Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
User avatar
dexter
Venus Former Team Member
Posts: 2496
Joined: Wed Jan 09, 2008 11:50 pm
Academic status: N>4
Gender:
Location: springfield
Contact:

Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by dexter » Sat Feb 05, 2011 12:21 am

Πρωθυπουργέ Γεώργιε Α. Παπανδρέου,

.

Είμαστε οι Anonymous. Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, οι λαοί δύο χωρών της Μεσογείου ξεσηκώθηκαν ενάντια στα τυραννικά καθεστώτα που τις κυβερνούσαν. Ξεσηκώθηκαν ενάντια σε δυνάστες στυγνούς, αδίστακτους, που εξουσίαζαν τους λαούς τους με στέρηση των βασικότερων ελευθεριών που περιγράφονται στην Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – ρητορική ερώτηση: σας θυμίζει άραγε τίποτα ή μήπως εσείς και οι κοντυλοφόροι που σας υποστηρίζουν τη θεωρείτε κενό γράμμα και περιττή; – , με βασανιστήρια, προβοκάτορες, μυστικούς μπάτσους, χαφιέδες, φακέλωμα και δολοφονίες αντιφρονούντων, δίκες που προσβάλλουν κάθε έννοια δικονομίας, βάναυση καταστολή διαδηλώσεων κ.ο.κ. Σας θυμίζουν άραγε κάτι οι πρακτικές αυτών των “ηγετών”; Θα έπρεπε. Αν δεν σας θυμίζουν κάποιον, σας συνιστούμε να κοιταχτείτε στον καθρέπτη. Τις πρακτικές που εφαρμόζετε κι εσείς ενάντια στον ελληνικό λαό εφήρμοσαν κι αυτοί. Κι οι λαοί τελικά ξεσηκώθηκαν. Ο ένας από αυτούς τους “ηγέτες” ήδη έπεσε. Ο άλλος πασχίζει, με μισθοφόρους, τραμπούκους και παρακρατικούς δολοφόνους να κρατηθεί για λίγες ακόμα μέρες στην εξουσία.

Έχουν όμως κι ένα ακόμα κοινό μ’εσάς αυτοί οι “ηγέτες”: είναι μέλη της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς που ανερυθρίαστα λέει πως προωθεί “προοδευτικές πολιτικές για ένα δικαιότερο κόσμο” (sic). Ο Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλί, έκπτωτος τύραννος της Τυνησίας, διαγράφηκε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή μόνον όταν ξεσηκώθηκε εναντίον του ο λαός και τον έστειλε από εκεί που ήρθε. Τόσα χρόνια, η (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνής δεν ήξερε. Δεν άκουγε. Κάνατε όλοι σας – και εσείς προσωπικά κύριε Παπανδρέου – τα στραβά μάτια. Ξέρατε όμως τι κουμάσι ήταν ο Μπεν Αλί. Το καθεστώς του Μπεν Αλί ήταν ένα φίμωτρο για κάθε ευσυνείδητο δημοσιογράφο (143η θέση μεταξύ 173 κρατών σε ό,τι αφορά την ελευθερία του Τύπου – κι εσείς προς τα εκεί πάτε με περισσή μεθοδικότητα). Ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια.

Όπως ακριβώς κάνατε – και συνεχίζετε να κάνετε – τα στραβά μάτια και για τον άλλο “εντιμότατο” κύριο, τον Χόσνι Μουμπάρακ. Βλέπετε τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί τώρα απέναντι στο τσουνάμι της λαϊκής οργής. Εσείς βέβαια δε φτάσατε ακόμα στο σημείο να δώσετε εντολή (όπως πολύ θα ήθελαν οι “σοβαροί σας συνομιλητές” και συγκυβερνώντες Γεώργιος Καρατζαφέρης και Άδωνης Γεωργιάδης) στα ΜΑΤ και στους μπάτσους να ανοίξουν πυρ και να εκτελέσουν διαδηλωτές – και μόνο το ότι ο ελληνικός λαός ξέρει ότι οι μπάτσοι σας είναι ένα τσούρμο ψυχάκηδες που δε διστάζουν στα καλά καθούμενα να δολοφονήσουν ένα 15χρονο παιδί είναι αρκετά ικανό φόβητρο προς το παρόν. Και δεν έχετε φτάσει ακόμα στο σημείο να κατεβάσετε τους διαδικτυακούς και τηλεπικοινωνιακούς διακόπτες. Άλλωστε, ξέρετε ότι η Vodafone θα σας βοηθήσει με “νόμιμες” συνακροάσεις σε βάρος χιλιάδων πολιτών. Κι αν τα βρείτε πολύ σκούρα, ε, δεν αμφιβάλλουμε ότι κι εσείς θα ακολουθήσετε τα χνάρια του Μουμπάρακ. Άλλωστε, φροντίσατε μέσω του Υπουργού Εξωτερικών να δώσετε το στίγμα σας: παριστάνετε τους φίλους της Δημοκρατίας, της νομιμότητας και της ειρήνης, αλλά τρέμετε στην ιδέα να πέσει και αυτός ο δικτάτορας.

Το ωραίο είναι ότι και αυτός ο παράφρονας τύραννος είναι μέλος του οργανισμού στον οποίο είστε πρόεδρος. Τόσα χρόνια κύριε Παπανδρέου, δε βλέπατε εσείς και οι υπόλοιποι στην (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή τι είναι ο Μουμπάρακ; Τώρα το ανακαλύψατε και πέσατε από τα σύννεφα; Ήταν άραγε τόσο μεγάλη έκπληξη για εσάς κύριε Παπανδρέου; Το γελοίον δε του πράγματος είναι ότι ακόμα αμφιταλαντεύεστε και διστάζετε να τον διαγράψετε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή, παρ’όλο που βλέπετε τη φασιστική του νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο. Δε σας ψέγουμε όμως για το δισταγμό σας να διαγράψετε και αυτό το κάθαρμα. Σας ψέγουμε, εσάς προσωπικά και όλη σας την ομήγυρη, για το ότι ποτέ δε μιλήσατε και ποτέ δεν αποβάλατε αυτά τα δυο υποκείμενα.

Και δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αυτοί οι δυο δικτάτορες: έχουμε και τον υπερεθνικιστή Εχούντ Μπάρακ (αρχικά τον μπερδέψαμε με τον Βενιαμίν Νετανιάχου – και οι δυο όμως πλειοδοτούν σε πολεμοκαπηλεία), ο οποίος έχει κάθε βράδυ απανωτές ονειρώξεις με τη φαντασίωση ότι σφάζει όλους τους Παλαιστινίους και όλους τους επικριτές του ισραηλινού εθνικισμού· έναν φανατισμένο ρατσιστή πολεμοκάπηλο, πιστό στα “διδάγματα” του ψυχανώμαλου φασίστα Ραββίνου Μάρτιν Ντέιβιντ “Ραβ Μέιρ” Καχάνε (Rabbi Martin David “Rav Meir” Kahane). Δεν ξέρετε τι ήταν ο Καχάνε; Φανταστείτε να συνδυάζατε το νεοναζί τρομοκράτη Νικόλαο Μιχαλολιάκο (με τον οποίο χαριεντίζεται ο υποστηριζόμενος από εσάς νυν δήμαρχος Αθηναίων – να τον χαίρεστε) και τον παλαιάς κοπής παρακρατικό νεοναζί Κωνσταντίνο Α. Πλεύρη – αλλά σε εβραϊκή εκδοχή. Τέτοια μυαλά κουβαλάει ο Μπάρακ κι εσείς συνεχίζετε να τον έχετε ως αξιότιμο μέλος και συνομιλητή στον οργανισμό του οποίου προεδρεύετε.

Είναι λοιπόν να απορείτε, κ. Παπανδρέου, που παραλλάξαμε έτσι το όνομα του πολιτικού φορέα στον οποίο ανήκει το κόμμα σας; Όταν ανέχεστε και υποστηρίζετε φασίστες και στυγνούς δικτάτορες, όταν κάνετε τα στραβά μάτια σε κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όταν ΕΣΕΙΣ ο ίδιος – ναι κ. Παπανδρέου, για τη δική σας κυβέρνηση μιλάμε τώρα – παραβιάζετε κάθε έννοια ανθρώπινου δικαιώματος με τη βίαιη καταστολή κάθε αντίθετης φωνής, με τη χυδαία κατασυκοφάντηση κάθε αντίθετης άποψης, με την προπαγάνδιση του φασισμού, της ξενοφοβίας και του σκληρού ρατσισμού του Λά.Ο.Σ., με την άτυπη συνύπαρξή σας στην κυβέρνηση με τον κρυφοναζιστικό εσμό του προαναφερθέντος κόμματος, είναι να απορείτε που λέμε ότι ο πολιτικός φορέας στον οποίο ανήκει το κόμμα σας είναι εθνικοσοσιαλιστικός;

Σας ξεκαθαρίζουμε μια για πάντα και σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες βιαιοπραγίες εκ μέρους μπάτσων ή παρακρατικών (και ειδικά μελών της “Χρυσής Αυγής”) εις βάρος οποιουδήποτε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη ρατσιστική ρητορική στα κανάλια και στις εφημερίδες. Μαζέψτε τους ΜΑΤατζήδες. Μαζέψτε τους μπάτσους. Μαζέψτε τους υπουργούς και τους βουλευτές σας. Μαζέψτε τους συγκυβερνώντες σας – δηλαδή τους κρυφοναζί (ενίοτε και φανεροναζί) του Λά.Ο.Σ. Μαζέψτε τους κρατικοδίαιτους-χαραμοφάηδες πολυθεσίτες “δημοσιογράφους” που έχετε για φερέφωνα. Αρκετά προκλητική είναι η ατιμωρησία που ο νυν Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος θέσπισε για τη συντεχνία σας, τη συντεχνία των πολιτικών. Μην προκαλείτε άλλο, γιατί η Αίγυπτος είναι κοντά. Πιο κοντά απ’ό,τι νομίζετε. Κι αν εσείς ο “σοσιαλιστής” προτιμήσατε να μην πάρετε θέση ανάμεσα στο λαό της Αιγύπτου και στο δικτάτορα που έχετε για μέλος στην (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή, εμείς οι Anonymous έχουμε ήδη κάνει τις επιλογές μας κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Εμείς είμαστε με τους πολίτες. Εσείς αποδείξατε ότι το λαό τον θεωρείτε εχθρό. Και μεταξύ εχθρών μπορεί να υπάρξει μονάχα πόλεμος.

Να προσέχετε μόνο τι ζητάτε, γιατί μπορεί αυτό ακριβώς να σας προσφερθεί. Κι αν εσείς κύριε Παπανδρέου έχετε στη διάθεσή σας “άνδρες” με χημικά όπλα των οποίων η χρήση κατά στρατιωτικού προσωπικού ή αμάχων αποτελεί έγκλημα πολέμου και με πυροβόλα όπλα και σφαίρες (μιλάμε για τους ΜΑΤατζήδες με τα δακρυγόνα τους και τους πιστολάδες μπάτσους σας), εμείς έχουμε κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο: την ικανότητα να ενημερώσουμε όλη την υφήλιο για το ποιόν σας. Θα μάθει όλος ο κόσμος πόσο ίδιος είστε με τον Μουμπάρακ και τον Μπεν Αλί και τον Νετανιάχου. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχατε και για όλες τις παρανομίες στις οποίες συναινέσατε με την ψήφο σας στη βουλή. Αφού επιλέξατε λοιπόν κ. Παπανδρέου το μονοπάτι του πολέμου ενάντια στο λαό σας, θα σας πολεμήσουμε και εμείς. Όπως πολεμήσαμε και τον Μπεν Αλί. Όπως πολεμάμε το φίλο σας το Μουμπάρακ. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχετε κι εσείς από εμάς. Και την ίδια τύχη με αυτούς τους τυράννους θα έχετε κι εσείς και όλοι οι αυλικοί σας.

Σημαντική ενημέρωση: Πληροφορηθήκαμε ότι χθες, 2 Φεβρουαρίου 2011, αποφασίσατε τελικά να διώξετε από την (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή τον “κύριο” Μουμπάρακ και το φασιστικό του κόμμα. Λυπούμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν πρόκειται να αναιρέσουμε ούτε λέξη από όσα έχουμε γράψει για εσάς και τον οργανισμό σας, γιατί γνωρίζατε τι άτομο είναι, γνωρίζατε εδώ και χρόνια πώς μεταχειρίζεται το λαό του. Χρειάστηκε να ξεσηκωθεί ο Αιγυπτιακός λαός για να αναθεωρήσετε τη στάση σας που υποδεχόσασταν τον τύραννο με ανοιχτές αγκάλες. Με άλλα λόγια, δράσατε πολύ αργά και η δράση σας είναι ανεπαρκής.

.

Είμαστε Λεγεών.

Δεν συγχωρούμε.

Δεν ξεχνάμε.
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress. ... %BF%CF%85/

και η πρώτη επιστολή..
http://legiongraeca.wordpress.com/2011/ ... -minister/
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
User avatar
Esteban
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 443
Joined: Thu Feb 05, 2009 1:03 pm
Academic status: N>4
Gender:
Location: 130-148 bpm

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by Esteban » Sat Feb 05, 2011 2:28 am

Image
User avatar
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 337
Joined: Mon Oct 15, 2007 8:09 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by aguero88 » Sat Feb 05, 2011 3:33 am

Αν δεν σας θυμίζουν κάποιον, σας συνιστούμε να κοιταχτείτε στον καθρέπτη
Εγώ τους συνιστώ, πριν κοιταχτούν στον δικό τους καθρέπτη, να ανοίξουν κανένα βιβλίο.(σε πρώτη φάση ιστορίας αλλά και από την κυρία Κλοκλό να ξεκινήσουν κάτι είναι και αυτό).

90s Ήταν του συρμού να είναι κάποιος hacker
00s Το να είναι κανένας hacker είναι πιο αμφίσημο από ποτέ.
10s Ορισμένοι νομίζουν ότι είναι hackers...

Τα 2 πρώτα είναι από τις διαφάνιες του κ.Γκρίτζαλη "Ασφάλεια και Hacking στον Κυβερνοχώρο , ο μορφότυπος του hacker" το τρίτο είναι δικό μου.

Στην Αίγυπτο κάνουν επανάσταση με τα πρόσωπά τους, χωρίς ψευδώνυμα και κουκούλες....http://totallycoolpix.com/2011/01/the-egypt-protests/

Υ.Γ1 Αν έχουν balls ας γίνουν eponymous...
Υ.Γ2 Πόσο κάνει 2 πορτοκάλια + 3 αβγα ; Απ:5 κυρία!!!!! Λάθος Γιαννακη, ποτέ δεν συγκρίνουμε και δεν προσθέτουμε ανόμοια πράγματα. Μαθηματικά 1ης Δημοτικού.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
User avatar
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1252
Joined: Mon Aug 21, 2006 4:28 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Brachamee City

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by nachos » Sat Feb 05, 2011 11:40 am

aguero +1
Είμαστε Λεγεών.

Δεν συγχωρούμε.

Δεν ξεχνάμε
Έχω την αίσθηση πως και η χρυσή αυγή κάπως έτσι υπογράφει τα "μανιφέστα" της.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
User avatar
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 6373
Joined: Tue Nov 13, 2007 10:11 pm
Gender:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by ultimate_aektzis » Sat Feb 05, 2011 11:52 am

Τους anonymous περιμενουμε να μαθουμε οτι εχουν κανει βρωμιες.Ετσι και αλλιως πλεον μεταξυ τους ψηφιζονται(με 50%++ αποχη) και αμφιβαλλω οτι αυτοι θα αλλαξουν ψηφο λογω μερικων αποκαλυψεων.Οταν ακους ανθρωπους στα ΜΜΜ να λενε οτι θα πεινασουμε αν φυγει το ΠΑΣΟΚ τα σχολια περιττευουν.
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by zweistein » Sat Feb 05, 2011 6:51 pm

επειδή βαριέμαι ασύστολα να το διαβάσω, :-p μπορεί κάποιος που το διάβασε να μου πει από ποίους και καλά είναι και τι θέλει να πει?
Image
User avatar
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1747
Joined: Thu Nov 30, 2006 1:07 am
Academic status: N>4
Gender:
Location: *void

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by ~~Wind~~ » Sun Feb 06, 2011 6:06 pm

aguero88 wrote:blahblah[..]
Στην Αίγυπτο κάνουν επανάσταση με τα πρόσωπά τους, χωρίς ψευδώνυμα και κουκούλες....http://totallycoolpix.com/2011/01/the-egypt-protests/

Υ.Γ1 Αν έχουν balls ας γίνουν eponymous...
Υ.Γ2 Πόσο κάνει 2 πορτοκάλια + 3 αβγα ; Απ:5 κυρία!!!!! Λάθος Γιαννακη, ποτέ δεν συγκρίνουμε και δεν προσθέτουμε ανόμοια πράγματα. Μαθηματικά 1ης Δημοτικού.
lol, hacker != anonymous

5 isnt wrong. ποτέ δεν είπε *τί* πέντε.
Αν η απάντηση είναι 5 *πράγματα* stfu teacher γιατί είναι ολόσωστη απάντηση.

Αν είσαι κατά της ανωνυμίας δεν έχεις ιδέα τί δικαιώματα έχεις και τί δικαιώματα σου δίνουν και παίρνουν γιατί έτσι τους αρέσει. Σαν τους Εβραίους που τους βάλανε να φοράνε το Αστέρι του Δαβίδ και αυτοί αντί να πουν τίποτα το πήραν σαν καλό "αφού αυτή είναι η θρησκεία μας είμαστε περήφανοι να το φοράμε". Περίμενε λοιπόν να σε πάνε στο φούρνο πριν σκεφτείς λίγο παραπάνω και πεις κάτι. you know what? too fakin late!
Διάβασε λοιπόν κ εσύ τίποτα πριν αρχίσεις να λες ότι σου κατέβει, χωρίς να καταλαβαίνεις πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Κατά τα άλλα το ποστ αυτό είναι unrelated με το αρχικό.
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
User avatar
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 991
Joined: Tue Nov 06, 2007 11:11 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by Master_ex » Sun Feb 06, 2011 6:27 pm

aguero88 wrote:90s Ήταν του συρμού να είναι κάποιος hacker
00s Το να είναι κανένας hacker είναι πιο αμφίσημο από ποτέ.
10s Ορισμένοι νομίζουν ότι είναι hackers...
Γνώμη μου είναι πώς το anonymous group σαφώς περιέχει "hackers" αλλά περιέχει και απλούς χρήστες που με τη βοήθεια των πρώτων δείχνουν τη δυσαρεσκειά τους - πάντα ανώνυμα.
π.χ.
LOIC ("Low Orbit Ion Cannon") is an application developed by 4Chan-affiliated hackers designed to—when used en masse by thousands of anonymous users—launch Distributed Denial of Service (DDoS) attacks on websites. Like Visa.com and Mastercard.com, for instance.
link
aguero88 wrote:Στην Αίγυπτο κάνουν επανάσταση με τα πρόσωπά τους, χωρίς ψευδώνυμα και κουκούλες....http://totallycoolpix.com/2011/01/the-egypt-protests/
Και γενικά πολλοί εκφράζουν τη δυσαρεσκειά τους επώνυμα και μερικοί τη πατάνε.. π.χ.
aguero88 wrote:Υ.Γ1 Αν έχουν balls ας γίνουν eponymous...
Η δύναμη αυτών είναι η ανωνυμία τους. Οι κυβερνήσεις έχουν άλλη δύναμη.

Γενικά εγώ είμαι υπέρ της ανωνυμίας στο διαδίκτυο και είμαι της άποψης πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαβάσει και να κρίνει μόνος του αν κάτι ισχύει ή είναι συκοφαντία ή οτιδήποτε και να επιλέξει πόσο επιφυλακτικός θα είναι, άσχετα από το ποια πηγή προέρχεται.

imho η ανωνυμία θα έπρεπε να είναι παντού συνταγματικό δικαίωμα (link) στο ιντερνετ και οπουδήποτε αλλού.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
User avatar
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 337
Joined: Mon Oct 15, 2007 8:09 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by aguero88 » Thu Feb 10, 2011 8:41 pm

~~Wind~~ wrote:
aguero88 wrote:blahblah[..]
Στην Αίγυπτο κάνουν επανάσταση με τα πρόσωπά τους, χωρίς ψευδώνυμα και κουκούλες....http://totallycoolpix.com/2011/01/the-egypt-protests/

Υ.Γ1 Αν έχουν balls ας γίνουν eponymous...
Υ.Γ2 Πόσο κάνει 2 πορτοκάλια + 3 αβγα ; Απ:5 κυρία!!!!! Λάθος Γιαννακη, ποτέ δεν συγκρίνουμε και δεν προσθέτουμε ανόμοια πράγματα. Μαθηματικά 1ης Δημοτικού.
lol, hacker != anonymous

5 isnt wrong. ποτέ δεν είπε *τί* πέντε.
Αν η απάντηση είναι 5 *πράγματα* stfu teacher γιατί είναι ολόσωστη απάντηση.

Αν είσαι κατά της ανωνυμίας δεν έχεις ιδέα τί δικαιώματα έχεις και τί δικαιώματα σου δίνουν και παίρνουν γιατί έτσι τους αρέσει. Σαν τους Εβραίους που τους βάλανε να φοράνε το Αστέρι του Δαβίδ και αυτοί αντί να πουν τίποτα το πήραν σαν καλό "αφού αυτή είναι η θρησκεία μας είμαστε περήφανοι να το φοράμε". Περίμενε λοιπόν να σε πάνε στο φούρνο πριν σκεφτείς λίγο παραπάνω και πεις κάτι. you know what? too fakin late!
Διάβασε λοιπόν κ εσύ τίποτα πριν αρχίσεις να λες ότι σου κατέβει, χωρίς να καταλαβαίνεις πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Κατά τα άλλα το ποστ αυτό είναι unrelated με το αρχικό.
Άλλο πράγμα η ανωνυμία στο διαδίκτυο και άλλο η μ....κια στο διαδίκτυο. Δηλαδή γιατί δεν εξετάζεις το περιεχόμενο; Βρήκαμε τώρα σε ότι λέει ο άλλος να λέμε lol , troll, goal, και άλλα ωραία. Και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι 1ον το επιχείρημα σου και 2ον δεν είδα πουθενά την άποψη σου. Έγω έκρινα το περιεχόμενο που κατά την γνώμη μου είναι ένα σκουπίδι και ότι παρουσιάζεται υπό τον μανδύα της ανωνυμίας...

@Master-ex ξέρω ότι οι anonymous έχουν κάνει πράγματα θετικά σχετικά με την στήριξη του wikileaks και την προάσπιση της ελευθερίας.
Όμως υπάρχει ένα ερώτημα. Μπορεί ο καθένας να κάνει και να λέει ότι θέλει υπό καθεστώς ανωνυμίας και όχι μόνο αυτό, αλλά να εντάσσει τον εαυτό του σε ένα παγκόσμιο κίνημα έτσι ώστε να αποφύγει την κριτική ή τις συνέπειες των συκοφαντιών του και των ανακριβειών του;
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
εντάξει θεωρώ ότι έχουμε κατά πολύ μεγαλύτερο επίπεδο ελευθερίας από χώρες όπως η Σιγκαμπούρη, η Σαουηδική Αραβία, το Βιετναμ και η Κίνα(αναφέρομαι στην αναζήτηση governmnet arrest blogger
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
User avatar
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 991
Joined: Tue Nov 06, 2007 11:11 pm
Academic status: N>4
Gender:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by Master_ex » Thu Feb 10, 2011 10:08 pm

aguero88 wrote:Μπορεί ο καθένας να κάνει και να λέει ότι θέλει υπό καθεστώς ανωνυμίας
Ναι γιατί όπως είπα πρέπει ο καθένας μας να σκέφτεται τι διαβάζει και όχι μόνο ποιός το λέει. Από εκεί και πέρα πρέπει να ψαχτούμε μόνοι μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Προφανώς θα υπάρξουν και φορές που θα βγει κάποιος να πει βλακείες και συκοφαντίες και ίσως να γίνει ντόρος αλλά θα περάσει με το καιρό. Εξάλλου καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται...
aguero88 wrote:αλλά να εντάσσει τον εαυτό του σε ένα παγκόσμιο κίνημα έτσι ώστε να αποφύγει την κριτική ή τις συνέπειες των συκοφαντιών του και των ανακριβειών του;
Εδώ συμφωνώ αλλά και πάλι δεν είναι τίποτα άλλο από κούφια λόγια και πιθανότατα να αποδοκιμαστεί από το ίδιο το κίνημα η ενέργεια αυτή.

Τα παραπάνω σχετικά περί ανωνυμίας.

Τώρα επί του θέματος επειδή δε το σχολίασα εμένα με πείραξε ότι το κόμμα του Μουμπάρακ ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (πράγμα που δεν ήξερα και έμαθα διαβάζοντας το παρόν τόπικ) και δεν τον είχαν διαγράψει από καιρό...

Επίσης με μία γρήγορη αναζήτηση το συγκεκριμένο πράγμα φαίνεται να ισχύει .
Παρόλα αυτά θα ρίξω και μία ματιά με τη πρώτη ευκαιρία και εδώ για να δώ την αποψή τους: http://www.socialistinternational.org/
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
thefreak
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 720
Joined: Wed Oct 08, 2008 8:40 pm

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by thefreak » Fri Feb 11, 2011 8:59 am

No member of Anonymous is important, there's no leaders.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Aaron Barr, CEO of security company HBGary Federal, spent the month of January trying to uncover the real identifies of the hacker collective Anonymous—only to end with his company website knocked offline, his e-mails stolen, 1TB of backups deleted, and his personal iPad wiped when Anonymous found out. Our lengthy investigation of that story generated such interest that we wanted to flesh out one compelling facet of the story in even more detail. In a sea of technical jargon, social media analysis, and digital detective work, it stands out as a truly human moment, when Barr revealed himself to Anonymous and dialogued directly with senior leaders and "members" of the group. The encounter began on February 5. Barr had managed to get his work written up in a Financial Times story the day before, and now strange traffic was pouring in to HBGary Federal. With his research done and his story in print, Barr needed only to work up some conference slides and prepare for a meeting with the FBI, which had been tracking Anonymous for some time. So Barr ditched the covert identities he had been using to watch the group, and on February 5 he approached a person on Facebook whom he believed was the powerful CommanderX. Barr's apparent motives were multiple: to mitigate any revenge upon his company, but also to meet as equals with his hacker subjects. No harm, no foul, right? Anonymous didn't agree. (Quotes in this article are provided verbatim, typos and all.) Barr: CommanderX. This is my research… I am not going to release names I am merely doing security research to prove the vulnerability of social media so please tell [redacted] and [redacted] or whoever else is hitting our site to stop. CommanderX: Uhhh…. not my doing! Just as a thought… wouldn't that be valuable data to your research? Barr: I am done with my research…doing my slides…I am not out to gut u guys. My focus is on social media vulnerabilities only. So please tell the folks there that I am not out to get you guys… I knew you guys were a risky target but nothing risked nothing gained. People can show their bravado thats fine I can deal with that. Just want the 'leadership' to know what my intent is…that will filter as it needs to I am sure. CommanderX: 'Leadership' lmao [laughing my ass off] it has grown beyond my control, just as I intended. Barr: … I will talk about aliases. I won't talk about names. But please don't play me a chump any more than you have to to protect anons cred. I know more than IRC aliases…. u have a lot of firepower and know how in some dark corners…hell some of them may even know Greg Hoglund the CEO of our other company. So if it is some of your guys just want to make sure they don't get too aggressive. CommanderX: Which website? Barr: hbgaryfederal.com CommanderX … I warn you that your vulnerabilities are far more material. One look at your website locates all of your facilities. You might want to do something about that. Just being friendly. I hope you are being paid well. "Come at us, bro" Barr then entered an Anonymous IRC chat room, where his "CogAnon" profile had already been exposed. When he showed up, this is what greeted him. (Anonymous handles have been altered in this non-public section of chat.) [23:47] <CogAnon> guys I'll tell you...it was only research...it has now become a criminal matter... [23:48] <CogAnon> our website was hacked...twitter account... email.... ok...guys if thats the way u want to play it. [23:48] <ANON2> CogAnon: come at us bro [23:48] <CogAnon> I won't... [23:48] <ANON1> CogAnon: Hello. [23:48] <ANON2> CogAnon: nice screencap earlier by the way, did Ted and [HBGary CEO] Penny enjoy it, faggot? [23:49] <CogAnon> not sure why u had to make it personal...I had 2 other usecases... [23:49] <CogAnon> but ok... I figured this might happen...I am not upset... it just takes a differnt path... [23:51] <CogAnon> ok see you guys later...not even close to end of career... :) need to finish my talk. [23:52] <ANON2> maybe CogAnon will enjoy what's uploading right now [00:18] * CogAnon is now known as AaronBarr The material "uploading right now" was apparently Barr's private e-mails; Anonymous had infiltrated his company e-mail server, where Barr was the admin, and had taken more than 40,000 messages from three top execs. They were then uploaded to The Pirate Bay. "What's coming next is the delicious cake" The next day, February 6, the attacks turned serious, and Barr realized the extent of what Anonymous had done to him and to his company, which was currently in negotiations to sell itself to a pair of interested buyers. This was no longer a game; it looked more like war. The sheer freewheeling raucousness of what follows illustrates as well as anything the nature of Anonymous, and it's worth quoting at length. (A few unimportant bits have been stripped for clarity, denoted by an ellipsis.) Note that several members of the channel have already seen Barr's e-mails. (Read the full public log.) [23:53:49] q> Ohai CogAnon [23:53:56] <tflow> Hello, Mr. Barr. [23:54:12] <Topiary> Mr. Barr and his infiltration of Anonymous; "Now they're threatening us directly", amirite? [23:54:16] <tflow> I apologize for what's about to happen to you and your company. [23:54:20] <q> Enjoying the Superbowl, I hope? [23:54:25] <CogAnon> high one sec. please [23:54:25] <tflow> I really do, Mr. Barr. [23:54:36] <tflow> You have no idea what's coming next. [23:54:36] <Topiary> tflow: How are things going with that, anyway? [23:55:24] <Topiary> CogAnon is clearly super 1337 with his PM psyops skills in the Washington area [23:55:29] <CogAnon> ok...sure I figured something like this might happen. [23:55:42] <Topiary> CogAnon: nah, you won't like what's coming next [23:55:51] <tflow> CogAnon: Can you guess what's coming next? [23:56:00] <Topiary> Ooh, a fun game - guess! [23:56:02] <CogAnon> dude...you just don't get it. it was research on social media vulnerabilities...I was never going to release the names... [23:56:11] <Sabu> LIAR [23:56:14] <CogAnon> as I told CommanderX last night. [23:56:16] <BarrettBrown> CogAnon: You went to press [23:56:22] <Topiary> CogAnon: yeah we read the facebook conversation, and every other conversation [23:56:23] <BarrettBrown> With info that was largely false [23:56:24] <q> CogAnon: only that your research like totally failed and all your info was bullshit [23:56:25] c0s> CogAnon: that article was a hit peice. [23:56:27] <CogAnon> ok whatever...whoever has done this has tied my hands now though. [23:56:37] <BarrettBrown> I suggest you go to Bloomberg and explain [23:56:38] <Sabu> CogAnon: Don't you have a meeting with the FBI Monday morning? [23:56:39] <CogAnon> ok [23:56:42] <Topiary> Sabu: he totally does [23:56:44] <tflow> CogAnon: I feel sorry for what's about to happen. I really do. [23:56:45] <Sabu> Tomorrow @ 11am? [23:56:46] <q> CogAnon: we'll send that to your FBI friends, so they have that before your talk tomorrow [23:56:49] <CogAnon> yep...they called me. [23:56:51] <n0pants> Moral of the Story: Don't drum up business by banging on a hornet's nest. [23:57:01] <CogAnon> I have a lot of people calling me. [23:57:02] <Sabu> You intended of battling anonymous in the media for media gain and attention [23:57:04] <Sabu> well let me ask you [23:57:08] <Sabu> you got the media attention now [23:57:10] <Sabu> how does it feel [23:57:11] <Sabu> ? [23:57:14] <CogAnon> yep … [23:57:34] <Topiary> Oh guys, what's coming next is the delicious cake. … [23:58:53] <nigg> so who wants all of [23:58:55] <nigg> his emails? [23:59:06] <Sabu> uhm you have his emails???? [23:59:10] <Sabu> DAMN! [23:59:14] <nigg> 2.3gb's of gold [23:59:15] <Topiary> sure, I'd enjoy some 68,000 emails [23:59:19] <Topiary> can we please have 68,000 of their emails? [23:59:21] <blergh> lol [23:59:21] <`k> nigg not ehre [23:59:22] <tflow> I already have them [23:59:23] <blergh> what is this? [23:59:25] <c0s> those emails are going to be pretty [23:59:25] <Topiary> oh wait we totally already have them [23:59:26] <`k> here [23:59:27] <nigg> 68,000? [23:59:27] <Topiary> trolololol … [23:59:50] <tflow> I have Barr's, Ted's and Phil's emails [23:59:50] <nigg> im talking [23:59:50] <CogAnon> lol..ok guys well u got me right. :) On February 7, Barr's compromised Twitter account contained the following posts, which appear to be from Barr himself—though it's hard to say. (Those from his Anonymous persecutors have a very different tone, and contain more links and profanity.) Ok. Well this has been fun. Anon has certainly done a number on me for the last, wow has it only been 24hrs? Seems longer... site defaced, twitter hacked, email taken...priceless. Does this mean I have become an internet celebrity...not quite how I imagined it? ok. So Anon has done a number on me. Probably going to take a bit to piece things together, probably more to come. But there has been no more to come. Twitter has now locked the account, according to Anonymous. The persecution was brutal. People began defacing images of Barr, hosting them all in a central repository for easy viewing—they even dredged up a personal picture of the man dressed as The Hulk for a round of trick-or-treating with his kid. HBGary, a part owner of HBGary Federal, sent its own President Penny Leavy into the Anonymous chat rooms to ask them to stop—or at least to keep the e-mails private. Anonymous did not, demanding instead Barr's resignation. Members of the group have spent today apparently prepping to release a new e-mail archive from Leavy's husband, the respected security pro Greg Hoglund, whose own site rootkit.com was compromised by (allegedly) a 16-year-old through a bit of social engineering. The persecution continues.
http://arstechnica.com/tech-policy/news ... nymous.ars
aquila non captat muscas. numero 5
User avatar
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1747
Joined: Thu Nov 30, 2006 1:07 am
Academic status: N>4
Gender:
Location: *void

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by ~~Wind~~ » Fri Feb 11, 2011 11:14 am

ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
thefreak
Mbyte level
Mbyte level
Posts: 720
Joined: Wed Oct 08, 2008 8:40 pm

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by thefreak » Fri Feb 11, 2011 12:48 pm

It would appear that security experts are not expertly secured.
:-D
aquila non captat muscas. numero 5
User avatar
netharis
Venus Former Team Member
Posts: 1845
Joined: Sun Jul 15, 2007 2:37 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Seattle, Washington
Contact:

Re: Anonymous κατά Γ.Παπανδρέου

Post by netharis » Fri Feb 11, 2011 11:11 pm

Ξεχάσανε το "expect us" στο τέλος :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”