Project h4wk

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
h4wk
Gbyte level
Gbyte level
Re: Project h4wk

Post by h4wk » Tue Nov 04, 2008 11:10 pm

Δε περίμενα να του δώσει κανείς σημασία...χαίρομαι :-D
Στεναχωριέμαι όμως που δεν είχα τη δυνατότητα να απαντήσω ξεχωριστά στον καθένα...γι΄αυτό θα απαντήσω ξεχωριστά στον καθένα :shock:
Shocker wrote:Καλό κουράγιο μαν,μαζί σου και γω
Μακάρι να τα καταφέρεις,θα δωσεις κουράγιο και σε μας τους τεμπέληδες :-D
Ευχαριστώ! ..αλλά είπαμε όχι τεμπέληδες..."επιφανειακά πολυάσχολοι"
oldholborn wrote:για το project oldholborn εχεις ακούσει
πρώτο και δεύτερο έτος 3 μαθήματα
τρίτο 14 μαθήματα
Στα βήματά σας θέλω να πατήσω,απλά θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω
proskopos wrote:
ultimate_aektzis wrote:Με την προυποθεση οτι θα ανταπελθεις σε 9 σχετικα απαιτητικα μαθηματα στεκει αυτο που λες.Επειδη ομως υπαρχει και το αλλα....στον οδηγο σπουδων λεει "συνισταται οι φοιτητες να μην δηλωνουν περισσοτερα απο 6 μαθηματα ανα εξαμηνο".Δεν νομιζω πως εχουν καποιο σοβαρο λογο να μας πουν ψεματα.Σορυ που σου κοβω τα φτερα αλλα μου φαινεται λιγο ουτοπια το 18 μαθηματα ανα ετος(οχι ακατορθωτο βεβαια).
Ο οδηγός και άλλοι "ειδικοί" λένε και άλλα πράγματα... Δεν σημαίνει ότι ισχύει απαραίτητα... Ο καθένας ξέρει το τι μπορεί...
Για παράδειγμα, εξέχων (σωστά το έγραψα;) μέλος του προχθεσινού meeting, έκανε 6+6 σε ένα έτος, με την διαφορά ότι το έκανε με καλό βαθμό.... Άρα και πιο πολλά θα μπορούσε, ίσως όχι με τέτοιο βαθμο ωστόσο...
Βέβαια, για να μην τα παραλέμε, φυσικά ο τρόπος αυτός δεν είναι ορθολογικός.... Αλλά....
Ορθολογικός;; :lol: Έσχατη λύση είναι
sandra wrote:
AmmarkoV wrote:
vasvas wrote:Είμαι περίεργος, γιατί δεν αξιοποιείτε το Σύμβουλο-καθηγητή σας εγκαίρως;
Τον ποιόν ? ( Από πότε υπάρχει αυτός ο θεσμός ?? ?)
Aπό πέρυσι. Μόνο για τους πρωτοετείς ισχύει νομίζω.
hawk δύσκολο το project σου. Το θέμα είναι τι θες να πετύχεις. Με 5άρια νομίζω πως βγαίνει. Για βαθμούς απλά ξέχνα το. Πάντως θα συμφωνήσω με τον vasvas, γιατί όντως μαθήματα που είναι κατά κάποιον τρόπο αλυσίδες, δεν πρέπει να τα παρακολουθείς ταυτόχρονα... Χάνεις αρκετά μεγάλο μέρος της γνώσης. Αν βέβαια σε ενδιαφέρει το να μάθεις και όχι το να πάρεις απλά ένα πτυχίο της σειράς... Πέρυσι λόγω κακού πρώτου έτους πέρασα 12 μαθήματα. Μου βγήκε ο πάτος για να το κάνω και για να πάρω αξιοπρεπείς βαθμούς. Σαφώς κάποιος που τα παρακολουθεί ομαλά έχει το προβάδισμα του χρόνου και της ευκολίας αφομίωσης. Τώρα τι να πω για σένα. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις!
Δύσκολο το ξέρω...αλλά είναι ένας στόχος...5 δε με νοιάζει...αρκεί να είναι βαθμός προσβασιμος...τη ψάχνω αυτή την όρεξη :smt005
The Punisher wrote:θέλω να δω τι θα κάνεις με τις εργασίες. όντως, η αφομοίωση θα τείνει στο μηδέν :-(

Εγώ θα έλεγα ότι σκοπός αυτού του project είναι να παρακινήσει τους πρωτοετείς να ξεκινήσουν από νωρίς !
Ας τείνει..είμαι της άποψης οτι τη δουλειά μου όποια κι αν είναι αυτή θα τη μάθω μετά το πτυχίο έτσι κι αλλιώς...
Όσο για τις εργασίες...στη χειρότερη θα επιστρατεύσω τη τσέπη μου :smt010
Και όσο αναφορά τους πρωτοετείς προφανώς και αυτός είναι ο σκοπός,μακριά απο εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crab wrote:
sandra wrote:Για βαθμούς απλά ξέχνα το.
Μην είσαι τόσο απόλυτη. ;)

h4wk,έχεις προηγούμενη επαφή με τα μαθήματα ή ξεκινάς απ΄το 0;
Έχω επαφή...με κάποια μικρη ίσως αλλα παραμένει επαφή...αλλιώς δε θα είχε νόημα δομές δεδομένων,c++ δε θα μπορούσα να παρακολουθήσω...
(βέβαια ακόμα κι έτσι δε θα τα παρατούσα...απλά θα έπερνα περισσότερα μαθήματα απο το τρίτο έτος...)
maxthebest wrote:γεια σας ,

απο προσοπικη πειρα , περασα στο 3ο ετος 12 μαθηματα με βαθμο 8+ , και
μονο με 5 ωρες διαβασμα την ημερα , και παρακολουθησει ολων των διαλεξεων = + 4 ωρες .

Δηλαδη συνολικα μονο 9 ωρες την ημερα σπαταλουσα για θεματα της σχολης , ενω κανονικα θα επρεπε να σπαταλουσα 18 ωρες την ημερα (όπως κανουν σε αλλες χωρες) . Δηλαδη το μονο που χρειαζεται ειναι προγραμμα για να περασεις , να μην σπαταλας το χρονο σου σε βλακιες -> παιχνιδια , τηλεοραση, διασκεδαση κτλ.
βλακιες -> παιχνιδια , τηλεοραση, διασκεδαση κτλ. :smt019 who needs a life?
μαζί σου! ....άσχετο....πώς είναι στον παράδεισο;
necrofear_13 wrote:Το θεμα παντως δεν ειναι να περασεις τα μαθηματα αλλα να εχεις τη γνωση.Δεν νομιζω πως αμα περνας τα μαθηματα με 5 θα καταφερεις να εχεις το επιπεδο αργοτερα για τον επαγγελματικο τομεα.Προσωπικα πιστευω η συμβουλη να αρχισεις απο την αρχη εστω και αν εχασες δυο χρονια ειναι σοφη.Τωρα κατι μαθηματα που ειναι ασχετα απο τα υπολοιπα οπως πιθανοτητες οικονομια λογιστικη κλπ πιστευω οτι μπορεις να τα δωσεις οποτε θελεις χωρις να επηρεαζεσαι.Απλα σκεψου να πιεστεις να βγαλεις εστω το πτυχιο οπως λες και να φτασεις σε ενα σημειο να πεις οτι δεν ξερω τιποτα.Εδω πιστευω ισχυει το ρητο οποιος βιαζεται σκονταφτει!Και το θεμα στα μαθηματα δεν ειναι μονο ο βαθμος αλαλ το να καταλαβεις καποια πραγματα!Αυτα πιστευω εγω τουλαχιστον!!!
Δέ νομίζω πως χρειάζεται η γνώση σε όλα τα μαθήματα...το 5 φαντάζομαι σημαίνει "επιφανειακή γνώση αλλα όχι άσχετος με το αντικείμενο"...με ότι θεωρώ οτι μου αρέσει θα ασχοληθώ περοσσότερο...έτσι είναι για μένα...
marios wrote:Πάντως κατά την γνώμη μου, αν πας να περάσεις τα πάντα με την μια θα έχεις θέμα... Δοκίμασε να βάλεις 6 μαθήματα σε κάθε 1 από τις 3 εξεταστική(δεν θα πολυχαρείς καλοκαίρι, αλλά τι να γίνει;) γιατί με 9 σε 2 εξεταστικές μάλλον θα καταλήξεις με περισσότερα από 6 τον Σεπτέμβριο...
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έτσι το έχω κι εγώ...ποιός το θέλει το καλοκαίρι; ...πίστεψέ με έχω ζήσει μπόλικο καλοκαίρι τα τελευταία 2 χρόνια :smt016
s4m0n3 wrote:Πέρα από την απόκτηση γνώσης και τους βαθμούς, αν σ' αρέσει πολύ η σχολή θα αναγκαστείς να στριμώξεις μαθήματα που σ' αρέσουν και θα ήθελες να ασχοληθείς μαζί τους κάπως περισσότερο μαζί με τα υπόλοιπα, οπότε αναγκαστικά δεν θα μπορείς να τους αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες.
...δέ μ'αρέσει πολύ η σχολή
alberta wrote:..Αλλωστε όταν βγείς στην αγορά εργασίας κανένας δεν θα κοιτάξει αν τέλειωσες τη σχολή σε 4 ή 5 ή ακόμα και 6 χρόνια (μετά χτυπάει άσχημα) αλλά αν όντως ξέρεις αυτά που ζητάνε...Το βασικό είναι να έχεις βάσεις ώστε να μπορείς να προσαρμοστείς στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσεις και να μπορείς να διεκπαιρεώσεις τις εργασίες που θα σου ανατεθούν (είτε στη σχολή είτε στην επαγγελαματική σου πορεία στο μέλλον).
Από προσωπική πείρα λοιπόν θεωρώ πως κάθε φοιτητής (που σέβεται τον εαυτό του :smt021 και θέλει και ένα καλό ΜΟ στο πτυχίο με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια) θα πρέπει να κάνει τα παρακάτω:
1)Να προσδιορίσει τα μαθήματα που αποτελούν βάση (πχ ότι έχει σχέση με java, βάσεις κά) και να τα παρακολουθήσει ανελειπώς
2)Να προσδιορίσει τα μαθήματα που χρειάζονται παρακολούθηση (για μένα μαθηματικά, πιθανότητες κτλ είναι σε αυτή την κατηγορία) και να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής
3)Να παραδίδει ανελειπως εργασίες (αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι οπότε εδώ καλό θα είναι να βρείς κάποιον με τον οποίο να μοιράζεστε τη δουλειά)
Να πω φυσικά ότι ακόμα και αυτή η "ελάχιστη δυνατή προσπάθεια" δεν είναι μικρή και πρέπει να στρώσεις κ**ο (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
Δε νομίζω όμως οτι θα κοιτάξει και τον βαθμό...αρκεί όπως λές κι εσύ να ξέρω αυτά που μου ζητούν...και είμαι και της άποψης οτι ένα μεταπτυχιακό θα με δυσκόλευε ακόμα περισσότερο να βρώ δουλειά οπότε...
Master_ex wrote:Εγώ λέω να συνεχίσεις έτσι γιατί είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα :smt025
Εννοείται οτι θα συνεχίσω...αυτή τη στιγμή δε νομίζω οτι πιστεύει κανείς οτι θα τα καταφέρω και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ δε με πιστεύω καλά-καλά....
Θα δείξει όμως...εγω δε σκοπεύω να τα παρατήσω... :smt020
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ~~Wind~~ » Tue Nov 04, 2008 11:21 pm

...δέ μ'αρέσει πολύ η σχολή
Εγω πιστευω οτι οταν καποιος ειναι σε μια τετοια κατασταση πρεπει πρωτα να δωσει μια σοβαρη ευκαιρια στην σχολη του
και αν δε του αρεσει να παει αλλου. Ναι ειναι δυσκολη κ μεγαλη αποφαση αλλα για μενα ειναι η μονη σωστη, εγω πάντως
δε θα μπορουσα να ασχοληθω με κατι που δε μ'αρεσει.

Γι αυτο χρωσταω οικονομια ακομα. Υπενθυμιζω --> Σεπτεμβριος = 1 (μοναδα) :-D
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Tue Nov 04, 2008 11:31 pm

Δέν είναι οτι δέ μ'αρέσει...καλή είναι...ενδιαφέρων...απλα δέν με ενθουσιάζει... :roll:
Αστείο...η οικονομική επιστήμη είναι το μάθημα που έχω περάσει με τον μεγαλύτερο βαθμό (6,5),τη πρώτη χρονιά,ούτε μισή ώρα παρακολούθηση,με διάβασμα το πολύ μισή ώρα,17 σελίδες που είχε δώσει η δαπ...
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by cypher » Tue Nov 04, 2008 11:47 pm

h4wk wrote:Δέν είναι οτι δέ μ'αρέσει...καλή είναι...ενδιαφέρων...απλα δέν με ενθουσιάζει... :roll:
Αστείο...η οικονομική επιστήμη είναι το μάθημα που έχω περάσει με τον μεγαλύτερο βαθμό (6,5),τη πρώτη χρονιά,ούτε μισή ώρα παρακολούθηση,με διάβασμα το πολύ μισή ώρα,17 σελίδες που είχε δώσει η δαπ...
Αν δεν σε ενδιαφερει το αντικειμενο των σπουδων σου γιατι δεν αλλαζεις; Ειναι κριμα μετα να ασχολεισαι με κατι που δεν σε ενθουσιαζει (σκεψου μονο οτι θα ασχολεισαι με το ιδιο περιπου πραγμα για τα επομενα 10+ χρονια τουλαχιστον, θες αυτο να ειναι κατι που δεν σε συναρπασει; ) :smt017 :-)
ImageImageImageImageImageImageImage
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Nov 05, 2008 12:16 am

cypher wrote:Αν δεν σε ενδιαφερει το αντικειμενο των σπουδων σου γιατι δεν αλλαζεις; Ειναι κριμα μετα να ασχολεισαι με κατι που δεν σε ενθουσιαζει (σκεψου μονο οτι θα ασχολεισαι με το ιδιο περιπου πραγμα για τα επομενα 10+ χρονια τουλαχιστον, θες αυτο να ειναι κατι που δεν σε συναρπασει; ) :smt017
Εγώ πιστευω πως αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στο τμήμα..Μην έχεις την εντύπωση πως επειδή δε σαρέσουν τα μαθήματα, δε θα σε ενδιαφέρει και ο κλάδος γενικότερα..Γιατί μεταξύ μας τώρα, πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι μαθήματα όπως η λογιστική, οι δομές δεδομένων κοκ..? Άσε που το τμήμα σου δίνει και άλλες επιλογές, πέρα απο την ενασχόληση με την core Πληροφορική..
Όταν βγεις στην αγορά εργασίας τα πραγματα είναι απο πολύ έως πάρα πολύ διαφορετικά, απόλες τις απόψεις..Σε πρόσφατη συζήτηση με άτομο του χώρου, διαπίστωσα το πόσο απέχει αυτό που μαθαίνεις στη σχολή και αυτό που εφαρμόζεις στην πράξη καθημερινά, στο χώρο εργασίας.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
maxthebest
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by maxthebest » Wed Nov 05, 2008 7:36 am

alberta wrote: [οφφ]Κάτσε ρε Χάρη...1ον επειδή σε ξέρω οι 9 ώρες που λές μου φαίνονται λίγες...Και επιπλέον ήσουν σχολή 9-9 πολλές μέρες-που τις βρήκες τις 4??? 2ον η μέρα έχει 24ώρες-αν φας τις 18 σε διάβασμα, πότε θα φας-κοιμηθείς-ξεκουραστείς-χαλαρώσεις-έχεις προσωπική ζωή κτλ? Όπως επίσης η διασκέδαση είναι στα πλάισια του "ειμαι_φυσιολογικός_άνθρωπος_και_οχι_ρομποτ". Ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά-και στις μέρες μας το ζητούμενο είναι ο πολύπλευρος χαρακτήρας...Άρα όλα είναι αναγκαία απλά με μέτρο...[/οφφ]
χιιιιιιιιιιιιιιιι, παρειχες αρκετα στοιχεια για την ταυτοποιηση μου ... πλακα κανω.
βασικα μιλαω κατα μεσο ορο , δηλαδη 28 ωρες την εβδομαδα για την παρακολουθηση των μαθηματων (28 γιατι βαζω μεσα και αργιες , γενικες συνελευσης) .
28 / 7 = 4 .
οσον αφορα το διαβασμα 5 ωρες διαβασμα την ημερα παλι ειναι μεσος ορος = 3 ωρες διαβασμα την δευτερα - παρασκευη (=15) + 10 ωρες το σαβατοκυριακο (=20) = 35 ωρες διαβασμα.
35 / 7 = 5

Ελευθερος χρονος που απομενει : (24 ωρες - 10 ωρες για βασικες αναγκες - 9 ωρες για σπουδες ) * 7 ημερες = 5 * 7 = 35 ωρες .

Απλα μας αρεσει να παραπονιομαστε οτι δεν εχουμε ελευθερο χρονο.Το προβλημα ειναι η συστιματικοτητα του διαβασματος μας. Πρεπει να γινεται με προγραμμα , ιδιαιτερα οταν βλεπουμε μερος του χρονου μας να εξαφανιζεται χωρις λογο και πρεπει τοτε να αναζητησουμε την αιτια , αλλιως θα αυτο θα εξακολουθηση να επαναλαμβανεται με καταστροφικα αποτελεσματα.

το μυστικο της επιτυχιας ειναι να κανεις τις εργασιες μολις ανακοινωθουν.

Σημειωσεις:
1) μαθαινεις το 30-40% του μαθηματος μονο και μονο απο την παρακολουθηση του.
2) μαθαινεις το 10-20% του μαθηματος απο τις εργασιες.

Πιστευω οτι ανετα μπορεις να περνασεις 5 μαθηματα το εξαμηνο (με οποιοδηποτε βαθμο επιθημης), αρα 5 χ 3 = 15 .
Ετσι και αλλιως ειναι υποχρεωση μας να περναμε 5 μαθηματα το εξαμηνο (αφου στο 1ο ετος τα υποχρεωτικα μαθηματα καθε εξαμηνο ειναι 5 (java, οικονομια, λογισμος,διακριτα,εισαγωγη στην επιστημη τον υπολογιστων)).Λοιπον ειναι καιρος να αναλαβουμε τις ευθυνες μας.
h4wk wrote:....άσχετο....πώς είναι στον παράδεισο;
Τελεια, σε αγαπανε χωρις περιορισμους , χωρις κριτικη , χωρις σκεψη , χωρις ορους ... Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι , μπορεις απλα να κατσεις και να απολαυσεις την ζωη.

Φυσικα μπορουμε να μετατρεψουμε την πραγματικη ζωη μας σε παραδεισο, αν αποδεχτουμε τους αλλους , τον εαυτο μας , χωρις να θελουμε να αλλαξουμε τους αλλους, σταματησουμε να ειμαστε απαισιοδοξοι ανθρωποι και διαγραφουμε ολες μας τις αρνητικες σκεψεις.Αν γινουμε ευγνωμον ανθρωποι , θα χαιρομαστε με τα πιο απλα πραγματα.

σας ευχαριστω,
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Nov 05, 2008 1:44 pm

Δε νομίζω όμως οτι θα κοιτάξει και τον βαθμό...αρκεί όπως λές κι εσύ να ξέρω αυτά που μου ζητούν...και είμαι και της άποψης οτι ένα μεταπτυχιακό θα με δυσκόλευε ακόμα περισσότερο να βρώ δουλειά οπότε...
Οχι αλλα 9/10 αν δεν εχεις βαθμο δεν κατεχεις και πολυ το αντκειμενο.Και κακα τα ψεμματα(καλα 2 μερες τωρα σου εχω κοψει τελειως τα φτερα :-D :smt016 ) δεν ειναι και πολυ περιζητητοι οι "επιφανειακοι γνωστες"
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Nov 05, 2008 1:53 pm

Εγω δεν βλεπω κανεναν περικλη.Νομιζω πως υπερβαλλεις!!!Αμα θες βοηθεια σου δινω το msn μου!!! :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed Nov 05, 2008 9:14 pm

Το τμήμα στη πραγματικότητα έχει μπόλικα πολύ ωραία μαθήματα...δέν αντιλέγω...απλά δε πιστεύω οτι είναι όλα ενδιαφέροντα...
Άλλα αξίζουν και άλλα όχι...αυτό πιστεύω και δεν αλλάζει...Έτσι κι αλλιώς απο τρίτο έτος και μετά υπάρχουν άπειρα μαθήματα να διαλέξεις...
Απλά αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο 2 χρόνια πίσω θα άλλαζα πολλές απο τις επιλογές που είχα κάνει...Θα διάβαζα νωρίτερα στη τελική... :smt010
Ευχαριστώ για τη δυνατότητα του mail :-D κατα πάσα πιθανότητα θα το χρειαστώ αργά ή γρήγορα
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Nov 06, 2008 1:36 am

h4wk wrote:Άλλα αξίζουν και άλλα όχι...αυτό πιστεύω και δεν αλλάζει...
I second that..
Top μαθήματα imho είναι Τεχνητή Νοημοσύνη , Γραφικά , C++ , Αλγόριθμοι , Δίκτυα και τα Μαθηματικά!
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ~~Wind~~ » Thu Nov 06, 2008 2:37 am

AmmarkoV wrote:
I second that..
Top μαθήματα imho είναι Τεχνητή Νοημοσύνη , Γραφικά , C++ , Αλγόριθμοι , Δίκτυα και τα Μαθηματικά!
Κατανεμημενα ? Σχεδιαση Ψηφιακων Συστηματων / Αρχιτεκτονικη ?
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by mariosCSX » Sun Nov 23, 2008 2:03 am

~~Wind~~ wrote:
AmmarkoV wrote:
I second that..
Κατανεμημενα ? Σχεδιαση Ψηφιακων Συστηματων / Αρχιτεκτονικη ?
Γυμναστική? Τέχνη? Μουσική?
1996 Δεν Ξεχνώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Sun Nov 23, 2008 2:17 am

Που νομίζετε οτι είστε αγαπητέ; Στο νηπιαγωγείο; Σιγά μην κάνουμε και παραδοσιακούς χορούς!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by mariosCSX » Sun Nov 23, 2008 2:19 am

rigo wrote:Που νομίζετε οτι είστε αγαπητέ; Στο νηπιαγωγείο; Σιγά μην κάνουμε και παραδοσιακούς χορούς!
Στο νηπιαγωγείο έκανες μουσική/γυμναστική/τέχνη ?

Κάνουν παραδοσιακούς χορούς στην Αντωνιάδου. (έκαναν πέρσι τουλάχιστον). Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσω και να σου πω ;)
1996 Δεν Ξεχνώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
Post Reply

Return to “off-topic”