Page 1 of 4

16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 6:56 pm
by stoupeace
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία των Χανίων η είδηση ότι ένας 16χρονος, συνελήφθη και κατηγορείται για το βιασμό μια 15χρονης μαθήτριας μεσα στο κτίριο του λυκείου.

Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (14/10), συνελήφθη στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας 16χρονος, μαθητής Γυμνασίου, κατηγορούμενος για βιασμό 15χρονης, μαθήτριας Λυκείου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η παθούσα , κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ότι ο 16χρονος συλληφθέντας σε χρόνο διαλείμματος, την οδήγησε με χρήση βίας, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (13/10), στις ανδρικές τουαλέτες του σχολείου και τη βίασε..

Ο 16χρονος θα οδηγηθεί θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Χανίων.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη δεν αναφέρεται σε μακροσκοπικά ευρήματα, αλλά επιβεβαιώνει ότι η μαθήτρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει ίχνη βιασμού " Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό," δήλωσε ο κ Μπελιβανης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων Παύλος Κοτσιφάκης, τόνισε την ανάγκη να υπάρχουν σε όλα τα σχολεία επιστάτες επισημαίνοντας ότι, " καθήκον της πολιτείας είναι να προλαβαίνει και όχι απλά να επιλαμβάνεται σε τέτοια γεγονότα."
cosmo.gr

Μπορεί να ψοφίσει τώρα το μ@λ@κιστήρι και οι γονείς, φίλοι και συγγενείς που είναι υπεύθυνοι για αυτόν?

Κάνε το βλαμένο να νομίζει ότι ο άντρας είναι ο αρχηγός, και αυτά θα πάει να κάνει. Λιθοβολισμός στο καθυστερημένο.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:01 pm
by gasparosoft
Στην φυλακή ενηλίκων κατευθείαν και θα δεις τι έχει να πάθει όταν σκύβει. Όλοι οι βιαστές εκεί πληρώνουν το τίμημα και στο τέλος αυτοκτονούν.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:02 pm
by MpoMp
Άραξε ρε συ, είπαμε διέπραξε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά και λιθοβολισμός? Οι γονείς του να πάνε φυλακή και αυτός σε κανά αναμορφωτήριο να στρώσει λίγο...

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:07 pm
by stoupeace
MpoMp wrote:Άραξε ρε συ, είπαμε διέπραξε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά και λιθοβολισμός? Οι γονείς του να πάνε φυλακή και αυτός σε κανά αναμορφωτήριο να στρώσει λίγο...
16 χρονων ειναι, οχι 10. Εχει συναισθηση των πραξεων του, ακομα και με το κεφάλι που σκέφτεται.

Εγώ εύκολα τον βασάνιζα ρε. Αν μου καιγανε το σπιτι δε θα ειχα τοσο προβλημα. Αλλα οταν καταστρέφεις μια για παντα τη ζωη ενός ανθρώπου (γιατι δεν ξερω θυμα βιασμου να το παιρνει στο χαλαρο μετα απο 5 χρονια ξερω γω), σου αξιζει τουλαχιστον βασανιστηριο.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:19 pm
by emperormario
Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας, αν οι γυναίκες είχαν λίγη παραπάνω τεστοστερόνη..Θα έβαζαν στη θέση τους πολλούς "άντρακλες"

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:23 pm
by dexter
γιατί δεν αναφέρει ούτε έδω την εθνικοτητά του?
ούτε στην τηλεόραση την είπαν.. :smt018

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:28 pm
by thefreak
Φίλε dexter, θα διαφωνήσω εδώ μαζί σου.. τι ρόλο παίζει η εθνικότητα ? ότι και να είναι δεν νομίζω πως φταίει αυτό για τις πράξεις του, αλλά ουτε και πρέπει να αποτελέσει πανάκεια.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:30 pm
by MpoMp
@Stoupeace
Συμφωνώ, αλλά ένα "ανάλογο" βασανιστήριο. Ο λιθοβολισμός (νομίζω) καταλήγει σε θάνατο.

@dexter
Μάλλον μέλλων "Ελληνάρας"... Αν ήταν αλλοδαπός θα βούιζε ο τόπος δυο φορές πιο δυνατά.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:31 pm
by stoupeace
dexter wrote:γιατί δεν αναφέρει ούτε έδω την εθνικοτητά του?
ούτε στην τηλεόραση την είπαν.. :smt018
http://newsmessinia.blogspot.com/2010/10/16-15.html

Εδω λεει "ημεδαπός". Και διαβαζω οτι σημαινει "ομοεθνής". == Γκρηκ λαβερ
MpoMp wrote:@dexter
Μάλλον μέλλων "Ελληνάρας"... Αν ήταν αλλοδαπός θα βούιζε ο τόπος δυο φορές πιο δυνατά.
Απολυτα σωστη προβλεψη.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:40 pm
by dexter
εγώ το ρωτησα για να δω αν είναι γιος κανενός δημάρχου-βουλευτή κτλ.
προφανώς και δεν κάνει την διαφορά..
αλλά όσοι είναι σε θέσεις εξουσίας το έχουν παρακάνει και συχνά την γλυτώνουν για πολύ σοβαρά αδικήματα..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
ελπίζω να τον ντύσουν γυναίκα να τον πάνε σε μία τριτοκοσμική χώρα να του κάνουν ότι έκανε και μετά να τον λιθοβολίσουν όπως κάνουν σε κάποιες χώρες.. κανένα έλεος..

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 7:45 pm
by thefreak
dexter wrote:εγώ το ρωτησα για να δω αν είναι γιος κανενός δημάρχου-βουλευτή κτλ.
Αν ήταν γιος κανενός δημάρχου,βουλευτή δυστηχώς δεν θα μαθαιναμε καν για αυτό τον βιασμό.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 8:19 pm
by dexter
thefreak wrote:
dexter wrote:εγώ το ρωτησα για να δω αν είναι γιος κανενός δημάρχου-βουλευτή κτλ.
Αν ήταν γιος κανενός δημάρχου,βουλευτή δυστηχώς δεν θα μαθαιναμε καν για αυτό τον βιασμό.
καμιά φορά διαρρέουν αυτά από αντίπαλα συμφέροντα συνήθως..

και στόμα με στόμα φυσικά..

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 8:21 pm
by nookie
Συμφωνω με ενα τουρ στις φυλακες ενηλικων..ισως και με τους παρεντς απο διπλα να παρακολουθουν γιατι δε μπορει να ειναι εντελως αμοιροι ευθυνων!

Εφοσον εξασκεις βια..μια χαρα θα πρεπει να νιωθεις και οταν οι αλλοι θα την εξασκησουν πανω σου..ain't it fair enough?..και επειδη οι γονεις δε μπορει να μην ειχαν παρει πρεφα δειγματα της ψυχολογιας του μικρου(σιγα που θα του ηρθε πρωτη φορα τωρα..) ειναι συνυπευθυνοι..

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 8:24 pm
by dexter
ο πατέρας την κοπελιάς πως και δεν του έκανε τίποτα?
οι συγγενείς της?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
τι σκ@τ@ κρητικοί είναι?

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 8:46 pm
by PASCAL
Θα διαφωνήσω. 16 χρονών είναι, την περισσότερη ευθύνη την έχουν οι γονείς. Το παιδί είναι στην εφηβία και οι γονείς θα έπρεπε να προσέχουν ιδιαίτερα την συμπεριφορά του, ορμόνες είναι αυτές. Και επίσης να μην του προβάλλουν το πρότυπο του άντρακλα που γ**ά και δέρνει χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά. Σαφώς και είναι τραγικό το γεγονός για το κορίτσι και όλοι δείχνουμε την συμπαθεία μας. Αλλά η θέση του αγοριού είναι στους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς, όχι στη φυλακή. Η φυλακή απλά θα τον βγάλει χειρότερο. Αναζητήστε απλά τι μπουμπούκια βγάζουν οι φυλακές του Αυλώνα.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 8:59 pm
by h4wk
θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου.Δε πιστεύω πως το φερόμενο ως θύμα δεν ήξερε τι θα γινόταν όταν μπήκε στις αντρικές τουαλέτες.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 9:05 pm
by ~~Wind~~
το όριο συναίνεσης είναι 15

very handy:
age_of_consent.png

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 9:33 pm
by chriskin
h4wk wrote:θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου.Δε πιστεύω πως το φερόμενο ως θύμα δεν ήξερε τι θα γινόταν όταν μπήκε στις αντρικές τουαλέτες.

νομιζω οτι λεει οτι την αναγκασε να παει, δεν νομιζω οτι ειχε επιλογη. και σιγουρα δεν θα ελεγες το ιδιο αμα ειχαν αναγκασει μια δικη σου γνωστη να παρει μερος σε τετοια πραξη χωρις τη θεληση της, ετσι δεν ειναι;


ασε που αλλο να χουφτωθεις και να φιληθεις σε μια τουαλετα (αηδια βασικα, δεν κρατιουνται μεχρι να πανε σπιτι;) σε περιπτωση που το ηθελε (και ακομα και να πηγε με τη θεληση της, κατι τετοιο θα περιμενε) και αλλο αυτο


-------
οσο για οσους λενε οτι το παιδι δεν φταιει για τετοια εγκληματα αλλα οι γονεις : εχω δει ΠΟΛΛΕΣ κατεστραμενες οικογενειες, αλλα ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ βιαστες και εγκληματιες να βγαινουν απο αυτες. πολυ θα ηθελα να μαθω γιατι φταιει η οικογενεια τοτε. το κωλοπαιδο φταιει, οπως το κωλοπαιδο θα εφταιγε και αμα ηταν απο μια καλυτερη οικογενεια και απλα αγνοουσε τους δικους του.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 10:11 pm
by Crab
Παίδες,αν ο μικρός είναι νέος Παπαχρόνης, χρειάζεται βοήθεια κι όχι λιθοβολισμό ;)

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 10:18 pm
by h4wk
chriskin wrote: νομιζω οτι λεει οτι την αναγκασε να παει, δεν νομιζω οτι ειχε επιλογη. και σιγουρα δεν θα ελεγες το ιδιο αμα ειχαν αναγκασει μια δικη σου γνωστη να παρει μερος σε τετοια πραξη χωρις τη θεληση της, ετσι δεν ειναι;
λέει τη πήγε με βία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.ε όχι δε το πιστεύω ότι σε σχολείο κανείς δε το είδε αυτό ή έστω δεν ήταν περίεργος να δει τι γινόταν αν όντως προκλήθηκε βία.
chriskin wrote: ασε που αλλο να χουφτωθεις και να φιληθεις σε μια τουαλετα (αηδια βασικα, δεν κρατιουνται μεχρι να πανε σπιτι;) σε περιπτωση που το ηθελε (και ακομα και να πηγε με τη θεληση της, κατι τετοιο θα περιμενε) και αλλο αυτο
στο δικό μου σχολείο πάντως γινόταν αυτό.από άλλα σχολεία νομίζω κυκλοφορούν και βίντεο με αυτά.

στη τελική δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο το άρθρο οπότε εικασίες κάνω κι εγώ.απλά μπάζει.δε φώναζε μέχρι να τη βιάσει; και το γεγονός οτι ήταν μόνος του.......τεσπα
κρίμα για το κορίτσι αν είναι αλήθεια.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 10:30 pm
by enum21
PASCAL wrote:Θα διαφωνήσω. 16 χρονών είναι, την περισσότερη ευθύνη την έχουν οι γονείς. Το παιδί είναι στην εφηβία και οι γονείς θα έπρεπε να προσέχουν ιδιαίτερα την συμπεριφορά του, ορμόνες είναι αυτές. Και επίσης να μην του προβάλλουν το πρότυπο του άντρακλα που γ**ά και δέρνει χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά. Σαφώς και είναι τραγικό το γεγονός για το κορίτσι και όλοι δείχνουμε την συμπαθεία μας. Αλλά η θέση του αγοριού είναι στους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς, όχι στη φυλακή. Η φυλακή απλά θα τον βγάλει χειρότερο. Αναζητήστε απλά τι μπουμπούκια βγάζουν οι φυλακές του Αυλώνα.
Και εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Το ότι είναι 16 χρονών για μένα σημαίνει ότι κατανοεί τις πράξεις του. Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά εγώ ως άνθρωπος πιστεύω ότι από μικρότερη ηλικία ένας άνθρωπος ξέρει να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Και δε νομίζω ο βιασμός να μην είναι γνωστό για τις επιπτώσεις που προκαλεί στη γυναίκα. Το ότι είναι στην εφηβεία (πιπίλα έχει καταντήσει η γαϊδουριά της ηλικίας αυτής) και έχει περισσότερες ορμόνες δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καρφώνει και να ξυλοκοπεί όποιο θηλυκό κινείται μπροστά του. Ζώα είναι? Πρότυπα πασάρουν πολλά άλλοτε λανθασμένα και άλλοτε σωστά. Είναι όμως στο χέρι του καθενός να αλλάξει και να μην ακολουθήσει το πλήθος. Για μένα η θέση του αγοριού όπως και όλων των ομοίων του είναι εκεί που είπε ο gasparosoft. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι πράσινα άλογα. Τίποτα δεν θα κάνουν. Δεν θα τον βοηθήσουν να καταλάβει το λάθος του και θα μείνει ατιμώρητος. Αυτή που θέλει ψυχολόγους και υποστήριξη είναι η κοπέλα και όχι μόνο τη συμπάθειά μας. Τα μπουμπούκια που βγάζει οι φυλακές του Αυλώνα, μπουμπούκια μπαίνουν.

Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Posted: Fri Oct 15, 2010 11:48 pm
by marios
Προσωπικά, θα τον πέταγα ισόβια σε φύλακη(πρώτα ανηλίκων και μετά ενηλίκων).
Γενικά διαφωνώ με το να πάει απ'ευθείας σε φυλακές ενηλίκων, όπως διαφωνώ και με το να πάει σε ψυχολόγους ή οτιδήποτε. Δεν θέλω να αυτοκτονήσει σύντομα ούτε να την σκαπουλάρει με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να το πληρώσει.

P.S.: Τι χειρότερο μπορεί να κάνει, για να θεωρεί κανείς ότι δεν πρέπει να μπει φυλακή; Μόνο ο βιασμός παιδιού σε μικρότερη ηλικία(που είναι το μόνο πράγμα για το οποίο θα σκότωνα χωρίς καν σκέψη) και η μαζική δολοφονία μπορούν να ξεπεράσουν αυτό.
P.S.2: Η οικογένεια προφανώς και έχει μεγάλες ευθύνες, αλλά στα 16 έχεις δική σου προσωπικότητα. Και στα 16 σου, δεν μπορεί για κάθε μ@@@@ια που θα κάνεις να "βάζει πλάτη" η οικογένεια, πόσο μάλλον για κάτι τόσο σημαντικό.