Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ
Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ
Άρθρο του Αποστολου Λακασα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 10/12/2010, θα το βρείτε: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=16777.
Όποιος πιστέψει πως θίγεται ας μην το διαβάσει...
Όποιος πιστέψει πως θίγεται ας μην το διαβάσει...
Re: Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ
40χρονος ε; και ελεγα οτι μου φαινοταν μεγαλυτερος απο 32 που μου ειχαν πει
κατα τ'αλλα δεν λεει τιποτα που να μην ξερουν ολοι
κατα τ'αλλα δεν λεει τιποτα που να μην ξερουν ολοι
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Συκοφαντίες, οι φοιτητές των παρατάξεων είναι αγωνιστές και ανεξάρτητοι χωρίς ίδια κίνητρα 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
Δεν λέει τίποτα καινούργιο και λέει ανακρίβιες, όπως ότι τα πάρτυ γίνονται κάθε βδομάδα.. Μέχρι πέρισυ ήταν 1 τον μήνα σχεδόν ανα παράταξη.. (εκτός αν κάνω πολύ λάθος)...
Άντε και η ΠΑΣΠ έχει εναν 40άρη φοιτητοπατέρα.. και 2 να έχει... και?
Το σημαντικό είναι, όπως λέει, ότι η διοίκηση του ΟΠΑ το γνωρίζει και δεν κάνει κάτι, ενώ αφήνει αιχμές οτι συνεργάζονται κιόλας...
Δεν λέει τίποτα καινούργιο και λέει ανακρίβιες, όπως ότι τα πάρτυ γίνονται κάθε βδομάδα.. Μέχρι πέρισυ ήταν 1 τον μήνα σχεδόν ανα παράταξη.. (εκτός αν κάνω πολύ λάθος)...
Το σημαντικό είναι, όπως λέει, ότι η διοίκηση του ΟΠΑ το γνωρίζει και δεν κάνει κάτι, ενώ αφήνει αιχμές οτι συνεργάζονται κιόλας...
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Δεν αναφέρεται μόνο στα πάρτι. Λεφτά επίσης βγαίνουν από εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκδρομές, εξόδους κλπ. Εκτός του ότι έτσι κι αλλιώς δεν είναι το θέμα από που βγαίνουν λεφτά και κάθε πότε. Είναι όμως όλα τα υπόλοιπα, γνωστά στους περισσότερους. Ειδικά σε όσους έχουν κουραστεί να ακούνε το παραμύθι για ανεξάρτητους αγωνιστές και άλλα ανέκδοτα.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Τουλάχιστον 3 πράσινοι φοιτητοπατέρες κινούν τα νήματα στην ΑΣΟΕΕ. Όποιος θέλει να τους καμαρώσει ας έρθει σε ΦΓΣ.
Εδώ διακρίνεται ο ένας:
Link Ονόματα δε λέμε. Μόνο βίντεο.
Εδώ διακρίνεται ο ένας:

Όλα αυτά είναι γνωστά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια...Απλά όλοι κλασσικά υποκρινόμαστε ότι δεν τα γνωρίζουμε...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Και δεν είναι μόνο τα πάρτυ. Οι μεγάλες παρατάξεις λαμβάνουν κονδύλια πολλές χιλιάδες ευρώ από τα κόμματα υποστηρικτές.
Και μιας που κάνουμε πάλι αυτη την συζήτηση είναι ντροπή όλων μας που ενώ τα ξέρουμε και διαφωνούμε με αυτά δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε πολλοί που δεν θέλουμε τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια αλλά δεν θέλουμε να οργανωθούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση παρα μόνο κοιτάμε να πάρουμε το πτυχιάκι μας και να φύγουμε. Ε, όσο έχουμε αυτή τη λογική δεν θα σταματήσουν ποτέ αυτα τα φαινόμενα!
Και μιας που κάνουμε πάλι αυτη την συζήτηση είναι ντροπή όλων μας που ενώ τα ξέρουμε και διαφωνούμε με αυτά δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε πολλοί που δεν θέλουμε τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια αλλά δεν θέλουμε να οργανωθούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση παρα μόνο κοιτάμε να πάρουμε το πτυχιάκι μας και να φύγουμε. Ε, όσο έχουμε αυτή τη λογική δεν θα σταματήσουν ποτέ αυτα τα φαινόμενα!
αμα το θελατε πραγματικα (κατι που ποτε δεν θα καταλαβω, αλλα ας αφησουμε αυτο το θεμα εκτος αυτη τη φορα ) γιατι κανεις δεν εχει κανει τιποτα προς αυτη τη κατευθυνση και πολλα προς την αντιθετη;
δεν ειναι απλα πως οι φοιτητες ασχολιουνται με το να παρουν το πτυχιο τους - οι μισοι που συμμετεχουν στα διαφορα παρτυ , παιρνουν σημειωσεις , πανε διακοπες κτλ γκρινιαζουν οτι δεν θελουν παραταξεις μεσα στη σχολη

δεν ειναι απλα πως οι φοιτητες ασχολιουνται με το να παρουν το πτυχιο τους - οι μισοι που συμμετεχουν στα διαφορα παρτυ , παιρνουν σημειωσεις , πανε διακοπες κτλ γκρινιαζουν οτι δεν θελουν παραταξεις μεσα στη σχολη

- abujafar
- Mbyte level
χαχαχα τωρα ειδα το βιντεακι!Μ αρεσουν που εκτος οτι κλεψανε το συνθημα των Αρειανων μετα φωναζει πρωτα η μια μερια και μετα η αλλη λες και ειναι σε πεταλο στο γηπεδοPASCAL wrote:Τουλάχιστον 3 πράσινοι φοιτητοπατέρες κινούν τα νήματα στην ΑΣΟΕΕ. Όποιος θέλει να τους καμαρώσει ας έρθει σε ΦΓΣ.
Εδώ διακρίνεται ο ένας:

+++proskopos wrote:Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
Πού είναι οι πηγές του άρθρου? Εγώ γιατί να το πιστέψω?
Και μια ερώτηση:
ΟΚ, τα παίρνουν χοντρά όποτε κάνουν εκδηλώσεις και πάρτυ, αλλά τα φυλλάδια που μοιράζουν σχεδόν κάθε μέρα, οι αφίσες, δεν κοστίζουν κάτι για να φτιαχτούν? Τους τα κάνουν τσάμπα τα τυπογραφεία ή τα βγάζουν στα σπίτια τους? Και το χαρτί είναι κι αυτό δωρεάν?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- enum21
- Venus Former Team Member
τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.MpoMp wrote:+++proskopos wrote:Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
Πού είναι οι πηγές του άρθρου? Εγώ γιατί να το πιστέψω?
Και μια ερώτηση:
ΟΚ, τα παίρνουν χοντρά όποτε κάνουν εκδηλώσεις και πάρτυ, αλλά τα φυλλάδια που μοιράζουν σχεδόν κάθε μέρα, οι αφίσες, δεν κοστίζουν κάτι για να φτιαχτούν? Τους τα κάνουν τσάμπα τα τυπογραφεία ή τα βγάζουν στα σπίτια τους? Και το χαρτί είναι κι αυτό δωρεάν?
Σίγουρα, και συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω να θίξω την εγκυρότητα και συνέπεια του κειμένου.enum21 wrote: τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
MpoMp @ Discord
- enum21
- Venus Former Team Member
Έχει δημοσιευτεί και στην καθημερινή και μάλλον και στην έντυπη έκδοση από ό,τι βλέπω..MpoMp wrote:Σίγουρα, και συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω να θίξω την εγκυρότητα και συνέπεια του κειμένου.enum21 wrote: τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
διαβαζοντας και αλλα αρθρα του ιδιου κατεληξα σε δυο αποψεις
1)τσαμπα εχασα το χρονο μου
2)ο τυπος εχει μια ταση προς την υπερβολη και το ψεμα - ο,τι αληθειες πιθανως να λεει στα κειμενα του τις γελιοποιει με δεκα φορες περισσοτερες υπερβολες
2)ο τυπος εχει μια ταση προς την υπερβολη και το ψεμα - ο,τι αληθειες πιθανως να λεει στα κειμενα του τις γελιοποιει με δεκα φορες περισσοτερες υπερβολες
enum21 wrote:Έχει δημοσιευτεί και στην καθημερινή και μάλλον και στην έντυπη έκδοση από ό,τι βλέπω..MpoMp wrote:Σίγουρα, και συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω να θίξω την εγκυρότητα και συνέπεια του κειμένου.enum21 wrote: τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
Συμπέρασμα: Επειδή κάτι είναι γραμμένο σε γνωστή εφημερίδα δε σημαίνει ότι είναι αξιόλογο/αληθές/έγκυρο.chriskin wrote:διαβαζοντας και αλλα αρθρα του ιδιου κατεληξα σε δυο αποψεις
Τα έχουμε ξαναδεί.
MpoMp @ Discord