Το σενάριο αυτό , το…έχουμε ως infoblog από το φθινόπωρο του 2010 και αποφασίζουμε σήμερα να το …δημοσιεύσουμε…
Και ίσως αυτό το σενάριο , αυτή τη πληροφορία να την έχετε ακούσει και κάποιοι από εσάς…
Άν λοιπόν την έχετε ακούσει , είμαστε σίγουροι πως θα πηγαίνετε συχνά στο Άγιο Όρος . Και πως θα μιλήσατε με …κάποιους εκεί …όπως μιλήσαμε κι εμείς…
Όσοι πηγαίνετε στο Άγιο Όρος καταλαβαίνετε…
Όσοι δε πηγαίνετε θα σας πούμε μόνο κάτι….
Είσαι στην Ουρανούπολη , πίνεις το καφέ σου , περιμένοντας να περάσει τα καραβάκι να σε πάει απέναντι….
ξαφνικά βλέπεις ένα ελικόπτερο……και μετά από 20 λεπτά μαθαίνεις πως ήταν ο Ρώσος υπουργός Εθνικής Άμυνας….
Τέτοια παραδείγματα χιλιάδες…
Οι Έλληνες πολιτικοί γιατί άραγε πηγαίνανε και πάνε ακόμη στο Άγιο Όρος ;
Για λόγους αναψυχής , για να μιλήσουν με το πνευματικό τους , για θέματα – πληροφορίες ή για τα σκάνδαλα;
Η σωστή απάντηση είναι και για πληροφορίες….
Όσα ξέρει το Άγιο Όρος δε τα ξέρει ούτε η CIA και η NASA…
Άς ελπίσουμε αυτή η πληροφορία , αυτή η συζήτηση που είχαμε , αυτή η φήμη αν θέλετε , ν΄ αποτραπεί…
Εάν το Μάρτιο του 2011 , γίνει στην Ελλάδα κάτι… πιο συγκεκριμένα εάν ξεκινήσει αυτό το κάτι από την Αθήνα……αυτό θα σημάνει το πρώτο σημάδι…
Αυτό το κάτι θα είναι …εξέγερση ….και όχι Ελλήνων ….εμείς κοιμόμαστε σα τα πρόβατα….και είναι λογικό αφού ως Έλληνες έχουμε γονατίσει οικονομικά….που να βρείς κουράγιο να ξεσηκωθείς όταν αγωνιάς για το μεροκάμματο…
Εάν το Μάρτιο του 2011 σημειωθούν σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα , στην Ελλάδα από μουσουλμάνους …
βαράει ο κόκκινος συναγερμός……και για το επόμενο…τον Ιούνιο…
Για να δούμε , τα media τις επόμενες βδομάδες θα πούνε ότι η αστυνομία έχει προμηθευτεί με ειδικές στολές , πως υπάρχει ήδη κινητικότητα στρατού κάπου….;
Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι φυσικά επίσημη ανακοίνωση του Αγίου Όρους .
Είναι πληροφορίες που μας έδωσαν .Μάλλον εικασίες για να μη σας τρομάξουμε …
Από πνευματικούς που ζούνε εκεί…. και όχι μόνο.
Ελπίζουμε να μη συμβεί τίποτα απ΄ αυτά.
Το άρθρο αυτό δεν έχει να κάνει με τη φήμη του Γέροντα Παίσιου…
για να δουμε...ελπιζω μονο να μην αληθευουν οι φημες,γιατι αλλιως την βαψαμε...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE... http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Δεν πειραζει ρε παιδες...εδω μας κανει επιθεση ολη η γερμανια και η μιση ευρωπη (ναι ναι τους "φιλους" μας τους γαλλους λεω) ,η τουρκοι θα κ$λωσουν?
Τουλαχιστον θα χουμε τουρκικες σειρες να βλεπουμε να ξεχναμε το δραμα μας...
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Stayrakas wrote:Δεν πειραζει ρε παιδες...εδω μας κανει επιθεση ολη η γερμανια και η μιση ευρωπη (ναι ναι τους "φιλους" μας τους γαλλους λεω) ,η τουρκοι θα κ$λωσουν?
Τουλαχιστον θα χουμε τουρκικες σειρες να βλεπουμε να ξεχναμε το δραμα μας...
βασικα,απο ολες τις αποψεις την εχουμε πατησει γενικα...αντι ομως να βελτιωνονται εστω λιγο τα πραγματα και να εχουμε μια καποια ελπιδα η προοπτικη για ενα καλυτερο μελλον,οσα παει και χειροτερεουν...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE... http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Εχουμε κανα μεσο με κανα τουρκο προθυπουργο ή υπουργο εξωτερικων ? Να το αναβαλουμε ρε παιδι μου μεχρι το 2013 (αν δεν εχει καταστραφει ο κοσμος ) που παιρνω πτυχιο..
Ενα μεταπτυχιακο εξω το σχεδιαζα, ενας λογος παραπανω..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
μπααα,τιποτα...οποτε κανεις το σταυρο σου και περιμενεις...
Αληθινό γεγονός:
Διάβασα για πανελλήνιες στο Πλανητάριο και γυρνούσα με το λεοφορείο. Μπρστά μου ήταν ένας γέρος και μου έκανε τον εξής διάλογο.
- φοιτητής είσαι;
- όχι, θα δώσω πανελλήνιες
- πού θα δηλώσεις;
- Ναυπηγός (μου είχαν κάνει πλήση εγκεφάλου για πολυτεχνείο)
- αν είσαι καλός, δήλωσε πρώτα ΣΜΑ.
- τι είναι ΣΜΑ;
- σχολή μηχανικών αεροσκαφών
(και τώρα πέφτει η προφητεία!) θα με θυμηθείς... εσύ στο στρατό θα πιάσεις όπλο και θα βαράς Τούρκους!
και με ένα βλέμα σαν να το έβλεπε, μου κάνει: μπανγκ μπανγκ μπανγκ!!!
α ρε γέρο... άραγε ζει να δει τα τεκτενόμενα;;;;
"Ζητείτε πρώτον την βασιλεία των ουρανών, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν..."
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis wrote:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι οτι αφου ο Παισιος εχει πεθανει πως τον βλεπουν?
Όπως και ο Νοστράδαμος, πρόλαβε να αφήσει έργο προς συζήτηση.
Α στα βιβλια του υποτιθεται γραφονται αυτα?Και τι, τα διαβαζουν λιγα λιγα?
Εγω οπως παρουσιαζονται(ειδα τον Πατηρ Παισιο, ο Πατηρ εκμυστηρευτηκε σε μοναχους κλπ), το εκλαμβανα ως μια μορφη Αναστασης οπου και εκανε βολτες περιοδικα στο Αγιο Ορος.
ultimate_aektzis wrote:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι οτι αφου ο Παισιος εχει πεθανει πως τον βλεπουν?
Όπως και ο Νοστράδαμος, πρόλαβε να αφήσει έργο προς συζήτηση.
Α στα βιβλια του υποτιθεται γραφονται αυτα?Και τι, τα διαβαζουν λιγα λιγα?
Εγω οπως παρουσιαζονται(ειδα τον Πατηρ Παισιο, ο Πατηρ εκμυστηρευτηκε σε μοναχους κλπ), το εκλαμβανα ως μια μορφη Αναστασης οπου και εκανε βολτες περιοδικα στο Αγιο Ορος.
λογικα αυτο εννοουν οτι γινεται - οι ιερεις και οι μοναχοι εχουν και spirit mode μεχρι να εκπληρωσουν το σκοπο τους
πολυ divinity παιζουν στο αγιο ορος νομιζω (εχει και το καταλληλο ονομα)
Last edited by chriskin on Thu Jan 20, 2011 11:26 pm, edited 1 time in total.
ultimate_aektzis wrote:Εγω οπως παρουσιαζονται(ειδα τον Πατηρ Παισιο, ο Πατηρ εκμυστηρευτηκε σε μοναχους κλπ), το εκλαμβανα ως μια μορφη Αναστασης οπου και εκανε βολτες περιοδικα στο Αγιο Ορος.
Η απάντηση σε αυτό είναι πως γενικά είμαστε λαός της παπάτζας και αγαπημένο μας σπορ είναι το μασάλι.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself