Zifnab wrote:Ευχαριστούμε κ. Τουμπή! Ομιλιτές για Αμερική βρήκατε γιατί μάλλον οι περισσότεροι έρχονται Ελλάδα μετά τις 23 όπως ξέρετε.
Εκδήλωση:Ενημέρωση για Μεταπτυχιακές/Διδακτορικές σπουδές στ εξωτερικό
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Re: Εκδήλωση:Ενημέρωση για Μεταπτυχιακές/Διδακτορικές σπουδές στ εξωτερικό
Θα έχουμε έναν από CMU. αν έχετε κάποιον γνωστό σας, πείτε του να επικοινωνήσιε μαζί μου. Θα είμαι και εγώ και ο Μαρκάκης πάντως (αν και οι δικές μου γνώσεις έχουν κυρίως ιστορικό ενδιαφέρον πλέον) Μάλλον θα βρεθούν και άλλοι.
-
- Kilobyte level
Γεια σας, η ακόλουθη ανακοίνωση στάλθηκε στους aueb λογαριασμούς όλων των προπτυχιακών φοιτητών. Επειδή κάποιοι μπορεί να να μην τον κοιτάζουν συχνά, την στέλνω και εδώ (αν κάποιος δεν την πήρε, να μου το πει να το ερευνήσω). Πέρσι δυστυχώς κάποιοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν λόγω του μικρού μεγέθους του αμφιθέατρου της Ευελπίδων. Φέτος δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
Νομίζω οι ομιλίες από τους πρόσφατους αποφοίτους μας θα είναι πολύ χρήσιμες σε όσους σκέφτονται να κάνουν το βήμα προς το εξωτερικό, ακόμα και όχι άμεσα.
Σταύρος Τουμπής
====================================================================
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Δευτέρα 19/12/11, 1μμ-4μμ, Αμφιθέατρο Α
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΑ
Μια από τις δυνατότητες που έχουν οι πτυχιούχοι του Τμήματος μετά την αποφοίτησή τους είναι η συνέχιση των σπουδών τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται και, κυρίως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι σπουδές στο εξωτερικό για τους δικούς μας απόφοιτους.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Πρόσφατοι απόφοιτοί μας που ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και καθηγητές του Τμήματος με σπουδές στο εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πανεπιστήμια Univ. of Evry, Vrije Univ., Stanford Univ., Carnegie Mellon Univ., Georgia Tech, Univ. Of Toronto, Royal Holloway. (Η εκδήλωση έχει οριστεί κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων για να μπορούν να έρθουν ομιλητές που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό.)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σύντομες τοποθετήσεις από τους ομιλητές σχετικά με τις εμπειρίες τους, σύντομη περιγραφή της διαδικασίας, απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις, ερωτήσεις από το κοινό.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ:
• Να επιδιώξω Μεταπτυχιακό Τίτλο Εξειδίκευσης (M.Sc.) ή Διδακτορικό (Ph.D.);
• Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη για την καριέρα μου;
• Πώς μπορώ να βρω ποια είναι τα ‘καλά’ πανεπιστήμια στην περιοχή μου;
• Τι χρειάζεται να έχει η αίτησή μου;
• Ποιες εξετάσεις χρειάζονται;
• Πώς μπορώ να βρω χρηματοδότηση;
• Και όσες υποβάλετε εσείς!
Νομίζω οι ομιλίες από τους πρόσφατους αποφοίτους μας θα είναι πολύ χρήσιμες σε όσους σκέφτονται να κάνουν το βήμα προς το εξωτερικό, ακόμα και όχι άμεσα.
Σταύρος Τουμπής
====================================================================
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Δευτέρα 19/12/11, 1μμ-4μμ, Αμφιθέατρο Α
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΑ
Μια από τις δυνατότητες που έχουν οι πτυχιούχοι του Τμήματος μετά την αποφοίτησή τους είναι η συνέχιση των σπουδών τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται και, κυρίως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι σπουδές στο εξωτερικό για τους δικούς μας απόφοιτους.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Πρόσφατοι απόφοιτοί μας που ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και καθηγητές του Τμήματος με σπουδές στο εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πανεπιστήμια Univ. of Evry, Vrije Univ., Stanford Univ., Carnegie Mellon Univ., Georgia Tech, Univ. Of Toronto, Royal Holloway. (Η εκδήλωση έχει οριστεί κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων για να μπορούν να έρθουν ομιλητές που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό.)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σύντομες τοποθετήσεις από τους ομιλητές σχετικά με τις εμπειρίες τους, σύντομη περιγραφή της διαδικασίας, απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις, ερωτήσεις από το κοινό.
• Να επιδιώξω Μεταπτυχιακό Τίτλο Εξειδίκευσης (M.Sc.) ή Διδακτορικό (Ph.D.);
• Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη για την καριέρα μου;
• Πώς μπορώ να βρω ποια είναι τα ‘καλά’ πανεπιστήμια στην περιοχή μου;
• Τι χρειάζεται να έχει η αίτησή μου;
• Ποιες εξετάσεις χρειάζονται;
• Πώς μπορώ να βρω χρηματοδότηση;
• Και όσες υποβάλετε εσείς!
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Θα βιντεοσκοπηθεί γι'αυτούς που δεν μπορούν να παρευρεθούν?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
- Kilobyte level
Ενδεχομένως, δεν έχουμε πάρει οκ από όλους ακόμα. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αν δεν είστε εκεί, δεν έχει νόημα να δείτε και το video, κατά τη γνώμη μου.
Loner wrote:Θα βιντεοσκοπηθεί γι'αυτούς που δεν μπορούν να παρευρεθούν?
- Loner
Πώς πήγε? Any feedback? Εντυπώσεις?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- PatrickFTW
- Mbyte level
Ήταν πολύ κατατοπιστική η εκδηλωση και σίγουρα πολύ πιο οργανωμένη απο την περσινή , επίσης ήρθε και αρκετός κόσμος . Γενικά συγχαρητήρια στον κ. Τουμπή για την πρωτοβουλία !!! . Απλά μια απορία , τις διαφάνειες που μπορούμε να τις βρούμε ?Loner wrote:Πώς πήγε? Any feedback? Εντυπώσεις?
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
Λογικά θα ανέβουν και εδώ όταν ανέβει και το video. Αύριο-μεθαύριο φαντάζομαι.PatrickFTW wrote:
Ήταν πολύ κατατοπιστική η εκδηλωση και σίγουρα πολύ πιο οργανωμένη απο την περσινή , επίσης ήρθε και αρκετός κόσμος . Γενικά συγχαρητήρια στον κ. Τουμπή για την πρωτοβουλία !!! . Απλά μια απορία , τις διαφάνειες που μπορούμε να τις βρούμε ?
- photisd
- Mbyte level
έτσι γιατί θέλουμε να τις μελετήσουμε
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- cypher
Ανέβηκε το video + διαφάνειες απο την εκδήλωση εδω.
Είχα κάτι θέματα με την κωδικοποίηση/συμπίεση μιας και το αρχικό video ήταν HD και έβγαινε ~30GB, αλλα νομίζω είναι οκ τώρα.
Είχα κάτι θέματα με την κωδικοποίηση/συμπίεση μιας και το αρχικό video ήταν HD και έβγαινε ~30GB, αλλα νομίζω είναι οκ τώρα.
Να ρωτήσω κάτι,στις συστατικές επιστολές ο καθηγητής πρέπει να είναι του τμήματος μάς υποχρεωτικά, υπάρχει τέτοιος όρος;
π.χ αν ενας φοιτητής συνεργάζεται με καθηγητη απο άλλο οχι μονο τμήμα αλλα και πανεπιστήμιο μπορεί να πάρει συστατική ; εννοω αν ο καθηγητης του δώσει το πανεπιστήμιο θα την δεχτεί ;
Ευχαριστώ
π.χ αν ενας φοιτητής συνεργάζεται με καθηγητη απο άλλο οχι μονο τμήμα αλλα και πανεπιστήμιο μπορεί να πάρει συστατική ; εννοω αν ο καθηγητης του δώσει το πανεπιστήμιο θα την δεχτεί ;
Ευχαριστώ
- Gewitter
- Academic status: PhD
Αν έχει κάνει κάποιο project με τον εν λόγω καθηγητή το οποίο έχει αναγνωρισθεί/γίνει δημοσίευση δεν βρίσκω λόγο να μην μπορείς να πάρεις.p10067 wrote:Να ρωτήσω κάτι,στις συστατικές επιστολές ο καθηγητής πρέπει να είναι του τμήματος μάς υποχρεωτικά, υπάρχει τέτοιος όρος;
Ευχαριστώ
Αλλά καλύτερα ρώτα για αυτό κάποιον καθηγητή.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Kilobyte level
Γεια σας,
Όπως κάθε χρόνο, το τμήμα θα οργανώσει μια ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές (Μάστερ και διδακτορικο) στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική). Ομιλητές θα είναι απόφοιτοι του τμήματος που αυτή τη στιγμή κάνουν μάστερ και διδακτορικά στο εξωτερικό. Στόχος είναι να γίνει η εκδήλωση την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγενο.
1) μπορεί κάποιος από την διαχειριστική ομάδα να κάνει ένα reset στο poll να δούμε που βρισκόμαστε φέτος? (ίσως να δοθεί ένα λινκ στην περσινή εκδήλωση για να καταλάβει ο κόσμος για τι μιλάμε)
2) Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί νa συμμετάσχει φέτος να μου στείλει ένα mail (όχι ΠΜ)?
Σταύρος Τουμπής
Όπως κάθε χρόνο, το τμήμα θα οργανώσει μια ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές (Μάστερ και διδακτορικο) στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική). Ομιλητές θα είναι απόφοιτοι του τμήματος που αυτή τη στιγμή κάνουν μάστερ και διδακτορικά στο εξωτερικό. Στόχος είναι να γίνει η εκδήλωση την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγενο.
1) μπορεί κάποιος από την διαχειριστική ομάδα να κάνει ένα reset στο poll να δούμε που βρισκόμαστε φέτος? (ίσως να δοθεί ένα λινκ στην περσινή εκδήλωση για να καταλάβει ο κόσμος για τι μιλάμε)
2) Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί νa συμμετάσχει φέτος να μου στείλει ένα mail (όχι ΠΜ)?
Σταύρος Τουμπής
- enum21
Έγινε reset στο poll.
Και εδώ βρίσκονται τα video από τις περσινές εκδηλώσεις.
Και εδώ βρίσκονται τα video από τις περσινές εκδηλώσεις.
-
- Gbyte level
Αν είμαι Αθήνα το μισό απ'το διάστημα αυτό και ενδιαφέρομαι, τι βάζω;
-
- Kilobyte level
Θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη, θα δούμε. Αν και για να είμαι ειλικρινής, φαίνεται μειωμένο το ενδιαφέρον. Και θα πρέπει να βρω και ομιλητές! Μέχρι τώρα, φαίνεται πως λείπουν όλοι όσοι ρώτησα.
Σταύρος Τουμπής
Σταύρος Τουμπής
michalis wrote:Αν είμαι Αθήνα το μισό απ'το διάστημα αυτό και ενδιαφέρομαι, τι βάζω;
- DrNio
- Mbyte level
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται !!!
Everything that has a beginning has an end
-
- Kilobyte level
ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ημερομηνία: 20/12/2012 - 15:00 - 17:00
Τόπος: Αμφιθέατρο Γ - Κεντρικό Κτίριο ΟΠΑ
Μια από τις δυνατότητες που έχουν οι πτυχιούχοι του Τμήματος μας μετά την αποφοίτησή τους είναι η συνέχιση των σπουδών τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται και, κυρίως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι σπουδές στο εξωτερικό για τους δικούς μας απόφοιτους.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Πρόσφατοι απόφοιτοί μας που ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πανεπιστήμια Dartmouth (US), UC Irvine (US), Royal Holloway (UK), Vrije Univeriteit Amsterdam (Netherlands) . (Η εκδήλωση έχει οριστεί κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων για να μπορούν να έρθουν ομιλητές που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό.)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σύντομες τοποθετήσεις από τους ομιλητές σχετικά με τις εμπειρίες τους, σύντομη περιγραφή της διαδικασίας, ερωτήσεις από το κοινό.
· Να επιδιώξω Μεταπτυχιακό Τίτλο Εξειδίκευσης (M.Sc.) ή Διδακτορικό (Ph.D.);
· Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη για την καριέρα μου;
· Πώς μπορώ να βρω ποια είναι τα ‘καλά’ πανεπιστήμια στην περιοχή μου;
· Τι χρειάζεται να έχει η αίτησή μου;
· Ποιες εξετάσεις χρειάζονται;
· Πώς μπορώ να βρω χρηματοδότηση;
· Και όσες υποβάλετε εσείς!
==================================================================
Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος:
http://www.cs.aueb.gr/el/content/metapt ... soteriko-0
Ημερομηνία: 20/12/2012 - 15:00 - 17:00
Τόπος: Αμφιθέατρο Γ - Κεντρικό Κτίριο ΟΠΑ
Μια από τις δυνατότητες που έχουν οι πτυχιούχοι του Τμήματος μας μετά την αποφοίτησή τους είναι η συνέχιση των σπουδών τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται και, κυρίως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν οι σπουδές στο εξωτερικό για τους δικούς μας απόφοιτους.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Πρόσφατοι απόφοιτοί μας που ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πανεπιστήμια Dartmouth (US), UC Irvine (US), Royal Holloway (UK), Vrije Univeriteit Amsterdam (Netherlands) . (Η εκδήλωση έχει οριστεί κοντά στις διακοπές των Χριστουγέννων για να μπορούν να έρθουν ομιλητές που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό.)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σύντομες τοποθετήσεις από τους ομιλητές σχετικά με τις εμπειρίες τους, σύντομη περιγραφή της διαδικασίας, ερωτήσεις από το κοινό.
· Να επιδιώξω Μεταπτυχιακό Τίτλο Εξειδίκευσης (M.Sc.) ή Διδακτορικό (Ph.D.);
· Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη για την καριέρα μου;
· Πώς μπορώ να βρω ποια είναι τα ‘καλά’ πανεπιστήμια στην περιοχή μου;
· Τι χρειάζεται να έχει η αίτησή μου;
· Ποιες εξετάσεις χρειάζονται;
· Πώς μπορώ να βρω χρηματοδότηση;
· Και όσες υποβάλετε εσείς!
==================================================================
Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος:
http://www.cs.aueb.gr/el/content/metapt ... soteriko-0
- DrNio
- Mbyte level
Επειδή ίσως δεν καταφέρω να έρθω μπορεί κάποιος να ρωτήσει τα ακόλουθα :
-Όταν ζητάει το πανεπιστήμιο, για Μάστερ , την Thesis μας , εμάς που δεν είναι υποχρεωτική στο τμήμα μας τί κάνουμε?
-Στο CV αν το φτιάξουμε μέσω ονλινε φορμας , πρέπει ή είναι προεραιτικό να βάλουμε attachments(νομίζω υπάρχει αυτή η δυνατότητα) ? π.χ. στην γνώση ξένης γλώσσας το proficiency.
-Για Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα για Μάστερ VU Amsterdam τι περίπου βαθμό πτυχίου πρέπει να έχουμε? Για μάστερ 1 ετους.
Thanks in advance
-Όταν ζητάει το πανεπιστήμιο, για Μάστερ , την Thesis μας , εμάς που δεν είναι υποχρεωτική στο τμήμα μας τί κάνουμε?
-Στο CV αν το φτιάξουμε μέσω ονλινε φορμας , πρέπει ή είναι προεραιτικό να βάλουμε attachments(νομίζω υπάρχει αυτή η δυνατότητα) ? π.χ. στην γνώση ξένης γλώσσας το proficiency.
-Για Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα για Μάστερ VU Amsterdam τι περίπου βαθμό πτυχίου πρέπει να έχουμε? Για μάστερ 1 ετους.
Thanks in advance
- Clouseau
- Kilobyte level
Έχει μάστερ 1 έτους η Ολλανδία;DrNio wrote:Επειδή ίσως δεν καταφέρω να έρθω μπορεί κάποιος να ρωτήσει τα ακόλουθα :
Thanks in advance
Exceptions, gotta catch 'em all!
- DrNio
- Mbyte level
Nαι αμέ , Information Technology στο VU για παράδειγμα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα.
-
- Kilobyte level
Εκδήλωση 2014
Γεια σας,
θα κάνουμε και φέτος την εκδήλωση για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα 22/12, γιατί θα είναι πιο εύκολο να βρούμε κόσμο ερχόμενο από το εξωτερικό. ΊΣως να γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα, 15-19/12.
Επομένως:
Αν είστε δικοί μας απόφοιτοι (απαραιτήτως!) και κάνετε ή έχετε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (MSC, PhD) στο εξωτερικό (οπουδήποτε, απαραιτήτως στο εξωτερικό) τα τελευταία λίγα χρόνια (ας πούμε να έχετε αποφοιτήτσει από εμάς την τελευταία 5ετία), και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ως ομιλητές, το άνω διάστημα, παρακαλώ στείλτε μου ένα μαιλ (όχι ΠΜ) στο toumpis [ a t ] aueb.gr λέγοντας τα ακόλουθα:
1) πότε αποφοιτήσατε από εμάς
2) που είστε τώρα και τι σπουδές κάνετε/κάνατε στο εξωτερικό (επίπεδο, αντικείμενο, και πανεπιστήμιο)
3) ποιες από τις 15,15,17,18,19,22 Δεκεμβρίου θα είστε εδώ.
Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 2-3 ώρες και θα μιλήσουμε για θέματα διαδικαστικά και ουσίας για σπουδές στο εξωτερικό.
DISCAIMERS:
1) Δεν χριεάζεται κανενός είδους προετοιμασία! θα φέρω laptop και θα έχω ετοιμάσει μια draft ατζέντα.
2) Αν απαντήσουν πολλοί, ίσως να πρέπει να κάνω επιλογή, ώστε να έχουμε σωστό μείγμα από PHD/MSc φοιτητές από Ευρώπη, Αμερική, ακι υπόλοιπο κόσμο. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Αλλά δεν φαντάζομαι να συμβεί αυτό...
Παρακαλω προωθήστε το ακόλουθο στους φίλους σας που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις. Υπήρχε και μια σελίδα στο facebook, αν μπορεί κάποιος ας ποστάρει και εκεί (Εγώ είμαι του τρίτου τομέα, δεν έχω facebook account)
Σταύρος Τουμπής
θα κάνουμε και φέτος την εκδήλωση για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα 22/12, γιατί θα είναι πιο εύκολο να βρούμε κόσμο ερχόμενο από το εξωτερικό. ΊΣως να γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα, 15-19/12.
Επομένως:
Αν είστε δικοί μας απόφοιτοι (απαραιτήτως!) και κάνετε ή έχετε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (MSC, PhD) στο εξωτερικό (οπουδήποτε, απαραιτήτως στο εξωτερικό) τα τελευταία λίγα χρόνια (ας πούμε να έχετε αποφοιτήτσει από εμάς την τελευταία 5ετία), και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ως ομιλητές, το άνω διάστημα, παρακαλώ στείλτε μου ένα μαιλ (όχι ΠΜ) στο toumpis [ a t ] aueb.gr λέγοντας τα ακόλουθα:
1) πότε αποφοιτήσατε από εμάς
2) που είστε τώρα και τι σπουδές κάνετε/κάνατε στο εξωτερικό (επίπεδο, αντικείμενο, και πανεπιστήμιο)
3) ποιες από τις 15,15,17,18,19,22 Δεκεμβρίου θα είστε εδώ.
Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 2-3 ώρες και θα μιλήσουμε για θέματα διαδικαστικά και ουσίας για σπουδές στο εξωτερικό.
DISCAIMERS:
1) Δεν χριεάζεται κανενός είδους προετοιμασία! θα φέρω laptop και θα έχω ετοιμάσει μια draft ατζέντα.
2) Αν απαντήσουν πολλοί, ίσως να πρέπει να κάνω επιλογή, ώστε να έχουμε σωστό μείγμα από PHD/MSc φοιτητές από Ευρώπη, Αμερική, ακι υπόλοιπο κόσμο. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Αλλά δεν φαντάζομαι να συμβεί αυτό...
Παρακαλω προωθήστε το ακόλουθο στους φίλους σας που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις. Υπήρχε και μια σελίδα στο facebook, αν μπορεί κάποιος ας ποστάρει και εκεί (Εγώ είμαι του τρίτου τομέα, δεν έχω facebook account)
Σταύρος Τουμπής
Last edited by Jami on Thu Nov 13, 2014 6:34 pm, edited 1 time in total.
Reason: Mail Fix
Reason: Mail Fix
- Alive
Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 12-3 μμ, ΑΜΦ. Χ
http://dias.aueb.gr/Ekdilosi_Tmimatos.pdf
http://dias.aueb.gr/Ekdilosi_Tmimatos.pdf