Page 1 of 1

Μαζί τα φάγαμε...

Posted: Fri Apr 01, 2011 7:17 pm
by Silver
Η φάρσα που έκαναν στον Πάγκαλο ήταν πολύ πετυχημένη. Γέλασα με την ψυχή μου.

Πηγή news247

Image

Δώρο "Μαζί τα φάγαμε" στον Πάγκαλο

Ως απαράδεκτο επιστράφηκε το πρωταπριλιάτικο δώρο των Οικολόγων Πράσινων στον Θεόδωρο Πάγκαλο. Το κουτί περιείχε μόλις ένα σοκολατάκι και ένα σημείωμα με το σλόγκαν της εποχής!

Ένα κουτί σοκολατάκια ήταν το δώρο των Οικολόγων Πράσινων για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ως πρωταπριλιάτικη προσφορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος με τίτλο "Μαζί τα φάγαμε: Πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον κ. Πάγκαλο", το δώρο δεν έγινε δεκτό από το πολιτικό του γραφείο.

Από το κουτί, έλειπαν όλα τα σοκολατάκια εκτός από ένα και στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν υπήρχε σημείωμα που έγραφε "Μαζί τα φάγαμε".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι συνεργάτες του αντιπροέδρου, επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο, επειδή προφανώς δεν διαθέτουν το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.

Τα υπόλοιπα γλυκά του κουτιού είχαν μοιραστεί προηγουμένως σε πρόσφυγες και περαστικούς στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων.

Re: Μαζί τα φάγαμε...

Posted: Fri Apr 01, 2011 7:26 pm
by stoupeace
Χαχαχα nice! :-p

Re: Μαζί τα φάγαμε...

Posted: Fri Apr 01, 2011 8:02 pm
by emperormario
Το πρωταπριλιάτικο αστείο έγκειται στο ότι έχει μείνει τουλάχιστον ένα "σοκολατάκι" (λεφτά) στο "κουτί" (ταμεία του κράτους), σωστά??

Re: Μαζί τα φάγαμε...

Posted: Sat Apr 02, 2011 1:25 am
by elsupreme
Αυτό είναι μία σωστή εκδοχή του αστείου.
Η άλλη είναι πως δύσκολα πιστεύει κανείς πως θα έμενε ακόμη και το τελευταίο σοκολατάκι στο κουτί αφού είχε θεωρητικά περάσει από αυτό το γραφείο.
Πολύ πετυχημένο. :smt023

Re: Μαζί τα φάγαμε...

Posted: Sat Apr 02, 2011 6:31 pm
by johnnyextrem
ΕΠΟΣ :lol: :smt005 :smt042 :smt043 :smt044