Help with Style!!
Help with Style!!
Εκανα ενα δικο μου site με phpbb αλλα δεν ξερω πως να κανω δικο μου Style.Αμα καποιος εχει τις γνωσεις και θελει να κανει ενα Style ας μου στειλει ΠΜ να του δωσω το Username και το Password για να μπορει να μπει στο μερος οπου κανεις την Διχειριση του Site.
Το site μου
kafto.getforum.org
Το site μου
kafto.getforum.org
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Help with Style!!
Πολλά έτοιμα στυλ μπορείς να βρει στο http://www.phpbb.com και στο http://www.phpbbacademy.com. Διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο αν δεν ξέρεις να κάνεις κάτι μόνος σου
Επίσης, το να δίνεις username και password σου σε κάποιον, ειδικά όταν πρόκειται για admin account, είναι κάτι περισσότερο από επικίνδυνο!
Επίσης, το να δίνεις username και password σου σε κάποιον, ειδικά όταν πρόκειται για admin account, είναι κάτι περισσότερο από επικίνδυνο!
Thanks The Punisher για τα Link αλλα πως μπορω να προσθεσω ενα Style στο site μου???Εκτος απο τα ετοιμα που δινει στο μενυ του Διαχειριστη??Δηλαδη ενα Style που το ευτιαξε ενα αλλο μελος.
-
How to install styles on phpBB3
ψάξε λίγο το site της phpBB. το άρθρο που σου δίνω είναι στην Knowledge base
ψάξε λίγο το site της phpBB. το άρθρο που σου δίνω είναι στην Knowledge base
Από τον πίνακα διαχείρισης λογικά θα μπορείς να διαλέξεις άλλο theme αλλά και να το μορφοποιήσεις. Βέβαια από ό,τι βλέπω δεν έστησες εσύ το φόρουμ αλλά είναι έτοιμο άρα πληροφορίες θα βρεις στο forum του site που το έφτιαξες.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
The Punisher den exo to phpbb3.Exo to phpbb2.An mporeis na me voi8iseiw se eyxaristo para poly!!!!
-
θέλω να σε παρακαλέσω να επεξεργαστείς τη δημοσίευσή σου και να την γράψεις στα ελληνικά. Απαγορεύονται τα greeklish σε αυτό το forum.
Όσο για το version του phpBB, στο αντίστοιχο site θα βρεις αντίστοιχες οδηγίες και για το version 2. Ψάξτο λίγο παραπάνω
Όσο για το version του phpBB, στο αντίστοιχο site θα βρεις αντίστοιχες οδηγίες και για το version 2. Ψάξτο λίγο παραπάνω