Μεταπτυχιακές σπουδές σε άλλα τμήματα του Ο.Π.Α

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
zat1
bit level
bit level

Μεταπτυχιακές σπουδές σε άλλα τμήματα του Ο.Π.Α

Post by zat1 » Sun Oct 08, 2006 11:59 pm

Εχει σκεφτει κανεις να κανει μεταπτυχιακο στο Ο.Π.Α. σε διαφορετικο τμημα απο αυτο της πληροφορικης? θα με ενδιεφεραν πολυ οι αποψεις του
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Mon Oct 09, 2006 12:15 am

υπάρχει φοιτητής που ξέρω, ο οποίος μετά το προπτυχιακό του στο τμήμα μας συνέχισε σε MBA στην ΑΣΟΕΕ.
Δεν ξέρω όμως αν γράφει στο forum.
zat1
bit level
bit level

Post by zat1 » Mon Oct 09, 2006 12:40 am

βασικα θελω να μαθω τι ισχυει για να κανει καποιος μεταπτυχιακο σε αλλο τμημα... τι μ.ο. θελει κ σε ποιον καθηγητη πρεπει να απευθηνθω για πτυχιακη κ συστατικη επιστολη>????
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Mon Oct 09, 2006 11:37 am

δεν νομίζω να θέλει κάτι διαφορετικό από ότι χρειάζεται το μεταπτυχιακό σε δικά μας τμήματα.

Ο μ.ο. που θέλει κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ανακοινώνεται στην προκύρηξη του προγράμματος.

Σε ποιόν καθηγητή θα κάνεις πτυχιακή εξαρτάται από το τι σου αρέσει και από το πόσο θες να κάνεις κάτι. Είναι καλό να κάνεις πτυχιακή σε κάτι που πραγματικά γουστάρεις, προκειμένου να βγει καλή.

Την συστατική επιστολή την ζητάς από όσους καθηγητές πιστεύεις ότι θα γράψουν κάτι καλό για σένα. Το συζητάς μαζί τους για ποιό μεταπτυχιακό ενδιαφέρεσαι τους δίνεις ένα βιογραφικό σου για αυτά που έχεις κάνει και ανάλογα πράτεις.
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”