Διαφορές με το ΙΚΑ
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Διαφορές με το ΙΚΑ
Θέλω να πάρω μια βεβαίωση από το ΙΚΑ Χ. Το ΙΚΑ Α λέει ότι έχω τα δικαιολογητικά. Το ΙΚΑ Χ λέει τα δικά του. Αν δεν μου την δώσουν αύριο πληρώνω 172 Ευρώ. Πώς μπορώ να καταγγείλω την προϊσταμένη του ΙΚΑ Χ; Στον Συνήγορο του πολίτη; Σε επώνυμη αναφορά στο κυτίο παραπόνων; Όποιος ξέρει ας απαντήσει.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Re: Διαφορές με το ΙΚΑ
Στην θέση σου θα έκανα broadcast παράπονο και την προσευχή μου...
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
καλά για δεν πας στο ικα α;
- rapadder
- Gbyte level
Είχα πάει στο ΙΚΑ Α στην αρχή, από λάθος. Πρέπει να απευθυνθώ στο ΙΚΑ Χ γιατί αυτό είναι το ΙΚΑ του εργοδότη μου. Έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πείσω το ΙΚΑ Χ να ακούσει το ΙΚΑ Α και να μου χορηγήσει την %$# βεβαίωση.
- dexter
- Venus Former Team Member
για συνήγορο του πολίτη δες εδώ http://www.synigoros.gr/
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- rapadder
- Gbyte level
Θα παρακαλέσω την προϊσταμένη του τμήματος Α να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την προϊσταμένη του τμήματος Χ και να της εξηγήσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
- rapadder
- Gbyte level
Τελικά είχε επικοινωνήσει το ΙΚΑ Α με το ΙΚΑ Χ και έτσι πήρα την βεβαίωση χωρίς πρόβλημα. Θα πάω αύριο το πρωί μια μικρή γλάστρα στην υπάλληλο του ΙΚΑ Α, για να την ευχαριστήσω που μου γλύτωσε 171 Ευρώ και κάτι ψιλά. Ούφ, πάει και αυτό.
-
- Mbyte level
πάρτης κάτι που να μην χρειάζεται πολύ πότισμαrapadder wrote:Τελικά είχε επικοινωνήσει το ΙΚΑ Α με το ΙΚΑ Χ και έτσι πήρα την βεβαίωση χωρίς πρόβλημα. Θα πάω αύριο το πρωί μια μικρή γλάστρα στην υπάλληλο του ΙΚΑ Α, για να την ευχαριστήσω που μου γλύτωσε 171 Ευρώ και κάτι ψιλά. Ούφ, πάει και αυτό.

- rapadder
- Gbyte level
Ένα μικρό κάκτο ίσως
. Μου γλύτωσε 172 Ευρώ, με εξυπηρέτησε ενώ είχαν περάσει οι ώρες υποδοχής του κοινού κατά 15 λεπτά, μου τύπωσε την εγκύκλιο (για να την δείξω στην %$@# προϊσταμένη του ΙΚΑ Χ), την πήρε τηλέφωνο και μου έγραψε και οδηγίες σε περίπτωση που με γράψει πάλι. Μια απλή, ευγενική υπάλληλος μπήκε στον κόπο να κάνει υποδείξεις σε προϊσταμένη άλλου τμήματος. Νομίζω ότι πρέπει να την ευχαριστήσω, συμβολικά έστω.
Για την ιστορία, πήγα σε 2 μέρες 4 φορές στο ΙΚΑ Χ και 5 φορές στο ΙΚΑ Α (έγινα μπαλάκι του πίνγκ - πόνγκ). Έλειψα και τις 2 μέρες σχεδόν 8 ώρες από την εργασία μου, ευτυχώς χωρίς πρόβλημα, πέρα από τον φόρτο εργασίας που μαζεύτηκε.

Για την ιστορία, πήγα σε 2 μέρες 4 φορές στο ΙΚΑ Χ και 5 φορές στο ΙΚΑ Α (έγινα μπαλάκι του πίνγκ - πόνγκ). Έλειψα και τις 2 μέρες σχεδόν 8 ώρες από την εργασία μου, ευτυχώς χωρίς πρόβλημα, πέρα από τον φόρτο εργασίας που μαζεύτηκε.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Kάτι τέτοιοι χαλάνε το image του ελληνικού δημοσίουrapadder wrote:Μου γλύτωσε 172 Ευρώ, με εξυπηρέτησε ενώ είχαν περάσει οι ώρες υποδοχής του κοινού κατά 15 λεπτά, μου τύπωσε την εγκύκλιο (για να την δείξω στην %$@# προϊσταμένη του ΙΚΑ Χ), την πήρε τηλέφωνο και μου έγραψε και οδηγίες σε περίπτωση που με γράψει πάλι. Μια απλή, ευγενική υπάλληλος μπήκε στον κόπο να κάνει υποδείξεις σε προϊσταμένη άλλου τμήματος.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \