Κάτι μου είχε πεί για μια αντιπροσωπεία εδώ , αλλά δεν ξέρω αν υφίσταται τέτοιο πράμα και κατα πόσο συμφέρει (γιατί θα βγάζουν και το κατιτίς τους)
Πραγματικά πάντως με τα Kit της Parallax δεν πιστεύω οτι θα είναι και τόσο δύσκολο

Δηλαδή όλα έτοιμα στα φέρνουν , δύσκολο είναι να γράφεις απευθείας σε microcontrollers και να κάνεις δική σου μηχανική υλοποίηση..
Δηλαδή με το BoeBot kit πχ σου φέρνουν τα standard κομμάτια , ορισμένα extra που μπορεί να θές εσύ , οδηγίες κτλ και μετά την συναρμολόγηση ουσιαστικά γράφεις σε μια παραλλαγή μιας γλώσσας που διαλέγεις και στο τέλος ανεβάζεις το πρόγραμμα στο Robotακι με USB ή Serial και από εκεί και εμπρός είναι ανεξάρτητο δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πιάνει το χέρι σου..!
Το site λέει οτι η συναρμολόγηση παίρνει μία με δύο ώρες (δεν ακούγεται τραγικό)
Βέβαια αν το θές μπορείς να βάλεις και δικά σου πράγματα πάνω , ο φίλος μου πχ προσπαθούσε να του φτιάξει ένα πράγμα σαν στύλο ο οποίος να ανεβοκατεβαίνει και έτσι να μπορεί να ανυψώνεται

Άλλη ωραία ιδέα είναι να προσαρμόσεις κομμάτια από έλικες από ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτεράκι πχ και να πετάει πχ (τώρα μούρθε..

Μπορείς να κάνεις ότι θές και να έιναι και σχετικά έξυπνο γιατί με τους αισθητήρες ταχύτητας , απόστασης κτλ μπορεί να αποφεύγει και εμπόδια, ακόμα και sonar υπάρχει σαν component

Ορίστε videakia συναρμολογημένων BoeBot

http://www.parallax.com/html_pages/reso ... ibrary.asp

Όσο για το κατα πόσο θα τα καταφέρω θα δείξει..