "οποιος κανει οτι δεν καταλαβαινει εχει ηδη παρει θεση" ακουγεται αρκετα αληθες.
Προφανως ολοι εχουν δει πετροπολεμο εναντιον των ματ. Χθες ειδαμε πως μετα απο καποιο σημειο οι πετρες που ριχναν τα ματ ηταν περισσοτερες απο τα δακρυγονα. Πετρες που φευγανε στα τυφλα απο ψηλα (μεγαλη βρετανια) μεσα στον κοσμο. Δε θα σχολιασω το αν ειναι σωστο ο πετροπολεμος εναντιον των ματ. Απλα θα πω κατι που ειναι εμφανες και γνωστο μεν αλλα πρεπει να μας προκαλεσει αρκετη σκεψη. Αυτος που ριχνει την πετρα εναντιον των ματ, τη ριχνει ενταντιον καποιου με κρανος και ασπιδα. Αυτο πρακτικα σημαινει πως στην χειροτερη ενας ανδρας των ματ θα χτυπησει και μπορει να σπασει χερια,ωμους, θωρακα (ποδια οχι) σε περιπτωση που δεν μπορεσει να το αποκρουσει με την ασπιδα. Αρα καποιος που επιτιθεται εναντιον των ματ γνωριζει ειτε συνειδητα ειτε οχι πως η πραξη του δεν μπορει να προκαλεσει θανατο (αυτο δεν κανει την πραξη σωστη η λαθος, δεν την κρινω εδω). Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης: Ενας ανδρας των ματ οταν πεταει πετρα σε κοσμο που στην καλυτερη των περιπτωσεων φοραει μεγαλη αντιασφυξιογονα μασκα, βλεπει οτι την πεταει σε καποιον που δεν μπορει να προστατευτει. Αυτο σημαινει πρακτικα πως πολυ ευκολα καποιος μπορει να πεθανει. Χθες ειδα αρκετο κοσμο να σωριαζεται απο πετρα που του ηρθε απο το πουθενα μεσα στο πληθος. Οταν λοιπον ριχνεις πετρα εναντια σε καποιον που δεν μπορει καν να προστατευτει, γνωριζεις οτι αυτη η πραξη μπορει να σκοτωσει καποιον. Αλλα φυσικα απο οτι φαινεται δεν σε απασχολει.

Και ενα μικρο προσωπικο σχολιο στο παραπανω. Τοσα χρονια που κατεβαινω σε πορεις, δεν εχω δει ποτε πετρα να εκτοξευεται εναντιον αστυνομικων που δεν εχουν κρανη και ασπιδες (π.χ μπλε αστυνομικων ή τροχαιας). Χθες ειδα να εκτοξευονται πετρες σωρηδον απο τα ματ εναντιον απροστατευτου κοσμου.

Αυτα για οσους "εχουν" ακομα αυταπατες. Και το "εχουν" σε εισαγωγικα φυσικα.

edit:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=341137&cid=4
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jun 30, 2011 8:53 pm

WoLfeN Ilic wrote:
το κκε ναι μεν κανει καλες περιφρουρησεις αλλα ξεχνατε κατι: 1) ειναι κομμα και αυτο σημαινει πλατες και ανοχη απο τη στιγμη που κατεβαινει στο δρομο 2) γενικε παμε και δακρυγονο ειναι 2 αντιθετα πραγματα 3) το παμε εχει κατα καιρους ανοιξει και αφησει δυναμεις των ματ να περασουν αναμεσα για να συλλαβουν τους "προβοκατορες" 4) "προβοκατορες" για το παμε ειναι οσοι δεν κινουνται συμφωνα με τις εντολες του κκε και φυσικα μου εχει τυχει να περναω απο πορεια των κκεδων με μικρη χειρουργικη μασκα επειδη πιο πανω πεφταν δακρυγονα και οι τυποι να εχουν κανει αλυσιδες μπροστα μου μην τυχον και μπω στο μαντρι τους και τους κολλησω τπτ
Δεν είναι μόνο αυτά είναι και άλλα που γίνονται (π.χ στην περιφρούρηση του Πολυτεχνείου στην 17Ν ) αλλά το θέμα είναι ότι σαν περιφρούρηση είναι οι μόνοι οργανωμένοι.Κατά τα άλλα ++
Ειδικά για τους Ματάδες.Περιττό να τονίσω ότι τα Ματ είναι το μόνο σώμα που είναι ΑΡΤΙΑ εξοπλισμένο την ώρα που οι αστυνομικοί της δίωξης πληρώνουν από την τσέπη τους για αλεξίσφαιρο.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Jun 30, 2011 8:55 pm

Ετσι, το θέτω σαν προβληματισμό, αν ηταν να συμβει θα το βγάζαν στην φόρα ετσι απλά? Αυτα γινονται χωρις να το παρεις χαμπαρι. ;) Προσοχή στο τι λέμε και αναδημοσιευουμε, θα μπορουσα και εγω να κανω ενα listing με "διαφορα" που ακουσα στις ειδικές δυνάμεις για να δημιουργησω εντυπωσεις - αντιθετα ποτε δεν καταλαβα οτι οι ανθρωποι εκει θέλουν την εξουσία. Αν καποτε το εκανα θα ηταν χυδαιο, αν παραημουν ευαισθητος απλά θα υπήρχε σαν μια φτηνη μαρτυρία, αν το εκανα σημερα θα ηταν επικίνδυνο.
που θα πάει θα το δουμε...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 30, 2011 9:08 pm

rose wrote:
Ετσι, το θέτω σαν προβληματισμό, αν ηταν να συμβει θα το βγάζαν στην φόρα ετσι απλά? Αυτα γινονται χωρις να το παρεις χαμπαρι. ;) Προσοχή στο τι λέμε και αναδημοσιευουμε, θα μπορουσα και εγω να κανω ενα listing με "διαφορα" που ακουσα στις ειδικές δυνάμεις για να δημιουργησω εντυπωσεις - αντιθετα ποτε δεν καταλαβα οτι οι ανθρωποι εκει θέλουν την εξουσία. Αν καποτε το εκανα θα ηταν χυδαιο, αν παραημουν ευαισθητος απλά θα υπήρχε σαν μια φτηνη μαρτυρία, αν το εκανα σημερα θα ηταν επικίνδυνο.
+++
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 30, 2011 9:47 pm

rose wrote:
Φυσικα και παιζει το ενδεχομενο να ειναι εκφοβισμος. Εξαλλου και η Bild ειναι επιπεδου Espresso. Αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Θελουν και παραθελουν εξουσια. Ισως οχι αυτοι που συναναστρεφοσουν καθημερινα(λοχαγοι και σια) αλλα τα μεγαλα κεφαλια σιγουρα.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Thu Jun 30, 2011 9:48 pm

rose wrote:Ετσι, το θέτω σαν προβληματισμό, αν ηταν να συμβει θα το βγάζαν στην φόρα ετσι απλά? Αυτα γινονται χωρις να το παρεις χαμπαρι. Προσοχή στο τι λέμε και αναδημοσιευουμε, θα μπορουσα και εγω να κανω ενα listing με "διαφορα" που ακουσα στις ειδικές δυνάμεις για να δημιουργησω εντυπωσεις - αντιθετα ποτε δεν καταλαβα οτι οι ανθρωποι εκει θέλουν την εξουσία. Αν καποτε το εκανα θα ηταν χυδαιο, αν παραημουν ευαισθητος απλά θα υπήρχε σαν μια φτηνη μαρτυρία, αν το εκανα σημερα θα ηταν επικίνδυνο.
Χωρίς να πιστεύω ότι (τουλάχιστον προς το παρόν) υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, πριν να γίνει η χούντα το '67 υπήρχαν αρκετά άρθρα που έλεγαν για πραξικόπημα στρατηγών, το οποίο ήταν και πραγματικό σύμφωνα με μαρτυρίες(μεσα και έξω από τον στρατό), ότι ετοιμαζόταν από τον βασιλιά. Απλά τον πρόλαβαν οι συνταγματάρχες.
Αυτό και από εκπομπές αφιερώματα που έχω δει και μου το έχει πει και ο πατέρας μου (ο οποίος θυμόταν και τον αρθρογράφο, αλλά εγώ τον έχω ξεχάσει).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level

Post by PatrickFTW » Thu Jun 30, 2011 9:51 pm

ultimate_aektzis wrote:
rose wrote:
Φυσικα και παιζει το ενδεχομενο να ειναι εκφοβισμος. Εξαλλου και η Bild ειναι επιπεδου Espresso. Αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Θελουν και παραθελουν εξουσια. Ισως οχι αυτοι που συναναστρεφοσουν καθημερινα(λοχαγοι και σια) αλλα τα μεγαλα κεφαλια σιγουρα.
Για την ακρίβεια απο οτι ξέρω εγώ η bild ειναι μια φασιστικη εφημεριδα της γερμανιας η οποια διαδιδει συνεχεια παραφιλολογιες για να πουλησει και να αφυπνισει το πατριωτικο αισθημα των γερμανων.. εχουν προσπαθησει πολλες φορες να την σταματησουν απο κυκλοφορια.. εχουν γραφτει βιβλια και εχουν βγει και ντοκιμαντερ γι αυτη την εφημεριδα..
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jun 30, 2011 10:16 pm

Οι Γερμανοι οταν υπαρχει καποια βρωμα-συκοφαντια κλπ το λενε bild zeitung. Oτι και καλα ειναι επιπεδου bild αυτο.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Thu Jun 30, 2011 10:17 pm

rose wrote:
Post του ουλαμαγού μου στο facebook:
κοψτε τις μαλακιες ρε ζωα ο στρατος δεν εχει καμια δουλεια,μη παραμυθιαζετε το κοσμο διποδα μασωνογραναζια
Αν εξαιρέσουμε το αστείο κόλλημα με τους μασώνους, το ζουμί είναι που μετράει. Ομοίως κι εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου δε γνώρισα στρατιωτικούς που να έχουν τέτοιες βλέψεις, μάλλον το αντίθετο. Βέβαια ποτέ δεν υπηρέτησα κοντά σε "μεγάλα κεφάλια", αλλά ειδικά μετά τις τελευταίες δεκαετίες που η κομματικοποίηση έχει παρεισφρύσει εντονότατα στις τάξεις των ανωτάτων αξιωματικών, δε νομίζω να υφίστανται τέτοια σενάρια. Γενικότερα σενάρια περί χούντας και πραξικοπημάτων ήταν - είναι - και θα είναι, βούτηρο στο ψωμί της γενιάς των φανφαρολόγων της μεταπολίτευσης, που τα αναμάσησε αφειδώς στη συνθηματολογία της, για να πετύχει τους σκοπούς της.

Όσο για τα των επεισοδίων, απλά τραγική η κατάσταση. Προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο σημείο τελειώνει η (ενδεχομένως) εντεταλμένη δράση, για να ξεκινήσει η ανικανότητα και μαζί να οδηγήσουν σε τέτοιο μπάχαλο, με τη δεύτερη συνιστώσα μάλλον να παίζει καθοριστικό ρόλο. Δεν εξηγείται δηλαδή διαφορετικά, ακόμα και με την πιο φανταστική θεωρία συνομωσίας, η χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης στο κεμπάμπ στου Σάββα. Ήμαρτον.

Πάντοτε σε τέτοιες περιστάσεις που τα πράγματα εκτραχείνονται, σκέφτομαι πως ενδεχομένως οι κοινωνική μας ανωριμότητα θα μας προδώσει. Παρότι βέβαια η συνήθης πρακτική καταδεικνύει ότι τέτοια περιστατικά συνήθως τελειώνουν στο επικοινωνιακό κομμάτι, δεν χρειάζεται πάρα πολύ για να παρεκτραπεί τελείως η κατάσταση. Κι αυτό απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί ιδιαίτερα του εμπλεκόμενους (πολιτικοί, media, συνδικαλιστές κλπ) οι οποίοι αλαζωνικά πορεύονται με την πεποίθηση ότι τα παίγνια τους δεν ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους. Κοινώς, κι επειδη ακού πολύ τη λέξη χούντα να παίζει αυτές τις μέρες, και να ξεστομίζεται εύκολα, έχω απλά να πω ότι το βαρέλι έχει πάρα πολύ δρόμο μέχρι τον πάτο...
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Thu Jun 30, 2011 11:56 pm

nachos wrote: Όσο για τα των επεισοδίων, απλά τραγική η κατάσταση. Προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο σημείο τελειώνει η (ενδεχομένως) εντεταλμένη δράση, για να ξεκινήσει η ανικανότητα και μαζί να οδηγήσουν σε τέτοιο μπάχαλο, με τη δεύτερη συνιστώσα μάλλον να παίζει καθοριστικό ρόλο. Δεν εξηγείται δηλαδή διαφορετικά, ακόμα και με την πιο φανταστική θεωρία συνομωσίας, η χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης στο κεμπάμπ στου Σάββα. Ήμαρτον.

Πάντοτε σε τέτοιες περιστάσεις που τα πράγματα εκτραχείνονται, σκέφτομαι πως ενδεχομένως οι κοινωνική μας ανωριμότητα θα μας προδώσει. Παρότι βέβαια η συνήθης πρακτική καταδεικνύει ότι τέτοια περιστατικά συνήθως τελειώνουν στο επικοινωνιακό κομμάτι, δεν χρειάζεται πάρα πολύ για να παρεκτραπεί τελείως η κατάσταση. Κι αυτό απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί ιδιαίτερα του εμπλεκόμενους (πολιτικοί, media, συνδικαλιστές κλπ) οι οποίοι αλαζωνικά πορεύονται με την πεποίθηση ότι τα παίγνια τους δεν ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους. Κοινώς, κι επειδη ακού πολύ τη λέξη χούντα να παίζει αυτές τις μέρες, και να ξεστομίζεται εύκολα, έχω απλά να πω ότι το βαρέλι έχει πάρα πολύ δρόμο μέχρι τον πάτο...
Συμφωνω υπερβολικα πολυ μαν!
Με τι ακριβως να γινει χουντα παιδες?Με τα τανκς που λεγανε πριν λιγες εβδομαδες οτι δεν εχουν βενζινη? Η τα αεροπλανα που δεν επαρκουν για περιπολιες στο Αιγαιο θα πλακωσουν τους βομβαρδισμους?Με τους ΕΠΟΠ που πληρωνονται για να φυλανε τα συνορα και αντ'αυτου θα σουλατσαρουν στο Συνταγμα και τον Λευκο Πυργο?Λες και υπαρχουν αλλοι να φυλανε σχετικα αξιοπιστα τα συνορα...μην ακουω βλακειες..εδω ο στρατος δεν εχει λεφτα να ταϊζει τους εφεδρους και τους εχουν πλακωσει στις αγραφες αδειες...ποιος θα χρηματοδοτησει πραξικοπημα..? Το οτι εγινε μια φορα επι Ψυχρου Πολεμου δεν σημαινει οτι θα ξαναγινει..πολυ απλα διοτι οι συνθηκες παγκοσμια εχουν αλλαξει..

Οσο για την πεποιθηση που ειπες nachos..απο τη στιγμη που ολοι οι συνδικαλιστες συνεχιζουν στις θεσεις τους και τρωνε με 10 μασελες,θα υπαρχουν πολλες ψηφοι για τα μεγαλα κομματα...και οσο υπαρχουν λεφτα για να γινονται νταραβερια και μιζες..θα διαιωνιστει αυτη η κατασταση...εκτος...και αν επεμβουν πραγματι οι ξενες χωρες,θεσουν υπο δικο τους αποκλειστικο ελεγχο τα οικονομικα και κανουν αυτοι κουμαντο! Παιζει να δουμε και πολυ καλυτερες μερες απο τα τωρινα υποχειρια, οχι καποιου ΔΝΤ και βλακειουλες, αλλα απο τους ιδιους τους πυρηνες των κομματων τους...
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Fri Jul 01, 2011 12:40 am

WoLfeN Ilic wrote:το κκε ναι μεν κανει καλες περιφρουρησεις αλλα ξεχνατε κατι:
1) ειναι κομμα και αυτο σημαινει πλατες και ανοχη απο τη στιγμη που κατεβαινει στο δρομο
2) γενικε παμε και δακρυγονο ειναι 2 αντιθετα πραγματα
3) το παμε εχει κατα καιρους ανοιξει και αφησει δυναμεις των ματ να περασουν αναμεσα για να συλλαβουν τους "προβοκατορες"
4) "προβοκατορες" για το παμε ειναι οσοι δεν κινουνται συμφωνα με τις εντολες του κκε
και φυσικα μου εχει τυχει να περναω απο πορεια των κκεδων με μικρη χειρουργικη μασκα επειδη πιο πανω πεφταν δακρυγονα και οι τυποι να εχουν κανει αλυσιδες μπροστα μου μην τυχον και μπω στο μαντρι τους και τους κολλησω τπτ
παρε ανοχη απο το παμε..

Link
πιθανως δεν σε ενδιαφερει ολο..δωσε βαση στο πρωτο λεπτο..

ΥΓ:Αυτα για χουντα που λεγονται,ειναι επικινδυνα σε επικινδυνους καιρους. Ας μην τα αναπαραγουμε και εμεις χωρις λογο.
Esteban
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Esteban » Fri Jul 01, 2011 12:48 am

Πολύ ωραίο βίντεο, Μπράβο! :smt041
Image
Locked

Return to “Αναδημοσιεύσεις”