Page 1 of 1

DVD Recorder 12X

Posted: Mon May 24, 2004 12:55 am
by theo_
Η Info-Quest ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελληνική αγορά της νέας συσκευής DVD Recorder Plextor PX-712A, της κορυφαίας εταιρίας κατασκευής προσωπικών συσκευών αποθήκευσης Plextor.

Το Plextor PX-712A αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της εγγραφής DVD’s. Πρόκειται για την πρώτη – και μοναδική σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο - συσκευή που εγγράφει DVDs με ταχύτητα 12x, δηλαδή ένα ολόκληρο DVD χωρητικότητας 4.7 GB, σε μόλις 6 λεπτά, προσφέροντας εντυπωσιακή απόδοση, συγκριτικά με τα τρέχοντα 4x & 8x drives της αγοράς.

Διαθέσιμο τόσο σε μαύρο, όσο και λευκό χρώμα, το εσωτερικό E-IDE (ATAPI), διπλού format +/- RW Plextor PX-712A, λειτουργεί με όλα τα διαδομένα media της αγοράς, είναι εφοδιασμένο με 8 ΜΒ buffer και διαθέτει τις παρακάτω δυνατότητες ανάγνωσης / εγγραφής:

· DVD+R: 12x, DVD+RW: 4x, DVD-ROM: 16x

· DVD-R: 8x, DVD-RW: 4x, DVD-ROM: 16x

· CD-R: 48x, CD-RW: 24x, CD-ROM: 48x

Η Plextor έχει ενσωματώσει στο PX-712A προηγμένες τεχνολογίες (PoweRec - Plextor Optimised Writing Error Reduction Control, Plextor VariRec - Variable Recording, Buffer Underrun Proof for CD, Lossless Linking for DVD+R/RW, Zero Link for DVD-R/RW) ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα εγγραφής, σε μέγιστη ταχύτητα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές (tone settings) που θέτει ο χρήστης.

Το PX-712A διατίθεται με ιδιαίτερα πλούσιο λογισμικό - Ahead Nero: CD/DVD mastering software, Ahead InCD: Packet writing software, Pinnacle Studio 9: Video editing and authoring software, Cyberlink Power DVD: DVD player software , PlexTools Professional: CD/DVD utility software - και συνοδεύεται, όπως και όλα τα προϊόντα Plextor από εγγύηση 2 ετών (δωρεάν On-Site Collect & Return)

Από την Info-Quest, διτίθενται, επίσης, στην αγορά και τα νέα δισκάκια DVD (4.7GB, 120 λεπτών, εγγραφή 12x) της Plextor καθώς και όλα τα προϊόντα του κορυφαίου κατασκευαστή.

Posted: Mon May 24, 2004 3:08 am
by Tomahawk
Μια μικρη παρατηρηση απο μερους μου...Περιμενετε τα dual-layer...ειναι κοντα...και να προσεξετε οταν ερθει αυτη η ωρα ποιο θα παρετε...η διαδικασια του firmware updating ειναι σημαντικη και δεν το κανουν ολες οι εταιριες...Γιατι εχει σημασια το firmware updating??Ρωτιστε για τα μοντελα τις pioneer (A07 η' κατι) ;) Αν και τωρα που η pioneer βγηκε εκτος παιχνιδιου με τα +-R (h philips νικησε) δεν ξερω ακριβως τι θα παιξει

Posted: Mon May 24, 2004 11:26 am
by P3
Ας μην ειμαστε βιαστικόι!
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα παιχτεί στη αγορά με τα dual-layer πρώτα και μετά κοιτάμε τι συμφέρει περισσότερο,ταχύτητα ή χωρητικότητα!

Posted: Mon May 24, 2004 12:18 pm
by HdkiLLeR
Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο να περιμένει όποιος θέλει να τα σκάσει για dvd+/-rw μέχρι να βγούν τα dual layer. Είναι καλύτερη μια επένδυση η οποία όπως και να το κάνουμε θα έχει 9Gb δυναότητες αποθήκευσης.