από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Post by XaviannNJ » Fri Jan 21, 2011 12:57 am

stoupeace wrote:
barbarosa wrote:
stoupeace wrote:Παντως εγω ψήνομαι να είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου που θα τηρήσω κάτι που'χω πει να κάνω.

Απλά θέλω παρέα, γιατί θα σπάσω εύκολα αν με πιάσουν μόνο μου χωρίς εισιτήριο. :-p
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς? Ψήνομαι να οργανωθούμε. Χρειάζεται κάποιου είδους αντίδραση σε όλες τις αυθαίρετες αυξήσεις!
Το προφανές, δεν κόβουμε εισιτήριο, τουλάχιστον για κάποιες μέρες αν όχι όλες τις μέρες.

Αυτό που λες πάει να γίνει οργανωμένη κίνηση μέσω fb....Θα συμμετείχατε σε κάτι τέτοιο?(με αιτιολόγηση όποιος απαντήσει :-p )
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
*estrngd
Mbyte level
Mbyte level

Post by *estrngd » Fri Jan 21, 2011 1:30 am

Νομίζω κάποιοι λέγανε να προσλάβουν securitάδες για τους ελέγχους τους εισητηρίων.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Jan 24, 2011 10:13 pm

ja_the_invincible wrote:θα ταυτιστώ με τον απο πάνω εξαιρώντας το μετρό που ανέβασε την ποιότητα ζωής της αθήνας κατακόρυφα.
θα συμφωνήσω απόλυτα.
αλλα αν το σκεφτείς με τι λεφτά έγινε το όλο έργο, και από αυτά τι ποσοστά πήραν ποιοι, μπαίνεις σιγά σιγά στην λογική μου.. αλλα δεν παίρνει ανάλυση γιατί θα βγει εκτος θέματος... και σαν ένα μικρό παράδειγμα.. εδώ τον σταθμό metro του Ελληνικού τον φτιάχνουν σχεδόν από το 2004..
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Jan 24, 2011 10:17 pm

zweistein wrote:
ja_the_invincible wrote:θα ταυτιστώ με τον απο πάνω εξαιρώντας το μετρό που ανέβασε την ποιότητα ζωής της αθήνας κατακόρυφα.
θα συμφωνήσω απόλυτα.
αλλα αν το σκεφτείς με τι λεφτά έγινε το όλο έργο, και από αυτά τι ποσοστά πήραν ποιοι, μπαίνεις σιγά σιγά στην λογική μου.. αλλα δεν παίρνει ανάλυση γιατί θα βγει εκτος θέματος... και σαν ένα μικρό παράδειγμα.. εδώ τον σταθμό metro του Ελληνικού τον φτιάχνουν σχεδόν από το 2004..
++ :smt023 .ε μωρέ αφού όλοι τρώνε προμήθειες στα δημόσια έργα τουλάχιστον αυτά να μην είναι τίποτα γήπεδα μπαμπικτον και στέγες καλατράβα :-p
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by PASCAL » Wed Jan 26, 2011 3:27 pm

Μόνη λύση η συνειδητή στάση πληρωμών από τα κάτω:
-Δεν χτυπάμε εισητήριο
-Επιλέγουμε γεμάτα ΜΜΜ ώστε να είναι δύσκολος ή αδύνατος ο έλεγχος από ελεγκτές
-Εμποδίζουμε/απασχολούμε τη διέλευση των ελεγκτών
-Δείχνουμε αλληλεγγύη στα θύματα των ελεγκτών
-Βγαίνουμε έξυπνα από τα ΜΜΜ σε περίπτωση παρουσίας ελεγκτών
-Δραπετεύουμε βίαια σε περίπτωση ελέγχου μας
-Δίνουμε στους επόμενους το εισιτήριο μας

Και αν χρειαστεί κατάληψη και αυτοοργάνωση στα ΜΜΜ:
Image
Last edited by PASCAL on Wed Jan 26, 2011 3:32 pm, edited 1 time in total.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Jan 26, 2011 3:35 pm

PASCAL wrote:Μόνη λύση η συνειδητή στάση πληρωμών από τα κάτω:
-Δεν χτυπάμε εισητήριο
αφού δεν το έχουμε χτυπήσει :lol: :lol:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Jan 26, 2011 4:34 pm

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν οι πολίτες εφαρμόσουν για παράδειγμα το παραπάνω. Είναι φίσκα το βαγόνι (γιατί
) αλλά ο ελεγκτής καταφέρνει να τρυπώσει. Με το που τον πάρουν είδηση όλοι οι επιβάτες έξυπνα βγαίνουν από το βαγόνι και αφήνουν τον ελεγκτή μόνο του. :lol:
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Jan 26, 2011 5:15 pm

να προσθέσω όποτε έχει πολύ κόσμο μπαίνουμε μέσα με ύφος πάμε και ρωτάμε κάτι άσχετο τον οδηγό με ΄σοβαρότητα κια μετά κάνουμε πως βγάζουμε καρτελάκι ελεγκτή..
αν δεν πιάσει φωνάζουμε "τα εισητηριά σας παρακαλώ" αν δεν πιάσει και αυτό(ύστατη προσπάθεια) λέμε "passports please".. :lol: :lol: :lol: :lol:
και αφού βρούμε 3-4 φορές να κάτσουμε πάμε μέσα για αντιποίηση αρχής.. :-D

edit : μία φορά στον ΗΣΑΠ σταματήσαμε στην νερατζίωτισσα και λέει ο οδηγός θα γίνει έλεχος εισητηρίων βγήκαν περίπου 50-60 άτομα(σχεδόν το μισό τρένο γιατί ήταν 11 το βράδυ) χτύπησαν εισητήριο και ξαναμπήκαν, μετά απλά έκλεισε τις πόρτες και φύγαμε..
μπλόφαρε ο οδηγός :lol: :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Jan 26, 2011 5:29 pm

dexter wrote:
edit : μία φορά στον ΗΣΑΠ σταματήσαμε στην νερατζίωτισσα και λέει ο οδηγός θα γίνει έλεχος εισητηρίων βγήκαν περίπου 50-60 άτομα(σχεδόν το μισό τρένο γιατί ήταν 11 το βράδυ) χτύπησαν εισητήριο και ξαναμπήκαν, μετά απλά έκλεισε τις πόρτες και φύγαμε..
μπλόφαρε ο οδηγός :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

σοβαρα , γιατι ενδιαφερονται οι οδηγοι αμα εχεις εισητηριο η οχι; μια φορα που ειχα ανεβει για δυο στασεις χωρις εισητηριο (συνηθως εχω καρτα απεριοριστων, τοτε δεν ειχα βγαλει ακομα) μου ειχε πει να ερθω μπροστα μπροστα και μου ελεγε να κατεβω στην επομενη σταση επειδη δεν ειχα εισητηριο (!)
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Jan 26, 2011 6:19 pm

Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω κατά πόσο θα εφαρμοστούν μέτρα αντίδρασης στα ΜΜΜ.
Πολλοί το συνδέουν το θέμα με τα διόδια αλλά εδώ είναι διαφορετικό το ζήτημα.1ον) Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και αστυνομία να επέμβει και 2ον) μπορούν να πάρουν τα στοιχεία σου και να σου στείλουν διαταγή πληρωμής μέσω της εφορίας εφόσον είναι κρατικός οργανισμός.

Επίσης όλοι καταλαβαίνουμε ότι για να λειτουργήσουν τα λεωφορεία, τα τρένα κτλ υπάρχει ένα κόστος οπότε είναι αδύνατο να ζητάμε την κατάργηση του εισιτηρίου. Οι κινητοποιήσεις αν υπάρξουν και όπως υπάρξουν, κατά την άποψή μου, πρέπει να έχουν χαρακτήρα κατά της αύξησης του εισιτηρίου και όχι υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησής του.

Το moto του κινήματος αν οργανωθεί δεν πρέπει να είναι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (όπως και γω έγραψα εσφαλμένα σε προηγούμενη σελίδα) αλλά ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ :P
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Jan 26, 2011 6:33 pm

barbarosa wrote:Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω κατά πόσο θα εφαρμοστούν μέτρα αντίδρασης στα ΜΜΜ.
Πολλοί το συνδέουν το θέμα με τα διόδια αλλά εδώ είναι διαφορετικό το ζήτημα.1ον) Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και αστυνομία να επέμβει και 2ον) μπορούν να πάρουν τα στοιχεία σου και να σου στείλουν διαταγή πληρωμής μέσω της εφορίας εφόσον είναι κρατικός οργανισμός.

Επίσης όλοι καταλαβαίνουμε ότι για να λειτουργήσουν τα λεωφορεία, τα τρένα κτλ υπάρχει ένα κόστος οπότε είναι αδύνατο να ζητάμε την κατάργηση του εισιτηρίου. Οι κινητοποιήσεις αν υπάρξουν και όπως υπάρξουν, κατά την άποψή μου, πρέπει να έχουν χαρακτήρα κατά της αύξησης του εισιτηρίου και όχι υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησής του.

Το moto του κινήματος αν οργανωθεί δεν πρέπει να είναι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (όπως και γω έγραψα εσφαλμένα σε προηγούμενη σελίδα) αλλά ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ :P
στα διόδια έχεις κάθε δικαίωμα να λές δεν πληρώνω γιατί έχεις καταβάλει τέλη κυκλοφορίας τα οποία είναι μόνο και μόνο για να έχεις το δικαίωμα να κυκλοφορείς σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο με το ΙΧ σου..
εφόσον έχεις πληρώσει για τους δρόμους με τα τέλη κυκλοφορίας που καταλαμβάνεις κάθε χρόνο και με τα χρήματά σου που δόθηκαν για την (ανα)κατασκευή των δρόμων , δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις ξανα και ξανά για την ίδια διαδρομή..

ενώ στα ΜΜΜ έχεις την επιλογή να μην τα χρησιμοποιήσεις και να μετακινηθείς με ΙΧ , ταξί ή ποδήλατο..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Wed Jan 26, 2011 7:02 pm

-Δεν χτυπάμε εισητήριο

Καλά τα λες αλλα στη πράξη δύσκολα.εγώ μια χαρά το έφαγα το πρόστιμο μου φεύγωντας απ τη σχολή...Μπήκα απο τη πόρτα του οδηγού σε λεωφορείο που πραγματικά οι επιβάτες είχαν σαρδελοποιηθεί και δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω στο ακυρωτικό μηχάνημα..κ ούτε ακόμα να ζητήσω σε κάποιον να το κάνει γτ έπρεπε να περασει απο 20 χέρια μιας κ το μηχάνημα ηταν στην επόμενη πόρτα..!!
στην επόμενη στάση που περίμενα απλα να αδειάσει λίγο το λεωφορείο για να το χτυπήσω μπήκε ενας ελεγκτης και έπιασε πολλούς μαζι και εμένα με το εισιτήριο στο χερί για τον ίδιο λόγο ολοι...του εξηγούσα πόσο λάθος ήτανε(κανείς άλλος δε μίλησε..κότες όλοι...)..δε δεχοταν τίποτα ο ελεεινός..μόνο στο τέλος μου κάνει "εγώ εντάξει δεν έχω κανέναν λόγο να μη σε πιστέψω αλλά σε έπιασα χωρίς εισιτήριο και πρέπει να πληρώσεις..αλλά εντάξει είσαι εσύ που έχεις πάσο..μόνο 30 ευρώ θα δώσεις.."- μου έλεγε χαμογελώντας φιλικά τονίζοντας πόσα λίγα θα δώσω συγκριτικά με τους άλλους που έπιασε...καλα σε αυτο άφρισα πραγματικα!
με λίγα λόγια τα πλήρωσα για το μεγαααλο λάθος μου που ήμουν μακρυά απ το μηχάνημα και 45'' απ τη στιγμή που μπήκα στο λεωφορείο μέχρι να μπει ο ελεγκτής...!

σορρυ για το κατεβατό απλά ήθελα να αναφέρω όλο αυτο το σκηνικό για τα 6 απο τα 7 που γράφει ο PASCAL παραπάνω...γτ εγώ δε χτύπησα εισιτήριο..μπήκα σε γεμάτο μμμ..ο ελεγκτής μια χαρά κατάφερε να μπεί χωρίς να γίνει αντιληπτός μεχρι να κλείσουν οι πόρτες..κανείς δεν έδειξε αλληλεγγύη και φυσικά ούτε θέμα για επιτυχή δραπέτευση..!
η πλήρης απογοήτευση λοιπόν...τους σιχάθηκα όλους και όλα!ανυπομονώ να πληρώσω τις νέες τιμές απο φλεβάρη...
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Jan 26, 2011 7:02 pm

Γιατί πλήρωσες?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Jan 26, 2011 7:03 pm

MpoMp wrote:Γιατί πλήρωσες?
Υπάρχει άλλη επιλογή?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Jan 26, 2011 7:05 pm

σκοτωνεις τον ελεγκτη και φευγεις για βραζιλια (η πηγε κι εκει η ιντερπολ? αν πηγε, πηγαινε σε καμια ακτη ελεφαντοστου)
αμα υπαρχει αλλη λυση πειτε μου κι εμενα, να σταματησω να παιρνω καρτα απεριοριστων καθε μηνα, ειδικα τωρα που αυξηθηκε
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Jan 26, 2011 7:07 pm

enum21 wrote:
Υπάρχει άλλη επιλογή?
Στην περίπτωση της Δήμητρας ναι. Δε θα δεχόμουν με καμία δύναμη να πληρώσω πρόστιμο μετά απο τόσες απεργίες (ασχετα αν συμφωνω με αυτες εν μερη) + την χαλια ποιοτητα υπηρεσιων, που δεν υπηρχε τροπος να φτασω στο ακυρωτικό.

Την καταλαβαινω ομως, ηταν μονη της. Ειδικα οταν δε μιλαει κανεις αλλος, χανεις το δικιο σου και βραζεις.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Jan 26, 2011 7:13 pm

stoupeace wrote:
enum21 wrote:
Υπάρχει άλλη επιλογή?
Στην περίπτωση της Δήμητρας ναι. Δε θα δεχόμουν με καμία δύναμη να πληρώσω πρόστιμο μετά απο τόσες απεργίες (ασχετα αν συμφωνω με αυτες εν μερη) + την χαλια ποιοτητα υπηρεσιων, που δεν υπηρχε τροπος να φτασω στο ακυρωτικό.

Την καταλαβαινω ομως, ηταν μονη της. Ειδικα οταν δε μιλαει κανεις αλλος, χανεις το δικιο σου και βραζεις.
Stoupeace, και εγώ καταλαβαίνω την αδικία προς τη Δήμητρα και τη βλακεία που τόσα άτομα μείναν μούγκα και συμβιβάστηκαν να πληρώσουν ενώ μια φοιτήτρια προσπαθούσε να του επιδείξει πως έγινε η όλη ιστορία.
Αλλά από τη στιγμή που έχεις την ατυχία και σε πιάσουν και σου επιβληθεί πρόστιμο
Η επιβολή του προστίμου γίνεται με πράξη του εξουσιοδοτημένου για τον έλεγχο υπαλλήλου που την συντάσσει επιτόπου και προσκαλεί τον καταληφθέντα, ως παραβάτη επιβάτη, για άμεση πληρωμή του προστίμου ή για πληρωμή αυτού εντός είκοσι (20) ημερών.

Εάν το πρόστιμο δεν καταβληθεί εντός είκοσι (20) ημερών, τότε αυτό δεκαπλασιάζεται και διαβιβάζεται στην αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.), στην οποία υπάγεται ο καταλαμβανόμενος ως παραβάτης επιβάτης.
δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή. :roll:
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Wed Jan 26, 2011 7:15 pm

enum21 wrote:
Υπάρχει άλλη επιλογή?
έκανα ότι ήταν στις δυνατότητές μου γτ είμαι χαμηλών τόνων και αυτα που του είπα ειχα πολλά νεύρα για να του τα πω..
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Wed Jan 26, 2011 7:16 pm

-Δεν χτυπάμε εισητήριο

Και αν χρειαστεί κατάληψη και αυτοοργάνωση στα ΜΜΜ:
Image
1) Τι γίνεται με όσους παίρνουμε κάρτες λόγω συχνής χρήσης; Χρησιμοποιώ τα μέσα περίπου 40 φορές το μήνα.
2) Δεν εξυπακούεται αυτό κι εν πάση περιπτώση, να το αναφέρουμε κι αυτό, ευχαρίστως θα το έκανα όταν ορισμένοι συμπολίτες μας, Έλληνες και ξένοι, καταλάβαιναν τη χρησιμότητα της εφεύρεσης "μπανιέρα". Να μην απαγορευτεί η είσοδος σ'αυτούς που δεν πληρώνουν, μου φαίνεται όμως ότι πρέπει να απαγορευτεί σ'αυτούς που δεν πλένονται.
3) Αν τη δικαιούνται, ναι. Όχι σε πιτσιρίκια που δεν πληρώνουν για να πάνε μετά για καφέ.
4) Μερικοί το έχουν κάνει επιστήμη.
5) Μπορείς απλά να μην πληρώσεις.
6) Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα, έτσι κι αλλιώς τα 90 λεπτά "ζωής" του εισιτηρίου πληρωμένα είναι, είτε τα χρησιμοποιήσει κάποιος, είτε όχι.

Γενικά, πάντως, η διαφορά με τα διόδια είναι εξόφθαλμη, δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Στα διόδια καλούμαστε να πληρώσουμε για έργα που έχουμε πληρώσει ήδη, στα μέσα μεταφοράς το κόστος είναι και πολύ πιο λογικό και όντως ανταποκρίνεται σε κάποιο κόστος λειτουργίας που πρέπει να καλυφθεί. Αν υποθέταμε ότι 1 εκατομμύριο Αθηναίοι το μήνα χρησιμοποιούν το μετρό, αν όλοι έβγαζαν κάρτα, μιλάμε για 23 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, που είναι αρκετά λογικό ποσό. Σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για 1 και 2 δισεκατομμύρια καθαρά κέρδη για τις κοινοπραξίες που έβαλαν μόνο το 10% του αρχικού κεφαλαίου και δεν προσφέρουν ούτε τα ελάχιστα απ'αυτά που έχουν υπογράψει. Ούτε σταθμοί, ούτε τουαλέτες, ούτε βενζινάδικα, ούτε εκχιονιστικά, μόνο σταθμοί διοδίων.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Jan 26, 2011 7:17 pm

dexter wrote:ενώ στα ΜΜΜ έχεις την επιλογή να μην τα χρησιμοποιήσεις και να μετακινηθείς με ΙΧ , ταξί ή ποδήλατο..
Αλήθεια την έχεις αυτή την επιλογή?

ΙΧ και ταξί δεν το συζητώ σε καθημερινή βάση είναι μόνο γι αυτούς που έχουν μισθό>1500 ευρώ. Και οι περισσότεροι Έλληνες ΔΕΝ εχουν τέτοιο μισθό.

Το ποδήλατο επειδή το λέτε πολλοί έχω ξαναπεί ότι καλό είναι για χαβαλέ και κανα φοιτητή αλλά φυσικά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Καταρχάς είναι για ηλικίες < 30. Επίσης το πιο πιθανόν εκτός αν ζεις σε χωριό είναι ότι θα θέλεις ώρες να πας στη δουλειά σου, το καλοκαίρι θα φτάνεις ιδρωμένος και το χειμώνα θα ξεπαγιάζεις για να μην μιλήσω τι γίνεται αν βρέχει. Και πάντα θα είσαι κουρασμένος.

Πως λοιπόν έρχεσαι και αυξάνεις 40% το εισιτήριο τη στιγμή που είναι απαραίτητο μέσο για να πάει ο μικρομισθωτός κι ο μεροκαματιάρης στη δουλειά του? Ήδη είναι ακριβό κατά την άποψή μου σχετικά με τις 'ανέσεις' που σου παρέχει τον να το αυξήσουν είναι απαράδεκτο!
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Jan 26, 2011 7:19 pm

Οι μισές απεργίες τους κρίθηκαν παράνομες, και ειδικά αν είχε πάρει κάρτα απεριορίστων το Δεκέμβρη δικαιούται (όπως οι περισσότεροι απο εμάς) τα λεφτά της πίσω.

Ακόμα και νομικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να το κηνυγήσει, αλλά το τι θα κέρδιζε είναι άλλο θέμα :-p

Ρεαλιστικά, ναι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή... Ελλαδάρα! Οι νόμοι εφαρμόζονται αυτοβούλως
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”