Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
User avatar
terminator
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 162
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:46 pm
Academic status: N>4
Gender:

Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη

Post by terminator » Wed Oct 05, 2011 12:36 pm

«Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν»

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία».
Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος «ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» οι εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.
«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή. Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 15october.net
source
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... 5-oktovri/
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”