Τα τελευταια χρονια παιζω FS2002 με αγαπημενο αεροσκαφος το 737

Επισης κανω και αρκετες πτησεις με το king air στα ελληνικα νησια

Έψαχνα και χτες να βρω παραπάνω πληροφορίες στο Internet και το μόνο που βρήκα είναι τελικά η σελίδα της Global η οποία δεν είναι αερολέσχη, αλλά σχολή εκπαίδευσης. Σ' αυτούς με καμία 200αριά € μπορείς να πετάξεις για 1 ώρα (σε τετραθέσιο αεροπλάνο, οπότε είναι κάτι λιγότερο από 70€ το άτομο). Η Global "επιχειρεί" από τα Μέγαρα και είχα πετάξει με ένα αεροπλάνο τους στις 30 Σεπτεμβρίου, σ'ένα αεροδρόμιο στην Κωπαΐδα για 5 λεπτά... δωρεάν!!emperormario wrote:Για δώσε παραπάνω info αν δε βαριέσαι..philimonas wrote: Πάντως υπάρχουν πτήσεις εθισμού με 150€+, ανάλογα με τη διάρκεια, το αεροπλάνο και την αερολέσχη.
Κι εγώ είχα dial-up και πέταγα on-line! Αλλά εντάξει δεν το παράκανα, γιατί αλλιώς ο λογαριασμός ...!!emperormario wrote:Μπα μόνος μου..Πριν 4 χρόνια που το έπαιζα ήμουν με dial-up. Φαντάσου να έπαιζα on-linephilimonas wrote: emperormario πέταγες και on-line ή μόνος σου; Κι εγώ το έχω αφήσει το fs τώρα πια...
Σίγουρα?!ismael blanco wrote:Το καλύτερο αεροπλάνο μακράν πιστεύω είναι το Airbus Α-380 γύρισα από Αμερική φέτος που είχα πάει και ήταν απλά τέλειο μπροστά από κάθε κάθισμα είχε οθόνη όπου μπορούσες να επιλέξεις να δεις ταινία είχε 10 διαφορετικές ταινίε ς, να ακούσεις τραγούδια είχε γύρω στα 1000 διαφορετικά τραγούδια , να παίξεις παιχνίδια και πολλά άλλα.
Τα ματιάσατε!Αεροσκάφος κατέπεσε σε σπίτια στην πόλη Μανάους, χωρίς να σκοτωθεί κανείς και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους και των ενοίκων των σπιτιών
Δικινητήριο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, συνετρίβη σήμερα πάνω σε έξι σπίτια στην πόλη Μανάους της Βραζιλίας, χωρίς ευτυχώς να σκοτωθεί κανείς. Δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους και των ενοίκων των σπιτιών, παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, ανακοινώθηκε από τον Infraero, τον οργανισμό διαχείρισης των αεροδρομίων της Βραζιλίας. Το αεροσκάφος, τύπου EMB-810C, που ανήκει στην εταιρεία αεροταξί Lafir είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μανάους με προορισμό την αερολέσχη της εταιρείας. Εκτός από τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη στο αεροσκάφος επέβαιναν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Lafir, Πέδρο Τεσέιρα, και η γραμματέας του. Ο ίδιος ο Τεσέιρα είπε ότι το ατύχημα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε μηχανικό πρόβλημα. Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας από τη συντριβή υπέστησαν ζημιές πέντε σπίτια στη Φαβέλα Κομουνιδάδε Ουνιάο και καταστράφηκε ολοσχερώς άλλο ένα.
πηγή