SOS! Ηχορύπανση!

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Tue Jul 31, 2007 8:57 pm

Και για το περιβάλλον μας φυσικά...(ή ότι θα απομείνει από αυτό...)
S.S.D.D.
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: SOS! Ηχορύπανση!

Post by Serendipity » Fri Mar 14, 2008 2:21 pm

βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Fri Mar 14, 2008 2:40 pm

Hacking δοκίμασες; :smt002

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Φυσικά και σοβαρολογώ...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Fri Mar 14, 2008 2:51 pm

Serendipity wrote:βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
Υπαρχει μια υπηρεσια για τετοιου τυπου ηχορυπανση η οποια -παραδοξως- δουλευει και δουλευει αρκετα καλα*. Πηγαινε με ηρεμο τροπο και πες του οτι τα προστιμα για τετοια θεματα ειναι τεραστια (ειναι οντως) και οτι δεν υπαρχει λογος να ειστε κακοι γειτονες, και να τα φτιαξει για να μην χαλατε χωρις λογο τη σχεση σας. Εαν δεν δεις προκοπη μετα απο αυτο, ψαξε και κανε καταγγελια. Παντως μην πας σε εξωδικα κτλ, οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι δεν ειναι τπτ.

Με την παραπανω συνταγη, δηλαδη πηγαμε και απαιτησαμε (δεν παρακαλεσαμε) αλλα παντα με ευγενικο τροπο, και κανοντας σαφες οτι θα το τραβηξουμε σε περιπτωση μη συμμορφωσης, το γραφειο που στεγαζετε διπλα μας, εκανε ολοκληρη τροποποιηση στην εγκατασταση του A/C του, ωστε να μην ακουγεται. (βαλαν κατι σαν σιγαστηρα)

*γνωστος ειχε κανει καταγγελια για καποιο θορυβωδες εργαστηρι που εκανε τον μαγκα και τον τσαμπουκα σε συστασεις, και συμμορφωθηκε με την ουρα στα σκελια και το πορτοφολι αδειο
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Mar 14, 2008 2:55 pm

Serendipity wrote:βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
Ηλίθια ερώτηση: τα χρησιμοποιεί για θέρμανση ή για ψύξη; Ειδικά αν τα χρησιμοποιεί για θέρμανση φώναξε και τους οικολόγους εκτός απο το hacking...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Mar 14, 2008 3:16 pm

τα χρησιμοποιει για θερμανση,με τετοια ζεστη δλδ ελεος :shock: εχει καποια διαφορα ομως?κανουν περισσοτερο θορυβο για θέρμανση?
-------
με hacking?πως?ειχα σκεφτει να σκαρφαλωσω εμ καμια σκαλα να τους λιωσω τα καλωδια αλλα δεν ειμαι και η catwoman
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Fri Mar 14, 2008 4:48 pm

Serendipity wrote:τα χρησιμοποιει για θερμανση,με τετοια ζεστη δλδ ελεος :shock: εχει καποια διαφορα ομως?κανουν περισσοτερο θορυβο για θέρμανση?
-------
με hacking?πως?ειχα σκεφτει να σκαρφαλωσω εμ καμια σκαλα να τους λιωσω τα καλωδια αλλα δεν ειμαι και η catwoman
Έχουν πάρα πολύ μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές (καλοριφέρ κ.α.) Για τη δε ψύξη δεν υπάρχουν σημαντικές εναλλακτικές λύσεις.

Όσο για το hacking: Με self-made τηλεκοντρόλ από κανένα μπαλκόνι απέναντι;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Mar 14, 2008 6:22 pm

Όσο για το hacking: Με self-made τηλεκοντρόλ από κανένα μπαλκόνι απέναντι;
Σωστό... Είχαμε κάνει μεγάλη νίλα σε μια φιλόλογο στο φροντιστήριο (που κρύωνε και έκλεινε το aircondition) το ανοίγαμε έχοντας το τηλεκοντρόλ από το air condition της διπλανής αίθουσας.

Υπομονή λίγα χρόνια. Όταν το ubiquitous computing εισβάλλει στην ζωή μας θα τραβάς καζανάκι και θα μπλοκάρει ο φούρνος του αποπάνω..
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Mar 14, 2008 8:22 pm

ailouros wrote:
Υπομονή λίγα χρόνια. Όταν το ubiquitous computing εισβάλλει στην ζωή μας θα τραβάς καζανάκι και θα μπλοκάρει ο φούρνος του αποπάνω..

ωσπου να γινει αυτο πραγματικοτητα με βλεπω με μουρλοχαπα.
--Albert Einstein--

ImageImage

*estrngd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by *estrngd » Sat Mar 15, 2008 12:44 pm

Serendipity wrote:εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου
Μαύρα γυαλιά, παντοφλίτσες, ξαπλώστρα, μαγιό για τα κονέ, και μπάρκαρες για Μύκονο!
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sat Mar 15, 2008 6:13 pm

*estrngd wrote:
Serendipity wrote:εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου
Μαύρα γυαλιά, παντοφλίτσες, ξαπλώστρα, μαγιό για τα κονέ, και μπάρκαρες για Μύκονο!

παιζεις με τον πονο μου :-p :-p :-p ,τελικα τους καναμε παρατηρηση και μας ειπαν πως δεν ειναι μονο τα αιρcondition,αλλα επειδη εχουν νυχτερινο τιμολογιο το βραδυ βαζουν το πλυντηριο πιατων και ρουχων και ολες τις ηλεκτρικες συσκευες για να μην πληρωνουν πολλα,για αυτο τρεμει ολο το σπιτι.επισης ,δεν ειδα να ιδρωνει και το αυτι τους,οποτε 8α καταφυγουμε σε αλλα μεσα. :evil: :evil: :evil:
--Albert Einstein--

ImageImage

ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Mar 15, 2008 6:14 pm

Τοτε μπορεις να κοιμασαι τη μερα που δν υπαρχει φασαρια :smt019 :smt015
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sat Mar 15, 2008 8:08 pm

"Crash, kill, destroy"... :smt021

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Κλασικό moto ενός ανθρωπόμορφου επιθετικού robot. A bit early science fiction series, "Χαμένοι στο Διάστημα", δεκαετία '70 (δεν είχατε γεννηθεί ακόμη...).
Post Reply

Return to “off-topic”