εχω συνδεσει το laptopακι με την 32αρα στο σαλονι και ειναι Απολαυση
δεν θελω να φανταστω καν πως θα ειναι με μεγαλυτερη οθονη

αποδειξη απολαυσης

εγω με hdmi το συνεδεσα, απλα βαζεις το καλωδιο και πατας δυο κουμπακια (fn+f10 σε μενα)fo@ wrote:Δε λες και με ποιο τρόπο; ειδικά αν η tv έχει scart. μια φορά δοκίμασα με κάτι που πήρα και βγαίνανε ασπρόμαυρα.
Δεν είναι δύσκολο.. Κοίτα τι έξοδο έχει το pc η το laptop σου και ψάξε για το αντίστοιχο καλώδιο.. Το e-shop έχει τις καλύτερες τιμές απ' ότι θυμάμαι όταν πήρα για μένα. Αν δεν βρίσκεις κάποιο που να καταλήγει σε scart υπάρχουν και adaptors.. Το scart βέβαια δεν μεταφέρει ήχο όπως το hdmi, άρα ήχο θα έχεις από τα ηχεία του pc σου. Για περισσότερα, google is your friendfo@ wrote:Δε λες και με ποιο τρόπο; ειδικά αν η tv έχει scart. μια φορά δοκίμασα με κάτι που πήρα και βγαίνανε ασπρόμαυρα.
εμενα βασικα ουτε το hdmi μεταφερει ηχο αλλα δεν πειραζει, ακουστικα ειχα ετσι κι αλλιωςrak wrote:Δεν είναι δύσκολο.. Κοίτα τι έξοδο έχει το pc η το laptop σου και ψάξε για το αντίστοιχο καλώδιο.. Το e-shop έχει τις καλύτερες τιμές απ' ότι θυμάμαι όταν πήρα για μένα. Αν δεν βρίσκεις κάποιο που να καταλήγει σε scart υπάρχουν και adaptors.. Το scart βέβαια δεν μεταφέρει ήχο όπως το hdmi, άρα ήχο θα έχεις από τα ηχεία του pc σου. Για περισσότερα, google is your friendfo@ wrote:Δε λες και με ποιο τρόπο; ειδικά αν η tv έχει scart. μια φορά δοκίμασα με κάτι που πήρα και βγαίνανε ασπρόμαυρα.
Και εγώ αν κ ξέρω θεωρητικά πως με την HDMI μεταφέρεται κ ήχος, όταν το προσπάθησα, δεν τα κατάφερα...chriskin wrote: εμενα βασικα ουτε το hdmi μεταφερει ηχο αλλα δεν πειραζει, ακουστικα ειχα ετσι κι αλλιως