Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
sinner
bit level
bit level

Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ

Post by sinner » Fri Dec 10, 2010 2:11 pm

Άρθρο του Αποστολου Λακασα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 10/12/2010, θα το βρείτε: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=16777.
Όποιος πιστέψει πως θίγεται ας μην το διαβάσει...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ

Post by chriskin » Fri Dec 10, 2010 3:49 pm

40χρονος ε; και ελεγα οτι μου φαινοταν μεγαλυτερος απο 32 που μου ειχαν πει
κατα τ'αλλα δεν λεει τιποτα που να μην ξερουν ολοι
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri Dec 10, 2010 3:52 pm

Συκοφαντίες, οι φοιτητές των παρατάξεων είναι αγωνιστές και ανεξάρτητοι χωρίς ίδια κίνητρα :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Fri Dec 10, 2010 3:57 pm

Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
Δεν λέει τίποτα καινούργιο και λέει ανακρίβιες, όπως ότι τα πάρτυ γίνονται κάθε βδομάδα.. Μέχρι πέρισυ ήταν 1 τον μήνα σχεδόν ανα παράταξη.. (εκτός αν κάνω πολύ λάθος)...
Άντε και η ΠΑΣΠ έχει εναν 40άρη φοιτητοπατέρα.. και 2 να έχει... και?
Το σημαντικό είναι, όπως λέει, ότι η διοίκηση του ΟΠΑ το γνωρίζει και δεν κάνει κάτι, ενώ αφήνει αιχμές οτι συνεργάζονται κιόλας...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Fri Dec 10, 2010 4:26 pm

Δεν αναφέρεται μόνο στα πάρτι. Λεφτά επίσης βγαίνουν από εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκδρομές, εξόδους κλπ. Εκτός του ότι έτσι κι αλλιώς δεν είναι το θέμα από που βγαίνουν λεφτά και κάθε πότε. Είναι όμως όλα τα υπόλοιπα, γνωστά στους περισσότερους. Ειδικά σε όσους έχουν κουραστεί να ακούνε το παραμύθι για ανεξάρτητους αγωνιστές και άλλα ανέκδοτα.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Dec 10, 2010 4:48 pm

Τουλάχιστον 3 πράσινοι φοιτητοπατέρες κινούν τα νήματα στην ΑΣΟΕΕ. Όποιος θέλει να τους καμαρώσει ας έρθει σε ΦΓΣ.
Εδώ διακρίνεται ο ένας:
Link Ονόματα δε λέμε. Μόνο βίντεο. :smt008
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aguero88 » Fri Dec 10, 2010 5:32 pm

Όλα αυτά είναι γνωστά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια...Απλά όλοι κλασσικά υποκρινόμαστε ότι δεν τα γνωρίζουμε...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
@Pascal εσύ τώρα είσαι ασφαλίτης αλλά αναρχικός-ασφαλίτης οπότε δεν πιάνεται ε; Οι κάμερες και η φοροκάρτα σε μαράνανε κατά τα άλλα...
Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία Υποκρισία
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Sat Dec 11, 2010 1:05 pm

Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Και δεν είναι μόνο τα πάρτυ. Οι μεγάλες παρατάξεις λαμβάνουν κονδύλια πολλές χιλιάδες ευρώ από τα κόμματα υποστηρικτές.

Και μιας που κάνουμε πάλι αυτη την συζήτηση είναι ντροπή όλων μας που ενώ τα ξέρουμε και διαφωνούμε με αυτά δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε πολλοί που δεν θέλουμε τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια αλλά δεν θέλουμε να οργανωθούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση παρα μόνο κοιτάμε να πάρουμε το πτυχιάκι μας και να φύγουμε. Ε, όσο έχουμε αυτή τη λογική δεν θα σταματήσουν ποτέ αυτα τα φαινόμενα!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Dec 11, 2010 5:11 pm

αμα το θελατε πραγματικα (κατι που ποτε δεν θα καταλαβω, αλλα ας αφησουμε αυτο το θεμα εκτος αυτη τη φορα ) γιατι κανεις δεν εχει κανει τιποτα προς αυτη τη κατευθυνση και πολλα προς την αντιθετη; :smt017 :smt017
δεν ειναι απλα πως οι φοιτητες ασχολιουνται με το να παρουν το πτυχιο τους - οι μισοι που συμμετεχουν στα διαφορα παρτυ , παιρνουν σημειωσεις , πανε διακοπες κτλ γκρινιαζουν οτι δεν θελουν παραταξεις μεσα στη σχολη :!: :!:
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Sat Dec 11, 2010 5:16 pm

PASCAL wrote:Τουλάχιστον 3 πράσινοι φοιτητοπατέρες κινούν τα νήματα στην ΑΣΟΕΕ. Όποιος θέλει να τους καμαρώσει ας έρθει σε ΦΓΣ.
Εδώ διακρίνεται ο ένας:
Link Ονόματα δε λέμε. Μόνο βίντεο. :smt008
χαχαχα τωρα ειδα το βιντεακι!Μ αρεσουν που εκτος οτι κλεψανε το συνθημα των Αρειανων μετα φωναζει πρωτα η μια μερια και μετα η αλλη λες και ειναι σε πεταλο στο γηπεδο :lol: τι γελιο (γελοιο) χαχα
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sat Dec 11, 2010 5:58 pm

proskopos wrote:Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
Δεν λέει τίποτα καινούργιο και λέει ανακρίβιες, όπως ότι τα πάρτυ γίνονται κάθε βδομάδα.. Μέχρι πέρισυ ήταν 1 τον μήνα σχεδόν ανα παράταξη.. (εκτός αν κάνω πολύ λάθος)...
Το σημαντικό είναι, όπως λέει, ότι η διοίκηση του ΟΠΑ το γνωρίζει και δεν κάνει κάτι, ενώ αφήνει αιχμές οτι συνεργάζονται κιόλας...
+++

Πού είναι οι πηγές του άρθρου? Εγώ γιατί να το πιστέψω?

Και μια ερώτηση:
ΟΚ, τα παίρνουν χοντρά όποτε κάνουν εκδηλώσεις και πάρτυ, αλλά τα φυλλάδια που μοιράζουν σχεδόν κάθε μέρα, οι αφίσες, δεν κοστίζουν κάτι για να φτιαχτούν? Τους τα κάνουν τσάμπα τα τυπογραφεία ή τα βγάζουν στα σπίτια τους? Και το χαρτί είναι κι αυτό δωρεάν?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sat Dec 11, 2010 6:02 pm

MpoMp wrote:
proskopos wrote:Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά ανούσιο άρθρο..
+++

Πού είναι οι πηγές του άρθρου? Εγώ γιατί να το πιστέψω?

Και μια ερώτηση:
ΟΚ, τα παίρνουν χοντρά όποτε κάνουν εκδηλώσεις και πάρτυ, αλλά τα φυλλάδια που μοιράζουν σχεδόν κάθε μέρα, οι αφίσες, δεν κοστίζουν κάτι για να φτιαχτούν? Τους τα κάνουν τσάμπα τα τυπογραφεία ή τα βγάζουν στα σπίτια τους? Και το χαρτί είναι κι αυτό δωρεάν?
τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sun Dec 12, 2010 7:11 pm

enum21 wrote: τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
Σίγουρα, και συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω να θίξω την εγκυρότητα και συνέπεια του κειμένου.
MpoMp @ Discord
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sun Dec 12, 2010 8:15 pm

MpoMp wrote:
enum21 wrote: τσάμπα τα φυλλάδια μπορεί να μην τα βγάζουν αλλά σίγουρα τα μοιράζουν. Γιατί κανείς (ή μάλλον ελάχιστοι) τα κρατάνε. Στο τέλος τα βρίσκεις όλα πεταμένα, σκισμένα, στο πάτωμα, στο ταβάνι και είναι κόστος όχι μόνο χρηματικό αλλά και για τη φύση. Αφού όταν τα μοιράζουν κάνουν και ανακοινώσεις για το τι λένε. Τι μας τα δίνουν? Ή θα μας δώσεις τα χαρτιά και θα φύγεις ή θα μας κάνεις την ανακοίνωση και όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τους ρωτήσει. Και τα δύο που κάνουν είναι υπερβολή και μάλιστα μη λειτουργική και επιζήμια.
Σίγουρα, και συμφωνώ, αλλά εγώ θέλω να θίξω την εγκυρότητα και συνέπεια του κειμένου.
Έχει δημοσιευτεί και στην καθημερινή και μάλλον και στην έντυπη έκδοση από ό,τι βλέπω..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Dec 12, 2010 8:45 pm

διαβαζοντας και αλλα αρθρα του ιδιου κατεληξα σε δυο αποψεις
1)τσαμπα εχασα το χρονο μου
2)ο τυπος εχει μια ταση προς την υπερβολη και το ψεμα - ο,τι αληθειες πιθανως να λεει στα κειμενα του τις γελιοποιει με δεκα φορες περισσοτερες υπερβολες
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sun Dec 12, 2010 8:56 pm

enum21 wrote:
MpoMp wrote:
Έχει δημοσιευτεί και στην καθημερινή και μάλλον και στην έντυπη έκδοση από ό,τι βλέπω..
chriskin wrote:διαβαζοντας και αλλα αρθρα του ιδιου κατεληξα σε δυο αποψεις
1)τσαμπα εχασα το χρονο μου
2)ο τυπος εχει μια ταση προς την υπερβολη και το ψεμα - ο,τι αληθειες πιθανως να λεει στα κειμενα του τις γελιοποιει με δεκα φορες περισσοτερες υπερβολες
Συμπέρασμα: Επειδή κάτι είναι γραμμένο σε γνωστή εφημερίδα δε σημαίνει ότι είναι αξιόλογο/αληθές/έγκυρο.
Τα έχουμε ξαναδεί.
MpoMp @ Discord
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”