Καλημερα,
γνωριζει κανεις που μπορω να βρω πληροφοριες σχετικες με το προγραμμα Da Vinci; Στο Τμημα Διασυνδεσεις και EU Κινητικοτητας δεν παρεχουν πληροφοριες σχετικα με αυτο, ενω στο Internet υπαρχουν πληροφοριες μονο για εργοδοτες και οχι για αναζητουντες εργασια.
Ευχαριστω
Προγραμμα Da Vinci
- nocturna_gr
- byte level
Re: Προγραμμα Da Vinci
είναι σίγουρο ότι λαμβάνει χώρα στη σχολή μας και στο τμήμα μας davinci?
επειδή είχα ασχοληθεί παλιότερα και είχα πάρει αρνητική απάντηση. αυτό που υπάρχει είναι το erasmus πρακτική στο εξωτερικό και μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες στο γραφείο της κα. γαλανάκη -ισόγειο δε ξέρω ποιο γραφείο είναι εκεί-. αλλά επίσης νομίζω ότι οι διαδικασίες για όλα αυτά λήγουν λίγο πριν το καλοκαίρι. επιφυλλάτομαι λίγο για το ντα βίντσι, αλλά για πρακτική στο εξωτερικό παίζει και είναι πολλές οι καλές περιπτώσεις.
επειδή είχα ασχοληθεί παλιότερα και είχα πάρει αρνητική απάντηση. αυτό που υπάρχει είναι το erasmus πρακτική στο εξωτερικό και μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες στο γραφείο της κα. γαλανάκη -ισόγειο δε ξέρω ποιο γραφείο είναι εκεί-. αλλά επίσης νομίζω ότι οι διαδικασίες για όλα αυτά λήγουν λίγο πριν το καλοκαίρι. επιφυλλάτομαι λίγο για το ντα βίντσι, αλλά για πρακτική στο εξωτερικό παίζει και είναι πολλές οι καλές περιπτώσεις.
libre de prejuicios...