Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού
Αντικειμενικά μιας και δεν είμαι ούτε μπάτσος ούτε διαδηλωτής (αν και είχα κατέβει με το σχολείο μου κατά του Μπους και του πολέμου - μέχρι και στο Σύνταγμα μέχρι που άρχισαν τα επεισόδια) αυτό είναι αμοιβαίο περί ποιος προκαλεί ποιον..
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Η διαφορά είναι ότι αυτοί πληρώνονται, για να κάνουν σωστα τη δουλειά τους, και όχι για να απαντούν στις οποιες (κατ' αυτούς) προκλήσεις δέχονται από τους διαδηλωτές...Zifnab wrote:Αντικειμενικά μιας και δεν είμαι ούτε μπάτσος ούτε διαδηλωτής (αν και είχα κατέβει με το σχολείο μου κατά του Μπους και του πολέμου - μέχρι και στο Σύνταγμα μέχρι που άρχισαν τα επεισόδια) αυτό είναι αμοιβαίο περί ποιος προκαλεί ποιον..
Αντίθετα οι διαδηλωτές είναι απόλυτα λογικό, αν όχι απαραίτητο να απαντούν στις προκλήσεις, που δέχονται από την κρατική εξουσία.
Τουλάχιστον αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε δημοκρατία...
- Crab
- Mbyte level
Ούτε να δέρνουν περαστικούς...IRAKLIO-13 wrote:Η διαφορά είναι ότι αυτοί πληρώνονται, για να κάνουν σωστα τη δουλειά τους, και όχι για να απαντούν στις οποιες (κατ' αυτούς) προκλήσεις δέχονται από τους διαδηλωτές...Zifnab wrote:Αντικειμενικά μιας και δεν είμαι ούτε μπάτσος ούτε διαδηλωτής (αν και είχα κατέβει με το σχολείο μου κατά του Μπους και του πολέμου - μέχρι και στο Σύνταγμα μέχρι που άρχισαν τα επεισόδια) αυτό είναι αμοιβαίο περί ποιος προκαλεί ποιον..
http://www.tvxs.gr/v1509
Με αυτά που ακούμε στην TV θα τρελαθούμε όλοι!
Και έχεις σαν ιδεολογία
Έτσι όπως πάει αυτός ο Κούγιας θα βάλω εγώ κουκούλα, θα πάω να πάρω ένα λοστάρι από μια οικοδομή και θα του σπάσω το κεφάλι. Έλεος με το ζώο...
Και έχεις σαν ιδεολογία
Αλλά με αυτά που λέει ο κάθε Κούγιας, με αυτά που αναπαράγουν τα ΜΜΕ και με τα συμπεράσματα που βγάζει ο κάθε πεφωτισμένος τρελαινόμαστε...Θα επαναστατήσουν και οι φιλήσυχοι πολίτες....Καταδικάζω κάθε φαινόμενο βίας από όπου και αν προέρχεται...
Έτσι όπως πάει αυτός ο Κούγιας θα βάλω εγώ κουκούλα, θα πάω να πάρω ένα λοστάρι από μια οικοδομή και θα του σπάσω το κεφάλι. Έλεος με το ζώο...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Αν και συμφωνώ με τα περισσότερα ποστ σου, αν και το βιντεάκι δεν με <<χαλάει>>, πιστεύω ότι έπρεπε να αποφύγεις τον χαρακτηρισμό <<φοβισμένα ανθρωπάκια>>.PASCAL wrote:Ένα βιντεάκι για τα φοβισμένα ανθρωπάκια:
Γιατί απλά δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος να το γράψεις...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Είναι σατηρικό, ελπίζω να μην υπάρχει παρεξήγηση IRAKLIO-13 
Επίσης σήμερα σπάστηκε το γραφείο του Κούγια.

Επίσης σήμερα σπάστηκε το γραφείο του Κούγια.
Last edited by PASCAL on Fri Dec 12, 2008 5:43 pm, edited 1 time in total.
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Σίγουρα όχι από εμένα...PASCAL wrote:Είναι σατηρικό, ελπίζω να μην υπάρχει παρεξήγηση IRAKLIO-13

Κάπου άκουσα ότι ένας ηλικιωμένος, σε μια πόλη της επαρχίας (νομίζω Πατρα), έφτιαξε μολότοφ, και πήγε να τις πετάξει μόνος του στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι που τον συνέλλαβαν...aguero88 wrote: ...Θα επαναστατήσουν και οι φιλήσυχοι πολίτες....
Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει (μου φαίνεται εντελώς παράλογο), αλλά αν δεν αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης, ίσως να φτάσουμε και σε αυτό το σημείο, σε μερικά χρόνια...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Oπως είπε και ένα παιδί που έστειλε μήνυμα σε ραδιοφωνικό σταθμό για το σπάσιμο του γραφείου του Κουγια
"Hτανε θελημα Θεου...προκειται για παρεξηγηση".
"Hτανε θελημα Θεου...προκειται για παρεξηγηση".
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Θα αποφασισει η δικαιοσυνη αν επρεπει να το σπασουν.
- para
- Wow! Terabyte level
Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αν έπρεπε να σπάσει το γραφείο, όταν του πέταγαν αντικείμενα.
Βρήκα ένα βιντεάκι για την αστυνομία αλλά είναι 1' μέσα σε 10 και τα υπόλοιπα 9 δεν ταιριάζουν με το κλίμα, οπότε θα το στερηθούμε
Βρήκα ένα βιντεάκι για την αστυνομία αλλά είναι 1' μέσα σε 10 και τα υπόλοιπα 9 δεν ταιριάζουν με το κλίμα, οπότε θα το στερηθούμε
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειδατε χθες Μακη καθολου?Ετυχε να κατσω λιγο πριν κοιμηθω και ειδα το εξης ωραιο
http://www.zougla.gr/news.php?id=16465
http://www.zougla.gr/news.php?id=16465
- rapadder
- Gbyte level
Είδα αυτό για τον Σκόπα... Τι να πώ... κρ@τος %$#έλο!
Σήμερα είδα δύο αστυνομικούς, συγνώμη μπάτσους, να τυλίγονται στις φλόγες από μολώτοφ, μια μαθήτρια 15 ετών να τραυματίζεται από αυτοκίνητο στην προσπάθεια της να αποκλείσει τον δρόμο με συμμαθητές της, ένα παιδί γύρω στα 13 (!!) να πετάει μπουκάλια/πέτρες υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους ενώ διάβασα και για έναν αστυνομικό (μπάτσο) που έχασε το δάκτυλο του στα επεισόδια. Την ίδια στιγμή 3 παιδιά (που συμμετέχουν στις μαθητικές διαδηλώσεις) παρέδωσαν σάκο με 100.000 Ευρώ (από ληστεία που είχε προηγηθεί) στην αστυνομία (μπάτσους).
Συμπέρασμα. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι "κακοί" αστυνομικοί (μπάτσοι), "ήρωες" διαδηλωτές. Το έχω γράψει 3 φορές, όχι διαγωνισμό βλακείας από τα εμπλεκόμενα μέρη.
Σήμερα είδα δύο αστυνομικούς, συγνώμη μπάτσους, να τυλίγονται στις φλόγες από μολώτοφ, μια μαθήτρια 15 ετών να τραυματίζεται από αυτοκίνητο στην προσπάθεια της να αποκλείσει τον δρόμο με συμμαθητές της, ένα παιδί γύρω στα 13 (!!) να πετάει μπουκάλια/πέτρες υπό τα χειροκροτήματα του πλήθους ενώ διάβασα και για έναν αστυνομικό (μπάτσο) που έχασε το δάκτυλο του στα επεισόδια. Την ίδια στιγμή 3 παιδιά (που συμμετέχουν στις μαθητικές διαδηλώσεις) παρέδωσαν σάκο με 100.000 Ευρώ (από ληστεία που είχε προηγηθεί) στην αστυνομία (μπάτσους).
Συμπέρασμα. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι "κακοί" αστυνομικοί (μπάτσοι), "ήρωες" διαδηλωτές. Το έχω γράψει 3 φορές, όχι διαγωνισμό βλακείας από τα εμπλεκόμενα μέρη.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
έχεις Link από την είδηση?rapadder wrote:Την ίδια στιγμή 3 παιδιά (που συμμετέχουν στις μαθητικές διαδηλώσεις) παρέδωσαν σάκο με 100.000 Ευρώ (από ληστεία που είχε προηγηθεί) στην αστυνομία (μπάτσους).
http://www.protothema.gr/content.php?id=19723 wrote:Για εξοστρακισμό της σφαίρας που βρήκε στην καρδιά τον 15χρονο Αλέξη κάνει λόγο τώρα ο δικηγόρος των δύο ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του άτυχου μαθητή Αλέξης Κούγιας. «Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον άτυχο μαθητή», υποστήριξε ο κ. Κούγιας, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, «το βλήμα είναι λειασμένο από τη μια πλευρά και η πύλη εισόδου στο σώμα του μαθητή είναι από πάνω προς τα κάτω».

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Η βαλλιστικη ποσες μερες θελει να βγει?
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Μπραβο ρε μαν!!ultimate_aektzis wrote:Η βαλλιστικη ποσες μερες θελει να βγει?
Ε μεχρι να ξεχαστούν λίγο τα πράγματα, να αραιώσουν οι πορείες, να τη βγαλουνε να πουνε οτι δεν εφταιγε ο μπατσος και μετα να φαει κ αυτος 2 χρονια.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- rapadder
- Gbyte level
Όχι. το άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις στο Mega.The Punisher wrote:έχεις Link από την είδηση?rapadder wrote:Την ίδια στιγμή 3 παιδιά (που συμμετέχουν στις μαθητικές διαδηλώσεις) παρέδωσαν σάκο με 100.000 Ευρώ (από ληστεία που είχε προηγηθεί) στην αστυνομία (μπάτσους).
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Μιας και αναφέρθηκε το θέμα περί βαλλιστικής έρευνας, δεν το βρίσκετε παράξενο που δεν μπόρεσαν να βρούνε την γωνία εισόδου στο σώμα ? Γιατι οι καλοί ψεύτες μπορεί να λένε ό'τι θέλουν, οι σφαίρες όχι όμως.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Είναι όντως παράξενο αλλά μπορεί και να το κάνουν επίτηδες..
Πολύ σωστό αυτό
Πολύ σωστό αυτό
Μπορεί να είναι άσχετο, αλλά μου θύμισε αυτή τη φράση :elsupreme wrote:Γιατι οι καλοί ψεύτες μπορεί να λένε ό'τι θέλουν, οι σφαίρες όχι όμως.
You may fool all of the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all of the time.
- Zifnab
- Academic status: MSc
μπορεί η σφαίρα καθώς έχει εξοστρακιστεί (
) ή καθώς βρήκε σε κάποιο οστό να περιστράφηκε οπότε δεν παίζει να βρεθεί η γωνία με το φτώχο μου μυαλό...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Το οτι πανε να το συγκαλυψουν φανηκε απο την ανακοινωση του ιατροδικαστη που ηταν σε "καθαρευουσα".