αμα ελεγα οτι δεν συμφωνω με αυτα που λες θα εφταιγα εγω η το μηνυμα σου που εχει καποια λογικα κενα;Zifnab wrote:Φαντάζομαι σε λίγο δεν θα υπάρχει ingore - όπως έγινε σιγά σιγά με Youtube που σου έλεγε ότι αν δεν κάνει account δεν θα έχεις πρόσβαση σε κάποια βίντεο ή για να κάνεις comments - και αφού είδε ότι δεν έπιασε(?) σε κάνει αυτόματα login από το gmail... Super duper profiling .. ούτε το facebook δεν το κάνει ..
World domination by Google
Re: World domination by Google
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ο χρόνος μου είναι λιγοστός και συνήθως έχω πολλά να πω - οπότε βγαίνει ένας αχταρμάς αφού δεν ξαναδιαβάζω τί γράφω.. ξαναλέω πιο καθαρά:chriskin wrote:αμα ελεγα οτι δεν συμφωνω με αυτα που λες θα εφταιγα εγω η το μηνυμα σου που εχει καποια λογικα κενα;Zifnab wrote:Φαντάζομαι σε λίγο δεν θα υπάρχει ingore - όπως έγινε σιγά σιγά με Youtube που σου έλεγε ότι αν δεν κάνει account δεν θα έχεις πρόσβαση σε κάποια βίντεο ή για να κάνεις comments - και αφού είδε ότι δεν έπιασε(?) σε κάνει αυτόματα login από το gmail... Super duper profiling .. ούτε το facebook δεν το κάνει ..
Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει φαντάζομαι ignore στο να μην βάλεις το κινητό σου στο gmail για να σου στείλει τον κωδικό...Αργά ή γρήγορα η Google φακελώνει.. Αντίστοιχο παράδειγμα αλλαγής πολιτικής μπορούμε να θυμηθούμε τότε που αγοράστηκε το Youtube από την Google. Στην αρχή έλεγε ότι τα youtube accounts δεν θα ισχύουν.. Στη συνέχεια πέρασε στο να ζητάει το gmail account σου για να γίνει γεφύρωμα ενός youtube account με κάποιο gmail, και στο τέλος που υποθέτω ότι είδε ότι δεν έπιασε και αυτό, μας κάνει αυτόματα login αν είμαστε συνδεδεμένοι από το gmail... Super duper profiling... Εννοώντας ότι η Google σίγουρα καταγράφει και τα queries που ψάχνουμε στην μηχανή (για διευκόλυνση μας και καλυτέρευση των αποτελεσμάτων-πού πάει το μυαλό σας!?), ενώ το facebook νομίζω ότι κάνει profiling όσον αφορά τί μας αρέσει...Για αυτό λέω ότι το profiling της Google δεν το κάνει ούτε το FB... Ελπίζω να είμαι πιο σαφής τώρα ..

βασικα τωρα που το ξανα-ξαναδιαβαζω και το πρωτο εβγαζε νοημα
ναι η google αυξανει συνεχεια το φακελωμα
περιεργη ειναι μονο η προσπαθεια της με το google+ που σε αφηνει να εχεις εναν καποιο ελεγχο στα δεδομενα σου - δεν νομιζω να κρατησει για πολυ, ομως, ουτε αυτο

ναι η google αυξανει συνεχεια το φακελωμα
περιεργη ειναι μονο η προσπαθεια της με το google+ που σε αφηνει να εχεις εναν καποιο ελεγχο στα δεδομενα σου - δεν νομιζω να κρατησει για πολυ, ομως, ουτε αυτο