κι εγώ βλέπετε για υπολογιστή και δε θέλω να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να κάνω αναβάθμιση σε
λίγους μήνες...
αποριά μεν, αλλά αυτά δεν τα λένε έτσι δημόσια σε ένα forum φοιτητών πληροφορικήςFairy wrote:Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Θα ήθελα όμως ακόμη μια μικρή μικρή
χάρη... Τι ακριβώς είναι το Service Pack;
Η μεγαλύτερη αδικία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναιtsilochr wrote:
αποριά μεν, αλλά αυτά δεν τα λένε έτσι δημόσια σε ένα forum φοιτητών πληροφορικής
1) Να πω οτι κανεις λαθος με τις διαφορες μεταξυ Home και Pro.Yπαρχουν σημαντικες διαφορες και ειναι ιδιαιτερα εμφανης για καποιον που παιζει αρκετα με το λειτουργικο του.pananton wrote:Τα windows vista οταν θα πρωτοκυκλοφορησουν θα εχουν αρκετα κενα ασφαλειας και θα ειναι λιγο ασταθη...windows xp home να βαλεις καθως τα pro δεν σου προσφερουν και τιποτα ουσιαστικο παραπανω (δικη μου γνωμη) και να βαλεις τo SP 2 (Service Pack 2)
Ασε που τα vista απαιτουν και δυνατη καρτα γραφικων οπως γραφτηκε και παραπανω...Ελαχιστες απιτησεις των Vista:CPU 2.0 Ghz και RΑΜ 256 Mb![]()
![]()
Y.Γ:Κανενας δεν εμαθε χωρις να ρωτησει
[Να γινω λιγο κακος :P] Αν δεν ντρεπεσαι για τις χαζες τοτε για ποιες θα ντρεπεσαι?Για τις εξυπνες?Fairy wrote:Η μεγαλύτερη αδικία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναιtsilochr wrote:
αποριά μεν, αλλά αυτά δεν τα λένε έτσι δημόσια σε ένα forum φοιτητών πληροφορικής
να ντρέπεσαι για τις απορίες σου (ειδικά για τις "χαζές")...