Οθόνη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και συζητήσεις με θέμα την τεχνολογία.
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Sun Jun 17, 2007 10:28 pm

Έκανα επαναφορά για να "βγεί" το driver και να επιστρέψει η λίστα στην παλιά της μορφή. Οπότε ιδού... αλλά μα το δία :lol: έχω μόνο μία προεπιλεγμένη.

Image

Επίσης δεν νομίζω να χρησιμοποιήσα το καλώδιο που παρέθεσες. Έβαλα ένα FD-C39 (εκπίζω να βοηθάει η πληροφοριά) στην υποδοχή DVI-D

Image

Πάντως η βοήθεια σου είναι legendary!!

ΥΓ:
H εξωτερική οθόνη είναι μιά eizo s1701 δεν είναι τηλεόρασης
http://www.eizo.com/products/lcd/s1701/index.asp

Για την οθόνη ου φορητού μπορώ να σου πώ τα εξής (αλλά δεν μου κάνουν σοϊ infos)
15.4” TFT / LCD* WXGA + BrilliantView Technology
Resolution (physic.) 1280 x 800
[/img]
laikedelic !
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Sun Jun 17, 2007 10:51 pm

:smt017 Η λίστα σου έχει 4 monitors , ωραία , το 1 είναι του laptop , το 2ο η τηλεόραση , το 3ο DVI ή απλό είναι Output για Monitor , το καλώδιο και το port δεν έχουν πολλή σημασία , το 4ο τι είναι δεν μπορώ να καταλάβω! :lol: ..

Αν πας εδώ και κάνεις κλίκ εκεί που δείχνει η εικόνα τι σου λέει ?
(Πατάς δεξί κλίκ στο desktop -> properties -> settings -> advanced , και στο καρτελάκι οθόνες τι σου βγάζει ? )

Image
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Sun Jun 17, 2007 11:02 pm

Ή κάτι δεν κατάλαβα, ή δεν υπάρχει παρόμοιο στο pc μου
Γενικά αυτή τη στιγμή στο laptop είναι συνδεδεμένη μόνο μια οθόνη. Τπτ άλλο. Ποτέδεν έχω συνδέσει κάτι άλλο

Image

η άλλη ανάλυση (μεγαλύτερη, είναι 1280x800)
laikedelic !
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 18, 2007 12:27 am

Τι να σου πώ..
Εγώ έχω laptop με ATI 9600 πάνω και με τον παραπάνω τρόπο ήμουν OK..
Είναι πιο περίεργος ο καινούργιος driver της ATI (?) Ψάξε λίγο το CATALYST Control Center , δεν μπορεί κάπου θα πρέπει να υπάρχει menu αντίστοιχο με το δικό μου..

Εγώ δεν έχω κάν Catalyst Control Center οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. :-(
Δεν είναι δυνατή η επίλυση του προβλήματος από αυτήν την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Αντιμετωπίσατε ένα πρόβλημα που το συγκεκριμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων δεν είναι δυνατό να σας βοηθήσει να επιλύσετε. Για πρόσθετους πόρους των Windows, κάντε κλικ στο εικονίδιο Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Όλα τα προγράμματα και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
Και καλά σαν troubleshooter των Windows.. :-p
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Mon Jun 18, 2007 1:18 am

Δεν πειράζει dude!
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσπάθεια!
Να σαι καλά :)

cheers!
laikedelic !
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Post by cactus » Mon Jun 18, 2007 10:20 pm

AmmarkoV wrote:Εγώ δεν έχω κάν Catalyst Control Center
Επική κουβέντα!! Ποτε δεν σκέφτηκα να κοιτάξω εκεί...
Τωρα όλα οκ!! H ανάλυση που θέλω, η μία οθόνη σβιστή! :) :) :)
laikedelic !
Post Reply

Return to “Τεχνολογικά Νέα”