εδω και λιγο καιρο αρχισα και εγω να ψαχνω για μεταπτυχιακο αν και στο 4ετος ημουν σιγουρη οτι δεν θα εκανα τελικα ομως αποφασισα να το ψαξω λιγο δεν εχω να χασω κατι! Ετσι και κατεληξα να το προχωρησω για διαφορους λογους.
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι πολυ του computer science.Μ'αρεσει η τεχνολογια αλλα οχι σε τοσο βαθμο που κανουμε στην σχολη.Γιαυτο και αποφασισα να ξεφυγω απο τον προγραμματισμο και εχω βρει καποια μεταπτυχιακα που με ενδιαφερουν.
Το ενα ειναι Business Information Management(στην Ολλανδια), οπου μπορω να συνδιασω Τεχνολογια με business, αυτο ειναι ενα που με ενδιαφερει ιδιαιτερα.
Και εχω βρει και ενα αλλο, το Event Management. Το συγκεκριμένο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σπουδαζουμε αλλα θα το εβαζα σαν no.1 για μενα μεταπτυχιακο.Το θεμα ειναι οτι εαν ακολουθησω τετοιο μεταπτυχιακο τοτε ειναι κριμα τα 5 χρονια που σπουδαζω εδω να παν χαμενα και δεν ειναι και ευκολα χρονια αυτο το γνωριζεται ολοι!
Απ΄την αλλη όμως ειναι ενα μεταπτυχιακο που πιστευω θα το "ευχαριστηθω" και δεν θα το κανω με το ζορι. Ειναι κατι που μου αρεσει και θα ηθελα πολυ να το κανω στο μελλον.
Δεν ξερω ομως εαν σαν επαγγελμα αν θα εχει μελλον καθως στο τομεα δεν εχω ιδεα το τι γινεται, γιατι το ΒΙΜ ειμαι σιγουρη οτι θα εχει.
Ειμαι πολυ μπερδεμενη στο τι να ακολουθησω, αυτο που ξερω σιγουρα οτι θα εχει μελλον ή κατι που μου αρεσει? Θελω να ξερω οτι οταν τελιωσω θα εχω δουλεια και οχι να παει τζαμπα το μεταπτυχιακο.
Ισως μεγαλυτεροι με εμπερια γενικα εξω στην αγορα αν μπορουν να βοηθησουν.
Επισης να ρωτησω και κατι αλλο, το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ΕΜ το εχω βρει μεχρι τωρα Αγγλια(δεν εψαξα ακομη σε αλλες χωρες) αλλα εγω δεν θελω να παω Αγγλια, προτιμω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της Ευρωπης. Τελικα το που θα πας (Ευρωπη παντα) παιζει ρολο? Κοιτανε δηλαδη αν εχεις τελιωσει Αγγλια ή πχ Ολλανδια???
Αν τυχει και βρει καποιος εκτος Αγγλιας το μεταπτυχιακο αυτο ας μου στειλει το πανεπιστημιο