Νέα Εισιτήρια - οικονομικό πρόβλημα
Νέα Εισιτήρια - οικονομικό πρόβλημα
Πως μπορούμε σαν venus να εκμεταλλευτούμε το γεγονός οτι τα εισιτήρια έχουν διάρκεια 1.5 ώρα προς όφελος των συμφοιτητών μας? 

που θα πάει θα το δουμε...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Νέα Εισιτήρια - οικονομικό πρόβλημα
Χμμ,μαλλον εννοεις το κλασσικο "αφηνω το εισητηριο πανω στο μηχανημα που το ακυρωνει και θα το παρει καποιος αλλος" 

'Ετσι μετά απο μία δυο ώρες θα έχουμε ένα stack απο εισιτήρια,ασε που ο άλλος θα πρέπει να ψάχνει ποιο είναι έγκυρο...
Είναι λίγο πιο πολύπλοκο.

Είναι λίγο πιο πολύπλοκο.

- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Δεν νομίζω και εγώ πως αυτό αποτελεί λύση...Πάντως πλέον έχω την αίσθηση πως συμφέρει πολύ η μηνιαία κάρτα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Συμφωνώ tZoLe , αλλα το θέμα είναι να βρεθεί μια "πατέντα" για περιορισμό σπατάλης(οικονομικό πρόβλημα)...δες το σαν game.
Πχ θα μπορούσε να υπάρχει ενας χρονοδιακόπτης,που θα αδιάζει - σε ένα κουβά-τα εισιτήρια κάθε 20 λεπτά,οπότε η πιθανότητα να υπάρχει άκυρο εισιτήριο είναι μικρή....
, ο user απλά θα τσιμπάει ένα απο τα διαθέσιμα...
Η συσκευή θα μπορούσε να είναι στην είσοδο της σχολής...λέω τωρα.
Πχ θα μπορούσε να υπάρχει ενας χρονοδιακόπτης,που θα αδιάζει - σε ένα κουβά-τα εισιτήρια κάθε 20 λεπτά,οπότε η πιθανότητα να υπάρχει άκυρο εισιτήριο είναι μικρή....

- netharis
- Venus Former Team Member
Πιο πολύ για σενάριο SAW V μου κάνει παρά μείωση του οικονομικού προβλήματος των εισητηρίωνrose wrote:δες το σαν game.
Πχ θα μπορούσε να υπάρχει ενας χρονοδιακόπτης,που θα αδιάζει - σε ένα κουβά-τα εισιτήρια κάθε 20 λεπτά,οπότε η πιθανότητα να υπάρχει άκυρο εισιτήριο είναι μικρή...., ο user απλά θα τσιμπάει ένα απο τα διαθέσιμα...

Αυτό που γίνεται με τα εκδοτήρια είναι καλό option για τους φοιτητές. Φαντάσου απλά τη κίνηση έχει ο σταθμός της Βικτώριας απο φοιτητές της ΑΣΟΕΕ.
Εκτός αν θέλετε να έχουμε μία "κρυψώνα" εισητηρίων exclusive για τα μέλη του Venus

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- Proxenos
- Gbyte level
Πάντα συνέφερε για όποιον δεν έχει αυτοκίνητο. Και το κυριότερο είναι η ευκολία της: ούτε ψάχνεις συνέχεια περίπτερα, ούτε αγοράζεις κανονικά εισιτήρια όταν τα περίπτερα "δεν έχουν" φοιτητικά...tZoLe wrote:Δεν νομίζω και εγώ πως αυτό αποτελεί λύση...Πάντως πλέον έχω την αίσθηση πως συμφέρει πολύ η μηνιαία κάρτα.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
http://troktiko.blogspot.com/2008/05/bl ... _5614.htmlΜην πετάτε τα εισιτήρια- δίνετε τα στον επόμενο- Να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια μόνοι μας!
- djsolid
- Kilobyte level
Εγώ το έκανα αυτό χθες. Και μάλιστα με κοιτάγανε οι διπλανοί μου περίεργα!tsilochr wrote:http://troktiko.blogspot.com/2008/05/bl ... _5614.htmlΜην πετάτε τα εισιτήρια- δίνετε τα στον επόμενο- Να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια μόνοι μας!
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αφού είναι ενιαίο το εισιτήριο δεν έχει σημασία η κατεύθυνση, σωστά?
What to say man...what to say....
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Nαι, το εννιαιο ισχυει για ολες τις κατευθυνσεις με οποιοδηποτε μεσο για 1,5ωρα (απ οτι θυμαμαι..)

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Βασικα δημιουργουνται και αλλα προβληματα ετσι...υπαρχουν και τσιπηδες που τους εχω ικανους να καθυστερησουν για κανα μισαωρο τη βολτα τους περιμενωντας καποιο εισητηριο
Ο ultimate_aektzis , επαναφέρει το θέμα...ultimate_aektzis wrote:Βασικα δημιουργουνται και αλλα προβληματα ετσι...υπαρχουν και τσιπηδες που τους εχω ικανους να καθυστερησουν για κανα μισαωρο τη βολτα τους περιμενωντας καποιο εισητηριο

- gasparosoft
- Gbyte level
Εγώ πάντως λέω να τα ξαναπουλάμε στην μισή τιμή.Και εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι και οι άλλοι...
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Αν αντέχεις την απόρριψη... το έχω κάνει κάποιες φορές, και άλλες το δέχονται, άλλες όμως απομακρύνονται θορυβημένοι.djsolid wrote:Εγώ το έκανα αυτό χθες. Και μάλιστα με κοιτάγανε οι διπλανοί μου περίεργα!tsilochr wrote:http://troktiko.blogspot.com/2008/05/bl ... _5614.htmlΜην πετάτε τα εισιτήρια- δίνετε τα στον επόμενο- Να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια μόνοι μας!
Επίσης ένα πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά η 1.5 ώρα μπορεί να τελειώσει με ένα μόνο μέσο, λόγω πχ αργών δρομολογίων κλπ.
340.750 * .50 = 170 δρχ
340.750 * .80 = 273 δρχ
- sagwnias
- Gbyte level
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! το μονο προβλημα ειναι να πας να το ζητησεις απο τον αλλο που προκειται να του το πουλησεις....οσο να ναι εγω ντρεπομαι να το κανω!gasparosoft wrote:Εγώ πάντως λέω να τα ξαναπουλάμε στην μισή τιμή.Και εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι και οι άλλοι...
Προσωπικα παντως και 2 ωρες και 2.30 μετα εχω μπει μεσα. Σιγα μην καθομαι με το ρολοι να κοιταω. Κατεβαινω σχολη για ενα 2ωρο μαθημα και γυριζω με το ιδιο εισητηριο. πχ 10.40-13.10. Αμα με πιασει κανεις ελεγκτης θα δω τι θα κανω και τι θα του πω.....
- gasparosoft
- Gbyte level
Πες του ότι πας με την Χειμερινή ώρα

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εγω χρησιμοποιω απεριοριστων και ας πεσω και καμια φορα εξω για κανα 2 ευρω.δν μπορω να καθομαι να εχω το αγχος να ειμαι στην ωρα ή αν δν ειμαι θα πιασει ο ελεγκτης(καταραμενε murphy
)

- Proxenos
- Gbyte level
...να τρέχεις να αγοράζεις εισιτήρια, να ψάχνεις κάθε φορά που τα έβαλες όταν θέλεις να τα χτυπήσεις ή περάσει έλεγχος, να ψάχνεις να δεις ποιο είναι χτυπημένο και ποιο όχι ή ποιο από τα χτυπημένα είναι αυτό που χτύπησες σήμερα. Και όταν την έχεις την μηνιαία κάρτα κυκλοφορείς και περισσότερο.ultimate_aektzis wrote:Εγω χρησιμοποιω απεριοριστων και ας πεσω και καμια φορα εξω για κανα 2 ευρω.δν μπορω να καθομαι να εχω το αγχος να ειμαι στην ωρα ή αν δν ειμαι θα πιασει ο ελεγκτης(καταραμενε murphy)
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δν εχω τετοια προβληματα...να τρέχεις να αγοράζεις εισιτήρια, να ψάχνεις κάθε φορά που τα έβαλες όταν θέλεις να τα χτυπήσεις ή περάσει έλεγχος, να ψάχνεις να δεις ποιο είναι χτυπημένο και ποιο όχι ή ποιο από τα χτυπημένα είναι αυτό που χτύπησες σήμερα

Για αυτο και δν τα ανεφερα...