Πάνω σε αυτό jimmyD, δηλαδή ότι δεν γίνεται να ψηφίσει κάποιος μονάχα αυτά που του "αρέσουν" από ένα πλαίσιο, έχω κάτι να σημειώσω. Έχεις δίκιο ότι κάποιος θα μπορούσε να κατεβάσει και δικό του πλαίσιο, ωστόσο εαν πάλι οι ψηφοφόροι διαφωνούσαν έστω με ένα από τα στοιχεία του πλαισίου του, θα υπήρχε ακόμα πρόβλημα και θα χρειαζόταν και άλλο πλαίσιο κ.ο.κ. (Βέβαια, όλα αυτά στην θεωρία - κανείς δεν κατεβάζει πλαίσια προσωπικά για πληθώρα λόγων) Θα ήταν προτιμότερο να θέτουν οι ομιλητές θέματα π.χ."Κατάληψη" και η ψηφοφορία να γίνεται πάνω σε κάθε θέμα με ένα ναι ή όχι δηλ."Κατάληψη ή όχι Κατάληψη" ή "Κάλυψη χαμένων ωρών ή όχι" κτλ.
Δεν ξέρω αν συμφωνείς... ;
Πώς θα πούμε όχι στις «καταλήψεις»
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Καλά, μόνο αυτό είδατε; Το ότι μπορεί να συμμετάσχει και να ψηφίσει όποιος θέλει (δηλ. ο κάθε περαστικός π.χ.) και το ότι δεν υπάρχει ορισμός απαρτίας, και άρα το παρευρισκόμενο δείγμα "φοιτητών" δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλους τους φοιτητές (για να αναφέρω απλώς 2), αυτά δεν τα είδατε;jimmyD wrote:Απλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική διαδικασία η ΓΣ από αυτό το χαρακτηριστικό.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Γιατί είναι όλοι οι βουλευτές στην βουλή ?
Και αφού με ταυτότητα ψηφίζουμε εδώ και 1-2 χρόνια..
Και αφού με ταυτότητα ψηφίζουμε εδώ και 1-2 χρόνια..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αν και δε μου αρέσει να περιαυτολογώ εγώ τα είδα και τα ανέφεραmikem4600 wrote:Καλά, μόνο αυτό είδατε; Το ότι μπορεί να συμμετάσχει και να ψηφίσει όποιος θέλει (δηλ. ο κάθε περαστικός π.χ.) και το ότι δεν υπάρχει ορισμός απαρτίας, και άρα το παρευρισκόμενο δείγμα "φοιτητών" δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλους τους φοιτητές (για να αναφέρω απλώς 2), αυτά δεν τα είδατε;jimmyD wrote:Απλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική διαδικασία η ΓΣ από αυτό το χαρακτηριστικό.
Καλό είναι να διαβάζουμε και κανά ποστ παρά πάνω πριν κρίνουμε την "όραση" των άλλων.jimmyD wrote: ... Το πρόβλημα με τις Γενικές Συνελεύσεις είναι η έλλειψη καταστατικού που να είναι δημοσίως διαθέσιμο.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...