Πώς θα πούμε όχι στις «καταλήψεις»

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Sun Feb 11, 2007 5:12 pm

Πάνω σε αυτό jimmyD, δηλαδή ότι δεν γίνεται να ψηφίσει κάποιος μονάχα αυτά που του "αρέσουν" από ένα πλαίσιο, έχω κάτι να σημειώσω. Έχεις δίκιο ότι κάποιος θα μπορούσε να κατεβάσει και δικό του πλαίσιο, ωστόσο εαν πάλι οι ψηφοφόροι διαφωνούσαν έστω με ένα από τα στοιχεία του πλαισίου του, θα υπήρχε ακόμα πρόβλημα και θα χρειαζόταν και άλλο πλαίσιο κ.ο.κ. (Βέβαια, όλα αυτά στην θεωρία - κανείς δεν κατεβάζει πλαίσια προσωπικά για πληθώρα λόγων) Θα ήταν προτιμότερο να θέτουν οι ομιλητές θέματα π.χ."Κατάληψη" και η ψηφοφορία να γίνεται πάνω σε κάθε θέμα με ένα ναι ή όχι δηλ."Κατάληψη ή όχι Κατάληψη" ή "Κάλυψη χαμένων ωρών ή όχι" κτλ.
Δεν ξέρω αν συμφωνείς... ;
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sun Feb 11, 2007 7:40 pm

Συμφωνώ πως αυτό είναι καλύτερο. Απλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική διαδικασία η ΓΣ από αυτό το χαρακτηριστικό.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Mon Feb 12, 2007 1:10 am

jimmyD wrote:Απλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική διαδικασία η ΓΣ από αυτό το χαρακτηριστικό.
Καλά, μόνο αυτό είδατε; Το ότι μπορεί να συμμετάσχει και να ψηφίσει όποιος θέλει (δηλ. ο κάθε περαστικός π.χ.) και το ότι δεν υπάρχει ορισμός απαρτίας, και άρα το παρευρισκόμενο δείγμα "φοιτητών" δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλους τους φοιτητές (για να αναφέρω απλώς 2), αυτά δεν τα είδατε;
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Feb 12, 2007 1:31 am

Γιατί είναι όλοι οι βουλευτές στην βουλή ?
Και αφού με ταυτότητα ψηφίζουμε εδώ και 1-2 χρόνια..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Mon Feb 12, 2007 2:26 am

mikem4600 wrote:
jimmyD wrote:Απλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο να παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική διαδικασία η ΓΣ από αυτό το χαρακτηριστικό.
Καλά, μόνο αυτό είδατε; Το ότι μπορεί να συμμετάσχει και να ψηφίσει όποιος θέλει (δηλ. ο κάθε περαστικός π.χ.) και το ότι δεν υπάρχει ορισμός απαρτίας, και άρα το παρευρισκόμενο δείγμα "φοιτητών" δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλους τους φοιτητές (για να αναφέρω απλώς 2), αυτά δεν τα είδατε;
Αν και δε μου αρέσει να περιαυτολογώ εγώ τα είδα και τα ανέφερα
jimmyD wrote: ... Το πρόβλημα με τις Γενικές Συνελεύσεις είναι η έλλειψη καταστατικού που να είναι δημοσίως διαθέσιμο.
Καλό είναι να διαβάζουμε και κανά ποστ παρά πάνω πριν κρίνουμε την "όραση" των άλλων.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”