Πλαφόν στην Βενζίνη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Πλαφόν στην Βενζίνη

Post by proskopos » Mon Sep 13, 2010 10:57 am

Ανακοινώθηκαν το πρωί οι ανώτατες τιμές πώλησης των καυσίμων με κοινή υπουργική απόφαση, που υπογράφεται από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στο 1,473 ευρώ το λίτρο καθορίστηκε η ανώτατη τιμή για την αμόλυβδη στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Η ανώτατη τιμή θα ισχύσει για 7 ημέρες, οπότε θα επανεξεταστεί η σκοπιμότητα παράτασης των ανώτατων τιμών. Για τα λοιπά καύσιμα οι ανώτατες τιμές είναι:

- Η βενζίνη LRP 1,561, σούπερ αμόλυβδη 1,701, πετρέλαιο κίνησης 1,282 ευρώ το λίτρο.

Οι τιμές στην Α’ Ζώνη που περιλαμβάνει τους νομούς Βοιωτίας, Aρκαδίας, Λάρισας, Πέλλας, Φθιώτιδας, Λακωνίας, Καρδίτσας, Ημαθίας, Φωκίδας, Μεσσηνίας, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Αιτ/νίας, Ηλείας, Πιερίας, Κιλκίς, Ευρυτανίας, Αχαΐας, Γρεβενών, Σερρών, Ευβοίας, Άρτας, Κοζάνης, Καβάλας, Κορίνθου, Πρεβέζης, Καστοριάς, Δράμας, Αργολίδας, Μαγνησίας, Φλώρινας και τον Αργοσαρωνικό, καθορίστηκαν ως εξής:

- Η αμόλυβδη στα 1,496 το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,706 το λίτρο, η σούπερ στα 1,566 και στα 1,290 το λίτρο το ντίζελ.

Στη Β΄Ζώνη που περιλαμβάνει τους νομούς Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Ροδόπης, Λευκάδας, Ιωαννίνων, Λασιθίου, Έβρου, Κεφαλονιάς, Χανίων, Ξάνθης, Κέρκυρας, Ζακύνθου και Ρεθύμνης, οι τιμές καθορίστηκαν ως εξής:

- Η αμόλυβδη στα 1,545 το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,745 το λίτρο, η σούπερ στα 1,605 και στα 1,326 το λίτρο το ντίζελ.

Τέλος, στη Γ΄ ΖΩΝΗ που περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοχές με Φ.Π.Α. 16%, Ν. Δωδεκανήσου, Ν. Λέσβου, Ν. Χίου, Ν. Σάμου, Ν. Κυκλάδων, Βόρειες Σποράδες, Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη και Σκύρος, οι τιμές καθορίστηκαν:

- Η αμόλυβδη στα 1,561το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,764 το λίτρο, η σούπερ στα 1,624 και στα 1,322 το λίτρο το ντίζελ.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστούν και να αποφευχθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκαν την Κυριακή στα πρατήρια πώλησης καυσίμων. Από χθες οι ουρές στα βενζινάδικα έκαναν και πάλι εμφανής την παρουσία τους καθώς οι οδηγοί σπεύδουν να προμηθευτούν καύσιμα στο ενδεχόμενο να σταματήσει η τροφοδοσία της αγοράς.

Από την πλευρά τους, oι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, έτοιμοι για ένα νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων φαίνεται να αγνοούν την επίταξη των οχημάτων που τους έχει επιβάλλει από τις αρχές Αυγούστου ο υπουργός Υποδομών κ. Δημήτρης Ρέππας.
Μας δουλεύουν...? Εγώ συνήθως βρίσκω φθηνότερη από το πλαφόν τους βενζίνη...
Γιατί δεν έβαζαν όριο τα 3ευρώ..? το ίδιο είναι...
Αντί να ρίξουν την 95αρα στο 1,2 και την κατοσταρα στο 1,4, να μπορέσει να πάρει και καμιά ανάσα ο κόσμος...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Πλαφόν στην Βενζίνη

Post by Zifnab » Mon Sep 13, 2010 11:15 am

Τί λες ρε πρόσκοπε?? Και εγώ βενζίνη με 1.42-1.44 έβρισκα - αλλά χθές στο βενζινάδικό shell διπλα από το σπίτι μου η τιμή ήταν 1.5127 και είχε απ'έξω ουρά 47 (μετρημένα) αμάξια! Το άλλο shell λίγο πιο πάνω ήταν κλειστό αφού είχε δώσει όλη την βενζίνη, από προχθές... Οπότε είναι λογικό το πλαφόν γιατί πραγματικά κάποιοι το παραξήλωσαν. Φυσικά μακάρι να ήταν τσάμπα η βενζίνη δεν αντιλέγω - αλλά είμαστε ελλάδα ότι θέλουμε κάνουμε...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Mon Sep 13, 2010 11:21 am

Zifnab wrote:Τί λες ρε πρόσκοπε?? Και εγώ βενζίνη με 1.42-1.44 έβρισκα - αλλά χθές στο βενζινάδικό shell διπλα από το σπίτι μου η τιμή ήταν 1.5127 και είχε απ'έξω ουρά 47 (μετρημένα) αμάξια! Το άλλο shell λίγο πιο πάνω ήταν κλειστό αφού είχε δώσει όλη την βενζίνη, από προχθές... Οπότε είναι λογικό το πλαφόν γιατί πραγματικά κάποιοι το παραξήλωσαν. Φυσικά μακάρι να ήταν τσάμπα η βενζίνη δεν αντιλέγω - αλλά είμαστε ελλάδα ότι θέλουμε κάνουμε...
Τώρα με τον πανικό όμως πάνε και βάζουν σε αυτά τα βενζινάδικα... Αλλιώς αυτό το πλαφόν δεν περιορίζει πολλούς... έπρεπε να είναι πιο κάτω...
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Sep 13, 2010 11:59 am

proskopos wrote:
Zifnab wrote:Τί λες ρε πρόσκοπε?? Και εγώ βενζίνη με 1.42-1.44 έβρισκα - αλλά χθές στο βενζινάδικό shell διπλα από το σπίτι μου η τιμή ήταν 1.5127 και είχε απ'έξω ουρά 47 (μετρημένα) αμάξια! Το άλλο shell λίγο πιο πάνω ήταν κλειστό αφού είχε δώσει όλη την βενζίνη, από προχθές... Οπότε είναι λογικό το πλαφόν γιατί πραγματικά κάποιοι το παραξήλωσαν. Φυσικά μακάρι να ήταν τσάμπα η βενζίνη δεν αντιλέγω - αλλά είμαστε ελλάδα ότι θέλουμε κάνουμε...
Τώρα με τον πανικό όμως πάνε και βάζουν σε αυτά τα βενζινάδικα... Αλλιώς αυτό το πλαφόν δεν περιορίζει πολλούς... έπρεπε να είναι πιο κάτω...
είναι για 7 ημέρες - οπότε δεν σώζεται η κατάσταση...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Mon Sep 13, 2010 12:05 pm

Το πλαφόν δεν μπαίνει για να μειωθούν οι τιμές, μπαίνει για να μην πωλούνται τα αγαθά σε πάρα πολύ υψηλές τιμές.
Στις εθνικές οδούς η βενζίνη ξεπερνάει και το 1,7Ε/λίτρο, άρα το πλαφόν στο 1,473 πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Χθες πχ έβαλα με 1,498.. 4 από τα 12 βενζινάδικα που κοίταξα, είχαν τιμή πάνω από 1,498. Κι είμαι και σε "φθηνή" περιοχή!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Aitoulas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Aitoulas » Mon Sep 13, 2010 12:36 pm

Το πλαφόν είναι παρέμβαση του κράτους στην ελεύθερη οικονομία, οπότε δε μπορούν να το κάνουν συνέχεια.
Με μια επιφύλαξη αυτό, γιατί τα οικονομικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου ;p
September 28, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I am still alive...
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Mon Sep 13, 2010 1:02 pm

Aitoulas wrote:Το πλαφόν είναι παρέμβαση του κράτους στην ελεύθερη οικονομία, οπότε δε μπορούν να το κάνουν συνέχεια.
Με μια επιφύλαξη αυτό, γιατί τα οικονομικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου ;p
είναι νόμιμη παρέμβαση αυτή - την κάναμε και στην οικονομία - "δημιουργείται αναλόγως υπερβάλουσα ζήτηση ή προσφορά". Μερικοί δικοί μας βενζινοπώλες είναι κάφροι και αισχροκερδείς!

para δεν υπάρχουν φθηνές και ακριβές περιοχές (δεν θα έπρεπε - τουλάχιστον για την βενζίνη). Υπενθυμίζω shell λίγο κάτω από βουλιαγμένης (οριακά κάτω γλυφάδα) 1.51 και shell λίγο πάνω από βουλιαγμένης (οριακά άνω γλυφάδα) 1.44... Απόσταση <1km - Η τιμή θα έπρεπε να είναι ίσως υψηλότερη σε απομακρυσμένες περιοχές κτλ.. Πάντα έχουν διαφορά 4-7 λεπτά, επιπλέον είναι γνωστό στην περιοχή ότι βάζει ο ακριβότερος άθλια βενζίνη - νερουλή κτλ...Η γειτόνισσα μου είχε πρόβλημα στο αμαξι, μετά από βενζίνη στον κλέφτη και έλεγξαν και είδαν ότι η βενζίνη ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και ήταν η αιτία για την βλάβη στο αμάξι.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Mon Sep 13, 2010 1:06 pm

Zifnab wrote:para δεν υπάρχουν φθηνές και ακριβές περιοχές (δεν θα έπρεπε - τουλάχιστον για την βενζίνη).
I agree, αλλά αφού το βενζινάδικο κοστίζει παραπάνω σε ακριβές περιοχές, από κάπου πρέπει να τα βγάλει αυτός που το άνοιξε :Ρ
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Sep 13, 2010 1:15 pm

Zifnab wrote:Η γειτόνισσα μου είχε πρόβλημα στο αμαξι, μετά από βενζίνη στον κλέφτη και έλεγξαν και είδαν ότι η βενζίνη ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και ήταν η αιτία για την βλάβη στο αμάξι.
Eλπίζω να έκανε καταγγελία..Υπάρχει ένα τηλέφωνο (του υπουργείου Ανάπτυξης ίσως?) όπου μπορείς να αναφέρεις τέτοια περιστατικά. Πάντως, το πρόβλημα πλέον δεν είναι η νοθευμένη βενζίνη (σε σημείο που να διαλύσει τον κινητήρα-γιατί καθαρή βενζίνη δεν υπάρχει), αλλά ότι σου τρομπάρουν αέρα..Και πληρώνεις την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη, και σε δουλέυουν..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Mon Sep 13, 2010 1:18 pm

Το κακό με τα πλαφόν είναι ότι έχουν την τάση να κάνουν ακόμα κι αυτούς που πουλούσαν σε χαμηλότερη τιμή να πιάσουν την τιμή του πλαφόν...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Mon Sep 13, 2010 1:24 pm

mikem4600 wrote:Το κακό με τα πλαφόν είναι ότι έχουν την τάση να κάνουν ακόμα κι αυτούς που πουλούσαν σε χαμηλότερη τιμή να πιάσουν την τιμή του πλαφόν...
++++
Image
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Mon Sep 13, 2010 8:16 pm

Βασικά τώρα με την επικείμενη απεργία αν σ'όλη την Αθήνα έχουν 5 πρατήρια βενζίνη χωρίς το πλαφόν δεν θα τους εμπόδιζε κανείς να τη βάλουν πχ 2€,αν θέλεις αγόρασε, αν δεν θέλεις ποδαράκια (ή ΜΜΜ) :smt012
Εντίτ: www.sport-fm.gr/article/292532
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Sep 13, 2010 9:57 pm

Από τη μία το οτί μπήκε πλαφόν είναι καλό γιατί σε τέτοιες ειδικά περιόδους οι αλήτες βενζινάδες βρίσκουν ευκαιρία να την ανεβάζουν πάνω απο 1,60 ακόμα και μέσα στην Αθήνα την απλή.

Από την άλλη όταν την αγοράζουν κάτω από 1 ευρώ το λίτρο σκέφτεσαι ότι είναι σκάνδαλωδης η τιμή είτε με είτε χωρίς πλαφόν.

Κι αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή είναι αλήτες οι βενζινάδες και θέλουν όλο και περισσότερη αισχροκέρδια αλλά και γιατί εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε σοβαρό μποικοτάζ όταν ανεβαίνουν οι τιμές. Οπότε αναγκαστικά θα στερούμαστε άλλα πράγματα για να βάλουμε βενζίνη...
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Mon Sep 13, 2010 10:05 pm

emperormario wrote:
Zifnab wrote:Η γειτόνισσα μου είχε πρόβλημα στο αμαξι, μετά από βενζίνη στον κλέφτη και έλεγξαν και είδαν ότι η βενζίνη ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και ήταν η αιτία για την βλάβη στο αμάξι.
Eλπίζω να έκανε καταγγελία..Υπάρχει ένα τηλέφωνο (του υπουργείου Ανάπτυξης ίσως?) όπου μπορείς να αναφέρεις τέτοια περιστατικά. Πάντως, το πρόβλημα πλέον δεν είναι η νοθευμένη βενζίνη (σε σημείο που να διαλύσει τον κινητήρα-γιατί καθαρή βενζίνη δεν υπάρχει), αλλά ότι σου τρομπάρουν αέρα..Και πληρώνεις την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη, και σε δουλέυουν..
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress. ... %B9%CF%80/

Περι ακριβότερης βενζίνης (και διοδίων) στην Ευρώπη....(είχε δημοσιευθεί κάποια στιγμή τον Αύγουστο στην Ελευθεροτυπία)

Zifnab,δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά βενζινάδικα που ακολουθούν την ίδια τακτική. :smt011
Στη Β΄Ζώνη που περιλαμβάνει τους νομούς Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Ροδόπης, Λευκάδας, Ιωαννίνων, Λασιθίου, Έβρου, Κεφαλονιάς, Χανίων, Ξάνθης, Κέρκυρας, Ζακύνθου και Ρεθύμνης, οι τιμές καθορίστηκαν ως εξής:

- Η αμόλυβδη στα 1,545 το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,745 το λίτρο, η σούπερ στα 1,605 και στα 1,326 το λίτρο το ντίζελ.
Έχω πολύ καιρό να δω τόσο χαμηλά την βενζίνη στην Κρήτη...... :???: :shock:
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Sep 14, 2010 9:07 am

Θετικό σίγουρα, τα περισσότερα απ'τα "φθηνά" την είχαν από 1.43 μέχρι 1.47, οπότε ευτυχώς τα επίπεδα θα μείνουν εκεί. Έβαλα χτες με 1.47 σε πρατήριο που συνήθως έχει 1.44-1.45. Προσοχή στην τιμή ανά λίτρο που αναγράφεται στην αντλία, τις περισσότερες φορές δεν είναι ίδια με την ταμπέλα που φαίνεται απ'το δρόμο κι αν τους πεις και τίποτα σου λένε "είχαμε τόση δουλειά που δεν προλάβαμε να την αλλάξουμε".
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Sep 14, 2010 1:13 pm

barbarosa wrote: Από την άλλη όταν την αγοράζουν κάτω από 1 ευρώ το λίτρο σκέφτεσαι ότι είναι σκάνδαλωδης η τιμή είτε με είτε χωρίς πλαφόν.
Αυτό που λες δεν ισχύει, οι βενζινάδες βγάζουν ελαχιστα απο το λιτρο. Παίζει απο το 1,5 € να βγάζουν 6-7cents, μπορεί να λέω και πολλά..Όλα τα παίρνει το κράτος
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Sep 14, 2010 1:18 pm

emperormario wrote:
barbarosa wrote: Από την άλλη όταν την αγοράζουν κάτω από 1 ευρώ το λίτρο σκέφτεσαι ότι είναι σκάνδαλωδης η τιμή είτε με είτε χωρίς πλαφόν.
Αυτό που λες δεν ισχύει, οι βενζινάδες βγάζουν ελαχιστα απο το λιτρο. Παίζει απο το 1,5 € να βγάζουν 6-7cents, μπορεί να λέω και πολλά..Όλα τα παίρνει το κράτος
Δεν πάει μονο με το λίτρο η τιμή που αγοράζουν... Παίζουν και προσφορές... Σίγουρα δεν βγάζουν πολλοί, τρομερά λεφτά για αυτό έχουν κλείσει και πολλά βενζινάδικα...
Image
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Tue Sep 14, 2010 1:19 pm

Ναι, και με τα λαθραία, που είναι 50πλάσια των νόμιμων, τι γίνεται; :roll: Δεν τους λυπάμαι και ιδιαίτερα...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Tue Sep 14, 2010 1:39 pm

δε τους λυπάμαι καθόλου, τόσα χρόνια δεν είχαν κόψει απόδειξη ούτε για δείγμα, όλα καθαρά κέρδη τους ήταν και ότι ήθελαν θα δήλωναν
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Tue Sep 14, 2010 1:41 pm

h4wk wrote:δε τους λυπάμαι καθόλου, τόσα χρόνια δεν είχαν κόψει απόδειξη ούτε για δείγμα, όλα καθαρά κέρδη τους ήταν και ότι ήθελαν θα δήλωναν
++ τώρα κόβουν πάντως αλλά και ο κόσμος δεν ζητάει ...
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Tue Sep 14, 2010 2:32 pm

proskopos wrote:
emperormario wrote:
Δεν πάει μονο με το λίτρο η τιμή που αγοράζουν... Παίζουν και προσφορές... Σίγουρα δεν βγάζουν πολλοί, τρομερά λεφτά για αυτό έχουν κλείσει και πολλά βενζινάδικα...
Πόσο βγάζουν? δεν νομίζω! Αυτά λέει ο συνδικαλιστής τους στην τηλεόραση.Την αγοράζουν κάτω από ευρώ σου λέω ακόμα και τώρα. Μου τα έχει πει άτομο που δουλεύει στον χώρο.

Όσον αφορά της αποδείξεις παιδιά στο χέρι μας είναι να ζητάμε. Εγώ ζητάω παντού πλέον ακόμα κι όταν βάζω 10 ευρώ.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Sep 14, 2010 2:34 pm

Πόσο βγάζουν? δεν νομίζω! Αυτά λέει ο συνδικαλιστής τους στην τηλεόραση.Την αγοράζουν κάτω από ευρώ σου λέω ακόμα και τώρα. Μου τα έχει πει άτομο που δουλεύει στον χώρο.

Όσον αφορά της αποδείξεις παιδιά στο χέρι μας είναι να ζητάμε. Εγώ ζητάω παντού πλέον ακόμα κι όταν βάζω 10 ευρώ.
Μα αυτό λέω.. ότι γενικά βγάζουν, απλά πρόσθεσα ότι κάποιοι δεν έχουν το ίδιο κέρδος και έχουν κλείσει... προφανώς και συμφωνώ...
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”