Επεισόδια σε συνέδριο στην Πάτρα με ομιλητή τον Watson
Re: Επεισόδια σε συνέδριο στην Πάτρα με ομιλητή τον Watson
Πέστα ρε pascal γαμτο.. έτσι να δίνουμε ξύλο σε όσους έχουν αντίθετη άποψη απο εμάς.. εσυ θα πας μπροστά αγόρι μου... όσο αφορά το βίντεο νιώθω μόνο ντροπή.
aquila non captat muscas. numero 5
Είναι φανερό ότι εδω μέσα κάποιοι δεν είναι δημοκράτες.
Όποιος συμφωνεί ή συναινεί με τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου επειδή δεν του αρέσουν οι ιδέες του, να είναι έτοιμος να δεχτεί ξύλο και προπυλακισμούς κατά αυτού και των αγαπημένων του προσώπων και να μην διαμαρτυρηθεί όταν έρθει αυτή η ώρα. Δεν γίνεται έτσι απλά να παίρνουμε θέση υπέρ του τραμπουκισμού επειδή αντιπαθούμε το θύμα. Λογικευτείτε!
Προσωπικά δεν κάνω καμιά διάκριση ανάμεσα στους ακροαριστερούς και τους ακροδεξιούς. Για μένα είναι απλά ακραίοι και είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Προσπαθούν να σε δείρουν αν δεν είσαι μ' αυτούς.
Όποιος συμφωνεί ή συναινεί με τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου επειδή δεν του αρέσουν οι ιδέες του, να είναι έτοιμος να δεχτεί ξύλο και προπυλακισμούς κατά αυτού και των αγαπημένων του προσώπων και να μην διαμαρτυρηθεί όταν έρθει αυτή η ώρα. Δεν γίνεται έτσι απλά να παίρνουμε θέση υπέρ του τραμπουκισμού επειδή αντιπαθούμε το θύμα. Λογικευτείτε!
Προσωπικά δεν κάνω καμιά διάκριση ανάμεσα στους ακροαριστερούς και τους ακροδεξιούς. Για μένα είναι απλά ακραίοι και είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Προσπαθούν να σε δείρουν αν δεν είσαι μ' αυτούς.
@ dexter λογικο αυτο που λες αμα εξαιρεσεις ενα βασικο λαθος
δεν θα υπηρχαν βιαιοι ρατσιστες αμα δεν υπηρχαν γνωστοι επιστημονες , συγγραφεις, stars κτλ που να προωθουσαν το θεωρητικο κομματι
βασικη λογικη δεν ειναι αυτη;
ο ανθρωπος που φτιαχνει την πυρηνικη βομβα ειναι Τουλαχιστον το ιδιο ενοχος με αυτον που παταει το κουμπι - σιγουρα οχι λιγοτερο
@barbarosa βαζεις πληθυντικο. θα ορκιζομουν οτι, μεχρι στιγμης, ενας μονο προτινε ξυλοδαρμο. και ο συγκεκριμενος εχει ξαναπει, αμα θυμαμαι καλα, οτι η δημοκρατια δεν τον εκφραζει. δεν λες κατι καινουριο
παντως προφανως ο τραμπουκισμος δεν ειναι λυση . κυριως (τονιζω το κυριως - αρα ισχυει και το δευτερο μερος αλλα λιγοτερο) επειδη ο επιτηθεμενος χανει το δικιο του ομως, οχι επειδη το τερας που δεχεται την επιθεση ποναει
δεν θα υπηρχαν βιαιοι ρατσιστες αμα δεν υπηρχαν γνωστοι επιστημονες , συγγραφεις, stars κτλ που να προωθουσαν το θεωρητικο κομματι
ο ανθρωπος που φτιαχνει την πυρηνικη βομβα ειναι Τουλαχιστον το ιδιο ενοχος με αυτον που παταει το κουμπι - σιγουρα οχι λιγοτερο
@barbarosa βαζεις πληθυντικο. θα ορκιζομουν οτι, μεχρι στιγμης, ενας μονο προτινε ξυλοδαρμο. και ο συγκεκριμενος εχει ξαναπει, αμα θυμαμαι καλα, οτι η δημοκρατια δεν τον εκφραζει. δεν λες κατι καινουριο
παντως προφανως ο τραμπουκισμος δεν ειναι λυση . κυριως (τονιζω το κυριως - αρα ισχυει και το δευτερο μερος αλλα λιγοτερο) επειδη ο επιτηθεμενος χανει το δικιο του ομως, οχι επειδη το τερας που δεχεται την επιθεση ποναει
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Απορια: Οοολοι οσοι αντιδρανε ξερουν οτι οι λευκοι δεν ειναι πιο εξυπνοι αρα ο Watson λεει π@..ριες?
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μάλλον είναι το αντιπαράδειγμα σε αυτά που λέει ο Watson και δε βρήκαν άλλον τρόπο να του το δείξουν.ultimate_aektzis wrote:Απορια: Οοολοι οσοι αντιδρανε ξερουν οτι οι λευκοι δεν ειναι πιο εξυπνοι αρα ο Watson λεει π@..ριες?
- nookie
- Mbyte level
Και ο Γκραχαμ Μπελ που εφηυρε το τηλεφωνο πρεπει να αναστηθει για να τον κρεμασουμε καθως αιωνες μετα..κινητα τηλεφωνα χρησιμοποιουνται σε τρομοκρατικες ενεργειες με εκατονταδες νεκρους αθωους..chriskin wrote:@ dexter λογικο αυτο που λες αμα εξαιρεσεις ενα βασικο λαθος
Υπαρχει και η ρηση ''επιστημη για την επιστημη'' κατι που απλα μεταφραζεται και ως ''ειμαι στον κοσμο μου''..ειτε λεγεται ο κοσμος αυτος ακαδημαϊκος ειτε πολιτικος ειτε τα ζαχαρενια συννεφα..δεν εχει ιδιαιτερη σημασια..
Αν ηταν ετσι κανεις μας δεν θα επρεπε να υιοθετει αγαθα που προεκυψαν απο τις επιστημες διοτι υπαρχουν αλλοι που καπηλευονται τα επιτευγματα των επιστημων..
Και για να επεκτεινω το παραδειγμα της ιατρικης..ειναι γνωστο οτι η συγκεκριμενη επιστημη προοδευσε με ιδιαιτερα στυγνες και αποτροπαιες μεθοδους ανα τους αιωνες..ειτε λεγονται ναζι και πειραματιζομαστε με τσιγγανους και εβραιους..ειτε βυζαντινοι που δινουμε συγχωροχαρτι σε θανατοποινιτες προκειμενου να γινουν πειραματοζωα οπου προφανως κανεις τους δεν επεζησε για να καρπωθει τη 'χαρη'...
Οσο για τις πρακτικες..ενας πολυ γνωστος μας ειχε πει το εξης..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ποσως ενδιαφερει αν παλια ηταν τραμπουκοι με μαυρες στολες και κεραυνακια στο πετο..ή ατομα με κουκουλες,φουτερ,σκισμενα τζιν και ροπαλα..νομιζω οι ομοιοτητες ειναι αρκετα χτυπητες..

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
αυτο με τον μπελ ηταν αποτυχημενο - το ιδιο και η συνεχεια του. δεν στεκουν στην κουβεντα μας
επισης θα ορκιζομουν οτι κανεις δεν ειπε να αρνηθουμε αυτα που εφερε η ερευνα τους. τι λες ακριβως;
επισης ναι, και ο χιτλερ ειπε καποια στιγμη "α αυτο το συννεφο ειναι ιδιο με ποδι λιονταριου" . αφου το ειπε προφανως ειναι σωστο
επισης θα ορκιζομουν οτι κανεις δεν ειπε να αρνηθουμε αυτα που εφερε η ερευνα τους. τι λες ακριβως;
επισης ναι, και ο χιτλερ ειπε καποια στιγμη "α αυτο το συννεφο ειναι ιδιο με ποδι λιονταριου" . αφου το ειπε προφανως ειναι σωστο
- nookie
- Mbyte level
Νομιζω πως σε ποστ σου πετυχα και το εξης..chriskin wrote:αυτο με τον μπελ ηταν αποτυχημενο - το ιδιο και η συνεχεια του. δεν στεκουν στην κουβεντα μας
Εφοσον κινουμαι στην λογικη σου ειτε ειναι και τα δυο εκτος θεματος ειτε και τα δυο in the mix..!ο ανθρωπος που φτιαχνει την πυρηνικη βομβα ειναι Τουλαχιστον το ιδιο ενοχος με αυτον που παταει το κουμπι - σιγουρα οχι λιγοτερο
Προφανως ειναι επιφοβο για μια επιστημη να στηριζεται στις ρησεις ενος υπερβολικα γηρασμενου, κι ας ειναι νομπελιστας, επιστημονα της για να κατι τωρινο και καινουργιο..και αυτο διοτι ειναι κατα τη γνωμη μου σημαδι που δειχνει απουσια προοδου στην επιστημη..εαν δεν μιλαει για την επιστημη του προφανως και μιλαει για κατι εκτος της ειδικοτητας του(ρατσισμος ως εννοια κτλ),αυτο τον κανει ομοτιμο με εμενα κι εσενα ως προς το ιδιο θεμα που επισης δεν ειμαστε ειδικοι,non?Με μονη διαφορα οτι εμεις μπορουμε να ισχυριστουμε το ''ου γαρ ερχεται μονον'' για τον παππου και να αιτιολογησουμε ετσι τα σκεπτικα του..
Οσο για το 2ο bold part αν ξαναδιαβασεις το τι εγραψα προσεκτικοτερα,θα καταλαβεις οτι αλλοι με τις πραξεις τους προσπαθουν να το δικαιωσουν..thats also their problem though..

την πυρηνικη βομβα ειπα, οχι την πυρηνικη ενεργεια.
γι αυτο λεω οτι αυτο που ειπες ηταν καπως εκτος θεματος.
ο τυπος που εφτιαξε τους πυροκροτητες που ενεργοποιουνται μεσω τηλεφωνων δεν ηταν ο μπελ νομιζω.
εκεινος που το εκανε ομως φταιει το ιδιο με τον τυπο που πηρε το τηλεφωνο σιγουρα - αν οχι περισσοτερο.
δεν λεω κατι τοσο παραλογο νομιζω - σιγουρα δεν λεω κατι εναντια στην επιστημη. λεω οτι ειναι αηδιαστικο που η επιστημη χρησιμοποιειται για να δημιουργει οπλα. οποιος τη χρησιμοποιει ετσι φταιει.
και για να γυρισουμε στο θεμα μας, το ιδιο ισχυει για το λογο. ειναι αηδιαστικο οταν χρησιμοποιει καποιος τη δυναμη του λογου, ειδικα αμα εχει ενα καποιο κυρος, για να προωθει τετοια πραγματα.
-
τελος, εγω πιστευω πως ειναι αποψη σου (οχι μονο δικη σου προφανως, και οχι αναγκαστικα αδικαιολογητη) οτι πολλοι "προσπαθουν" να βγαλουν το μπενιτο σωστο.
εχεις μια τεχνικη <<χωσε καθε μη δεξιο στο τσουβαλι "αριστερος" και αμα καποιος κανει κατι αυτο τους εκφραζει ολους>> και νομιζω οτι αυτο φταιει που το πιστευεις. μπορεις να κανω και λαθος, αυτο δειχνεις ομως συνηθως
(εκτος απο αυτο με το "@Pascal το κακό με τον Χίτλερ ήταν οι ρατσιστικές του απόψεις?" ----> δεν ειπε αυτο)
γι αυτο λεω οτι αυτο που ειπες ηταν καπως εκτος θεματος.
ο τυπος που εφτιαξε τους πυροκροτητες που ενεργοποιουνται μεσω τηλεφωνων δεν ηταν ο μπελ νομιζω.
εκεινος που το εκανε ομως φταιει το ιδιο με τον τυπο που πηρε το τηλεφωνο σιγουρα - αν οχι περισσοτερο.
δεν λεω κατι τοσο παραλογο νομιζω - σιγουρα δεν λεω κατι εναντια στην επιστημη. λεω οτι ειναι αηδιαστικο που η επιστημη χρησιμοποιειται για να δημιουργει οπλα. οποιος τη χρησιμοποιει ετσι φταιει.
και για να γυρισουμε στο θεμα μας, το ιδιο ισχυει για το λογο. ειναι αηδιαστικο οταν χρησιμοποιει καποιος τη δυναμη του λογου, ειδικα αμα εχει ενα καποιο κυρος, για να προωθει τετοια πραγματα.
-
τελος, εγω πιστευω πως ειναι αποψη σου (οχι μονο δικη σου προφανως, και οχι αναγκαστικα αδικαιολογητη) οτι πολλοι "προσπαθουν" να βγαλουν το μπενιτο σωστο.
εχεις μια τεχνικη <<χωσε καθε μη δεξιο στο τσουβαλι "αριστερος" και αμα καποιος κανει κατι αυτο τους εκφραζει ολους>> και νομιζω οτι αυτο φταιει που το πιστευεις. μπορεις να κανω και λαθος, αυτο δειχνεις ομως συνηθως
+ σε ολοja_the_invincible wrote:Αυτός που δέρνει για να επιβάλει την άποψή του δεν λέγεται φασίστας , λέγεται τραμπούκος και ηλίθιος.Ο χώρος γενικά των αναρχο-μπάχαλων είναι ο παράδεισος του όχλου - όποιος έχει αντιρρήσεις ας μπει στον κόπο να δει τις απόψεις που εκφράζονται στις συνελεύσεις τους.Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένες ποινές για την επίθεση με πρόθεση σωματικής βλάβης αλλά ο νόμος ως γνωστόν είναι τυφλός , διότι αν π.χ εγώ πιάσω αυτή την στιγμή τον τάδε καθηγητή που έχω πρόβλημα και του σπάσω τα μούτρα την επόμενη μέρα θα είμαι στα δικαστήρια ενώ άλλοι την σκαπουλάρουν πανεύκολα.
@Pascal το κακό με τον Χίτλερ ήταν οι ρατσιστικές του απόψεις?Κάπου το μπερδεύεις το θέμα , άλλο το να έχω ρατσιστικές απόψεις την στιγμή που βρίσκομαι σε θέση ισχύος ( πες με Χίτλερ , Μακάρθι ή Στάλιν ) και άλλο να είμαι άκυρος και να τις λέω ελεύθερα.Άλλο να τις επιβάλλω και άλλο να τις εκφράζω.Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι κάνουν διακρίσεις ( μερικοί έχουν και αβαταρ πασόκοι κουφάλες έρχονται κρεμάλες ).Δηλαδή με ποια λογική εσύ που κάνεις διακρίσεις με βάση τις πολιτικές απόψεις υπερτερείς κάποιου που κάνει διακρίσεις με βάση το χρώμα/εθνότητα?
(εκτος απο αυτο με το "@Pascal το κακό με τον Χίτλερ ήταν οι ρατσιστικές του απόψεις?" ----> δεν ειπε αυτο)
Last edited by chriskin on Fri Apr 15, 2011 12:58 am, edited 1 time in total.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Αυτός που δέρνει για να επιβάλει την άποψή του δεν λέγεται φασίστας , λέγεται τραμπούκος και ηλίθιος.Ο χώρος γενικά των αναρχο-μπάχαλων είναι ο παράδεισος του όχλου - όποιος έχει αντιρρήσεις ας μπει στον κόπο να δει τις απόψεις που εκφράζονται στις συνελεύσεις τους.Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένες ποινές για την επίθεση με πρόθεση σωματικής βλάβης αλλά ο νόμος ως γνωστόν είναι τυφλός , διότι αν π.χ εγώ πιάσω αυτή την στιγμή τον τάδε καθηγητή που έχω πρόβλημα και του σπάσω τα μούτρα την επόμενη μέρα θα είμαι στα δικαστήρια ενώ άλλοι την σκαπουλάρουν πανεύκολα.
@Pascal το κακό με τον Χίτλερ ήταν οι ρατσιστικές του απόψεις?Κάπου το μπερδεύεις το θέμα , άλλο το να έχω ρατσιστικές απόψεις την στιγμή που βρίσκομαι σε θέση ισχύος ( πες με Χίτλερ , Μακάρθι ή Στάλιν ) και άλλο να είμαι άκυρος και να τις λέω ελεύθερα.Άλλο να τις επιβάλλω και άλλο να τις εκφράζω.Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι κάνουν διακρίσεις ( μερικοί έχουν και αβαταρ πασόκοι κουφάλες έρχονται κρεμάλες ).Δηλαδή με ποια λογική εσύ που κάνεις διακρίσεις με βάση τις πολιτικές απόψεις υπερτερείς κάποιου που κάνει διακρίσεις με βάση το χρώμα/εθνότητα?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Δες το επιχείρημα που είπα πιο πριν.ja_the_invincible wrote:Αυτός που δέρνει για να επιβάλει την άποψή του δεν λέγεται φασίστας , λέγεται τραμπούκος και ηλίθιος.Ο χώρος γενικά των αναρχο-μπάχαλων είναι ο παράδεισος του όχλου - όποιος έχει αντιρρήσεις ας μπει στον κόπο να δει τις απόψεις που εκφράζονται στις συνελεύσεις τους.Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένες ποινές για την επίθεση με πρόθεση σωματικής βλάβης αλλά ο νόμος ως γνωστόν είναι τυφλός , διότι αν π.χ εγώ πιάσω αυτή την στιγμή τον τάδε καθηγητή που έχω πρόβλημα και του σπάσω τα μούτρα την επόμενη μέρα θα είμαι στα δικαστήρια ενώ άλλοι την σκαπουλάρουν πανεύκολα.
Γιατί έτσι..............!!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- nookie
- Mbyte level
Χαριτολογωντας.. Σε προφατο βιντεο του φορουμ,ο Παπαδημητριου ειπε οτι η λογικη ειναι boolean,οποτε μη σε ξενιζει τοσο το ή εμεις ή οι αλλοι..chriskin wrote: τελος, εγω πιστευω πως ειναι αποψη σου (οχι μονο δικη σου προφανως, και οχι αναγκαστικα αδικαιολογητη) οτι πολλοι "προσπαθουν" να βγαλουν το μπενιτο σωστο.
Σοβαρα πλεον..No need να κανεις social profiling στη γνωμη μου καθως υπαρχει το ρητο ''τα ακρα του κυκλου συμπιπτουν''..με βαση αυτο ξαναλεω οτι οι πρακτικες ειναι υπερβολικα ομοιες για να ειναι 'αντιθετες'..το αν καποιος εχει την αναγκη να ταχθει καπου ειναι επισης ζητημα του,οπως και οι πραξεις που ο ιδιος θα τελεσει και η σταση που θα κρατησει..αν δεν εισαι υπευθυνος απεναντι σε αυτα..ο καθενας θα σε ταμπελιασει και θα σε τσουβαλιασει κατα το δοκουν..αυτο ισχυει ειτε εισαι εσυ,ειτε εγω,ειτε ο υπεργηρος professor του θεματος με τις αποψεις του!Και αν τα ακρα του κυκλου συμπιπτουν..αυτο δεν σημαινει οτι ο υπολοιπος κυκλος στερειται λοιπων 'σημειων/γνωμων'..οποτε το ποιος θα τσουβαλιαστει ή θελει να του συμβει κατι τετοιο ειναι καθαρα στο χερι του..και οχι του επιδοξου τσουβαλιαστη..!
Προφανως το ιδιο ισχυει και για το τι σταση μπορει να κρατησει εκαστος ως προς τις αποψεις του συγκεκριμενου επιστημονα..

- tZoLe
- Venus Former Team Member
Ο άνθρωπος είναι ρατσιστής, άρα δεν έχει ούτε δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, πόσο μάλλον στον δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο του πανεπιστημίου, ούτε έχει δικαίωμα να υπάρχει. Για αυτό οι όμοιοι του Πασχάλη αποφασίζουν να δράσουν. Δεν με εκπλήσσει από άτομα με ανύπαρκτο εγκέφαλο και που αναζητούν τη βία στη ζωή τους ως απάντηση στα επιχειρήματα. ΤΟ ερώτημα είναι πόσο θα τους ανεχόμαστε εμείς οι υπόλοιποι? Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε δημοκρατικά τους κόκκινες φασίστες της πλάκας(είναι της πλάκας γιατί είναι και τσάμπα μάγκες πχ εντός φόρουμ) και να δείχνουμε κατανόηση, όταν αυτοί δεν υπολογίζουν τίποτα και στρέφονται εναντίον στην ίδια τη δημοκρατία μας.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- mikem4600
- Gbyte level
Σωστά και νομίζω αυτή είναι η πραγματική ερώτηση. Δηλαδή αν θα φτάσουμε σε σημείο να κάνουμε ο,τι κι αυτοί δηλ. να καταφύγουμε στην τυφλή βία (τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί, σπασίματα κτλ). Νομίζω ότι τελικά εκεί έγκειται η πραγματική διαφορά μας και θεωρώ ότι δεν πρέπει επ' ουδενί να φτάσουμε εκεί αφού αν και οι 2 πλευρές ενδώσουν - η μία το έχει κάνει ήδη - τότε θα καταλήξουμε σε λουτρό αίματος.tZoLe wrote:ΤΟ ερώτημα είναι πόσο θα τους ανεχόμαστε εμείς οι υπόλοιποι? Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε δημοκρατικά τους κόκκινες φασίστες της πλάκας(είναι της πλάκας γιατί είναι και τσάμπα μάγκες πχ εντός φόρουμ) και να δείχνουμε κατανόηση, όταν αυτοί δεν υπολογίζουν τίποτα και στρέφονται εναντίον στην ίδια τη δημοκρατία μας.
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it. - Voltaire
Ισχύει τόσο για τους ρατσιστές όσο και για τους φασίστες.
Στην τελική όλοι βλέπουν τα προβλήματα, αλλά η αντίδραση και οι πράξεις καθενός καθορίζουν το ποιόν του.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Ναι αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα έχω την απαίτηση να εφαρμοστεί ο νόμος. Οι αυτοαποκαλούμενοι "αναρχικοί" διαπράττουν κακουργηματικές πράξεις πολύ συχνά και δεν τους πειράζει κανείς. Γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας ή/και η αστυνομία? Γιατί άραγε? Τόσα χρόνια τα ίδια πράγματα γίνονται...
- mikem4600
- Gbyte level
Το καλύτερο σχόλιο το διάβασα εδώ..
Η Ελλάδα είναι με διαφορά η πλέον δυτική χώρα του 3ου κόσμου.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
αρκετα εξυπνο αστειο - αλλα λαθος οπως και να το κανουμε. μια βολτα σε μια υπαναπτυκτη χωρα (ακομα και με ντοκιμαντερ..) δειχνει ποσο εκτος πραγματικοτητας ειναι οσοι λενε κατι τετοιοmikem4600 wrote:Το καλύτερο σχόλιο το διάβασα εδώ..Η Ελλάδα είναι με διαφορά η πλέον δυτική χώρα του 3ου κόσμου.
μη φερουμε το ασυλο ως κεντρο και αυτης της κουβενταςbarbarosa wrote:Ναι αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα έχω την απαίτηση να εφαρμοστεί ο νόμος. Οι αυτοαποκαλούμενοι "αναρχικοί" διαπράττουν κακουργηματικές πράξεις πολύ συχνά και δεν τους πειράζει κανείς. Γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας ή/και η αστυνομία? Γιατί άραγε? Τόσα χρόνια τα ίδια πράγματα γίνονται...
- marios
- Wow! Terabyte level
Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στα πανεπιστήμια, ισχύει και είμαι απόλυτα υπερ αυτού.
Ο ρατσιστής έχει; Γιατί αν δεν έχει, τότε να κάνουμε πιστοποιητικό φρονημάτων μαζί με τα μηχανογραφικά μας.
Επίσης, ας μου απαντήσει κάποιος, πώς θα πείσει π.χ. η ΑΣΟΕΕ κάποιον άλλο μεγάλο επιστήμονα(π.χ. στα δικά μας τον Stallman ή τον Shamir που είχαν έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα) να έρθει να δώσει διάλεξη, αν έχει δει/ακούσει το τι έγινε στον Watson.
Ο ρατσιστής έχει; Γιατί αν δεν έχει, τότε να κάνουμε πιστοποιητικό φρονημάτων μαζί με τα μηχανογραφικά μας.
Επίσης, ας μου απαντήσει κάποιος, πώς θα πείσει π.χ. η ΑΣΟΕΕ κάποιον άλλο μεγάλο επιστήμονα(π.χ. στα δικά μας τον Stallman ή τον Shamir που είχαν έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα) να έρθει να δώσει διάλεξη, αν έχει δει/ακούσει το τι έγινε στον Watson.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- KMP
- byte level
- Academic status: N>4
Απ΄όσο ξέρω η συγκεκριμένη διάλεξη δεν είχε θέμα τις φυλετικές γενετικές ιδιαιτερότητες. Απλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουν κάποιοι πόσο βαρύμαγκες είναι, το γνωστό ελληνικό τσίρκο.
Παρεμπιπτόντως, είναι ρατσισμός το να λέει κάποιος οτι οι μαύροι έχουν καλύτερες αθλητικές επιδόσεις από τους λευκούς στα περισσότερα αθλήματα λόγο της μυοσκελετικής τους κατασκευής;
Παρεμπιπτόντως, είναι ρατσισμός το να λέει κάποιος οτι οι μαύροι έχουν καλύτερες αθλητικές επιδόσεις από τους λευκούς στα περισσότερα αθλήματα λόγο της μυοσκελετικής τους κατασκευής;
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Α γεια σου...φυσικα και οχι μονο ο ρατσισμος εναντια στους μαυρους και τους Πακιστανους ενοχλει.Παρεμπιπτόντως, είναι ρατσισμός το να λέει κάποιος οτι οι μαύροι έχουν καλύτερες αθλητικές επιδόσεις από τους λευκούς στα περισσότερα αθλήματα λόγο της μυοσκελετικής τους κατασκευής;
το οτι κερδιζουν οι μαυροι στα διαφορα αθληματα νομιζω ειναι αποδεδειγμενο. το να λες αποδεδειγμενα στοιχεια δεν λεγεται ρατσισμος.
οπως και το "οι αφρικανικες χωρες δεν εχουν καλες ομαδες ποδοσφαιρου" δεν ειναι ρατσισμος, ετσι και το "οι μαυροι τεινουν να εχουν καλυτερες αποδοσεις στο στιβο" δεν ειναι..
εχει γινει καποια ερευνα σε αντιπροσωπευτικο δειγμα στην αφρικη για να ειναι σε θεση να πει ο καθε watson οτι οι λευκοι ειναι εξυπνοτεροι;
οπως και το "οι αφρικανικες χωρες δεν εχουν καλες ομαδες ποδοσφαιρου" δεν ειναι ρατσισμος, ετσι και το "οι μαυροι τεινουν να εχουν καλυτερες αποδοσεις στο στιβο" δεν ειναι..
εχει γινει καποια ερευνα σε αντιπροσωπευτικο δειγμα στην αφρικη για να ειναι σε θεση να πει ο καθε watson οτι οι λευκοι ειναι εξυπνοτεροι;

- Kostas1601
- Mbyte level
Απο Wikipedia : "Σήμερα, η λέξη ρατσισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις πράξεις μιας ομάδας ανθρώπων εναντίον μίας άλλης ομάδας. Έτσι, οι ρατσιστές υποστηρίζουν την διαφορετικότητα των φυλών."
ο κ. Watson έκανε κάποια κακή πράξη ενάντιας κάποιοας άλλης ομάδας ανθρώπων? Έριξε ξύλο σε κανέναν?
Πιστεύω πως ρατσισμός είναι οι πράξεις και όχι οι ιδεολογίες του καθενός...δηλαδή το έαν πχ σου λέω εγώ σάν μαύρος μπασκετμπολίστας οτι οι μαύροι είναι καλύτεροι απο τους λευκούς στο μπάσκετ πχ. και συνεχίζω και έχω και συνεργάζομαι με λευκούς μπασκετμπολίστες ή δέν συμπεριφέρομαι διαφορετικά στους λευκούς μπασκετμπολίστες, τι πρόβλημα δημιουργώ στην κοινωνία και τί κακό έχω διαπράξει??
ο κ. Watson έκανε κάποια κακή πράξη ενάντιας κάποιοας άλλης ομάδας ανθρώπων? Έριξε ξύλο σε κανέναν?
Πιστεύω πως ρατσισμός είναι οι πράξεις και όχι οι ιδεολογίες του καθενός...δηλαδή το έαν πχ σου λέω εγώ σάν μαύρος μπασκετμπολίστας οτι οι μαύροι είναι καλύτεροι απο τους λευκούς στο μπάσκετ πχ. και συνεχίζω και έχω και συνεργάζομαι με λευκούς μπασκετμπολίστες ή δέν συμπεριφέρομαι διαφορετικά στους λευκούς μπασκετμπολίστες, τι πρόβλημα δημιουργώ στην κοινωνία και τί κακό έχω διαπράξει??
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~