Page 1 of 1

Ελληνικές Εκλογές 2007 στο YouTube

Posted: Mon Sep 03, 2007 12:05 pm
by xrokos
Σε συνεργασία με την κορυφαία υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο YouTube, ο ΣΚΑΪ καινοτομεί και δίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, τη δυνατότητα να υποβάλουν οι πολίτες τα ερωτήματά τους στους πολιτικούς, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο ΣΚΑΪ/YouTube Debate οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν τα ερωτήματά τους μέσα από τα δικά τους βίντεο και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις από τους φιλοξενούμενους πολιτικούς της εκπομπής. Κάθε πολίτης καταγράφει στην κάμερα ή στο κινητό του τη δική του ερώτηση, ανεβάζει το βίντεό του στο ίντερνετ (www.youtube.com/skaidebate) και ο ΣΚΑΪ οργανώνει το ντιμπέιτ των πολιτών.

Για πρώτη φορά, ελεύθερα και ανεπηρέαστα, οι ψηφοφόροι μπορούν να θέσουν τους πολιτικούς ενώπιον των ευθυνών τους. Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα debate που θα διεξαχθούν με την άμεση συμμετοχή των πολιτών.

Το πρώτο ντιμπέιτ θα μεταδοθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 22:15 με προσκεκλημένους τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.

Για να ανεβάσετε βίντεο στο ΣΚΑΪ YouTube Debate, πρέπει να:
• Εγγραφείτε μέλος στο http://www.youtube.com
• Επισκεφθείτε το http://www.youtube.com/skaidebate
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Groups".
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ΣΚΑΪ Debate 2007.
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Join This Group.
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Add Videos.
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Upload a Video.
• Συμπληρώσετε τα στοιχεία του βίντεό σας.
• Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Upload a video.

skai.gr

Link

Posted: Mon Sep 03, 2007 1:11 pm
by rigo
Αρχίζει κ ανεβαίνει ο ΣΚΑΙ! Εδώ που τα λέμε έχει και τις πιο σοβαρές ειδήσεις μάλλον! Πολύ καλή ιδέα η συνεργασία μου το YouTube! Πολύ καλό και το video αυτό του τηλεθεατή:


Link

Posted: Wed Sep 05, 2007 1:33 pm
by xrokos
Πάρτε και λίγο lewton.


Link

Posted: Wed Sep 05, 2007 8:26 pm
by silegav
Καλές απορίες...αν και δεν νομίζω να ξέρει κάποιος από τους υποψηφίους τόσα πολλά για την ρυθμιστική πολιτική και για θέματα σχετικά με τηλεπικοινωνίες γενικότερα.