Πηγή : http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pyr ... 82727.html
Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δύο άνδρες, μέλη του κόμματος, έπεσαν νεκροί από τα πυρά δραστών. Ένας ακόμη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς", όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμπερές τραύμα στον θώρακα.
Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους από απόσταση με στρατιωτικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.
Το ένα από τα δύο θύματα, 20 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο, 26 ετών, κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".
Ο ένας από τους δύο νεκρούς έφερε τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος από μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.
2 νεκροί, 1 τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής
2 νεκροί, 1 τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Re: 2 νεκροί, 1 τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής
Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Καλό θα είναι ο κόσμος να μην τσιμπήσει σε αυτή την περίπτωση.
Κατά την γνώμη μου, όσο βάρος κι αν έχει αυτή, ο χώρος και ο χρόνος δείχνουν προβοκάτσια με στόχο την κοινωνική αποσταθεροποίηση.Το ποιος επωφελείται από κάτι τέτοιο το αφήνω στην φαντασία/άποψη του καθενός.Η χρονική συγκυρία πάντως είναι ιδιαίτερα ύποπτη.
υ.γ: Αν πρόκειται για "πολιτικό" χτύπημα περιμένω να δω την ανάληψη ευθύνης.Έχω την εντύπωση πάντως ότι θα πρόκειται για κάποια από τις γνωστές παρακρατικές ομάδες με τον αντιεξουσιαστικό μανδύα.
υ.γ2: Είναι διαφορετικό το "τσακίστε τους φασίστες" από το "εκτελέστε με άκρως μαφιόζικο τρόπο".Άλλο να είσαι αντιφασίστας και άλλο δολοφόνος.Και πολιτικά να το δει κάποιος ο αντιφασιστικός χώρος το τελευταίο που θέλει στο συγκεκριμένο σημείο είναι η επανα-ενίσχυση της χ.α και τα πογκρόμ.
υ.γ3: Θα το ξαναγράψω με bold για το νιώσετε.Κατά την γνώμη μου κατά 99% πρόκειται για καλοσχεδιασμένη προβοκάτσια.
Κατά την γνώμη μου, όσο βάρος κι αν έχει αυτή, ο χώρος και ο χρόνος δείχνουν προβοκάτσια με στόχο την κοινωνική αποσταθεροποίηση.Το ποιος επωφελείται από κάτι τέτοιο το αφήνω στην φαντασία/άποψη του καθενός.Η χρονική συγκυρία πάντως είναι ιδιαίτερα ύποπτη.
υ.γ: Αν πρόκειται για "πολιτικό" χτύπημα περιμένω να δω την ανάληψη ευθύνης.Έχω την εντύπωση πάντως ότι θα πρόκειται για κάποια από τις γνωστές παρακρατικές ομάδες με τον αντιεξουσιαστικό μανδύα.
υ.γ2: Είναι διαφορετικό το "τσακίστε τους φασίστες" από το "εκτελέστε με άκρως μαφιόζικο τρόπο".Άλλο να είσαι αντιφασίστας και άλλο δολοφόνος.Και πολιτικά να το δει κάποιος ο αντιφασιστικός χώρος το τελευταίο που θέλει στο συγκεκριμένο σημείο είναι η επανα-ενίσχυση της χ.α και τα πογκρόμ.
υ.γ3: Θα το ξαναγράψω με bold για το νιώσετε.Κατά την γνώμη μου κατά 99% πρόκειται για καλοσχεδιασμένη προβοκάτσια.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε καλάσνικωφ είναι
είτε παιδί της νύχτας (με τους οποίους είχανε νταλαβέρια οι φασίστες)
είτε στην ένοπλη αντίσταση (τρομοκράτες κοινώς)
είτε παρακράτος (αρα μιλάμε για προβοκάτσια)
Οι δεύτεροι έχουν δείξει επανειλημμένα πως έχουν ξεκάθαρη εικόνα των συνεπειών της πολιτικής τους δράσης. Καμία οργάνωση δε θα έδινε στη ΧΑ αυτή τη στιγμή αυτό που ζητούσε: ενίσχυση θεωρίας δύο άκρων και λαϊκή στήριξη. Και προφανώς δεν έχει το κάθε αναρχάκι πρόσβαση σε καλάσνικωφ, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πράξη του αντιεξουσιαστικού/αντιφασιστικού χώρου έτσι αόριστα.
Η αντίδραση που ζητάνε είναι ο οίκτος για τη ΧΑ και η "απόδειξη" των δύο άκρων. Και απ'ό,τι φαίνεται από το ποστ του rexes το καταφέρνουν περίφημα.
είτε παιδί της νύχτας (με τους οποίους είχανε νταλαβέρια οι φασίστες)
είτε στην ένοπλη αντίσταση (τρομοκράτες κοινώς)
είτε παρακράτος (αρα μιλάμε για προβοκάτσια)
Οι δεύτεροι έχουν δείξει επανειλημμένα πως έχουν ξεκάθαρη εικόνα των συνεπειών της πολιτικής τους δράσης. Καμία οργάνωση δε θα έδινε στη ΧΑ αυτή τη στιγμή αυτό που ζητούσε: ενίσχυση θεωρίας δύο άκρων και λαϊκή στήριξη. Και προφανώς δεν έχει το κάθε αναρχάκι πρόσβαση σε καλάσνικωφ, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πράξη του αντιεξουσιαστικού/αντιφασιστικού χώρου έτσι αόριστα.
Η αντίδραση που ζητάνε είναι ο οίκτος για τη ΧΑ και η "απόδειξη" των δύο άκρων. Και απ'ό,τι φαίνεται από το ποστ του rexes το καταφέρνουν περίφημα.
Last edited by stoupeace on Fri Nov 01, 2013 11:44 pm, edited 1 time in total.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αυτοί που λέγατε για το 2ο άκρο γενικά εννοούσατε το ΣΥΡΙΖΑ πάντως....Επ'αυτού έχεις να απαντήσεις κάτι; Μήπως το αποψινό έγινε με εντολή Τσίπρα;rexes wrote:Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
- rexes
- Kilobyte level
Φίλε μου michalis και λοιποι, δεν ξερω ποιος ελεγε για ΣΥΡΙΖΑ και αηδιες! Εγω εννοουσα τα ακρα! Και οταν λεω ακρα εννοώ τα της ακροαριστερας και της ακροδεξιας! Και οι δυο ειναι δολοφονοι όπως αποδείχθηκε!michalis wrote:Αυτοί που λέγατε για το 2ο άκρο γενικά εννοούσατε το ΣΥΡΙΖΑ πάντως....Επ'αυτού έχεις να απαντήσεις κάτι; Μήπως το αποψινό έγινε με εντολή Τσίπρα;rexes wrote:Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
@stoupeace: Μην κρινεις ίνα μην κριθείς! Την αλλη φορα αμα δεν καταλαβαινεις κατι απο αυτα που γραφω πριν βγαλεις πρώιμα συμπεράσματα για το ποιος τρωει την προπαγανδα καλύτερα ρώτα...

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ενταξει...
Ότι αποκλείεται να είναι:
α)ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή
β)παρακρατική προβοκάτσια
και είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αναρχική ή ακροαριστερή επίθεση.
Και αν είναι αναρχική ή ακροαριστερή επίθεση εκφράζει ΣΙΓΟΥΡΑ όλο τον κόσμο της αριστεράς.
Εντάξει...
Εντελώς τυχαία αυτές τις μέρες η ΕΥΠ είναι στη γωνία για σκάνδαλα.
Και αν είναι αναρχική ή ακροαριστερή επίθεση εκφράζει ΣΙΓΟΥΡΑ όλο τον κόσμο της αριστεράς.
Εντάξει...
- rexes
- Kilobyte level
Mεχρι αποδειξεως του εναντιου ο καθενας δικαιουται να υποθετει και θα κριθουμε στο τελος! Η επιθεση αν ειναι αναρχικη εκφραζει τον κοσμο της Αναρχιας και αν ειναι ακροαριστερη εκφραζει τον κοσμο της ακροαριστερας! Και μαθετε να σεβεστε την γνωμη καποιου που δεν ειναι σε καμια πλευρα...και να μην ειρωνευεστε!PASCAL wrote:Ενταξει...
Εντάξει...

-
- Gbyte level
Όλοι εκείνοι που λάνσαραν τα "δύο άκρα" ως very idea εννοούσαν το ΣΥΡΙΖΑ. Και πρώτος απ'όλους η κυβέρνηση.rexes wrote:Φίλε μου michalis και λοιποι, δεν ξερω ποιος ελεγε για ΣΥΡΙΖΑ και αηδιες! Εγω εννοουσα τα ακρα! Και οταν λεω ακρα εννοώ τα της ακροαριστερας και της ακροδεξιας! Και οι δυο ειναι δολοφονοι όπως αποδείχθηκε!michalis wrote:Αυτοί που λέγατε για το 2ο άκρο γενικά εννοούσατε το ΣΥΡΙΖΑ πάντως....Επ'αυτού έχεις να απαντήσεις κάτι; Μήπως το αποψινό έγινε με εντολή Τσίπρα;rexes wrote:Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
- rexes
- Kilobyte level
Πρόβλημά τους...επειδη ΔΕΝ ημουν ενας απο αυτους, θα παρακαλεσω να μην "τσουβαλιάζονται" οι απόψεις μου!michalis wrote: Όλοι εκείνοι που λάνσαραν τα "δύο άκρα" ως very idea εννοούσαν το ΣΥΡΙΖΑ. Και πρώτος απ'όλους η κυβέρνηση.

-
- Gbyte level
Ε τότε να χρησιμοποιείς διαφορετική ορολογία....μάθαμε όλοι ξαφνικά τα 2, τα 3 και τα 23 άκρα....Σύμπτωση ρε παιδάκι μου που ξαφνικά μίλησε το Mega για "άκρα" και μιλάνε όλοι...
Φιλικά.
Φιλικά.

- rexes
- Kilobyte level
michalis wrote:Ε τότε να χρησιμοποιείς διαφορετική ορολογία....μάθαμε όλοι ξαφνικά τα 2, τα 3 και τα 23 άκρα....Σύμπτωση ρε παιδάκι μου που ξαφνικά μίλησε το Mega για "άκρα" και μιλάνε όλοι...
Φιλικά.
Δεν εχω τηλεόραση!
Φιλικά.
Υ.Γ.:Από πότε ισχύει η επιβολή ορολογίας σε αυτούς που δεν μας αρέσει η άποψή τους;

-
- Gbyte level
Πριν με κατηγορήσεις για....φασιστικές πρακτικές λογοκρισίας, κοίταξε πρώτα αν αυτά που έγραψες έχουν κενά.
Ας μας έλεγες ποιοι είστε αυτοί που λέγατε για 2 άκρα, για να μη θεωρήσω κι εγώ ότι εννοείς εσένα, το Σαμαρά, τον Πρετεντέρη, τον Κρανιδιώτη και κάποιους "λαικούς" δεξιούς (=κρυφοχρυσαυγίτες) της κακιάς ώρας. Γιατί τυχαίνει και χρησιμοποιείτε την ίδια φρασεολογία, στις ίδιες περιστάσεις, την ίδια εποχή.Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
- rexes
- Kilobyte level
michalis wrote:Πριν με κατηγορήσεις για....φασιστικές πρακτικές λογοκρισίας, κοίταξε πρώτα αν αυτά που έγραψες έχουν κενά.
Ας μας έλεγες ποιοι είστε αυτοί που λέγατε για 2 άκρα, για να μη θεωρήσω κι εγώ ότι εννοείς εσένα, το Σαμαρά, τον Πρετεντέρη, τον Κρανιδιώτη και κάποιους "λαικούς" δεξιούς (=κρυφοχρυσαυγίτες) της κακιάς ώρας.Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
Με συγχωρήσεις φίλτατε που εκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω πληθυντικό, αλλά δεν ήξερα ότι θα τσουβαλιαστώ στην ίδια κατηγορία με τον Σαμαρα τον Πρετεντερη και τις υπόλοιπες πολιτικές και μη χαμούρες της χώρας!
Απλά προφανώς στον δικό σου κόσμο δεν υπάρχει η διαφορετικότητα άποψης και προσπαθείς να πιαστείς από την ελάχιστη λεπτομέρεια και να κάνεις την τρίχα τριχιά!
Υ.Γ.:Δεν ηρθε η ώρα μέσα σε αυτό το φορουμ μια συγκεκριμένη ομάδα ατομων να σταματησει να "επιτιθεται" σε οτιδηποτε διαφορετικό;;; Με το που δειτε τη λεξη αριστερα, μερικοι, πεταγεστε σαν να εχετε ελατηριο!
Υ.Γ.2:Οσο για το αν ειναι και αυτη η τρομοκρατικη ενεργεια προβοκατσια για ενδυναμωση της ΧΑ, δεν μου φαίνεται απιστευτο! Ετσι κι αλλιως στην Ελλαδα που ζουμε, μια ζωη θα υπαρχει εμφυλιος αναμεσα μας και την στιγμη που καποιος θα κανει την αρχη για κάτι διαφορετικό που δεν εκφράζεται από καμιά πλευρά, τότε θα πέσουν και οι 2 πλευρές να τον φάνε! Ξαναδιαβάστε τα σχόλια σας και θα καταλαβετε τι λεω ακριβως...!

-
- Gbyte level
Στο δικό μου κόσμο οι λεπτομέρειες που δεν προσέχεις αποκαλύπτουν αυτό που πραγματικά εννοείς...rexes wrote:michalis wrote:Πριν με κατηγορήσεις για....φασιστικές πρακτικές λογοκρισίας, κοίταξε πρώτα αν αυτά που έγραψες έχουν κενά.
Ας μας έλεγες ποιοι είστε αυτοί που λέγατε για 2 άκρα, για να μη θεωρήσω κι εγώ ότι εννοείς εσένα, το Σαμαρά, τον Πρετεντέρη, τον Κρανιδιώτη και κάποιους "λαικούς" δεξιούς (=κρυφοχρυσαυγίτες) της κακιάς ώρας.Καλη αρχη στον εμφυλιο....οταν λεγαμε για 2 ακρα, καποιοι μας εκραζαν...! Ας τα λουστουμε τώρα!
Με συγχωρήσεις φίλτατε που εκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω πληθυντικό, αλλά δεν ήξερα ότι θα τσουβαλιαστώ στην ίδια κατηγορία με τον Σαμαρα τον Πρετεντερη και τις υπόλοιπες πολιτικές και μη χαμούρες της χώρας!
Απλά προφανώς στον δικό σου κόσμο δεν υπάρχει η διαφορετικότητα άποψης και προσπαθείς να πιαστείς από την ελάχιστη λεπτομέρεια και να κάνεις την τρίχα τριχιά!
Υ.Γ.:Δεν ηρθε η ώρα μέσα σε αυτό το φορουμ μια συγκεκριμένη ομάδα ατομων να σταματησει να "επιτιθεται" σε οτιδηποτε διαφορετικό;;; Με το που δειτε τη λεξη αριστερα, μερικοι, πεταγεστε σαν να εχετε ελατηριο!
Υ.Γ.2:Οσο για το αν ειναι και αυτη η τρομοκρατικη ενεργεια προβοκατσια για ενδυναμωση της ΧΑ, δεν μου φαίνεται απιστευτο! Ετσι κι αλλιως στην Ελλαδα που ζουμε, μια ζωη θα υπαρχει εμφυλιος αναμεσα μας και την στιγμη που καποιος θα κανει την αρχη για κάτι διαφορετικό που δεν εκφράζεται από καμιά πλευρά, τότε θα πέσουν και οι 2 πλευρές να τον φάνε! Ξαναδιαβάστε τα σχόλια σας και θα καταλαβετε τι λεω ακριβως...!

Προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κάτι διαφορετικό, απλά έχω μάθει πως ό,τι λέγεται σε μια συζήτηση (πρέπει να) εξυπηρετεί ένα σκοπό, πέρα απ'το να δημιουργήσει εντυπώσεις. Και κολλάω λίγο στο τι εξυπηρετούσε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή να υιοθετήσεις αυτή τη συγκεκριμένη ρητορική. Δεν σου κάνω επίθεση, απλά σκέφτομαι δυνατά. Για να στο κάνω πιο λιανά ρε παιδί μου, δεν είπες κάτι ουσιαστικό, δεν είπες πχ. "ο φασισμός θα σώσει τον κόσμο", το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι, είναι by far διαφορετικό από την όλη μου υπόσταση, αλλά θα συζητούσα. Είπες κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας μαρκετίστικος τίτλος για να πουλήσει περισσότερα φύλλα ο Θέμος. Εκεί κολλάω. Κι επίσης κολλάω στο ότι έχω μια εντύπωση πως πιστεύεις ότι ο Φύσσας ήταν ένας ακραίος που δολοφονήθηκε από έναν άλλο ακραίο (του άλλου άκρου) και τώρα απλά έγινε το ανάποδο. Αυτο ακριβώς καταλαβαίνω όταν μιλάς για δύο αντιδιαμετρικά άκρα και για εμφυλίους. Κι εκεί ακριβώς προκύπτει πρόβλημα με τι εννοείς λέγοντας "άκρα".
Last edited by michalis on Sat Nov 02, 2013 1:37 am, edited 2 times in total.
- rexes
- Kilobyte level
michalis wrote:
Στο δικό μου κόσμο οι λεπτομέρειες που δεν προσέχεις αποκαλύπτουν αυτό που πραγματικά εννοείς...![]()
Προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κάτι διαφορετικό, απλά έχω μάθει πως ό,τι λέγεται σε μια συζήτηση (πρέπει να) εξυπηρετεί ένα σκοπό, πέρα απ'το να δημιουργήσει εντυπώσεις. Και κολλάω λίγο στο τι εξυπηρετούσε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή να υιοθετήσεις αυτή τη συγκεκριμένη ρητορική. Δεν σου κάνω επίθεση, απλά σκέφτομαι δυνατά. Για να στο κάνω πιο λιανά ρε παιδί μου, δεν είπες κάτι ουσιαστικό, δεν είπες πχ. "ο φασισμός θα σώσει τον κόσμο", το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι, είναι by far διαφορετικό από την όλη μου υπόσταση, αλλά θα συζητούσα. Είπες κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας μαρκετίστικος τίτλος για να πουλήσει περισσότερα φύλλα ο Θέμος. Εκεί κολλάω.
Ναι ειμαι αρχισυντακτης στο Πρωτο Θεμα και ειπα να πω το αυριανο πρωτοσελιδο!! Ρε συ με δουλεύεις ή τα λες ασυναίσθητα;

-
- Gbyte level
Ασυναίσθητα μάλλον.rexes wrote:michalis wrote:
Στο δικό μου κόσμο οι λεπτομέρειες που δεν προσέχεις αποκαλύπτουν αυτό που πραγματικά εννοείς...![]()
Προσωπικά δεν επιτίθεμαι σε κάτι διαφορετικό, απλά έχω μάθει πως ό,τι λέγεται σε μια συζήτηση (πρέπει να) εξυπηρετεί ένα σκοπό, πέρα απ'το να δημιουργήσει εντυπώσεις. Και κολλάω λίγο στο τι εξυπηρετούσε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή να υιοθετήσεις αυτή τη συγκεκριμένη ρητορική. Δεν σου κάνω επίθεση, απλά σκέφτομαι δυνατά. Για να στο κάνω πιο λιανά ρε παιδί μου, δεν είπες κάτι ουσιαστικό, δεν είπες πχ. "ο φασισμός θα σώσει τον κόσμο", το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι, είναι by far διαφορετικό από την όλη μου υπόσταση, αλλά θα συζητούσα. Είπες κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας μαρκετίστικος τίτλος για να πουλήσει περισσότερα φύλλα ο Θέμος. Εκεί κολλάω.
Ναι ειμαι αρχισυντακτης στο Πρωτο Θεμα και ειπα να πω το αυριανο πρωτοσελιδο!! Ρε συ με δουλεύεις ή τα λες ασυναίσθητα;
Έκανα κάποιο edit στο μήνυμά μου πιο πάνω, αν θέλεις κοίταξε το προς το τέλος...
- rexes
- Kilobyte level
Κανε μου quote σε παρακαλω το σημειο που ειπα οτι ο Φυσσας ήταν ακραιος!michalis wrote:Ασυναίσθητα μάλλον.rexes wrote:michalis wrote:
Έκανα κάποιο edit στο μήνυμά μου πιο πάνω, αν θέλεις κοίταξε το προς το τέλος...

-
- Gbyte level
Συνηθίζεται στον "εμφύλιο" το ένα "άκρο" να χτυπάει το άλλο και μετά να γίνεται το ανάποδο.Αυτο ακριβώς καταλαβαίνω όταν μιλάς για δύο αντιδιαμετρικά άκρα και για εμφυλίους.
Για να μη σε κουράζω κιόλας σε μια ατέλειωτη συζήτηση, απλά προσπαθώ να σου αποδείξω ότι όσοι τρέχετε να εμφανίσετε το σημερινό, χωρίς καμία πληροφόρηση, ως απόδειξη της θεωρίας των 2 άκρων, θα πατήσετε πολλές μπανανόφλουδες και θα παίξετε παιχνίδια που συμφέρουν κάποιους πάρα πολύ. Αν μη τι άλλο περιμένετε πρώτα να δείτε τις εξελίξεις....
- rexes
- Kilobyte level
michalis wrote:Συνηθίζεται στον "εμφύλιο" το ένα "άκρο" να χτυπάει το άλλο και μετά να γίνεται το ανάποδο.Αυτο ακριβώς καταλαβαίνω όταν μιλάς για δύο αντιδιαμετρικά άκρα και για εμφυλίους.
Για να μη σε κουράζω κιόλας σε μια ατέλειωτη συζήτηση, απλά προσπαθώ να σου αποδείξω ότι όσοι τρέχετε να εμφανίσετε το σημερινό, χωρίς καμία πληροφόρηση, ως απόδειξη της θεωρίας των 2 άκρων, θα πατήσετε πολλές μπανανόφλουδες και θα παίξετε παιχνίδια που συμφέρουν κάποιους πάρα πολύ. Αν μη τι άλλο περιμένετε πρώτα να δείτε τις εξελίξεις....
Ενταξει φιλε Michalis ό,τι πεις εσύ αγόρι μου!! Μια συζήτηση με άτομα που δεν δεχονται τιποτα αλλο για σωστο και τα καταδικαζουν ολα εξ' αρχης, δεν εχει νοημα!

-
- Gbyte level
Φίλε μου, δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, ούτε καταδίκασα κάτι επειδή φοράω παρωπίδες. Εσύ έτρεξες να κάνεις δηλώσεις χωρίς να έχουν περάσει ούτε λίγες ώρες απ'το γεγονός και...την πάτησες. Επανέρχομαι σ'αυτό που έχω ξαναπεί πολλές φορές και σε καληνυχτίζω μ'αυτό.
Να προσέχουμε τι λέμε.
Να προσέχουμε τι λέμε.
- rexes
- Kilobyte level
michalis wrote:Φίλε μου, δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, ούτε καταδίκασα κάτι επειδή φοράω παρωπίδες. Εσύ έτρεξες να κάνεις δηλώσεις χωρίς να έχουν περάσει ούτε λίγες ώρες απ'το γεγονός και...την πάτησες. Επανέρχομαι σ'αυτό που έχω ξαναπεί πολλές φορές και σε καληνυχτίζω μ'αυτό.
Να προσέχουμε τι λέμε.
Ναι και συνέντευξη τύπου έβγαλα michalis!!
Μαλλον φορας παρωπιδες!