Venus...

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Re: Venus...

Post by redlabel » Sat Oct 04, 2008 6:52 pm

Οι "υποχωρήσεις" του Venus Management Team είναι προς τιμήν τους. Έπραξες σωστά, Ισοβίτη! Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δ. Γκρ.
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Sat Oct 04, 2008 7:16 pm

Σας ευχαριστώ.

Χαίρομαι που συμφωνεί και ο redlabel, μιας και είναι το μέλος του Venus με το οποίο έχω διαφωνήσει τις περισσότερες φορές για διάφορα θέματα :-D :-D :-D .
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Sun Oct 05, 2008 2:43 am

aguero88 wrote: Όποιος έχει διαφορετική άποψη αμέσως έρχεται σε αντιπαράθεση αναγκαστικά η μη με συγκεκριμένα κάθε φορά άτομα αυτά της "ομάδας". Έχει αναρωτηθεί γιατί άτομα με διαφορετική άποψη από εσάς έχουν σταματήσει να γράφουν σε αυτό το forum; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι ίσως υπάρχει και μια διαφορετική άποψη από την δική σας; Γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι διαφορετικό πρέπει να καταλήγουμε σε κλείδωμα του topic; Και γιατί αυτό σχεδόν πάντα γίνεται σε topic με πολιτικό περιέχομενο; Μήπως υπάρχει μια συγκεκριμένη λογική μέσα σε αυτό το forum, ολίγον απολιτικ, ωχαδερφισμού και τα σχετικά; Η μήπως συγκεκριμένοι χρήστες το μόνο που κάνουν είναι ένα και μόνο πράγμα. Να κατηγορούν σε κάθε πολιτικό θέμα είτε αυτό αφορά είτε όχι το πανεπιστήμιο τις παρατάξεις. Δεν υπερασπίζομαι ούτε εκπροσωπώ καμία παράταξη αλλά στην συνείδηση αρκετών φοιτητών νομίζω ότι έχει περάσει μια λογική Venus=Αγώνας ενάντια στις κακές παρατάξεις. Αυτός είναι ο ρόλος ενός forum πληροφορικής; Θα ακούσω σαν απάντηση σε αυτό το post ότι το Venus έχει κανόνες και πρέπει να τους τηρούμε. Συμφωνώ. Αλλά δεν δεχόμαστε την διαφορετική άποψη;
Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις κάποια απτά παραδείγματα θεμάτων που δε θα έπρεπε να κλειδωθούν?
Φαντάζομαι για να φτάσεις να δημιουργήσεις θέμα θα υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα.
Ελπίζω να έχεις παρατηρήσει ότι δεν είμαστε άτομα που προκαταλαμβάνουμε τις συζητήσεις που δημιουργούνται ώστε να τις κλειδώνουμε πριν ακουστούν απόψεις, επειδή απλά είναι πολιτικές. Δυστυχώς κάποιες συζητήσεις φτάνουν μετά από πολλές δημοσιεύσεις σε σημείο είτε προσωπικών είτε πολιτικών αντιπαραθέσεων και δεν συνάδουν με τον κανονισμό του forum. Επίσης ελπίζω να έχεις παρατηρήσει ότι δεν έχουμε διαγράψει κανένα post επειδή δεν μας αρέσει. Όλες οι απόψεις είναι διαθέσιμες στον οποιοδήποτε.
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
mei
byte level
byte level

Post by mei » Sun Oct 05, 2008 4:25 am

Γιατί κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι διαφορετικό πρέπει να καταλήγουμε σε κλείδωμα του topic; Και γιατί αυτό σχεδόν πάντα γίνεται σε topic με πολιτικό περιέχομενο;
κατσε κατσε το ξερω αυτο! :smt001
ειναι μαλλον επειδη...
στο Terms of Use του venus απαγορευονται ρητα οι κομματικες-παραταξιακες συζητησεις. :smt025
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
Dreamcatcher
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by Dreamcatcher » Sun Oct 05, 2008 9:20 am

mei μην μπερδεύεις το παραταξιακό με το πολιτικό... παιδιά αναλισκόμαστε στα ίδια και στα ίδια... πάνω κάτω τα post σας είναι πανομοιότυπα... το θέμα είναι τόσο απλό...στο τοπικ ΝΕΟΣ το οποίο ανοίχθηκε από συντονιστή(κάτι που μας δείχνει αν η venus team επιθυμεί πολιτικές συζητήσεις και ακόμα μας δείχνει τις διαθέσεις της απέναντι σε μια ήρεμη κουβέντα πολιτικών απόψεων) ξέφυγε όχι μόνο από τους κανονισμούς του Venus αλλά και από τον χαρακτήρα του...Ναι μαζί σου συμφωνώ είμαστε 20 χρονών και είναι φυσιολογικότατο να παρακολουθούμε τα δρώμενα και να έχουμε άποψη...συμφωνώ μαζί σου ότι αν θέλουμε μπορούμε να την εκφράσουμε και να διαλεχθούμε...αλλά αυτά που γίνονται στην σχολή(στο ημιυπόγειο) συγχώρεσέ με αλλά δεν θέλω να τα δώ και στο Venus...
Πιστεύω πως ορθά έπρεξε ο Ισοβιτης και μπράβο του...όταν γραφόμαστε εδώ αποδεχόμαστε τους όρους. Άρα από την στιγμή που κάποιος τους παραβεί δεν μπορεί να ζητήσει το γιατί από την ομάδα συντονισμού...
Για το θέμα που αναφέρεις με το ότι πολλά άτομα που δεν ποστάρουν εξαιτίας διαφορετικών απόψεων...ναιι τί διαφορετική άποψη μπορεί να έχει κάποιος για την σύνταξη της εντολής if που σου ζητάει κάποιος πρωτοετής να του την εξηγήσεις?? άρα μην τα ρίχνουμε όλα στην μια πλευρα (στο πραγματικά Λειτουργικά άρτιο Venus Project)...αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει θα το κάνει... πάρε παράδειγμα εμένα... περίπου 3 μήνες δεν ήθελα να ποστάρω στο venus για δικούς μου προσωπικούς λόγους...Δεν θα βγώ να πώ ααα κοίτα το venus με απωθεί άρα φταίει το Venus...
Συνοψίζωντας λοιπόν δεν νομίζω ότι θα σταματήσουν οι συντονιστές μας καμία κουβέντα όπου χωρίς εντάσεις αλλά με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα θα θέτουμε και θα στηρίζουμε τις απόψεις μας...στοίχειο φανατισμού ορθά δεν υπάρχουν στο Venus κατεμε...( στα καφενεία της επαρχίας βγάζουν και μαχαίρια :-D :-D :-D )...
Αυτά και από εμένα και συγνώμη για το πρωινό "τραγούδι" :-D
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!

Dreamcatcher
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Sun Oct 05, 2008 11:14 am

Έχω την εντύπωση ότι κάτι έχουμε μπερδέψει... Στο θέμα ΝΕΟΣ αυτό που έγινε ήταν το εξής...: Ήταν ξεκάθαρο ότι ο αγκουέρο έχει διαφορετικές απόψεις με αρκετούς από το φόρουμ, ωστόσο το τόπικ κλειδώθηκε και ξέφυγε όταν μετά τα πόστ
aguero88 wrote:Τι άλλο θα ακούσουμε δεν ξέρω...Σκέφτομαι να μην σχολιάζω τίποτα πια...Έχει πέσει πολύ κάψιμο και δεν αναφέρομαι στο παραπάνω...
και...
aguero88 wrote:Για όλα φταίνε οι παρατάξεις! Για όλα φταίνε η παρατάξεις! Για όλα φταίνε οι παρατάξεις!
Δεν έχω επιχειρήματα...Δεν έχω επιχειρήματα...Δεν έχω επιχειρήματα...
Ζήτω ο ωχαδερφισμός! Ζήτω ο εαυτούλης μου! Ζήτω η επανάσταση μέσω του πληκτρολογίου!
Είμαι ξερόλας! Είμαι παντογνώστης! Τα έμαθα όλα από την οθόνη του PC!
(κυρίως μετά το δεύτερο) εγώ απάντησα με ένα πόστ και έκανα απ'ευθείας επίθεση στον αγκουέρο, γιατί θεώρησα και θεωρώ ακόμα ότι μπήκα σε ένα τσουβάλι, σύμφωνα με το οποίο είμαι, καμένος, στενόμυαλος,χωρίς ενδιαφέροντα για το κοινωνικό σύνολο κτλ....
(Δυστυχώς το ποστ μου δεν το θυμάμαι γιατί 5 λέπτα μετά το έσβησα για να μην κλειδωθεί το τόπικ (thnxx cyperpython) , άσχετα αν δεν το πρόλαβα... --Ώστόσο αν έχεις Ισοβίτη μην φοβάσαι τίποτα... Το άνοιξε πάλι...-- :-D Thnxxx dude)
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Έλεγα στο περίπου να σταματήσει να ποστάρει στο φόρουμ, αν πιστεύει όσα είπε...
Εν συνεχεία υπήρχαν και άλλοι που περίπου συμφώνησαν μαζί μου... (Αλλά όχι στον τρόπο μου...)
Αυτό έγινε εν ολίγης και δεν νομίζω ότι απλά επειδή κάποιος ή κάποιοι έχουν διαφορετικοί άποψη από τον αγκουέρο ή κάποιον άλλο είναι λόγος να κλειδωθεί τόπικ (ούτε έχει γίνει από όσο ξέρω).. Μόνο όταν ξεφεύγει, όπως στο ΝΕΟΣ...
Δεν έχω και κανείς άλλος φαντάζομαι δεν έχει πρόβλημα με τον αγκουέρο.. Και πως άλλωστε αφού δεν γνωριζόμαστε προσωπικά... Όταν ένα θέμα παίρνει φωτιά δεν γίνεται να φταίνε ούτε οι διαφορετικές απόψεις, ούτε μια πλευρά...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Oct 05, 2008 11:50 am

Ώστόσο αν έχεις Ισοβίτη μην φοβάσαι τίποτα... Το άνοιξε πάλι...-- :-D Thnxxx dude
Το ότι αμέσως αφαίρεσες το περιεχόμενο του post σου ήταν η αιτία να ξεκλειδωθεί - αν και δεν είναι ενα φαινόμενο σύνηθες - ωστόσο πιστέψαμε ότι το θέμα έχει μία συνέχεια γιατί ακούστηκαν και ώριμες απόψεις πιστεύω.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sun Oct 05, 2008 2:52 pm

Πάμε πάλι άλλη μία...Εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση.... Επίσης αυτά που λέω για άτομα που έχουν σταματήσει να γράφουν το έχει ζητήσει με πολλά άτομα στην σχολή. Και τέλος, αυτό που λέω φαίνεται από το γεγονός ότι στο τέλος πάλι η συζήτηση πήγε για την αναγκαιότητα ή όχι των παρατάξεων και τα σχετικά...Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πιάσουμε ένα θέμα(π.χ περιβάλλον) να μην φτάσουμε στο τέλος να λέμε ότι φταίνε οι παρατάξεις της σχολής για την τρύπα του όζοντος και το φαινόμενο του θερμοκηπίου...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Oct 05, 2008 3:06 pm

Ίσως και να φταίνε με τόσο χαρτί που μοιράζουν στις εκλογές... :-)

Ρεαλιστικά μιλώντας και σχετικά κυνικά λέω πως:
Για τα παιδιά που δεν γράφουν, να σου πω την αλήθεια, δεν πολυκαίγομαι κιόλας. Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με τα γούστα όλων... Το Venus είναι κοινότητα ανθρώπων. Εξελίσεται, μεγαλώνει, διαμορφώνεται, αναπτύσεται, αλλάζει. Δεν είναι ούτε πολιτική παράταξη, ούτε πολιτική οργάνωση η οποία δημιουργήθηκε βασιζόμενη σε μία ιδεολογία. Όποιος δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτή τη κοινότητα, απλά δεν συμμετέχει και η κοινότητα δεν θα πρέπει να νοιάζεται κιόλας, εφόσον η ίδια συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται...

Sorry για το ύφος μου, αλλά απλά δεν καταλαβαίνω προς τι όλος ο θόρυβος! Επειδή ορισμένοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις εδώ για τους χ,y,z λόγους;;;;
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sun Oct 05, 2008 9:00 pm

Ίσως και να φταίνε με τόσο χαρτί που μοιράζουν στις εκλογές...
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο,ωστε κανουν και κακο στο περιβαλλον :lol: :lol:
Δεν χρειαζεται να πω ++ στον silegav νομιζω μας βρισκει συμφωνους σχεδον ολους!
Παντως αντι να ρωτησεις ποσοι απο τη σχολη εχουν προβλημα με το venus για ρωτα ποσοι εχουν προβλημα με τις παραταξεις.Νομιζω πως ειναι λιγο περισσοτεροι.Λιγο...........
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
vasvas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vasvas » Thu Oct 09, 2008 2:10 am

Η ομάδα διαχείρισης του Venus έχει αναλάβει εθελοντικά πολύ δουλειά, για να βοηθήσει τους φοιτητές και το Τμήμα γενικότερα. Νομίζω (και με την έγκρισή της πρόσφατα για συνέχιση της λειτουργίας του Venus, συμφώνησε και η ΓΣ του Τμήματος) ότι το Venus λειτουργεί πολύ καλά, οι κανονισμοί που έχουν μπει είναι σωστοί και βοηθάνε την καλύτερη λειτουργία του Venus, η συμμετοχή είναι γενικά υψηλού επιπέδου και η "διαιτητική" λειτουργία της ομάδας διαχείρισης είναι αποτελεσματική.

Αυτό που ίσως δεν είναι πάντα σαφές σε όλους είναι ότι η διεύθυνση του venus είναι venus.cslab.aueb.gr. Αυτό δίνει πλεονεκτήματα και δικαιώματα, δημιουργεί όμως και υποχρεώσεις -- σε όλους μας, όχι μόνο την ομάδα διαχείρισης. Εν πάσει περιπτώσει, πλέον είναι απλούστατο να στήσει κανείς (και να κάνει host) ένα φόρουμ, που ακολουθεί διαφορετικές πολιτικές, εστιάζει σε άλλα θέματα, κλπ. Είναι ελεύθερα όλα τα φόρουμ να ανθίσουν! :-)
Post Reply

Return to “off-topic”