To Skype αναβαθμίζεται με λειτουργία Video Messaging

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
MpoMp
Venus Former Team Member

To Skype αναβαθμίζεται με λειτουργία Video Messaging

Post by MpoMp » Mon Jun 17, 2013 9:55 pm

Το Skype γίνεται ακόμα καλύτερο σήμερα αφού η Microsoft ανακοίνωσε τη δωρεάν διαθεσιμότητα της λειτουργίας video messaging στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για τη δυνατότητα λήψης βίντεο διάρκειας μέχρι 3 λεπτών που μπορείτε να στείλετε σε οποιαδήποτε επαφή στη λίστα φίλων σας σε οποιαδήποτε desktop ή mobile πλατφόρμα χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση.

Έχετε, φυσικά, τη δυνατότητα προεπισκόπησης του μηνύματός σας αλλά και την επιλογή αποστολής ακόμα και αν η άλλη επαφή δεν βρίσκεται online. Για να δοκιμάσετε και εσείς το video messaging θα πρέπει να κατεβάσετε την νεότερη έκδοση του Skype για Mac, Windows, BlacBerry, iOS ή Android εδώ.

http://youtu.be/88nDTJyEIz4
http://www.techgear.gr/skype-video-messaging-71287

Άρα μετά τις αποκαλύψεις για τη Microsoft-ματάκια, πλέον κρατώντας τα video μας online μέχρι να τα δει ο παραλήπτης, πρώτον φεύγουμε από το P2P μοντέλο (άρα και το υποτιθέμενο privacy) του Skype και δεύτερον μπορούν να δουν τα video?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: To Skype αναβαθμίζεται με λειτουργία Video Messaging

Post by Ktulu » Tue Jun 18, 2013 1:03 pm

Αν υπήρχε βραβείο του πιο bug-αρισμενου IM messenger, τότε το Skype θα έπερνε άνετα την πρώτη θέση.
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Tue Jun 18, 2013 3:48 pm

Ktulu wrote:Αν υπήρχε βραβείο του πιο bug-αρισμενου IM messenger, τότε το Skype θα έπερνε άνετα την πρώτη θέση.
Εχω χρησιμοποιήσει πολύ χειρότερα IMs. Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο bug?
Image<-- My profile playlists
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jun 18, 2013 3:48 pm

Εκτός αν εννοεί την έκδοση για linux. :lol:
MpoMp @ Discord
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ktulu » Tue Jun 18, 2013 4:11 pm

Eldebryn wrote:
Ktulu wrote:Αν υπήρχε βραβείο του πιο bug-αρισμενου IM messenger, τότε το Skype θα έπερνε άνετα την πρώτη θέση.
Εχω χρησιμοποιήσει πολύ χειρότερα IMs. Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο bug?
Μου εχουν τυχει bugs οπως:
  • Κλεινω Eclipse και κλεινει και Skype μαζι του.
    Στελνω σε καποιον ενα αρχειο, το λαμβανει αλλα δεν μπορει να το διαγραψει γιατι χρησιμοποιείται απο το Skype.
    To share screen μονο αμα εισαι τυχερος δουλευει.
Απειρες "βελτιωσεις εμπειριας" που ουσιαστικά το μονο που κανουν ειναι ενα rearrange στα εικονιδια, συμπεριλαμβανομένου και update μονο και μονο για να ξερει η NSA τι και σε ποιον λεω κατι. Χιλιες φορες να ειχαν κρατησει MSN με προσθετες λειτουργιες απο Skype.
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Tue Jun 18, 2013 5:06 pm

Ktulu wrote:Μου εχουν τυχει bugs οπως:
  • Κλεινω Eclipse και κλεινει και Skype μαζι του.
    Στελνω σε καποιον ενα αρχειο, το λαμβανει αλλα δεν μπορει να το διαγραψει γιατι χρησιμοποιείται απο το Skype.
    To share screen μονο αμα εισαι τυχερος δουλευει.
Χρησιμοποιώ χρόνια skype και ποτέ δεν είχα κάποιο αυτά τα θέματα. Το κοντινότερο είναι να μην μπορώ να διαγράψω αρχείο που *εγώ* έχω στείλει κάτι το οποίο όμως είναι λογικό εφόσον προσφέρεται διαθέσιμο για να το πάρουν στο chatroom. Σε τέτοια περίπτωση είτε κάνεις scroll και cancel την αποστολή ή τερματίζεις skype process.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jun 18, 2013 5:07 pm

Γενικά ούτε εγώ έχω προβλήματα σε Windows, ίσως εκτός από το αργό άνοιγμα, το αισχρό linux version UI (σε Linux!) και φυσικά τις ηλίθιες gossip-generated διαφημίσεις.
MpoMp @ Discord
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Jun 18, 2013 5:27 pm

MpoMp wrote:Γενικά ούτε εγώ έχω προβλήματα σε Windows, ίσως εκτός από το αργό άνοιγμα, το αισχρό linux version UI (σε Linux!) και φυσικά τις ηλίθιες gossip-generated διαφημίσεις.
Εμείς σε linux δεν έχουμε τις διαφημίσεις ,και πιστεύω ότι άσχημο gui >>>> διαφημίσεις ;)
Επίσης linux :
Αν πάρω κάποιον τηλ,και αμέσως(προφανώς πριν απαντήσει ο άλλος) πατήσω share screen ,κλείνει εντελώς ..
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Tue Jun 18, 2013 6:07 pm

Ψιλο-άκυρο για το topic αλλά απο google hangouts τι εμπειρίες έχετε? To σκεφτόμουνα τις προάλλες μια που έχει vid-conference σε περίπτωση που το χρειαστείς.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 18, 2013 6:10 pm

Eldebryn wrote:Ψιλο-άκυρο για το topic αλλά απο google hangouts τι εμπειρίες έχετε? To σκεφτόμουνα τις προάλλες μια που έχει vid-conference σε περίπτωση που το χρειαστείς.

ανετα το πιο ευχαριστο video call με αρκετα ωραια εργαλεια μεσα (ειδικα αμα θες να κανεις δουλεια στην κληση και οχι απλα να μιλησεις με καποιον) - αρκετα δυσκολο να πεισεις κοσμο να μαζευτει εκει ομως

(σε μενα εχει και καλυτερη εικονα απο το skype)
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Jun 18, 2013 6:12 pm

έχει share screen ? γιατί σκεφτόμουν τις προάλλες,ότι αν θέλαμε να κάνουμε share 1 screen και να δουλέψουμε 5-6 άτομα πάνω σε αυτό,η πιο κοντινή μας λύση ήταν το twitch.tv :/
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 18, 2013 6:17 pm

εχει κοινη χρηση οθονης, να βγαζεις screenshots, να παιζει video απο youtube (αρκετα πιο ωραιο απ'οτι ακουγεται, ειδικα αμα γινεται πολεμος για το ποιο τραγουδι θα βαλεις αντι να κανεις εργασια XD), απομακρυσμενο ελεγχο και αρκετα αλλα που δεν εχω χρησιμοποιησει (κατι για ζωγραφικη, google drive κτλ)
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Tue Jun 18, 2013 8:16 pm

chriskin wrote:εχει κοινη χρηση οθονης, να βγαζεις screenshots, να παιζει video απο youtube (αρκετα πιο ωραιο απ'οτι ακουγεται, ειδικα αμα γινεται πολεμος για το ποιο τραγουδι θα βαλεις αντι να κανεις εργασια XD), απομακρυσμενο ελεγχο και αρκετα αλλα που δεν εχω χρησιμοποιησει (κατι για ζωγραφικη, google drive κτλ)
Edit/remove message?
hyperlink parser?
Σε Linux παίζει?
saving groups?
Πόσο παλιά chat logs μπορείς να βλέπεις?
ThOdOr1s
Mbyte level
Mbyte level

Post by ThOdOr1s » Mon Jun 24, 2013 1:23 am

Τωρα τους μαρανε και το video messenger... Αντι να κοιταξουν να φτιαξουν κανενα share-screen να δουλευει που και που για να μην μπαινουμε συνεχεια στο team viewer, η αυτο που δεν εισαι μεσα αλλα το Skype αποφασιζει οτι εισαι μεσα, η αυτο που προσπαθεις να στειλεις ενα αρχειο και δε στελνεται ποτε, η εστω να κρατησουνε resources να ανοιξουν και παλι το video-calling με πολλα ατομα οπως παλια, η να σταματησουν να μας πετανε συνεχεια διαφημησεις στη μαπα την ωρα που μιλαμε... Αντε, που ετσι οπως το εχουν κανει δεν λεει να δουλεψει ουτε στο ιδιο τους το OS... Αμαν ρε MS!
Elementary OS
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”