SOS! Ηχορύπανση!
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: SOS! Ηχορύπανση!
βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Hacking δοκίμασες;
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Φυσικά και σοβαρολογώ...

Δ. Γκρ.
ΥΓ. Φυσικά και σοβαρολογώ...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Υπαρχει μια υπηρεσια για τετοιου τυπου ηχορυπανση η οποια -παραδοξως- δουλευει και δουλευει αρκετα καλα*. Πηγαινε με ηρεμο τροπο και πες του οτι τα προστιμα για τετοια θεματα ειναι τεραστια (ειναι οντως) και οτι δεν υπαρχει λογος να ειστε κακοι γειτονες, και να τα φτιαξει για να μην χαλατε χωρις λογο τη σχεση σας. Εαν δεν δεις προκοπη μετα απο αυτο, ψαξε και κανε καταγγελια. Παντως μην πας σε εξωδικα κτλ, οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι δεν ειναι τπτ.Serendipity wrote:βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
Με την παραπανω συνταγη, δηλαδη πηγαμε και απαιτησαμε (δεν παρακαλεσαμε) αλλα παντα με ευγενικο τροπο, και κανοντας σαφες οτι θα το τραβηξουμε σε περιπτωση μη συμμορφωσης, το γραφειο που στεγαζετε διπλα μας, εκανε ολοκληρη τροποποιηση στην εγκατασταση του A/C του, ωστε να μην ακουγεται. (βαλαν κατι σαν σιγαστηρα)
*γνωστος ειχε κανει καταγγελια για καποιο θορυβωδες εργαστηρι που εκανε τον μαγκα και τον τσαμπουκα σε συστασεις, και συμμορφωθηκε με την ουρα στα σκελια και το πορτοφολι αδειο
- Proxenos
- Gbyte level
Ηλίθια ερώτηση: τα χρησιμοποιεί για θέρμανση ή για ψύξη; Ειδικά αν τα χρησιμοποιεί για θέρμανση φώναξε και τους οικολόγους εκτός απο το hacking...Serendipity wrote:βλεπωντας ξανα αυτο το topic ειπα να πω και εγω τον πονο μου.εδω και κανα μηνα αυτος που μενει απο πάνω μου στην πολυκατοικία του εχουν ψιλοχαλασει τα 4 air-condition που διαθετει.με αποτελεσμα να κανουν εναν δαιμονικο θορυβο.αν και του εχουμε πει αν μπορει να μην το ανοιγει μετα τισ 12 το βραδυ,αυτος τα ανοιγει ολα μαζι εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου..οι ωτοασπιδες δεν πολυβοηθανε ετσι εχω να κοιμιηθω ποιοτικα πολυ καιρο...λετε να του κανω κανα εξωδικο?
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- Serendipity
- Gbyte level
τα χρησιμοποιει για θερμανση,με τετοια ζεστη δλδ ελεος
εχει καποια διαφορα ομως?κανουν περισσοτερο θορυβο για θέρμανση?
-------
με hacking?πως?ειχα σκεφτει να σκαρφαλωσω εμ καμια σκαλα να τους λιωσω τα καλωδια αλλα δεν ειμαι και η catwoman

-------
με hacking?πως?ειχα σκεφτει να σκαρφαλωσω εμ καμια σκαλα να τους λιωσω τα καλωδια αλλα δεν ειμαι και η catwoman
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- Proxenos
- Gbyte level
Έχουν πάρα πολύ μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές (καλοριφέρ κ.α.) Για τη δε ψύξη δεν υπάρχουν σημαντικές εναλλακτικές λύσεις.Serendipity wrote:τα χρησιμοποιει για θερμανση,με τετοια ζεστη δλδ ελεοςεχει καποια διαφορα ομως?κανουν περισσοτερο θορυβο για θέρμανση?
-------
Όσο για το hacking: Με self-made τηλεκοντρόλ από κανένα μπαλκόνι απέναντι;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- ailouros
- Gbyte level
Σωστό... Είχαμε κάνει μεγάλη νίλα σε μια φιλόλογο στο φροντιστήριο (που κρύωνε και έκλεινε το aircondition) το ανοίγαμε έχοντας το τηλεκοντρόλ από το air condition της διπλανής αίθουσας.Όσο για το hacking: Με self-made τηλεκοντρόλ από κανένα μπαλκόνι απέναντι;
Υπομονή λίγα χρόνια. Όταν το ubiquitous computing εισβάλλει στην ζωή μας θα τραβάς καζανάκι και θα μπλοκάρει ο φούρνος του αποπάνω..
- Serendipity
- Gbyte level
ailouros wrote:
Υπομονή λίγα χρόνια. Όταν το ubiquitous computing εισβάλλει στην ζωή μας θα τραβάς καζανάκι και θα μπλοκάρει ο φούρνος του αποπάνω..
ωσπου να γινει αυτο πραγματικοτητα με βλεπω με μουρλοχαπα.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Μαύρα γυαλιά, παντοφλίτσες, ξαπλώστρα, μαγιό για τα κονέ, και μπάρκαρες για Μύκονο!Serendipity wrote:εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου
- Serendipity
- Gbyte level
*estrngd wrote:Μαύρα γυαλιά, παντοφλίτσες, ξαπλώστρα, μαγιό για τα κονέ, και μπάρκαρες για Μύκονο!Serendipity wrote:εμ αποτελασμα το σπιτι να τρεμει ολοκληρο και να θυμιζει μηχανοστασιο πλοιου
παιζεις με τον πονο μου

--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
"Crash, kill, destroy"...
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Κλασικό moto ενός ανθρωπόμορφου επιθετικού robot. A bit early science fiction series, "Χαμένοι στο Διάστημα", δεκαετία '70 (δεν είχατε γεννηθεί ακόμη...).

Δ. Γκρ.
ΥΓ. Κλασικό moto ενός ανθρωπόμορφου επιθετικού robot. A bit early science fiction series, "Χαμένοι στο Διάστημα", δεκαετία '70 (δεν είχατε γεννηθεί ακόμη...).