Πρόσκληση για παρουσίαση του Xbox 360
Ελπίζω αυτή τη φορά να βγει κάτι καλό.Τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά τουλάχιστον αυτό δείχνουν.Πάντως από την εμπειρία μου οι κοωσόλες είναι πολύ πίσω στον τομέα των γραφικών.
Εξηγούμαι: Έπαιξα το pes4 σε PS2 σε τηλεόραση και το Pes4 σε PC πάλι σε τηλεόραση και ήταν μέρα νύχτα όσον αφορά τα γραφικά.Και δε μιλάμε για κανά τρελό PC.Εναν Ρ4 στα 1.6 και μία FX5700LE.
Επίσης το F1 05 σε PS2 ήταν απλά άθλιο.Σα να παίζεις παιχνίδι του 1998!!!Δε θέλω να υπερβάλλω αλλά έτσι είναι...
Το tekken5 όμως μαμούσε!!!
Εξηγούμαι: Έπαιξα το pes4 σε PS2 σε τηλεόραση και το Pes4 σε PC πάλι σε τηλεόραση και ήταν μέρα νύχτα όσον αφορά τα γραφικά.Και δε μιλάμε για κανά τρελό PC.Εναν Ρ4 στα 1.6 και μία FX5700LE.
Επίσης το F1 05 σε PS2 ήταν απλά άθλιο.Σα να παίζεις παιχνίδι του 1998!!!Δε θέλω να υπερβάλλω αλλά έτσι είναι...
Το tekken5 όμως μαμούσε!!!
"Mess with the best die like the rest" - Major
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Κρίνοντας από την ιστορία κάτι μου λέει ότι από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν και τα 2 μετά από 6 μήνες περίπου τα pc θα βγούν μπροστά.
Τότε θα pc θα μπορούν να πουν και πάλι στις κονσόλες
"This is not revenge, this is punishment..."(Σε κόβω φανατικό οπότε μάλλον το πιασες από χιλιόμετρα.)
Τώρα θα μου πείς με τι λεφτά?(ή μάλλον κεφάλαιο πρέπει να πω).
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Τότε θα pc θα μπορούν να πουν και πάλι στις κονσόλες
"This is not revenge, this is punishment..."(Σε κόβω φανατικό οπότε μάλλον το πιασες από χιλιόμετρα.)
Τώρα θα μου πείς με τι λεφτά?(ή μάλλον κεφάλαιο πρέπει να πω).
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
"Mess with the best die like the rest" - Major
-
-
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εγώ από τότε που πήρα pc(πριν 10+ χρόνια) κόλλησα με τα παιχνίδια του υπολογιστή.Και εγώ είχα Atari,Sega Master System 2 και τέλος SNES.Μετά εγκατέλειψα τελείως τις κονσόλες.PS1 και PS2 δεν πήρα εννοείται...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
Κάτι διάβασα ότι το XBox360 έχει αδυναμίες και ατέλειες....
Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ...
Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ...