πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης

Post by ultimate_aektzis » Sat Dec 29, 2007 10:49 pm

Θρήνος στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο καθώς ο αρχηγός της Μάδεργουέλ, Φιλ Οντόνελ άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Ο 35χρονος μέσος, λίγο πριν αντικατασταθεί σωριάστηκε στο χορτάρι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες.

Υστερα από περίπου πέντε λεπτά άκαρπων προσπαθειών, ο άτυχος ποδοσφαιριστής επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ηταν όμως αργά. Λίγα λεπτά αργότερα ο αρχηγός της σκωτσέζικης ομάδας ξεψύχησε σοκάροντας την ποδοσφαιρική Σκωτία.

"Αυτα είναι τρομερά νέα. Ο Φιλ δεν ήταν απλά ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος Η σκέψη μου θα είναι με την οικογένεια μου σε αυτές τις δύσκολες ώρες", δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του τραγικού γεγονότος ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας Γκόρντον Σμιθ.
http://www.contra.gr
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Re: πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης

Post by gasparosoft » Sat Dec 29, 2007 11:03 pm

Mου βρωμάει αναβολικά η υπόθεση..Κρίμα πάντως.
S.a.kiss.007
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year

Post by S.a.kiss.007 » Mon Dec 31, 2007 11:03 pm

Εγώ δεν νομίζω. Οι γιατροί είπαν πως η αιτία θανάτου ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο και όχι καρδιακό, όπως λένε συνήθως όταν πρόκειται για περίπτωση αναβολικών.
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Tue Jan 01, 2008 1:51 am

Καλά στον αθλητισμό σχεδόν πάντα οι περισσότεροι θάνατοι προέρχονται από τα αναβολικά (βλέπε puerta) τώρα για τον σκωτσέζο δεν ξέρω τι έγινε απλά άκουσα την είδηση.Πάντως κρίμα.
Live your dreams...
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”