Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Μάλιστα... 24ωρη απεργία σε Μετρό / ΗΣΑΠ και στάση 11.00 - 16.00 τα λεωφορεία.
Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με την εξεταστική σε τέτοιες περιπτώσεις; Πχ εγώ δίνω μάθημα 13.00 - 15.00... Τη χειρότερη δυνατή ώρα. Υπάρχει μέριμνα από το Πανεπιστήμιο ή το μάθημα πάει για Σεπτέμβριο;

Απλά τραγικοί και εκβιαστές.
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
δεν νομιζω να το πανε για Σεπτεμβρη...δεν θα ειναι δικαιο...λογικα,θα του αλλαξουν ημερομηνια η μπορει να παρατεινουν 1-2 μερες την εξεταστικη για να δοθουν μαθηματα που λογω απεργιων δεν μπορεσαν να εξεταστουν στην ωρα τους...σιγουρα παντως ειχε συμβει αυτο σε μενα περυσι,στα Αυτοματα και Πολυπλοκοτητα...μαλιστα,ειχε μετατεθει 2 φορες η εξεταση του και καθυστερησε να τελειωσει η εξεταστικη μου 1 βδομαδα+...Ισοβίτης wrote:Μάλιστα... 24ωρη απεργία σε Μετρό / ΗΣΑΠ και στάση 11.00 - 16.00 τα λεωφορεία.
Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με την εξεταστική σε τέτοιες περιπτώσεις; Πχ εγώ δίνω μάθημα 13.00 - 15.00... Τη χειρότερη δυνατή ώρα. Υπάρχει μέριμνα από το Πανεπιστήμιο ή το μάθημα πάει για Σεπτέμβριο;
Απλά τραγικοί και εκβιαστές.
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
- Ισοβίτης
Εννοούσα ότι εγώ θα αναγκαστώ να το δώσω Σεπτέμβρη (δεδομένου ότι για να βρίσκομαι 13.00 στη σχολή, θα πρέπει να ξεκινήσω από το σπίτι μου στις 09.00).samiwinch wrote:δεν νομιζω να το πανε για Σεπτεμβρη...δεν θα ειναι δικαιο...λογικα,θα του αλλαξουν ημερομηνια η μπορει να παρατεινουν 1-2 μερες την εξεταστικη για να δοθουν μαθηματα που λογω απεργιων δεν μπορεσαν να εξεταστουν στην ωρα τους...σιγουρα παντως ειχε συμβει αυτο σε μενα περυσι,στα Αυτοματα και Πολυπλοκοτητα...μαλιστα,ειχε μετατεθει 2 φορες η εξεταση του και καθυστερησε να τελειωσει η εξεταστικη μου 1 βδομαδα+...

Τουλάχιστον, είναι παρήγορο το ότι μετακινούνται τα μαθήματα. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, μακάρι να γίνει το ίδιο και τώρα.
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Ισοβίτης wrote: Εννοούσα ότι εγώ θα αναγκαστώ να το δώσω Σεπτέμβρη (δεδομένου ότι για να βρίσκομαι 13.00 στη σχολή, θα πρέπει να ξεκινήσω από το σπίτι μου στις 09.00).![]()

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Με την απεργια εννοει
Παντως συνηθως μετατιθενται τα μαθηματα.Να δουμε τι θα παιχτει με την Ανακτηση αυριο.Λογικα τιποτα γιατι υπαρχουν λεωφορεια για το πηγαινε αλλα λεμε...

Παντως συνηθως μετατιθενται τα μαθηματα.Να δουμε τι θα παιχτει με την Ανακτηση αυριο.Λογικα τιποτα γιατι υπαρχουν λεωφορεια για το πηγαινε αλλα λεμε...
- motouboubati
- Kilobyte level
Για τριτη -τεταρτη ξερεις κανεις τι γινετε με τα μμμ?
Θα συνεδριάσουν λένε την Δευτέρα.motouboubati wrote:Για τριτη -τεταρτη ξερεις κανεις τι γινετε με τα μμμ?
- motouboubati
- Kilobyte level
nickpro wrote:Θα συνεδριάσουν λένε την Δευτέρα.motouboubati wrote:Για τριτη -τεταρτη ξερεις κανεις τι γινετε με τα μμμ?
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231076562............Παράλληλα, εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για την Τρίτη και την Τετάρτη, όπως αποφάσισαν το Σάββατο...Αρα τα λεωφ.θα εχουν 48ωρη.Τα υπολοιπα μεσα συνεδριαζουν την Δευτερα?
- enum21
ναιmotouboubati wrote:nickpro wrote:Θα συνεδριάσουν λένε την Δευτέρα.motouboubati wrote:Για τριτη -τεταρτη ξερεις κανεις τι γινετε με τα μμμ?
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231076562............Παράλληλα, εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για την Τρίτη και την Τετάρτη, όπως αποφάσισαν το Σάββατο...Αρα τα λεωφ.θα εχουν 48ωρη.Τα υπολοιπα μεσα συνεδριαζουν την Δευτερα?
- Ισοβίτης
Χαχα, εντάξει, δεν είμαι μακριά. Πρέπει να βρίσκομαι σχολή 11.00 η ώρα (δεδομένου ότι τότε σταματούν τα δρομολόγια). Άρα, πρέπει να ξεκινήσω κατά τις 9-9.30 από Αιγάλεω (τόσο κάνεις για να έρθεις μέσα στην κίνηση).XaviannNJ wrote:Ισοβίτης wrote: Εννοούσα ότι εγώ θα αναγκαστώ να το δώσω Σεπτέμβρη (δεδομένου ότι για να βρίσκομαι 13.00 στη σχολή, θα πρέπει να ξεκινήσω από το σπίτι μου στις 09.00).![]()
Που μένεις καλέ?

Σύμφωνα με το Athenstransport, Τρίτη έχει 24ωρη το Μετρό, Τρίτη και Τετάρτη 48ωρη τα λεωφορεία.
Περιμένουμε επιβεβαίωση...
Στην ΝΕΤ μολις ειπε οτι Τριτη -τεταρτη 48 στα λεωφορεια και το μετρο θα αποφασισει αυριο για 24 ωρες (σχεδον σιγουρο για 24 ωρη την τριτη).
Οποτε ... δεν ξερω τι θα γινει με τα μαθηματα
Οποτε ... δεν ξερω τι θα γινει με τα μαθηματα
Μια απορία: γιατί δεν κάνουν ταυτόχρονα όλα τα ΜΜΜ 24ωρες απεργίες να έχει και νόημα, και κάνουν πότε ο ένας και πότε ο άλλος στη χάση και στη φέξη; Θα μου πείτε, ότι άμα έκαναν έτσι, θα κρίνονταν καταχρηστικές. Αλλά πότε κρίνονται καταχρηστικές; 

September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
φανταζομαι για να ακουστουν περισσοτερο. λογικα
η απλα δεν εχουν συννενοηθει καθολου
η απλα δεν εχουν συννενοηθει καθολου
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Κανουν τα παντα να μας σπασουν τα νευρα ωστε να αποδεχτει ο κοσμος την "αναγκη" ιδιωτικοποιησης.Γι'αυτο.Aitoulas wrote:Μια απορία: γιατί δεν κάνουν ταυτόχρονα όλα τα ΜΜΜ 24ωρες απεργίες να έχει και νόημα, και κάνουν πότε ο ένας και πότε ο άλλος στη χάση και στη φέξη; Θα μου πείτε, ότι άμα έκαναν έτσι, θα κρίνονταν καταχρηστικές. Αλλά πότε κρίνονται καταχρηστικές;
- enum21
++ultimate_aektzis wrote:Κανουν τα παντα να μας σπασουν τα νευρα ωστε να αποδεχτει ο κοσμος την "αναγκη" ιδιωτικοποιησης.Γι'αυτο.Aitoulas wrote:Μια απορία: γιατί δεν κάνουν ταυτόχρονα όλα τα ΜΜΜ 24ωρες απεργίες να έχει και νόημα, και κάνουν πότε ο ένας και πότε ο άλλος στη χάση και στη φέξη; Θα μου πείτε, ότι άμα έκαναν έτσι, θα κρίνονταν καταχρηστικές. Αλλά πότε κρίνονται καταχρηστικές;
αφού όλοι βλέπουμε ότι εκεί οδεύει το πράγμα
Δεν νομίζω να ιδιοτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες. Αυτό που θέλουν είναι να μικρύνουν τον αριθμό των εταιριών και να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους. Και αν δεν είναι δυνατή η αναδιάρθρωση, θα τις χρεωκοπήσουν και θα τις ξαναϊδρύσουν.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- motouboubati
- Kilobyte level
ΑΠΟ ΟΑΣΑ
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ
ΜΕΤΡΟ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα τα Λεωφορεία δεν θα λειτουργούν από τις 11:00 - 16:00 λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
Να δουμε τι θα πει και η σχολη..
ΜΕΤΡΟ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα τα Λεωφορεία δεν θα λειτουργούν από τις 11:00 - 16:00 λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
motouboubati wrote:ΑΠΟ ΟΑΣΑ
Πιθανόν να περιμένανε την επίσημη ανακοίνωση. Μου φαίνεται λογικό να περιμέναν.
- motouboubati
- Kilobyte level
Συμφωνω.Αλλα κατι μου λεει οτι σημερα δε θα βγει ανακοινωση απο τη σχολη.nickpro wrote:motouboubati wrote:ΑΠΟ ΟΑΣΑ
Πιθανόν να περιμένανε την επίσημη ανακοίνωση. Μου φαίνεται λογικό να περιμέναν.
- Loner
Πού να πάρει τηλέφωνο ο πρύτανης τον διαχειριστή του site, να κάνει edit τη σελίδα Κυριακάτικα...?motouboubati wrote:...Αλλα κατι μου λεει οτι σημερα δε θα βγει ανακοινωση απο τη σχολη.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Ρε είναι απαράδεκτοι. Έπρεπε να έχουν βγάλει ανακοίνωση εδώ και 2 μέρες. Είτει είναι να γίνουν εξετάσεις είτε όχι. Να ξέρουμε τουλάχιστον. Τώρα πρέπει να είσαι με το δάχτυλο στο F5.