Κινητό απο το εξωτερικό.
-
- byte level
Κινητό απο το εξωτερικό.
Παιδία ξέρει κανείς αν μια συσκευή αγορασμένη απο το εξωτερικό θα έχει πρόβλημα να συνδεθεί με τα δίκτυα της Ελλάδος;
Συγκεκριμένα σκέτη την συσκευή θέλω να φέρω και να της βάλω μια Ελληνική SIM.
Συγκεκριμένα σκέτη την συσκευή θέλω να φέρω και να της βάλω μια Ελληνική SIM.
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Κινητό απο το εξωτερικό.
Εκτός εξαιρέσεων που τα κινητά μπορεί να είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένο provider (π.χ. μερικά iPhone) ή συνδέονται σε δίκτυα διαφορετικής τεχνολογίας (π.χ. EV-DO) λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ίσως να θες να τσεκάρεις τι παίζει με ελληνική υποστήριξη/service που ίσως χρειαστείς.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Πέρα απ' το iphone δεν κυκλοφορεί αντίστοιχη jailbreak εφαρμογή για άλλα κινητά?
Πάντως θα συνιστούσα την αγορά κινητού από το εξωτερικό όσον αφορά την τιμή, από την αλλή από θέμα εγγυήσεων τι παίζεται?
Ανάλογα με τον πωλητή?
Πάντως θα συνιστούσα την αγορά κινητού από το εξωτερικό όσον αφορά την τιμή, από την αλλή από θέμα εγγυήσεων τι παίζεται?
Ανάλογα με τον πωλητή?

-
- byte level
Το κινητό σε Αμερική και Ευρώπη το διανέμουν T-Mobile και Vodafone αντίστοιχα (Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα και δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα). Στο εξωτερικό ή κάνεις πρόγραμμα με μια απο τις 2 ή το παίρνεις σαν συσκευή και φεύγεις. Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι με σκέτη την συσκευή το κινητό δεν δεσμεύεται κάπου.mikem4600 wrote:Εκτός εξαιρέσεων που τα κινητά μπορεί να είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένο provider (π.χ. μερικά iPhone) ή συνδέονται σε δίκτυα διαφορετικής τεχνολογίας (π.χ. EV-DO) λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ίσως να θες να τσεκάρεις τι παίζει με ελληνική υποστήριξη/service που ίσως χρειαστείς.
Εφόσον δεν έχει βγει Ελλάδα σίγουρα δεν περιμένω κάποια υποστήριξει/service πράγμα που με κάνει να διστάζω λίγο.
Για ανανεώσεις λογισμικού δεν ξέρω τι παίζει.
Δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά σίγουρα κάτι θα παίζει.kwnccc wrote:Πέρα απ' το iphone δεν κυκλοφορεί αντίστοιχη jailbreak εφαρμογή για άλλα κινητά?
Γενικότερα τα μαγαζιά στο εξωτερικό προσφέρουν εγγυήσεις σε ότι πάρεις οπότε το ίδιο θα ισχύει και για το κινητό.kwnccc wrote:Πάντως θα συνιστούσα την αγορά κινητού από το εξωτερικό όσον αφορά την τιμή, από την αλλή από θέμα εγγυήσεων τι παίζεται?
Ανάλογα με τον πωλητή?
ΥΓ) Δεν περίμενα να μην φέρουν αυτό το κινητό στην Ελλάδα. Για το Nexus One της Google μιλάω. Πάντως και να το φέρουν έχουν αργήσει πάρα πολύ.
γιατί δε πέρνεις το desire;
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

Βασικά οπως λέει και ο hawk γιατι δεν παίρνεις κάποιο άλλο με android?AngelCloud wrote: ΥΓ) Δεν περίμενα να μην φέρουν αυτό το κινητό στην Ελλάδα. Για το Nexus One της Google μιλάω. Πάντως και να το φέρουν έχουν αργήσει πάρα πολύ.
Αν σε ενδιαφέρει γι' αυτό περισσότερο το nexus one έχουν βγει κινητά με νεότερο λογισμικό android?
Το desire που αναφέρεται είναι από τα τελευταία!
-
- byte level
Το Android με ενδιαφέρει και γι' αυτό και το Desire είναι η αμέσως επόμενη επιλογή. Βέβαια για ακόμη μια φορά, μπορώ να βρω το Desire έξω φθηνότερα απο ότι στην Ελλάδα. Απο Αμερική σίγουρα δεν έχω ελπίδες κάθως τα πάντα εκεί λειτουργούν σε διαφορετικές συχνότητες και με άλλες πατέντες στο λογισμικό. Πάντως η δουλεία έχει βαβούρα και ίσως να μην αξίζει ;Pkwnccc wrote:AngelCloud wrote: Αν σε ενδιαφέρει γι' αυτό περισσότερο το nexus one έχουν βγει κινητά με νεότερο λογισμικό android?
Βασικά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω, αρκεί το UMTS του κινητού να υποστηρίζουν τη ζώνη της Ευρώπης, πράγμα συνήθως απίθανο! Το θέμα είναι να έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις jailbreak! Οι τιμές από εξωτερικό πάντως είναι πολύ καλύτερες!AngelCloud wrote:Το Android με ενδιαφέρει και γι' αυτό και το Desire είναι η αμέσως επόμενη επιλογή. Βέβαια για ακόμη μια φορά, μπορώ να βρω το Desire έξω φθηνότερα απο ότι στην Ελλάδα. Απο Αμερική σίγουρα δεν έχω ελπίδες κάθως τα πάντα εκεί λειτουργούν σε διαφορετικές συχνότητες και με άλλες πατέντες στο λογισμικό. Πάντως η δουλεία έχει βαβούρα και ίσως να μην αξίζει ;Pkwnccc wrote:AngelCloud wrote: Αν σε ενδιαφέρει γι' αυτό περισσότερο το nexus one έχουν βγει κινητά με νεότερο λογισμικό android?
Ειδικά αν έχεις και άτομο να στο στείλει, τέλεια!
Επίσης αν το κινητό δεν είναι συμβατό με τη περιοχή που μένεις, οι πωλητές αποφεύγουν να στο στέλνουν στην περιοχή που σε ενδιαφέρει!
το desire θέλεις και δε το ξέρεις
ειλικρινά το λέω
δες χοντρικά τις διαφορές τους εδώ http://www.knowyourmobile.com/compariso ... s_one.html
επίσης το desire έχει ραδιόφωνο και χίλιες φορές πιό όμορφο ui γιατί το htc sense απλά γ@μ@ει.
μείον αυτού οτι τα over the air update πρώτα θα βγαίνουν στο nexus one και στις συσκευές που έχουν το default ui.αλλά μη νομίζεις οτι θα περιμένεις και πολύ
ειδικά αν rootareis το κινητό.εγώ έχω 2.1 και στην ελλάδα δε ξέρω αν έχει γίνει το επίσημο update απο 1.5 σε 1.6 ακόμα..
επίσης αν δε κάνω λάθος το desire το βρίσκεις σε πολύ καλύτερη τιμή απο το nexus.
και αν το θέλεις απο ελλάδα πάρτο απο ένα απο τα παρακάτω sites.και στα δύο τα μεταφορικά πρέπει να είναι δωρεάν.
http://www.egalaxy.gr/productdesc.php?id=1629
http://media-ram.gr/index.php?target=pr ... _id=118844
just my 2.0 cents

δες χοντρικά τις διαφορές τους εδώ http://www.knowyourmobile.com/compariso ... s_one.html
επίσης το desire έχει ραδιόφωνο και χίλιες φορές πιό όμορφο ui γιατί το htc sense απλά γ@μ@ει.
μείον αυτού οτι τα over the air update πρώτα θα βγαίνουν στο nexus one και στις συσκευές που έχουν το default ui.αλλά μη νομίζεις οτι θα περιμένεις και πολύ
ειδικά αν rootareis το κινητό.εγώ έχω 2.1 και στην ελλάδα δε ξέρω αν έχει γίνει το επίσημο update απο 1.5 σε 1.6 ακόμα..
επίσης αν δε κάνω λάθος το desire το βρίσκεις σε πολύ καλύτερη τιμή απο το nexus.
και αν το θέλεις απο ελλάδα πάρτο απο ένα απο τα παρακάτω sites.και στα δύο τα μεταφορικά πρέπει να είναι δωρεάν.
just my 2.0 cents

Πωπω, ψήνομαι πολύ να παραγγείλω το HTC EVO 4G!
Αλλά λέω να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός γιατί σιγά-σιγά του βρίσκουν κάτι ψιλοελαττωματάκια με την οθόνη και κάτι τέτοια!
Θα έρθει Ελλάδα?

Αλλά λέω να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός γιατί σιγά-σιγά του βρίσκουν κάτι ψιλοελαττωματάκια με την οθόνη και κάτι τέτοια!

-
- byte level
Λογικά και εμένα για το Desire με βλέπω. Ισχύει ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές και δεν δικαιολογούν την διαφορα στην τιμή.h4wk wrote:το desire θέλεις και δε το ξέρειςειλικρινά το λέω
χαχα, δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο την Ελληνική αγορά. "Άμα δεν πουλάει όσο το IPhone, δεν το στηρίζουμε" είναι η φιλοσοφία τους.h4wk wrote:ειδικά αν rootareis το κινητό.εγώ έχω 2.1 και στην ελλάδα δε ξέρω αν έχει γίνει το επίσημο update απο 1.5 σε 1.6 ακόμα..
Thnx και για τα links. Δεν γούσταρα να δώσω την 500άρα στην Vodafone.h4wk wrote:επίσης αν δε κάνω λάθος το desire το βρίσκεις σε πολύ καλύτερη τιμή απο το nexus.
Ξέρω ότι το Android είναι αρκετά ανοιχτό λογισμικό οπότε δεν βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο να κοιτάξω για Jailbreak προς το παρόν. Εκτός και αν ξεχνάω κάτι.... Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω.....? :Ρkwnccc wrote: Βασικά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω, αρκεί το UMTS του κινητού να υποστηρίζουν τη ζώνη της Ευρώπης, πράγμα συνήθως απίθανο! Το θέμα είναι να έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις jailbreak! Οι τιμές από εξωτερικό πάντως είναι πολύ καλύτερες!
Επίσης αν το κινητό δεν είναι συμβατό με τη περιοχή που μένεις, οι πωλητές αποφεύγουν να στο στέλνουν στην περιοχή που σε ενδιαφέρει!
Βασικά εγώ πιο πολύ σου λέω για το UMTS, γιατί από ότι ξέρω δεν είναι θέμα software, αλλά hardware!AngelCloud wrote:Ξέρω ότι το Android είναι αρκετά ανοιχτό λογισμικό οπότε δεν βρίσκω κάποιον σοβαρό λόγο να κοιτάξω για Jailbreak προς το παρόν. Εκτός και αν ξεχνάω κάτι.... Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω.....? :Ρkwnccc wrote: Βασικά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω, αρκεί το UMTS του κινητού να υποστηρίζουν τη ζώνη της Ευρώπης, πράγμα συνήθως απίθανο! Το θέμα είναι να έχεις τη δυνατότητα να του κάνεις jailbreak! Οι τιμές από εξωτερικό πάντως είναι πολύ καλύτερες!