Web design- e-business

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
Wrangler
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Web design- e-business

Post by Wrangler » Tue Jan 24, 2006 9:17 pm

Ενδιαφέρομαι να μάθω σχεδιασμό ιστοσελίδας,ηλεκτρονικου καταστήματος κτλ είτε με μεταπτυχιακο είτε με παρακολούθηση κάποιου προγράμματος.
Υπάρχει κάτι σχετικό και αξιόπιστο στην Ελλάδα εκτός από ΙΕΚ?
που μπορώ να μάθω web design.....?
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Tue Jan 24, 2006 11:37 pm

Να σε ρωτήσω έχεις κάποιο βασικό πτυχίο πληροφορικής? Αν ναι νομίζω πως δεν χρειάζεσαι μεταπτυχιακό ή κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως αν θέλεις και ασχοληθείς μόνος σου (διαβάζοντας και παίζοντας) θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Άλλωστε ΙΕΚ ιδιωτικά προγράμματα εκμάθησης δεν νομίζω πως θα σε καλύψουν αν έχεις κάποια ιδέα με το αντικείμενο. Επιπλέον στο χώρο υπάρχουν πολλά έτοιμα πράγματα (λίγα υλοποιείς μόνος σου) τα οποία χρησιμοποιούνται πάρα πολύ (π.χ content management εργαλεία κτλ). Τώρα για μεταπτυχιακά για ελλάδα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Εξωτερικό υπάρχουν για e business (δες Αγγλία) αλλά νομίζω πως είναι περισσότερο προσανατολισμένα στο επιχειρισιακό κομμάτι και όχι τόσο στο WebDesign.
Βέβαια υπάρχουν προγράμματα για Human Computer Interaction (HCI) τα οποία ασχολούνται και με WebDesign αλλά από άλλη οπτική γωνία από αυτή που σε ενδιαφέρει (νομίζω).
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Jan 25, 2006 2:21 pm

τα οποία δυστυχώς θέλουν να έχεις ήδη κάνει κάποια πράγματα (ζητάνε και Portfolio)
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Return to “Μεταπτυχιακά”